הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

התוצאה המשקפת היא 1:3...קארדוסו באחד על אחד, אניימה לקח כדור של 100 אחוז אני לא זוכר מי בעט מרחוק וגם איימאר כמעט כבש...וזה בלי הגול, לעומת זאת בצד שני היתה רק את הבעיטה של דני בונדר...חוץ מזה נאדה.

אבל מה שכן הפועל משחקת טוב...אין לי ספק שהיא לא תגמור כמו חיפה היא תיקח נקודות בטח בבלומפילד נגד שאלקה ובנפיקה, ואני מוכן לחתום לכם על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/10
  2. riquelme1 Member

בנפיקה היא קבוצה התקפית ביותר, היא בועטת 20-30 בעיטות לשער כמעט כל משחק, בעונה שעברה היא כבשה כמות שערים אדירה גם באירופה וגם בפורגל, גם העונה היא התקפית מאוד רק שפחות הולך לה עד עכשיו. הפועל עומדת לא רע נגד ההתקפה הזאת.

הבעיה שסהר לא מורכש ומאכזב מאוד, רומן רוקי הוא עגלה והפועל חייבת קשר אחורי במקומו.

3. קטלוני Member

נמאס כבר התירוץ הזה שהם יודעים שהוא מתחזה.שחקן של בנפיקה צריך לשבור לו את הרגל בשביל שהשופט יבין שזו עבירה?קונטראו צריך להוציא לום ולהכות את שכטר בשביל ששכטר יקבל שריקה?
    היה פנדל,הייתה עבירה(התפיסה הייתה מחוץ לרחבה)והיה מפרק לפנים של שכטר.מה יצא מכל זה?צהוב לשכטר.

4. riquelme1 Member

לא צריך להתייחס הבן אדם יושב בבית עם צעיף של בנפיקה ובכל מה שקושר להפועל הוא לא אוביקטיבי.

כ''נל עומר.

פנדל 200 אחוז והוא מקבל עוד צהוב, 2 פנדלים לא אחד.

5. riquelme1 Member

אני יכול להגיד דבר אחד.

דאגלס דה-סילבה הוא בלם ברמות הכי גבוהות באירופה.

6. דקו Member

פרנסמן בדיחה גדולה בינתיים!

7. riquelme1 Member

פרנסמן בסדר גמור.

הגול הראשון של בנפיקה גמר את הפועל, היה קשה לחזור, בכל זאת משחקים צמד בלמי נבחרת ברזיל אחד שבנפיקה לא רצתה למכור ב40 מיליון יורו, ואחד שהוא עמוד חשמל ברמה הגבוה ביותר, עוד 2 מגני נבחרת פורטגל ככה שזה קשה מאוד.

בכל זאת, החילוף של גוטמן גמר את הפועל כי הוא היה התקפי מידי, רומן רוקי הוא בדיחה והפועל צריככה קשור אחורי ברמה הרבה יותר טובה מימנו, גם שבחון הוא לא ברמה של ווציבנביץ', זהבי הוא שחקן יעיל בטירוף אבל לא יהיה לעולם נאתכו.

ביקצר הפועל התחשלה מהעונה שעברה, וחבל מאוד. למרות משחק מעורר כבוד.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנגיעה הראשונה שלו טוטו עם כדור ענק לקורה (עכשיו כל החכמים יגידו שהפועל עשתה חיזוק, אז אני יגיד איפה הוא היה ב-30 וכמה דקות שהוא שיחק כדי לצנן אתכם, וחוץ מזה אנחנו בגארבג' טיים כרגע, יש עוד זמן לבחון את תמוז כחיזוק ראוי)

אם יש שני שחקנים שבוודאות נמצאים בפנקס זה אניימה וורמוט...

שכחתי מתאמן בצלילה במשך 90 דקות (פרט לפנדל הראשון) אולי די? כנראה ששכטר לא יודע שיש רשימת צוללנים אצל השופטים שמתעדכנת אצלם כל הזמן אז הוא בדרך לשם.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות ברמה של לוסיו, סמואל, פיקה וטרי. עמי אתה מצחיק.

דגלאס הבלם הכי טוב בליגה, הוא שחקן שבכיף יכול לשחק בכל ליגה באירופה אבל מפה ולהגיד שהוא ברמות הכי גבוהות שיש (הכי גבוהות זה הקבוצות הכי טובות לא?) זה גניבת דעת...הוא בלם מצוין יכול לשחק במלא קבוצות, אבל עד רף מסוים עם כל הכבוד.

===

עריכה:

סך הכל הפועל שיחקה בסדר גמור, הזדמנויות תאכלס ממשיות לא ראינו אותם מגיעים, אלא אם אתם מחשיבים איזה פריצות לאגף (כי אז המצב הוא 60-10 לבנפיקה), פרט לבעיטה של בונדר במחצית הראשונה ותמוז בגארבג' טיים...0:2 לבנפיקה, יכל להיות יותר גרוע. אבל יופי של פתיחה. עוד שבועיים ליון בבלומפילד, תיקו מולם יהיה תוצאה מצוינת. ניצחון? סנסציה.

