הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זהבי לא ייצא לאירופה אחרי ההופעה שלו בליגת האלופות יש לו את הסוכן הכי פח בעולם...כי גדולים ממנו לא עשו כלום באירופה ומצאו קבוצה...הווינריות שיש לשחקן הזה, פשוט עצומה, מחכה על חוסר הכישרון שיש לו.

2. riquelme1 Member

ריאל מדריד הפסידה בעונה שעברה ולא עשתה כלום כל המשחק, נגד אותו הרכב של ליון.

מי שיגיד שליון זילזלה או משהו אז ההרכב שלה היה מלא, החילופים של פוואל אמרו הכל, והקהל שדחף קדימה, הם רצו את הניצחון לא פחות מהפועל.

פשוט מדהים.

3. alexshw Member

תכלס נוסף היום עוד שחקן שימכר כמעט בודאות לכל המאוחר בקיץ.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד להפועל עשו 5 נקודות מבית קשה מאוד, להוציא נקודה בסטאד דה-ז'רלאן נגד ליון זה לא עניין פשוט וקבוצות הרבה יותר גדולות נכשלו בזה.
    אחרי מה שמכבי חיפה עשו בשנה שעברה אפשר לומר שהקמפיין של הפועל הירואי, הביאו שערים, נקודות ושיחקו בלי פחד.

והשער של זהבי אחד היפים שראיתי בליגת האלופות בשנים האחרונות, לכלב הזה יש ביצים של דינוזאור, איזה גול!!!!!!

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וואו, חתיכת משחק, והפועל ת"א לא עקצה פה 2 שערים, היא ניסתה ליזום, הגיעה למצבי הבקעה, ובהחלט כאב לב אדיר היום לכל מי שאוהד את הפועל ת"א, כי נכון שלא ציפו לנצח, אבל איך שהמשחק התפתח, להיות מרחק של 3 דקות מהליגה האירופאית תוך כדי ניצחון במגרש קשה מול קבוצה אדירה, להשאיר מאחור קבוצה כמו בנפיקה ליסבון... כל כך קרוב לכל זה, וסיום בהחלט של שיברון לב.
    לאלי גוטמן והפועל ת"א לקח זמן להיכנס למפעל, זה התחיל לא טוב, אבל הלך והשתפר, כל הכבוד להפועל ת"א על קמפיין מעורר כבוד, היא פגשה פה 3 קבוצות רעבות, איכותיות, חזקות ונתנה הופעות מעוררות כבוד.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותו הרכב אחד לאחד?

בקשר לגול של זהבי 2 דקות תפסתי את הראש מרוב שהייתי בהלם, הוא השחקן האחרון שחשבתי עליו שעוד ישים מספרת לחיבור כזאת!

7. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    כבר הוכח בעבר שלאו דווקא כישרון הוא המפתח להגיע לאירופה. כאוהד בית"ר אני אומר שערן זהבי זה שחקן שהייתי מעדיף לראות בקבוצה שלי יותר מאשר כל מאור בוזגלו או אלירן עטר למינהם. שחקן עם רצון בלתי נגמר להצליח, הוא אשכרה הראשון שצריך לצאת לאירופה בינואר.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אני הרגשתי שהמשחק היום של הפועל היה ב-10 רמות מעל למשחק מול בנפיקה אם זה בהיבט ההגנה/קישור/התקפה?

לא מצאתי כינוי:

בוזגלו? ווינריות? ממש לא. דווקא אלירן עטר שאותו ציינת דווקא לו יש קצת מהווינריות של זהבי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  9. riquelme1 Member

לזהבי אין רבע מהכשרון של ורמוט, אבל יש לו עולצה וקילריות שאין לאף שחקן בהפועל, אין דברים כאלה, אמרתי את זה עוד בעונה שעברה והגיע הגול נגד בייתר, ראיתי את זה עוד לפני.

ורמוט דרך אגב לא איבד את הכדור, הוא, זהבי היה זה שאיבד את הכדור בגול, אבל לכל דבר טוב יש גם רע.

ומה שמדהים, שהפועל חצי קמפיין משחקת ללא שכטר, היום הוא נפצע, נגד בנפיקה שיחק מחצית, ונגד שאלקה לא שיחק בכלל.

תיקו נגד שאלקה שהפועל הייתה הרבה יותר טובה, 3-0 על בנפיקה, ו2-2 על ליון.

