הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שבארץ שוב סובלים מיהירות טיפוסית:
    http://www.one.co.il/Oppinion/229/162736.html

אנשים כאלה שוכחים שבכדורגל הכל יכול לקרות, fanatic, מה שקרה לפני שנה זה היסטוריה. אתה באמת חושב שהקזחים אולי למדו משהו מהמשחק לפני שנה? מוקדם מדי להגיד ש"אקטובה תתפרק החל מהדקה השישים" כי אף אחד, כולל אני, לא מכיר את הקבוצה הזאת בצורה אמיתית.

הפועל פייבוריטית, אבל אם היא תבוא בהרגשה של "הם יתפרקו החל מהדקה השישים" האדומים עוד יכולים להפוך לבדיחת העונה בארץ.

2. alexshw Member

הדבר האחרון שצריך להתייחס אליו זה טורי דעה ב - ONE.
    זה ברמה של גנון.

3. Fanatic Member

לא לבוא שאננים. זה ברור.
    אבל את גוטמן כבר למדנו להכיר, במשחק הזה אני בטוח שהוא הורה לשחק על תוצאה, ולהעביר את ההכרעה לשבוע הבא בבלומפילד, שם זה יהיה סיפור אחר לגמרי. אחרי ההפסד של היום השחקנים הולכים לקבל בראש ותהיה בטוח שלמשחק בארץ הפועל תהיה בגישה שונה לגמרי.

טירוף, בלומפילד מלא, אלופת קזחסטן מול אלופת ישראל. אני לא רואה סרט שהפועל לא מנצחים יותר מ2-0, וזה ממש לא בקטע של זלזול. כי באמת שאין מה להשוות את הכדורגל של קזחסטן לכדורגל של ישראל למרות אווירת השכונה כאן.
    כל נימוק נגד ניצחון של הפועל הוא רק בגדר תירוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/10
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הנימוק הפשוט:הקזחים יכולים להבקיע גול,ברגע שהם יבקיעו גול,הפועל תהיה בבעיה.

5. riquelme1 Member

כנראה שלא למדת אותו מספיק טוב. בעונה שעברה הפועל באה למשחקי חוץ כדאי לנצח והיא עשתה את זה, 3-0 בוינה, 1-0 בחיפה. גוטמן רצה לשחק על תוצאה, אבל לא להפסיד 1-0 אלא תיקו עם שערים או ניצחון בכל מחיר.

התוצאה לא טובה, ובהחלט יכולה להתפך, הפועל קבוצה טובה יותר, אבל שער אחד של הקזחים מסבך את הפועל מאוד, אני מאמין שהיא תעשה את זה, אבל הזילזול פה של אנשים הוא מוגזם, והכי מצחיק שהם עושים את זה על סמך מה שחיפה עשתה בעונה שעברה, קבוצות כדורגל משתנות בשנה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שאנחנו חזרנו מול אקטובה בפחות ממשחק מ-3 גולים,הקאזחים לא אמורים להיות בעיה בשביל הפועל שהיא קבוצה התקפית חזקה מאוד.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אבל אקטובה באה עם יתרון,בניגוד למשחק מולכם שהיא באה עם תיקו 0-0.
    3 גולים של אקטובה(לא שזה יקרה),והפועל צריכה 5 גולים,ויהיה לה קשה מאוד להבקיע כמות כזאת.

8. Gaudi Member

באמת שאני לא רואה אותנו עוברים..
    אבל זה אני.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרת אור,לא שזה יקרה,אקטובה לא ישימו 3 גולים והפועל בבלומפילד ובכלל היא קבוצה התקפית בטח ובטח עם בן סהר.

10. Fanatic Member

למה מי זאת אוקטובה? אף אחד פה לא היה מכיר את הקבוצה הזאת אם לא המשחק שלה נגד חיפה.
    הפועל קבוצה מאוד חזקה, אולי הכי חזקה שהייתה לה אי פעם. הפועל קבוצה עם אופי והמון ניסיון במיוחד באירופה.
    עם האיכות של הקבוצה, עם בלומפילד מלא ועם מזג האוויר בארץ להפועל יש יתרון אדיר.
    דווקא אחרי הפסד כזה אני לא רואה מצב שהפועל לא מנצחים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/10
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחת השטויות הכי גדולות שראיתי,רק בגלל שהקבוצה לא הייתה בתודעה שלנו עד לפניי שנה זה עושה אותה גרועה?בחייאת.....

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הוא לא עושה אותה גרועה בגלל זה, אבל הוא כן עושה אותה לא טובה בגלל שאר הסיבות שהוא ציין שם בהודעה.

הפועל חייבת לעבור את אקטובה. במידה ותעבור בבלומפילד ביום שלישי, ההפסד הזה ייזכר כמו ההפסד של מכבי במונטגרו. בגלל שזה המשחק הראשון, ישר התחיל פה לחץ אטומי בישראל.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתם חושבים שהם לא ילמדו מטעויות עבר?אני חושב שהם יגיעו לפה מוקדם יחסית כדיי להתרגל כמה שיותר למזג אוויר בארץ,ותגידו מה שתגידו על הלחות הם במחזור 20 של הליגה והם בכושר יותר מהפועל.

14. Carlo Zampa Member

פשוט לא מסוגל להאמין שבבלומפילד הפועל תפשל, אני מקווה אבל אין בי שמץ של אמונה.
    שמח מאוד שהפועל ת"א וגוטמן הפסידו, שירדו קצת לקרקע הברברנים האלה.
    שאלוהים יהיה עם אקטובה.

15. GiladG2 Member

באמת שלא אכפת לי אם הפועל יעלו בסופו של דבר לשלב הבתים או לא, אני לא נגדם ולא בעדם, אבל אי אפשר להגיד שלא חייכתי מאוזן לאוזן כשראיתי את תוצאת הסיום.
    על כל היהירות שלהם, על כל הבכי שלהם, על כל הזלזול בקמפיין האירופי של חיפה לעומת ההצלחה המסחררת שלהם, על התשובה ההומוריסטית שגוטמן נתן כששאלו אותו לפני המשחק אם הוא קונה את אותה התוצאה של חיפה, במקום פשוט להגיד כן, על כל טור מגוחך של עמנואל רוזן או אביעד פוהרילס. על כל אלה.

בהצלחה בבלומפילד. פחות מ 4-0 יהיה כישלון בשביל אחת הקבוצות הטובות בכל הזמנים של ישראל.