הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. riquelme1 Member

איך רוקי?

2. קרלס פויול5 Member

נראה די טוב אבל תבנה על זה יותר מדי, גם ירו בלו הבקיע צמד בשלב הזה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שאין פה מישהו שלא חושב שאי העפלה לליגת האלופות בהיותה מדורגת היא לא כישלון כן? הפועל הנוכחית, בין הקבוצות הכי טובות אי פעם, עם הניקוד שלה, המחוברות ורמת היריבות שנכון הם לא צ'לסי, אבל חלקן מסוגלות לגנוב תוצאה טובה, עדיין צריכה לעבור אותן, את כולן. סך הכל מהבחינה ההתקפית המשחק של הפועל היה בסדר גמור, אבל שוב, קשה להתרשם מול קבוצה שלא יודעת לסגור, לא יודעת ללחוץ, והשחקנים שלה מתבלבלים אחד עם השני ולא יודעים להחזיק בכדור. מההגנה אין מה להתרשם עם כל הכבוד, וסליחה שאני לא מצטרף להתלהבות מיוסי שבחון, מול אלופת בוסניה הזאת, גם שגיא כהן יכול לככב על הדשא.

הלאה ליריבה הביתה.

4. Raulito Madridista

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg941482.Xxx

בשביל מה צריך גומלין למשחק הזה? אם הפועל הייתה מעט יותר רצינית במחצית השנייה, המשחק הזה היה הופך לניצחון הכי גדול בהיסטורייה של המועדון. השער הראשון יפה, אחרי מהלך קבוצתי נאה, הגול השני גם לגיטימי - דחיקה מקרוב, אבל הגולים האחרים הם פשוט בושה לענף. הבוסנים היו כל-כך שקופים, איטיים ומסורבלים שאפילו קשה היה לקפוץ בגולים האלה. טוב מאוד שלאלא ושיבחון הם אדירכלי הניצחון, מדובר בשני שחקנים שזקוקים לבנות את הביטחון כרגע, בניגוד לורמוט או שכטר. למהארן היה היום מזל של חתן, גם כשלא התכוון להבקיע הכדורים נכנסו. כיף גדול עבורו לקחת בסיום המשחק את הכדור, והוא בינתיים מלך השערים של ליגת האלופות(בהומור כמובן). שיבחון עשה בכורה מאוד יפה. השער והבישול היו קלים מאוד עבורו אבל ראיתי גם דברים אחרים כמו חילופי מקומות עם זהבי ועוד. שחקן נוסף ששווה התייחסות, מעבר לאניימה שהיה חסק חשק - רוקי נכנס במחצית השנייה וקשה להתרשם ממנו כי הקבוצה שיחקה ב-30% יכולת, אבל כן ניתן להבחין שמדובר בשחקן עם רגש במסירה. ברכות גם לפרנסמן על הופעת בכורה באדום.
    ועכשיו לרגע החשוב של הערב - כל-כך התגעגתי לבלומפילד. הרבה שירים חדשים וצבעוניים(היה מרגש לשיר את שיר האליפות של מכבי חיפה - 'הנה היא עולה האלופה האלופה של המדינה' ויש עוד הרבה דברים חדשים), עידוד מרשים במחצית הראשונה והרבה חיוכים. ככה זה שאתה הדאבליסט.

5. riquelme1 Member

אחלה ניצחון, אבל באמת שקשה לעלות למחצית שנייה שאתה בהיתרון 5-0.

אני עדיין חושב שהפועל צריכה חיזוק, הרוקי הזה לא ממש מוצא חן בעיניי לפי מה ששמעתי עליו ועל ההיסטוריה שלו, הפועל צריכה עוד קשר אמצע(איי נאתכו נאתכו), עוד קשר שמאלי או ימני וחלוץ ברמה גבוהה לצד שכטר(להלא שחקן טוב למשחקים מסוימיים ובעיקר כג'וקר מהספסל עם כל הכבוד לשלושער).