10. alexshw Member

בית קשה, אבל הכי פחות חזק מכל הקמפיינים של הישראליות.

11. דנידין Member

לא פה הבעיה, אלא שאתה תקוע מחשבתית בשאלקה של תחילת העונה בלי להבין שזאת כבר לגמרי לא אותה שאלקה.

ברכות להפועל על סיבוב שני גדול בלי להרגיש נחותה מאף יריבה. זה בהחלט כבוד ענק לכדורגל הישראלי ולא דבר של מה בכך.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק מראה כמה שהפועל היא קבוצה ולא בודדים וכמה ההשפעה של גוטמן אדירה מה שאתה אומר...

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק לא רע של הפועל תל אביב. כמובן שצריך לזכור שבאירופה הכל יחסי, שם הפועל תל אביב לא יכולה לכפות את עצמה על היריבה כפי שהיא עושה לקבוצות בארץ.
    המשחק היום הוכיח שלפעמים המסורת חזקה יותר מהכל. לא חושב שיש איזשהי קבוצה ישראלית שהייתה מסוגלת לטוס לצרפת ומשום מקום לגרום למצב שהיא מרחק יריקה מהמשך העונה האירופית, אחרי שבתחילת הערב הכל היה לרעתה.
    בן שהר וערן זהבי היו ראויים לשערים שהבקיעו. הם היו השחקנים הטובים ביותר של הפועל תל אביב היום.
    אני חושב שאלי גוטמן טעה בכך שעבר לשחק עם שלושה בלמים בשלב כה מוקדם. מאותו הרגע, ליון הפעילה חתיכת לחץ על האדומים וזה היה ברור שמתישהו הם יצליחו להבקיע.

חבל מאוד על התוצאה היום, אבל יופי של עונה אירופית להפועל תל אביב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/10
  14. Raulito Madridista

הלב נשבר: קרוע בין תחושת התסכול לבין הגאווה.

"אני שמח שאני מאוכזב מהתוצאה"(שייע פיגנבויים)

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/893425-5.Xxx

לפני המשחק הזה דיברתי על סיום הקמפיין בטעם טוב, כלומר הפסד מינימלי, אולי לגנוב גול. מי האמין שאני אהיה מאוכזב מתיקו בסטאד-ז'רלאן? עוד כמה דקות של ריכוז והיינו מחוללים סנסצייה אדירה. פחות אכפת לי מאובדן הכרטיס לליגה האירופית כי כעת נוכל להתרכז בליגה בכל-הכוח - פשוט כל-כך רציתי את הנקודות האלה ואת הניצחון ההיסטורי גם בחוץ. בכל-מקרה, משחק החוץ הטוב ביותר של קבוצה ישראלית בליגת האלופות בלי כל צל של ספק. היינו כל-כך מסוכנים בהתקפות המתפרצות והכניסה של טועמה הייתה חילוף מבריק של גוטמן.

כל-כך התעצבנתי בגול של ליון, דווקא אחרי דקות טובות שלנו, אבל התגובה שלנו הייתה פשוט מושלמת. בן-סהר לא רק כבש בקלאסה אלא נתן משחק ענק, ניצח את שחקני ליון בכל מאבק ומיעט לאבד כדורים. בזמן ששכטר שסובל מחוסר מזל עצום, נפצע שוב - הייתי כל-כך מתוסכל, אבל בן פשוט גרם לי לשכוח מזה. ועוד אני צחקתי כשקראתי בספורט 5 שהוא התראיין ואמר שאולי דווקא היום הוא יתן את הגול הראשון המשמעותי שלו בהפועל. מגיע לו ציון 8 לפחות. רק שנראה ממנו המשכיות גם נגד בני-יהודה. אולי סוף-סוף הפועל ת"א הרוויחה את בן-סהר?

מעניין למה אלוהים בחר לגעת דווקא בערן זהבי. השחקן הזה בסה"כ שנתיים וחצי במרכז הבמה והוא אחראי כבר על כל-כך הרבה שערים מכריעים. זה הגול הכי יפה ועוצמתי שראיתי מאז שאני אוהד הפועל ת"א, לא האמנתי שזה נכנס, פשוט וואו! אם היינו משלימים את הסנסצייה - אירופה הייתה מדברת על הגול הזה במשך כל השנה.

