הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. Don Joan Roman Member

ב-נ-פ-י-ק-ה!

האמת אני אוהב את הקבוצה הזאת מאוד בלי קשר להפועל תל אביב ובלי קשר לתבוסה הצורמת שהיא הנחילה לנו, מדובר במועדון מפואר עם היסטוריה ארוכה מאחוריו ואני בטוח אגיע למשחק שלהם פה בארץ, במיוחד כדי לתת כבוד לשחקן אחד שאני מעריץ עוד מימי ילדותי: פאבליטו איימאר אבל גם כדי לכבד את בנפיקה שכשהיא הגיעה לארץ לשחק נגדנו אני לדאבוני הייתי בחו"ל (ושמחתי מאוד שידעתי שנשחק נגדם אם היינו עוברים את קופנהאגן, תמות רוזטי) ולא ראיתי, אבל לדעתי היום לבנפיקה מצפה משחק קשה מאוד, הפועל למרות שנחותה מהפורטוגלים בכל עמדה היא קבוצה עם 11 מיליון נשמות ונדמה שבכל שנה הם רק מוסיפים למניין החיים שלהם עוד ועוד נשמות ואני לא אופתע גם אם היום הם יקבלו פתאום פנדל משום מקום בדקה הראשונה של המשחק, אני כמובן אייחל לניצחון של בנפיקה ואקווה מאוד שפאבליטו יראה קצת ממה שהוא מסוגל כי גם ב50 אחוז מהיכולת שהוא יכול להציג הוא עדיין שחקן שיחרפן לשחקני הפועל את הראש, אבל איך שאני מכיר את גוטמן הוא הולך לתת לאביחי ידין הרואה לא לתת לו לנשום, להפועל יש את הכלים להשיג תיקו ואפילו לנצח כאשר שכטר שם הוא יכול לנצל את המהירות שלו אבל מה שבטוח שהחמצות כמו שהיו מול עכו הם בגדר איסור עבור הפועל כי מול בנפיקה הם כדי לנצח יצטרכו לעשות גול מכל מבצ אליו הם יגיעו.

יאללה ב-נ-פ-י-ק-ה!

אוסקרין זה זהמן שלך לחזור לעצמך, תנגח טוב, גם בדה סילבה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/10
  2. שער 7 Member

חבל בכלל לדבר על ההרגשה שלי לקראת המשחק.
    אני בתחושה שאנחנו הולכים לחטוף בראש וחזק, אין לי שום ציפיות מהמשחק הזה, מה גם שתוצאה טובה שלנו עלולה להגדיל באופן משמעותי את מחירי המנויים בבלומפילד.
    מחזה הנשר המדהים באיצטדיון של בנפיקה רק גורם לי שוב ושוב לתהות, האם הנשר הזה אכן יודע איזו קבוצה הוא מייצג? מה היה קורה אם הוא היה הולך לאיבוד ברחובות ליסבון והיה מתייצב באיצטדיון של ספורטינג ליסבון היריבה השנואה?
    חוץ מזה, האיצטדיון של בנפיקה הוא אחד המדהימים באירופה, ביחד עם שאלקה כמובן.

3. Don Joan Roman Member

אנחנו כבר הפסקנו להכיר אותך ואת הפסיכולוגיה שלך, אל תדאג אתם מנצחים היום 5:0, שכטר שלושער, בן סהר צמד ופוסלים לכם גול של אניימה בוודאות.

והנשר הזה יודע טוב מאוד את מי הוא מייצג והוא גם מאומן ומאולף, זה לא סתם נשר.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו מדהים כמה שהמגרש ריק...פשוט ר-י-ק.

5. קטלוני Member

אם 2 שופטים לא רואים פנדל,מי כן?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תפיסה ברורה וברוטאלית על איתי שכטר, עמוק בתוך הרחבה. השופט הראשי ושופט "העזר" היו קרובים - אבל אף אחד מהם לא שרק. כמה עצוב.

7. riquelme1 Member

2 פנדלים הוא לא שורק, '2 פנדלים בטוחים.

אני פשוט בשוק.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

וואו יש פה עסק עם שופט חרא. הגול הגיע מכלום .. ממש חבל ..

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראשון היה פנדל, השני לא, עם כל הכבוד להילוך החוזר האיטי שאתה מקבל...שכטר יותר הפיל את עצמו...

ועדיין משחק מאוד שקול, אי אפשר שלא הגיע לבנפיקה להוביל כי עדיין קארדוסו החמיץ באחד על אחד, אבל הפועל בתוך המשחק...

כן יבקיעו גול, לא יבקיעו גול, כן יוציאו נקודות לא יוציאו נקודות, כן יעלו שלב לא יעלו שלב, אם שכטר וורמוט שכבר עכשיו מראים יכולת טובה מאוד, נשארים בהפועל אחרי הצ'מפיונס יש להם סוכן פח.

עריכה:

שוב פעם בנפיקה חותכת את הגנת הפועל...

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל נורא , גול מכלום למרות שהמהירות של בנפיקה עוזרת לה להגיע למצבים.

חבל כל כך שהשופט פחד לשרוק את הפנדל הברור הזה , הפועל קצת פחדנית לשחק אבל אפשר לעקוץ עם המהירות של שכטר את ורמוט.

