הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. קרלס פויול5 Member

אוי נו אותו דבר אני יכול להגיד על זלצבורג של שנה שעברה, הם עדיין היו גרועים נגדנו...

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כן, קבוצה שאיבדה את כל נכסיה הגדולים הקיץ (דמבלה ואל חאמדאויי) ונמצאת בהתרסקות כלכלית. בכל זאת ניצחה את הראשון בקלות 2-0 (היה צריך להיות שבע) והיום הבקיעה את הראשון ובגארבג' טיים הפסידה.

והפועל קבוצה טובה יותר מאלקמאר של היום.

אקטובה זה פח אשפה שאין דברים כאלה. לא משנה איך תהפוך את זה, עמי.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד למכבי ת"א שידעו לסיים את הקמפיין עם הרגשה חיובית מבחינתם וניצחון. אבל חייבים לציין, פ.ס.ז' של צמד המפגשים היא קבוצה פחות מבינונית, קבוצה שאני די בטוח שהפועל ת"א עוברת. וגם מכבי ת"א לא הכי נפלה מהם, מכבי ת"א עפה בגלל טעויות מרגיזות ומיותרות של שחקני ההגנה שלה, גם היום וגם במשחק הראשון.
    לא הרבה נתנו למכבי ת"א סיכוי, אבל אם אני אוהד מכבי ת"א אני מרגיש צביטה לא קטנה על ההדחה הזאת.

4. eran levy Member

אחלה משחק, אם מתעלמים מההדחה. חבל, אבל מכבי ת"א היתה טובה. ההגנה של מכבי זוועתית! כמה טעויות, איזה בילבול. כולי תקווה שמשהו ישתנה, כי עם הגנה כזו אי אפשר לקחת אליפות. אני לא מאמין בניתוחים אחרי מחזור או באוגוסט, ואם ההגנה תתחבר יהיה טוב, יש שם קליברים ופאביצ'ביץ' לא משחק כמו שהוא יודע, אבל צריך גם להיות עם יד על הדופק ולמנוע הגעה למצב אקוטי בהגנה.
    סידיבה הגיע לארץ סוף סוף ואבידור הרוויח הרבה קרדיט.

5. riquelme1 Member

למכבי יש התקפה נהדרת, אפילו אדירה במונחים של הליגה הישראלית, עטר פשוט חלוץ ענק עם עתיד מזהיר, לדעתי למכבי יש התקפה לא פחות טובה משל הפועל.

אבל הבעיה החמורה זה בהגנה, יואז זיו וקלמי סבן חלשים להחריד.

6. Raulito Madridista

כמעט כל מי שהגיע הערב לבלומפילד לא האמין שיגיע נס, לפחות לפי דעתי, כך שאם יש דבר כזה "הדחה מעודדת" אז זה המצב היום. מכבי ידעה לנצח את המשחק ברגע האחרון ולשלוח את האוהדים עם תחושה טובה הבית. יואב זיו לא יחזור יותר מידי פעמים על תצוגת הגנה מרושלת כזאת והתיאום בין השחקנים ישתפר. יש הרבה נקודות חיוביות - סידיבה סוף-סוף מסר קדימה כמו שצריך, בוזגלו היה לא רע בכלל והכי חשוב - הצמד של עטר והשער של אבידור. הגולים האלה(גולים איכותיים יש לומר) מאוד חשובים למכבי לקראת ההמשך, היא תצטרך מהשניים תפוקה נאה בהיעדרו של ברק יצחקי. הצמד של עטר נותן לו עוד ביטחון ומוריד ממנו לחץ ואבידור עצמו נותן ליוסי מזרחי מחשבה לקראת ההמשך. הגול הראה בידיוק כיצד צריך להשתמש באבידור - לשלוח לו כדורי עומק כדי שינצל את המהירות שלו, והוא אחד המהירים בליגה. זה עשוי להיות נשק קטלני במכבי.

7. Yotam Member

ואן חאל, פה, היינקס, קלופ ועודד ..
    לפחות אחד מהם טוב יותר ממגאת' .

8. riquelme1 Member

תפסיק לעשות מעצמך צחוק. מגאת' הוא המאמן הגרמני המצליח ביותר ב5 שנים האחרונות בגרמניה, וכיום המאמן הגרמני הטוב ביותר.

9. eran levy Member

וכמובן גם פונקל והרליך טובים יותר ממגאת...
    באמת שלנסות לגמד את מגאת זה די טיפשי, אחד המאמנים הטובים באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/10
  10. riquelme1 Member

כנראה שלאוהד דורטומנד קנאי קצת קשה להודות בזה.

11. קרלס פויול5 Member

השאלה אם אחרי זה שהקבוצה הבקיעה ארבעה שערים, ז"א זה היה מספיק לעלות אותה גם אם פ.ס.ז היו מבקיעים שער אחד, ניתן לקרוא לזה הדחה מעודדת, כי בסה"כ אם לא הטעויות, של זיו וסבן שהיו אשמים ישירים ב3 השערים, יש סיכוי גבוה שמכבי ת"א היו עולים

12. קרלס פויול5 Member

למרות שאני מסכים שהוא מגזים(מאוד), אני כן חושב שהיצלפד יותר טוב ממגאת.

13. LIVERPOOL87 Member

מחצית שנייה מדהימה, אם עטר ואבידור ימשיכו בדרך הזאת מכבי יכולה לאיים על האליפות.
    חבל שהקבוצה לא העפילה, פ.ס.ז היו די חלשים, אבל עדיין שאפו על משחק גדול מול קבוצה עדיפה.

14. Fanatic Member

על מה אתם מדברים? סידיבה אחד מהשחקנים המצטיינים שלנו בכל המשחקים האחרונים, לא מפתיע בכלל שהוא היה כל כך טוב היום.

חבל שלא השכלנו לשמור על שער נקי, אבל עם הגנה כזו זה כמעט בלתי אפשרי. זיו עם חור ענק בגול השני של פ.ס.ז'. אני רק מחכה שניבאלדו יחזור כבר, עם צמד בלמים כמו פאביצ'ביץ' וניבאלדו מתנות כמו שנתנו במשחקים האחרונים כבר לא ניתן.

משחק ענק של עטר. אבל אני עדיין חושב שהוא קצת אגואיסט מידי והוא חייב ללמוד למסור מהר יותר. אבידור גם כן היה טוב מאוד היום, אבל לדעתי הוא הכי טוב כשהוא עולה מהספספל ומכניס טירוף למשחק עם המהירות שלו.

ושום מילה על השופט הזבל הזה.

אני מקווה שהפציעה של קולאוטי לא רצינית והוא יוכל לשחק ביום ראשון נגד בית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/10
  15. eran levy Member

טוב, זה לא מדויק, פשוט מפני שאין לנו מושג מה היה קורה אם יואב זיו לא היה עושה את השטויות. אולי מכבי היתה מנצחת 0-1? אולי היה נגמר 1-1? אפשר להתעסק במה שהיה, לא במה שיכול היה להיות. יואב זיו פישל לפחות בשער אחד, אבל זה ממש לא אומר שאם הוא היה משחק כמו שצריך מכבי היתה מעפילה, כי גם אז היא היתה חייבת לנצח לפחות בשני שערים כדי להגיע להארכה.