6. ייא Member

יש רשימת יריבות לשלב הבא? מלאה, לא הקשות

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגרלה ביום שישי...

יריבות (מי שהביסו אני מסמן אותם כמי שעלו כי הם יעלו):

אומוניה ניקוסיה
    דברצן או טאלין
    א.י.ק שטוקהולם או ג'נס
    אקטובה או אולימפי רוסטאבי
    בוהמיינס או טי אן אס
    ז'ילינה או בירקירקארה
    הלסינקי או אקראנאס
    באטה בוריסוב או אף הייץ'
    אינטר באקו או לך פוזנאן
    שריף טיראספול או דינאמו טיראנה

8. שער 7 Member

מ- AIK סולנה אני לא מודאג, כבר ניצחנו אותם בעבר, ועוד בשוודיה.
    היחידות שבאמת מדאיגות אותי וקשה לי להאמין שנעבור אותן הן אומוניה ניקוסיה ולך פוזנאן.
    באטה בוריסוב? קבוצה נחמדה, הרבה כישרונות, שיחקה בצ'מפיונס, אבל הפועל של היום מסוגלת לעבור אותה.
    אקטובה? יכול להיות מעניין. הפועל בוודאי לא יזלזלו בה.
    ז'ילינה? ניצחה בעבר את מכבי, אבל מי לא ניצח את מכבי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם שז'לינה תעבור את בירקירקארה ממלטה אחרי שהפסידה אתמול 1:0 בחוץ.
    רוזנבורג יכולה להיפגש עם הפועל רק בשלב האחרון, בדיוק כמו זלצבורג, פרטיזן, ליטקס ודינאמו זאגרב.

10. yakov_y YNWA

ליברפול צפויה לשחק במוקדמות הליגה האירופאית ב-29 ליולי.
    יכול להיות שליברפול תפגוש את מכבי חיפה, מכבי ת"א או בני יהודה ?

11. alexshw Member

את מכבי ת"א ובני יהודה כן, אם הם יעפילו.
    את מכבי חיפה לא.

12. yakov_y YNWA

אני מחזיק אצבעות ביומיים הקרובים כדי שליברפול תפגוש את אחת התל אביביות.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר יפגשו, עדיף לכדורגל הישראלי שזה יהיה בשלב הפלייאוף או בבתים מבחינת הניקוד ולא בשלב השלישי, סה"כ השלב השלישי זה שלב בו קבוצות ישראליות עוד יכולות לפגוש יריבות שניתן לעבור אותן, בשלב הפלייאוף זה הרבה מזל ויכולת.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם עומר. אני לא מבין את אלה שמתלבטים בין הרצון לראות קבוצה גדולה ומתוקשרת מגיעה לארץ לבין קבוצה שאפשר לעבור אותה. למה לא לקוות לקבוצה שאפשר לעבור, לעשות הכל כדי לעבור אותה ואז לקבל קבוצה גדולה ומתוקשרת בשלב מתקדם יותר?

ראיתי רק את המחצית הראשונה במשחק של הפועל תל אביב והיה ברור לי אחרי 10 דקות שהמשחק הולך לתוצאה כזו. הבוסנים התקשו מאוד לצאת קדימה והיו לא מדוייקים. יכול להיות שהלחות הרגה אותם.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אישית? אני רוצה בהצלחת כל הקבוצות הישראליות באירופה פרט להפועל ת"א, מהסיבות הברורות. הסיבה היחידה שאני לא רציתי שמכבי חיפה תצליח באירופה בשנה שעברה זה בשל השחצנות של הקהל שלה כאילו מדובר במיימום פ.צ. ברצלונה, שאולי עכשיו ירגע לאט לאט ויחזור לנורמליות. בכל אופן השנה אני בעד מכבי, בני יהודה ומכבי חיפה באירופה והלוואי וכולן יגיעו לבתים וגם יעברו אותם.