11. riquelme1 Member

אני כל כך גאה בהפועל, שפשוט לא נופלת מבנפיקה, למרות שמאז הגול בנפיקה קצת ירדה אחורה והפועל מנסה לצאת קדימה ובנפיקה מגיעה ליותר מצבים, אבל הקבוצה עומדת על המגרש באחד המגרשים הקשים באירופה נגד קבוצה בסדר גודל כזה בצורה מעוררת הערצה.

2 פנדלים הגיע להפועל, הפאול הראשון על שכטר היה פנדל 200 אחוז, השני בספק אבל גם הוא קונטראו הפיל את שכטר למרות שזה היה נגיעה קטנה זה גם פנדל 100 אחוז.[

מה שורמוט ושכטר עושים זה פשוט מדהים, שכטר עוקף את 2 בלמי נבחרת ברזיל כמעט בכל פעם שמקבל את הכדור, ורמוט עשה פעולה מדהימה וכל נגיעה שלו בכדור זה קסם אחד גדול.

בונדר לדעתי אולי המצטיין של הפועל, ועונה לכל המעליזים, שחקן שעושה עבודה הגנתית מדהימה וגם שעולה להתקפה הוא מסוכן מאד, שחקן כל כך חכם.

אבל יש גם רע, רומן רוקי הוא חתיכת עגלה מהלכת ואחד הרכישות הגרועות שהפועל עשתה בשנים האחרונות, ראיתי את זה גם בליגה ולפני העונה ואני רואה גם עכשיו, הבן אדם לא תורם לא הגנתית ולא התקפית, התקפית הוא גולם וחסר טכניקה ואפילו מסירה נורמאלית הוא לאיודע לתת, גם הגנתית הוא לוקה בשמירה שלו על איימאר באמצע והעזרה שלו לבונדר.

עם במקום הגולם הזה משחק נאתכו הפועל מובילה כאן עכשיו, עוד אחד שמאכזב ביותר הוא בן סהר, לא ראיתי מימנו כלום מאז שהגיע מהפועל, התאום של עם שכטר פשוט לוקה בחסר, הוא מקבל כדור ומאבד אותו במהירות, לא עושה מספיק תנועה ופשוט נראה לא קשור למשחק הזה. אפילו עם יבואה ולאלא זה נראה יותר טוב, בן סהר בינתיים אכזבה גדולה בהפועל.

עם היינו מקבלים את הפנדל שמגיע לנו הכל היה נראה אחרת ובנפיקה הייתה נכנסת ללחץ הטאומי.

אני לא רואה את הפועל מוציאה נקודות, אבל לפחות שער אחד, בבקשה!

12. kfiros Member

אין צדק עם הפועל תל אביב ובמיוחד עם שכטר.. נראה שהשופט מאוד אוהב אותו. בכל מקרה משחק מהיר מאוד ושני הצדדים נלחמים בכל הכוח. המשחק של בנפיקה מסודר יותר וההתקפות שלה היו מסוכנות יותר ולבסוף גם התוצאה האירה לה פנים. הפועל תל אביב גם הגיעה לכמה מצבים מסוכנים אבל הנעת הכדור לכיוון ההתקפה עדיין לוקה בחסר.. בנפיקה לא תתן במחצית השנייה להפתיע אותה מהצד.

בכל מקרה משחק מאוד התקפי.. מאמין שנראה לפחות עוד שני גולים במחצית השנייה.

13. riquelme1 Member

אם הפועל מקבלת שכטר ועולה ל1-0 המצב שלנו היה הרבה יותר טוב, בנפיקה הייתה עולה קדימה והיה אפשר לתת עוד שער או שתיים. השופטר פשוט גמר לנו את המשחק ימח שימו וזכרו.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם פנסטיל לא היה נכנס בזה רוברטו ב-2004, ואם זהבי לא היה כובש בטדי ואם ואם ואם...אין אם, יש מה שקורה. היה פנדל, השופט לא שרק, אין מה לעשות אי אפשר להגיד אם...וואלה אם היה שורק ואחרי זה בנפיקה היתה מתפוצצת והיה 1:3 עד המחצית...מה זה אם?

אולי שלובין יגיש תלונה...

אגב לגבי האיצטדיון, נכון הוא אחד הקשים, אבל היום זה יתרון גדול להפועל שהוא מיותם מקהל כמעט...אם יש שם 20 אלף זה הישג, כי זה לא נראה כך, ואני אומר את זה בתור אחד שהיה שם.

15. Don Joan Roman Member

משחק טוב של הפועל בינתיים במגרש קשה מאוד.
    אין ספק שהגיע לשכטר פנדל אבל זה המחיר ששכטר משלם על ההצגה שלו בזלצבורג השופטים ראו את המשחק הזה והזהירו אותם מפניו ומפניי התיאטרליות שלו וזה בועכריו היום, מגיע לו למתחזה הזה, אולי זה ישנה קצת את הגישה שלו למשחק.

בינתיים התוצאה המשקפת היא 2:1 לבנפיקה, כי היא הייתה טובה ומסוכנת יותר מאשר הפועל ת"א שכל המצבים המסוכניםש לה כביכול הגיעו בגלל הטיפשות של השוער של בנפיקה, תחליף שוערים וזה 3:0 לנשרים מליסבון.

וכמובן שהפועל נהנת מכך ש האיצטדיון ריק, זה נראה כמו רמת גן במשחק של מכבי פ"ת, ריק ומשעמם.