הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת חבל,סך הכל בני יהודה אמנם בבונקר אבל מידי פעם הם יוצאים להתקפות מסוכנות.
    איזה פנדל טיפשי...חבל חבל.

2. SeRgInHo Member

עטר ביי פאר החלוץ הישראלי הכי טוב כיום. כמה טרור שהוא עשה להגנה הכבדה של פסוו. כמה חבל שהוא לא היה שם בשבוע שעבר, בני יהודה הייתה מוציאה את התיקו, או אפילו ניצחון מינימלי.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זהו סיפור על פ.ס.וו איינדהובן, מועדון גדול ככל שיהיה - קבוצה? קטנה קטנה קטנה.
    מכבי חיפה והפועל תל אביב כבר היו כובשות מול ההולנדים, הניסיון משחק כאן תפקיד מאוד גדול וחבל, בני יהודה הגיעה ל2-3 מצבים קורצים וממש לא נופלת מההולנדים.

ועכשיו למכירה: עגלת סופר מרקט צולעת בשם מהראן ראדי.

4. Number 8 Member

למה אתם כאלה אנטים... גם מכבי ת"א בזמנו הוגרלה לבית קשה עם באיירן, יובה ואייאקס וגם תזכרו שחיפה כיום יותר טובה ממכבי של אז, אבל עדיין מכבי הצליחה לנצח את אייאקס בבית ולהוציא תיקו נגד יובה במחזור האחרון. אתם צריכים להבין שמגיעים לליגת האלופות, הרבה מתבטל, כאשר השחקנים של חיפה יראו את רמת גן מלא הם ישחקו בלי רגשי נחיתות ויתנו הכל. אז נכון שכמעט ואין סיכוי שחיפה תוציא משהו נגד באיירן מינכן ויובנטוס אבל אין שום סיבה שחיפה לא תנצח את בורדו ברמת גן מלא וגם תיקו בצרפת לא כזה לא הגיוני... מי ישמע כבר מה עשיתם ממנה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בני יהודה מתקשה מאוד בהתקפה, אבל כל פעם שאלירן עטר מגיע למצב לאיים הוא עושה זאת בצורה הכי טובה. אין לי ספק שאם אלירן עטר היה במשחק הראשון הכל הכל היה נראה אחרת, פ.ס.וו לא מרשימה, אבל צריך לזכור שעדיין הם כמעט בטוח עולים, מה שאומר שמתי שהם צריכים הם שמים את הגול. אולי אם בני יהודה הייתה כובשת אז פ.ס.וו הייתה מוציאה מעצמה יותר.

(אגב, סרגיי, מסנג'ר)

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/09
  6. zeev Member

הגרלה אמנם לא פשוטה בכלל

אבל מה ציפתם זה ליגת האלופות לא גביע הטוטו

צריך לבוא עם חוצפה ויוזמה ולתקוף כמו שמכבי חיפה יודעת

אבל בלי רכש רצינייהיה קשה של זר תותח בקישור האחורי בלם נוסף מגן ימיני עותמאן זה טוב וגם החלוץ הנוסף זה טוב אבל צריך למהר ולא מובן למה היום לפחות לא מחותם לפחות אחד

7. Number 8 Member

בנוגע למשחק של מכבי חיפה ביום שלישי - הייתי כונן באלחוט כך שראיתי את המשחק, ובשיא הכנות, אני לא יודע מאיפה שגיא כהן המציא שזלצבורג היא יריבה מאוד חזקה ושהיא פייבוריטית נגד חיפה, כי ממה שראיתי בשני המשחקים, ולפי מה שקראתי כאן גם אחרים ראו זאת, זלצבורג קבוצה חלשה להחריד. אני לא אתחיל להגיד עכשיו שגם בני יהודה הייתה עוברת אותה כי אלו שטויות, הכל בדיעבד וזה באמת מפגר, אבל אני לא פוסל שזה באמת היה קורה... ציפיתי לקבוצה הרבה יותר חזקה שתעשה בעיות למכבי חיפה אבל במקום זאת קיבלתי קבוצה חלשה, מאוד חלשה. אבל עדיין זה לא צריך להוריד מערך הניצחון והעלייה, מכבי חיפה בפעם השנייה בהיסטוריה בליגת האלופות, מגיע לה כל הכבוד ובהצלחה, תצליחו שם ותכשלו בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בנוגע למשחק של בני יהודה - בדומה מאוד למשחק הראשון, איינדהובן לא עושה הרבה ומבקיעה שער משום מקום בגלל טעות של אבו זייד. אלירן עטר עם שתי החמצות גדולות, הראשונה יותר הצלה גדולה של איסאקסון והשנייה החמצה נוראית של עטר אחרי שעשה בית ספר לאוייר. בהצלחה לבני יהודה במחצית השנייה, היא צריכה להבקיע כעת שני שערים בשביל לעלות ולצערי אני לא רואה את זה קורה.

