הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. kfiros Member

חשוב לא פחות שהפועל תל אביב תעלה לשלב הבתים של ליגת האלופות..
    אם רוצים יצוג יותר רחב באירופה פשוט חייבים קצת ניקוד. כל תיקו וניצחון בליגת האלופות שווה המון.

אם הפועל תל אביב אכן תעפיל לשלב הבתים (טפו טפו טפו..) ובתסריט אופטימי שתי ישראליות יצליחו להכנס לשלב הבתים של הליגה האירופאית- כל עוד אף אחת מהן לא תפשל בגדול, יש לנו סיכוי מאוד גבוה למחוק את השנים הרעות ולצבור ניקוד שיקדם את ישראל גבוה יותר הישר אל המקום המעניק לליגה שהגיעה אליו שתי נציגות במוקדמות ליגת האלופות בעתיד! למה לא?

כבר היינו פעם בסיטואציה של שתי נציגות במוקדמות והתוצאה של זה היתה העפלה של מכבי תל אביב (שסיימה שנייה עונה קודם לכן) לליגת האלופות. הכדורגל הישראלי יקח את עצמו צעד אחד קדימה.

2. alexshw Member

את הניקוד אפשר לצבור גם בליגה האירופית.
    מהבחינה הזו אין הבדל.
    מאחל להפועל ת"א להכשל במוקדמות האלופות. כדי שלפחות יעשה "צדק פואטי".

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/10
  3. yakov_y YNWA

אני אוהד ליברפול.
    לא אכפת לי מתי ליברפול תפגוש את מכבי ת"א או בני יהודה, העיקר שתפגוש כבר ותגיע לישראל.

4. קרלס פויול5 Member

אני דווקא רוצה שהפועל תעפיל לבתים, מאותה סיבה שבגללה יעקב רוצה שליברפול תפגוש את מכבי ת"א או בני יהודה.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מי שחשוב לראות שתי נציגות בליגת האלופות, צאו מזה, פיקציה, זה לא יקרה. לא כי אי אפשר להשיג את הכרטיס ל-2 נציגות. אפשר להשיג, השאלה היא סבבה נניח שישיגו ומכבי חיפה תהיה סגנית ותשחק אוקיי? או מכבי ת"א, או בית"ר או הפועל מי שזו לא תהיה הנציגה השניה. בואו נזכור שהיא משחקת בסיבוב מוקדמות לקבוצות לא אלופות. בואו נלך לשנה הבאה ונראה מי הקבוצות שמשחקות שם (אני יודע עוד שנתיים לפחות זה לא רלוונטי אבל בואו ניקח דוגמא).

נראה לכם שקבוצה ישראלית תעבור את המקום השלישי בליגה הרוסית, סגנית הליגה האוקראינית, ליגה פורטוגלית, הולנדית, טורקית, דנית, שוויצרית, יוונית, רומנית? בואו נגיד את זה ככה: יש סיכוי לא רע עבור הליגות האחרונות שציינתי, אבל עבור הליגות הראשונות הסיכוי הוא מאוד קטן, כך שגם הפועל הנוכחית ב-90 אחוז לא עוברת אותם, ומה לעשות הנציגה אחת זה הקלה.

ויודעים מה נניח שעברו את הסיבוב הזה אוקיי? יש פה מישהו שחושב שבסיבוב האחרון הם יעברו את הקבוצה שתגיע מאיטליה, צרפת, גרמניה, אנגליה וספרד? אין סיכוי. כך שבמקרה הכי גרוע אפשר להגיד ש-2 נציגות במוקדמות הצ'מפיונס יכולות להוביל לעוד נציגה בשלב הבתים בליגה האירופאית, כי לליגת האלופות לעולם לא ייכנסו 2 נציגות ישראליות בשיטה הנוכחית.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/10
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נניח שאתה אוהד קבוצה ישראלית אוקיי? בוא נניח הפועל. היית מוכן שהפועל עצמה תקבל את ליברפול גם במחיר של אי עלייה לליגת האלופות?

7. קרלס פויול5 Member

זה ברור. אבל תחשוב איזה קבוצות יכולות לבוא לארץ, רק בשביל לראות את הקבוצות האלה כאן שווה שהיו שתי נציגות באלופות.

8. yakov_y YNWA

ברור שלא.

אני מאוד מקווה שהפועל תגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות, מכבי חיפה ובני יהודה לשלב הבתים של הליגה האירופאית, מכבי ת"א אני שונא כך שאני לא רוצה שיעפילו לשלב הבתים.

בכל מקרה, אני רוצה שמכבי ת"א או בני יהודה ייקבלו מחר את ליברפול.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי ת"א, 21:00 נגד מוגרן בבלומפילד.

הרכב משוער מכבי ת"א: לירן שטראובר, קלמי סבן, אבי סטרול, ניבאלדו, יואב זיו, שרן ייני, אלברט באנינג, מאור בוזגלו, האריס מדוניאנין רוברטו קולאוטי וברק יצחקי.

בני יהודה, היום ב-22:00 אצל שמרוק האירית, איליה יבוריאן צפוי לעלות בהרכב לצידו של משה ביטון.

הרכב משוער בני יהודה: דלה אינוגבה, איציק עזוז, איבן גארידו, אביב חדד, כפיר אדרי, לירוי צעירי, סיניסיה ליניץ', אסי בלדוט, שלו מנשה, איליה יבוריאן, משה ביטון.

10. yakov_y YNWA

מאחל בהצלחה לשתי התל אביביות.

למה אלירן עטר לא פותח בהרכב ?

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עטר פצוע.

אין שידור רישמי של המשחק של בני יהודה, ייתכן שיצוץ בפתיחת המשחק לינק אך עם אוהד שישדר את המשחק מתוך הקהל. סביר להניח שזה יהיה בלתי ניתן לצפייה אבל אין לדעת במאה אחוז. נחכה ונראה.

12. Number 8 Member

וגם אם הוא לא היה פצוע, בכלל לא בטוח שהיה פותח בהרכב...

כתבתי את דבריי בנוגע למשחק בדיון של מכבי, שיהיה לנו בהצלחה ושנחזור מנצחים.

13. wings Member

סתם שאלה, שנראה לי שזה המקום הכי מתאים לשאול אותה.
    חשבתם לפתוח פורום באנגלית? יכול להיות נחמד במיוחד בזמנים
    שהקבוצות הישראליות משחקות באירופה.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

^ בימי גוגל תרגום העבודה קלה יותר. בכל מקרה בדרך כלל כאשר יש משחקים של קבוצות ישראליות באירופה, האוהדים של אותן קבוצות נכנסים ומתקשרים דרך הפורומים הרישמיים של הקבוצות ולא מגיעים לאייסוקר.

בסופו של דבר יש שידור של שמרוק-בני יהודה מהאתר הרישמי של שמרוק
    http://www.ustream.tv/user/SRFCTV
    כרגע רואים את האוהדים מתחילים לזרום לאצטדיון הצנוע. נקווה שהשידור יהיה באיכות טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  15. wings Member

יש למשהו לינק (באיכות נורמלית) לשידור המשחק של מכבי ת"א? מעניין אותי לראות מי השחקנים
    החדשים שלהם וגם התגעגתי לקולאוטי.