הישראליות באירופה 10/11- 2:2 להפועל ת"א בליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/6/10.

1. קרלס פויול5 Member

גם טימישוורה היא קבוצה שעדיף לא לזלזל בה.

2. wings Member

תודה על הלינק פויול, לא יצא לי לראות את המשחק בסוף.
    איך קולאוטי?

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור אין ספק בכלל, אבל כשאתה מסתכל על העובדה שיש מצב לקבל את יובנטוס, ברור שעדיף לקבל את טימישוארה.

תראו, במצב הנוכחי, לכדורגל הישראלי הכי טוב שהקבוצות הישראליות יגיעו כמה שיותר רחוק, אם בכלל רוצים לחלום על מאבק לגבי עוד נציגה במפעל כזה או אחר.

אני מקווה שמכבי תקבל את אנורתוזיס/שיבוניק ובני יהודה תקבל מישהי שהיא לא יובה, חיפה זה לא משנה את מי היא תקבל היא אמורה לעבור.

4. c_web Member

הימוריי להגרלות שלנו:
    הפועל ת''א - אקטובה
    מכבי חיפה - אפולון לימסול
    מכבי ת''א - ויסלה קראקוב
    בני יהודה - צסק''א סופיה

בהצלחה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. שגיא Guest

אגב, ההרגלה משודרת באיכות טובה באתר של אופ"א.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חתיכת איכות יש לציין !!

אקטובה חוזרת לארץ !! חח
    בשלב הבא , זלצבורג ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. שגיא Guest

הגרלה טובה להפועל תל אביב. אין ספק שאקטובה היא קבוצה שהפועל תל אביב צריכה לעבור.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אקטובה חוזרת לארץ. סך הכל הפועל נמנעה מלך פוזנאן שבעקבות החלוקה היתה היריבה היחידה שהיתה מסוכנת עבורם מה שכן אם המדורגות יעלו לשלב הבא דינאמו זאגרב, זלצבורג, פרטיזן, רוזנבורג וליטקס יהיו משוכה הרבה יותר קשה מהקבוצות שיש פה.

בהצלחה לאקטובה (מהסיבה הפשוטה שאני שונא את הפועל כיריבים שלי וגם כי אוהדי הפועל בכל הזדמנות אומרים שהם לא מייצגים את המדינה ואת הכדורגל הישראלי אלא רק את עצמם, אז שיבושם להם, אני קזאחי בעוד שבועיים)

9. קרלס פויול5 Member

רואים שלא שיחק שנה, היה חלש.

10. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

http://www.notes.co.il/salant/user/borat1.Xxx

אבל מה שיותר מעניין שמלך השערים נוסע לאוקראינה מול דינמו קייב שיהיה לו בהצלחה , ומאמן מכבי חיפה לשעבר רוני לוי נוסע עם קבוצתו אוניראה לרוסיה למפגש מול זניט .

עוד מפגשים מענינים :