8. Igi Member

עידן, זה אנטי כי להילחם על מקום 3 עם בורדו זה די מבאס. בורדו זו לא בדיוק אייקס עם כל הכבוד אליהם, זו אלופת צרפת ויש להם קבוצה נהדרת. לקבל קבוצות מאד חזקות בכל שלושת הדרגים ..בהחלט מבאס, אבל כמו שאמרו פה למה כבר ציפינו? אנחנו בליגת האלופות( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ). גם מול זלצבורג הרבה האמינו שלא נעלה, אז אולי גם הפעם נצליח להפתיע ונשיג מס' יפה של נק'.

9. Number 8 Member

תעזוב להילחם על מקום שלישי... אני לא מאמין שזה יקרה וגם שמכבי ת"א שלי הייתה בליגת האלופות, לא האמנתי שנוכל לסיים במקום השלישי למרות שלא היינו רחוקים מלעשות את זה. אני מדבר איתך על להשיג שלוש נקודות מבורדו כאן בארץ, עם רמת גן מלא צבוע בירוק זה לא כזה בשמיים, זה בהחלט אפשרי וניתן לביצוע.

מול באיירן ויובנטוס כמעט ואין לכם סיכוי להוציא משהו, אבל נגד בורדו זה אחרת, נכון שיש לה קבוצה טובה אבל לפי דעתי אתה עושה ממנה יותר מדי, אתם יכולים להוציא כאן בארץ ממנה שלוש נקודות ואפילו בחוץ לגנוב איזו נקודה. 4 נקודות יהיו הישג ענק כמו אז עם מכבי ת"א(מכבי חיפה של אותה עונה הייתה יוצאת דופן ומיוחדת במינה ואני לא רואה קבוצה ישראלית חוזרת על אותו הישג בזמן הקרוב) ובהחלט אפשר לעשות זאת.

תצא מפסימיות, תהיה אופטימי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מאוד פשוט, כאוהד אוביקטיבי, המשחקים האלה לא מספיק מעניינים אותי כדי שאני אלך לראות אותם. בניגוד לפעם הקודמת שהלכתי לראות את יובנטוס ואיאקס (באיירן כמדומני יצא בחג מסוים ולכן נשארתי בבית), הפעם אני אשאר בבית.
    הרצון והעובדה שחיפה היו קרובים לקבל קבוצות כמו אינטר ובעיקר ברצלונה, הם מלהיבות הרבה יותר.
    וכן, אין ספק שיובנטוס ובאיירן הם מועדונים גדולים ביחס למכבי חיפה, גם בורדו שאני מאוד מעריך אותה ומאוד לא רציתי לראות אותה בבית אחד עם יוניטד. אין ספק שחיפה תאבק בעיקר כדי לשמור על כבודה ולא צפויה להיאבק על עלייה או על המקום השלישי, אבל לאוהד האוביקטיבי (זה שאינו אוהד את חיפה, יובה או באיירן), אם כל הכבוד לבאיירן ויובנטוס, מדובר בקבוצות מאוד בינוניות היום בהשוואה לקבוצות הטובות ביבשת, והם כבר ביקרו בארץ, אז כן, היה מלהיב הרבה יותר לראות כאן קבוצות כמו ברצלונה, אינטר, ריאל מדריד ואחרות.

לא חושב שיש אוהד אוביקטיבי אחד שלא רצה שחיפה תקבל את ברצלונה כשההגרלה היום הגיעה לסופה ולחיפה היה הסיכוי טוב לקבל את הבית של ברצלונה.

11. Raulito Madridista

הליגה האירופית - הנה אנחנו באים!
    אבל למה במשחק של הקבוצה אין שיפור?