לצערינו, המזל של הפועל בקמפיין הזה הסתכם רק במשחק נגד בנפיקה. חבל שאי-אפשר היה לחלק את המזל לכמה משחקים - במקום לקרוע את בנפיקה, להשיג ניצחון מינימלי ולהשיג את הנקודות להם היינו ראויים היום וגם נגד שאלקה או אי-שיפוט עוין נגד בנפיקה. ומספיק עוד ניצחון אחד משני המשחקים האלה והיינו עם מספר יפה של 7 נק'. בכל-מקרה, הפועל עשתה קמפיין סופר מכובד. 5 נק', 7 שערים, רק 10 שערי חובה. עוד הופעה של הפועל לפנתיאון, יש לי צמרמורת!

מעניין אם אחרי משחק כזה אניימה עדיין יישאר ללא החוזה בקבוצה אירופית נורמלית, לו הוא ראוי? גם דגלאס דה-סילבה נתן משחק ענק, שאפו לשניהם. אבוטבול נלחם כרגיל, ידין היה בסדר ומילה טובה גם לשיש שספג כרטיס צהוב בשלב מוקדם של המשחק ולמרות זאת לא עשה שטויות והציג משחק הגנתי נפלא, אני ממש לא מתגעגע לדדי. באמת שמגיע קרדיט עצום לכל השחקנים, באמת שיחקו כמו גברים.

עכשיו אני נזכר בוויכוחים הרבים שהיו לי לא רק בפורום הזה אלא בכלל עם אוהדי מכבי חיפה בעונה שעברה, תמיד אמרתי להם - הפועל ת"א לא הייתה עושה בושות באירופה, היינו לא רק מבקיעים אלא גם מנצחים. בשלושת המשחקים האחרונים הפועל נתנה את התשובה הטובה ביותר. למדנו לאט-לאט והשתפרנו ממשחק למשחק. קמפיין טוב פי אלף מהאחרון של מכבי חיפה ולבטח גם שטוב יותר ממכבי ת"א ב-05\2004. נו, אז מה תגידו עכשיו? לא ברור שזו הקבוצה הישראלית המצליחה ביותר באירופה מאז ומעולם?

עכשיו נוכל להתרכז בליגה וצריך לתת שם פוש רציני, מעניין אם אחרי שנפרדנו מאירופה בכבוד, אנחנו מסוגלים לתת ארבעה-חמישה נצחונות רצופים ולהשתלט על המקום הראשון. ללא ספק אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ ובלי הפציעות של שכטר או הזחיחות של השחקנים - כבר היינו במקום הראשון ובפער של כמה נקודות. יום ראשון יש לנו את בני-יהודה על הראש וחייביפ להמשיך לשלוט בדרבים. יאללה הפועל! תודה לך הפועל על קמפיין עצום. הקבוצה הישראלית המצליחה ביותר באירופה איי-פעם.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי הפציעה של יצחקי היינו מקום ראשון ביי פאר
    בלי ההחמצת כדור של סטרול היינו בליגה האירופאית.
    בלי רן קדוש הפועל לא היתה אלופה...בלי הרבה דברים...
    מה זה בלי זה ובלי זה היינו מקום ראשון עם פער? אין בלי, יש מה שיש וזהו אתה לא יכול לבוא ולהגיד "אם", אין אם בטח בכדורגל ובטח שבחיים הרי אתה לא יכול ללחוץ על כפתור/לעלות על מכונת הזמן ולשנות דברים.

דור, הנה רשמת אם, הרי אם היית מפסיד פה לא היית אומר שהקמפיין הזה יותר טוב משל מכבי ת"א...בשורה התחתונה לכם יש 5 נקודות לנו יש 4 שלכם יותר טוב, אבל אם אתה מתעקש אז בוא תזכור שלכם יש קבוצה ב-10 דרגות מעל למכבי של אז בטח בשוער/קישור/הגנה/התקפה ואנחנו שיחקנו עם קבוצות ב-10 דרגות ממה שיש לכם היום (בנקודת הזמן ההיא) אז ברור שבהיבט הזה הקמפיין שלנו יותר טוב משלכם ביי פאר לפי הגדרתך...אבל עזוב אני לא מתכוון להיגרר איתך לויכוח הזה כי אין אם! יש מה שיש וזהו! אם היתה לי קבוצה ברמה של הפועל אז, בוודאות היינו בליגה האירופאית, אין אם!