הייתי מאוד רוצה לראות את אברטון וגם ולנסיה מגיעות לכאן, ללא ספק 2 הקבוצות הכי אטרקטיביות(שיכולות להיות באותו בית) מהדרג הרביעי יהיה נחמד לראות כאן את ג'נואה. הפועל ת"א יכולה ליפול על בית לא רע בכלל של: אייאקס/סטיאווה - הירנביין/אוסטריה וינה - וונטספילס/טיראספול אבל גם בית של ולנסיה - אברטון - ג'נואה יכול להגיע.
בסופו של דבר הפועל עם סבירות לא רעה ליפול על בית יחסית נוח, אבל גם עם אפשרות לבית מוות, יש הרבה אופציות.
חייבים להגיד מילה טובה על בני יהודה אתמול, ראיתי את המשחק ב ESPN ובני יהודה לא נפלה מפסוו בכלל! והיו חלקים ששלטו גם. גם הפרשן במשחק אמר אני מצטט אותו בערך "זה מצחיק, ביום אחר בשעה אחרת בני יהודה היו יכולים להבקיע נגדם 3 שערים ולעלות לליגה האירופית" ובאמת שהם לא היו רחוקים מזה. בשני המשחקים היו להם מצבים קורצים להבקעת שערים וגם 2 השערים שהם ספגו בשני המשחקים כאלה היה אפשר למנוע.
בנוגע לבני יהודה: הניקוד שקבוצה ישראלית שאיבדה את כל הניקוד שלה, משתתפת בפעם הראשונה באירופה או לא הצליחה לצבור ניקוד מספיק (נצחונות) הוא 3.325 (בהנחה שמכבי ת"א תגיע לאירופה בשנה הבאה זה הניקוד שהיא תתחיל איתו כי היא איבדה את השאר). בני יהודה בזכות ההצלחה השנה,קיבלה השנה 2.5 נקודות, והיא עלתה ל-4.825 ואם היא תגיע לאירופה זה הניקוד שהיא תתחיל איתו, נכון זה עדיין לא נותן לה כלום אבל תסתכלו על זה כך שאם שנה הבאה היא תעשה את אותו הישג, 3 נצחונות במידה והיא תתחיל מהסיבוב הראשון (אם היא לא תיקח גביע או תסיים שניה) ותודח שוב באותו מקום, היא תגיע לסביבות ה-6 נקודות כי הניקוד שהיא תאבד על העונה הבאה זה 0.300 (בני יהודה תתחיל עם 4.525) אז אם היא תשיג 2.5 נקודות היא תגיע לסביבות ה-7 שזה יפה בשבילה, ככל שהיא תתקדם יותר ככה היא תעלה בדירוג, גם חיפה והפועל לא קיבלו את הניקוד ביום אחד, את האמת שגם מכבי ת"א, שתתפלאו הגיעה לסיבוב המוקדמות האחרון בליגת האלופות ועד לפני שנתיים כשהיה לה סביבות ה-14 נקודות שזה המון בזכות כמובן העונה בליגת האלופות והעובדה שבשנים לפני כן (פרט לז'ילינה) היא הגיעה הכי רחוק שהיא יכלה עד שנתקלה ביריבה קשה.
בת המוות: ויאריאל, אברטון, ג'נואה הבית "הקל": סטיאווה, אוסטריה וינה, ונטספילס כרגיל, יהיה איפשהו באמצע. אם אני צריך להמר אז: שחטאר, סלטיק, זאלצבורג
אני דווקא מהמר שהפועל תהיה באותו בית עם אותן קבוצות ששיחקו מול הישראליות: פ.ס.וו איינדהובן & גלטסראיי & רד בול זלצבורג ההגרלה עוד פחות משלוש שעות, נחכה ונראה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
איך הייתי רוצה לראות את בני יהודה בשלב הבתים...לא נורא, אם כבר לעוף אז לפחות לאיינדהובן, למרות שבני יהודה היתה שווה גם אתמול שער, לדעתי בסופו של דבר המפגש הזה הוכרע על הניסיון של ההולנדים ועל העובדה שפרט לאלירן עטר וגלאבן (שהיה גרוע במשחק הראשון אתמול היה סביר) אין להם שחקנים ברמה הטכנית שלו, אין לי ספק שאם היו עוד 3-4 בקישור ובהתקפה ברמה של עטר, בני יהודה לא היתה מפסידה בארץ ולעיני פיליפס חצי ריק לכו תדעו איך זה נגמר, לא נורא העיקר הניסיון.
בני יהודה עם תצוגה יפה אתמול, עם סיום יפה למסע האירופי שלה. בניגוד לרוב הקבוצות הישראליות, בני יהודה לא עשתה "בושות" ולדעתי, שער אתמול של עטר במצב הטוב שהיה לו בחלק הראשון של המשחק, היה יכול לשנות לגמרי את ההתמודדות ואז, אולי לוזון יכל לחלום על שלב הבתים. בכל מקרה, האוהדים הכתומים יכולים להיות אופטימיים לגבי המשך הדרך בליגה.
מחזק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx בורדו לדעתי מועמדת מאוד לגיטימית לעלות לשלב הבא בצ'מפיונס בבית הזה, איך שבאיירן נראית כעת, זה כלל וכלל לא בשמיים. גם יובה בפתיחת העונה הזו לא מבריקה, ולבורדו יש סגל שחקנים מאוד כישרוני ואיכותי, יותר מאייאקס. צריך לראות איך הכל יתחבר.