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/Black354X281/138560.Xxx

הפועל ת"א בשלב הבתים של הליגה האירופית! - המטרה הסופית הושגה(ושלוש פעמים להעפיל לשלב הבתים בארבע העונות האחרונות - זה מאוד מכובד), אבל בכל-זאת קשה להיות מרוצים. לא הפסדנו בבית(זה לא קריטי, אבל זה בטח היה לא נעים במידה וכן), אבל גם לא הצלחנו לנצח, פעם שנייה ברציפות, ובאמת שהיריבה ממול לא הייתה מדהימה. אני חושש שהדבר יחזור על עצמו גם במשחקי הליגה. הקבוצה שיחקה טוב בסה"כ, אבל מעצבנת הנאיביות בה מקבלים שערים וגם שנקודות התורפה לא משתפרות. הפועל מרוויחה את הקלות בכדור ומאבדת יותר מידי, הפוטנציאל בהתקפה לא ממומש. המחצית הראשונה הייתה טובה מאוד, אבל כרגיל - אנחנו לא מסוגלים להבקיע בדקות הטובות שלנו. המחצית השנייה כבר הייתה מרגיזה, והיה נראה כאילו השחקנים לא עושים כלום באימונים, וכל פעם יש את אותן בעיות - קבלת החלטות שגויה מאוד בהתקפה, כאשר יבואה ושכטר מאוד מאכזבים. לזנדברג כנראה יש אוויר רק למחצית אחת(לפחות בחצי הראשון הוא היה בסדר). הקבוצה שיחקה טוב בסה"כ, אבל מעצבנת הנאיביות בה מקבלים שערים וגם שנקודות התורפה לא משתפרות. הפועל מרוויחה את הקלות בכדור ומאבדת יותר מידי, הפוטנציאל בהתקפה לא ממומש.
    בצד החיובי - גוטמן החליט לשים סוף לאפס המאמץ שאנחנו מקבלים מיבואה, שהחל להיות מחליף קבוע בזמן האחרון. לאלא יוסיף לנו הרבה יותר מרץ ממנו ואולי גם חדות. אני בעד לנסות זאת. לאלא בכלל צריך להיות בהרכב. הגיע הזמן שבן-דיין יתרום לנו מבחינה התקפית והיום זה קרה. מהרגע שדדי לקח את הכדור, היה נראה שזה יכנס. הוא לפחות ידע שיהיה גול. כשדדי בטוח בעצמו, הוא מצליח. כשהוא עולה להתקפה בהססנות - זה נראה ככה. מקווה שזה לא השער האחרון שלו. הוא יודע לנצל עירבובייה בהגנה. ודבר אחרון - גוטמן אמר רישמית אחרי המשחק שהקבוצה תתחזק. מעולה! הלוואי וההגרלה תזמן לנו את וולנסיה, קבוצה עם חלק התקפי מדהים, וכמובן שאני אשמח בתור חובב כדורגל ספרדי. אני גם מעריץ את דויד ויאה. עוד שמות שיתקבלו בברכה - רומא או אייקס.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עטר מפשל... כולנו ראינו אותו כמנייה בטוחה, מנצחל מצבים טוב הרבה יותר ממשה ביטון, אבל היום גם עטר לא מצליח לנצל מצבים שהוא צריך לעשות מהם יותר.

13. Igi Member

משה אוחיון, אני לגמרי מבין אותך. גם אני ועוד בתור אוהד חיפה רציתי לקבל את הבית עם ברצלונה ואינטר. מבחינתי אם כבר אין סיכוי לעלות בבתים, לפחות שיהיה סיכוי טוב להשיג נק' ואולי אפילו לנשור לאופ"א. אני בכל זאת מקווה שנצליח ליצג בכבוד.

14. SeRgInHo Member

לדעתי אף אחת מההחמצות של עטר הם לא שלו נטו. בחלק מהמצבים הזווית הייתה קשה, ועוד בעיטה אחת טובה עדף איזאקסון.

בכל אופן, אני מקווה בשביל הפועל שתקבל את פסוו כקבוצת דרג ראשון. הם נראים מאד בינוניים. מבין כל האפשרויות זאת הכי טובה.

15. Igi Member

מחזק. כ"כ הרבה מצבים לבני יהודה בשני המשחקים... חבל. ד"א, למרות התוצאה המאכזבת, היה תענוג לראות את השידור הזה עם השדרים האמריקאים.