10. riquelme1 Member

הוא לא נופל מלויסאו שהוא בלם נבחרת ברזיל, מבחינתי זה בלם ברמות הכי גבוהות שיש, לא אמרתי שהוא ברמה של טרי, קראבליו וכו', אבל הוא בלם בדרג הראשון של 20 הבלמים הטובים באירופה, ובוודיא בדרג השני.

גם ידין, שכטר וורמוט הם שחקנים ברמות האלה, וגם דני בונדר במשחק מצויין.

2-0 זה תוצאה לא רעה בכלל בבנפיקה, הגיע להפועל גול עם לא חוסר מזל של תמוז ועוד כמה מצבים, היה 2 פנדלים ברורים שלא קיבלנו במצב של 0-0 שאם היינו מקבלים המשחק היה נראה אחרת.

הסגל של הפועל לא מספיק ארוך, הפועל לא התחזקה מספיק, שבחון לא מספיק טוב ופרווה מידי, רוקי הוא גולם מהלך, ובנגיוד להעונה שעברה הרכישות שעשו הפועל לא טובים. טוטו הוא רכש טוב כי הוא כשרון, אבל עדיין צריך ליטוש שיבל בליגה.

קיבלנו בית אכזרי, ליון ושאלקה הם קבוצות ברמה של בנפיקה, לא קיבלנו שום יריבה בדרג ג', שלושת הקבוצות האלה הם קבוצות דרג ב' באירופה וקבוצות עם קהל מדהים ומגרשים קשים ביותר.

אבל אפשר להיות גאים, אלופת טורקיה מקבלת כרגע בבייתה 4-0 בבית מולנסיה.

11. Fanatic Member

תגיד לי באיזה סרט אתה חי? דה סילבה בלם מעולה, אבל להשוות אותו לבלם נבחרת ברזיל זה מצחיק.
    כשהוא יגיע לקבוצה באמת גדולה תגיד את זה, בינתיים הוא בהפועל.

הפועל לא שיחקו כל כך רע, למרות שגם בנפיקה לא הבריקה יותר מידי. בסך הכל הפסד במשחק חוץ באצטדיון קשה. 2-0 זו תוצאה בסדר גמור.
    אני מאמין שבבלומפילד הסיפור יהיה שונה ונראה את הפועל תוקפת הרבה יותר.

12. alexshw Member

מקווה שיסיימו עם 0 נקודות.
    שמח שהשופט דפק אותם.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

טבילת אש בינונית מינוס להפועל. מגרש קשה, קבוצה קשה. אומנם בנפיקה לא מאיימת ודורסנית כמו שהיא מתיימרת להיות, אבל ההגנה שלהם הייתה מעולה היום והם לא התקשו להתמודד עם החולשה של בן סהר ושכטר.

שעה בתוך המשחק ולהפועל לגמריי נגמר האוויר. חבל ובכל זאת - לא היו ציפיות גדולות. רק נקווה שהם לא ידבקו במחלת הקופים ששיחקו טוב ב6 המשחקים ובכל זאת סיימו עם המאזן הכי גרוע בהיסטוריה ..

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנפיקה לא דרג ב' וגם שאלקה לא...שתיהן דרג ג' אבל דרג ג' מספיק חזק בשביל לנצח את הפועל מבלי לתת 100 אחוז יכולת...וליון שהיא בוודאות דרג א' גם אם היא לא בפורמה טובה, היא ברמה, שתיים מעל שאלקה ובנפיקה בוודאות.

15. Don Joan Roman Member

זה הדבר היחיד שנכון ממה שרשמת,ב אמת ישבתי בבית עם צעיף של בנפיקה וגם שרתי שירי עידוד לבנפיקה וכל מהלך שלהם שהתקרבו לשער ליוותי בתקווה שיקרה משהו חיובי ויותר מזה אני הולך לראות את פאבליטו ובנפיקה כאן בבלומפילד ויותר מזה אני אכנס חינם ליציע שלכם ושם אני אמשיך לקוות שהנשרים יבקיעו ויעלו לשלב הבא, לא מתכחש לזה, לא מתבייש בזה.

וכן אני גם הולך למשחקים נגד ליון ושאלקה כדי לעודד את היריבות של הפועל(ועל הדרך לראות את ליצ'ה בתקווה שהוא יבקיע שער או שניים ואת האגדה ראול).

וכן תרצו או לא תרצו עצם העובדה ששכטר כל הזמן מנסה להתחזות ולהשיג דברים בדרך לא כשרה בסופו של דבר משפיע על החלטות של שופט.