אייאקס-פאוק סלוניקי
    יאנג בויז-פנרבחצ'ה
    בראגה-סלטיק

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/7/10
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאטיטו לגבי שאר ההגרלות יש לזה דיון רלוונטי בעולמי. תודה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד משהו על הכדורגל המונטונגרי. קודם כל בואו נתחיל בעובדה שמונטונגרו היא מדינה צעירה, בסך הכל 4 שנים, אבל להבדיל מבוסניה, הכדורגל שם גדל ומתקדם בקצב מסחרר. נכון רמת הקבוצות היא לא מהמשובחותא בל היא יותר גבוהה מבוסניה ואני יסביר למה: מונטנגרו היתה שייכת לסרביה, לשעבר סרביה ומונטנגרו ולשעבר יוגוסלביה, כך שמבחינת הספורט אין ספק שרמת האימון שם, יצירת הכוכבים והקבוצות עצמם, היא גבוהה מישראל, למה? כי שם יש מוסר עבודה, כי שם יודעים איך לגדל שחקנים, כי שם רוצים להרוויח עליהם וגם ליצור נבחרת וקבוצות טובות. מונטנגרו שהתחילה במקום ה-52 לפני 4 שנים, התקדמה וכיום נמצאת במקום ה-45, כשכל שנה הניקוד שלה רק עולה ומתגבר, כשאם אנחנו מסיימים היום את העונה, הם עולים מהמקום ה-45 למקום ה-41 בשנה הבאה. מבחינת איצטדיונים יש שם איצטדיון אחד ברמה מאוד גבוהה שבו משחקת קבוצת מודצ'נוסט, איצטדיון אנגלי, בנוסף לכך הקהל הוא קהל פנטאי ודוחף אבל בקבוצות הגדולות יותר, מה שכן הרמה לא כזו גבוהה בגלל שמדובר אחרי הכל במדינה חדשה, אבל להבדיל מאיתנו לצורך העניין, להם אין מלחמות, אין כלום, הם חופשיים לפתח את עצמם ואני מאמין שבתוך 5 שנים הם יהיו במינימום מקום 30 באירופה אם לא יותר גבוה, וגם הנבחרת שלהם, נכון היא לא מהגדולות כי אחרי הכל זו נבחרת חדשה, אבל היא מתקדמת לא מעט, ואני מאמין שבמוקדמות האלה, הם יהיו יותר חזקים ואין לי ספק שתוך מספר לא קטן של שנים, אנחנו נבקש לא לקבל אותם כי הם מתקדמים מדי שנה, וכשקרית שמונה פגשה את מוגרן, זו היתה קבוצה ששיחקה בפעם הראשונה בתור נציגה של מונטנגרו.

השנה יש להם 4 נציגות, מתוכם 3 נשארו במפעלים האירופאיים:
    רודאר - אלופת מונטנגרו, שהפסידה רק 1:0 לליטקס אלופת בולגריה בחוץ.
    מוגרן ששיחקה מול מכבי, ועדיין אני מאמין שמכבי צריכה לנצח בגומלין
    בודצ'נוסט -שהפסידה 1:2 לסגנית אלופת אזרבייג'אן אבל צפויה לעבור לשלב הבא.
    זטה שהודחה בסיבוב מוקדמות ראשון על ידי קבוצה ממולדובה אחרי 2 תוצאות תיקו בבית ובחוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  13. WellNeverDie Member

אוקטובה הגרלה מעולה להפועל, ה-3-0 הגיע באשמת מכבי חיפה באותו משחק מוקדמות (מה שכן השחקנים הראו אופי וחזרו, ולא התפרקו כמו שיורם ארבל הליצן אמר: "הם יכולים ללכת לחוף הים"). הם הולכים לעשות בונקר רציני לפי דעתי, בעיקר אחרי האכזבה שהם קיבלו ממכבי חיפה.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אבל בוא נזכור שהפועל מבחינת חומר השחקנים קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה, כך שאני מאמין גם שהפועל צפויה לטייל. השאלה היא מי יקבלו בסיבוב הפלייאוף כי לקבל את דינאמו זאגרב זה ממש לא כיף גדול כי הם קבוצה מצוינת. רוזנבורג, אם תעבור את א.י.ק סולנה, זלצבורג אם תעבור את אומוניה ניקוסיה, ופרטיזן אם תעבור את היריבה שלה יכולות להקשות גם על הפועל, אבל אין ספק שמול כולן היא פייבוריטית לעלייה לשלב הבתים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  15. WellNeverDie Member

את הסיבוב הזה הפועל חייבת לעבור, ובנוגע לשלב הפליאוף יהיה לה קשה יותר, איך כמובן שידה על העליונה. אני למען האמת רוצה שהם יקבלו את זלצבורג ויראו שהיא לא יריבה כל כך פשוטה, כמו שאז אוהדי הפועל רבים זלזלו בהישג של חיפה.