COM נוכל לבחון את התאוריה שלנו על בורדו האמת התאכזבתי מהבית בגלל שכבר ראינו את הקבוצות האלה מול הישראליות,אבל עדיין,לפגוש את יובה באיירן ובורדו יהיה כיף.
"משעמם" פעם ב10 שנים אריות אירופה כמו באיירן ויובה מגיעים לפה, אפשר לחשוב משעמם. ברור שהיה עדיף אינטר ובארסה אבל עדיין זו תהיה חגיגה ויש מספר אוהדים לא קטן לקבוצות האלה בארץ. כאילו באיירן או יובה היו לפני שנה בארץ. לקח קצת זמן, השתנו הדברים מאז ..
למרות שההגרלה מבאסת, הנסיך יגיע לארץ. והפעם זה לא יהיה כמו פעם, שמכבי תל אביב נפלה עם יובנטוס ובאיירן. כמו שאמר נווה, הרבה דברים השתנו מאז..
rainman בורדו בשנה שעברה הייתה קרובה לעלות מבית שכלל את צ'לסי ורומא, השנה היא יותר מנוסה ותאבק עם יובה ובאיירן על העלייה לשלב הבא, היא הקבוצה הכי קשה אחרי אתלטיקו שמכבי חיפה יכלה לקבל מקבוצות הדרג השלישי. nave אותי יובנטוס משעממת משום מה, אני מודע לשחקנים שמשחקים שם ובעבר שלהם אבל לא יודע הם לא כאלו אטרקטיבים, בטח בגלל השחור-לבן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx באיירן עם ריברי, שוויינשטייגר, רובן וקלוזה יותר "מרגשת" אותי אבל אם ברצלונה, ריאל או אחת האנגליות היו מגיעות לכאן אז הייתה כאן חגיגה גדולה.
אין שום ספק שכאשר נשארו הבתים של באיירן ויובה והבתים של ברצלונה ואינטר אני בטוח שכולכם (חוץ מאוהדים של באיירן ויובה) החזקתם אצבעות שלרובין יצא בית A. אבל זה מה שיצא, והתגובות פה מעצבנות כי אפשר לחשוב שכל שנה קבוצה ישראלית מגיעה לליגת אלופות שאריות אירופה "משעממות" אותנו.
ברור שהקבוצות השתנו מאז 2004 כשהן באו לפה כדי לפגוש את מכבי ת"א, אבל השמות(של הקבוצות כמובן) הם אותם שמות ואי אפשר להתעלם ממבחר האופציות האחרות שהיה אפשר לקבל כאן. בכל אופן לי אישית רק נותר לקוות שבאיירן לא תבוא לכאן עם הרכב משני ונזכה לראות את ריברי מתעלל במסיללה על הדשא של רמת גן. בלי שום זילזול בדייגו, גורקוף, דל פיירו ועוד רבים וטובים זה השחקן היחיד שאני לפחות מצפה לבואו.
לא רואה את חיפה עושה משהו מיוחד בבית הזה,אפילו לא מהמקום השלישי. בית קשה מאוד. על באיירן ויובה אין מה לדבר וכן גם לתת פייט גדול לבורדו לדעתי חיפה יכולה לשכוח(אולי בארץ אפשר להוציא נקודה או מי יודע יותר..),אלופת צרפת ובלי קשר קבוצה חזקה מאוד עם אחד השחקנים המעניינים ביותר כרגע באירופה. חבל מאוד,באופציה השנייה חיפה הייתה עוד יכולה לתת פייט לקייב. ובלי קשר יהיה מעניין מאוד לראות את פה ריברי וחבריו (שכעת ניתן להכליל שם את רובן),דל פיירו,דייגו,גורקוף... ולמי אכפת שיובה ובאיירן כבר היו פה,מי ישמע הם כל שני וחמישי מגיעים לפה.. תמיד כיף לראות שתיים מאריות אירופה בארצנו הצנועה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
יניב,באמת..לא יזיק עם תסביר לנו מה אתה אומר, הגרלת המווו לא אומרת לנו הרבה אלא אם יש ליגת הפרות האירופאית אם אתה רושם בפורום שכולם יכולים רואים לפחות תרשום כדי שגם אנחנו נבין. בקשר להגרלה,באמת שאני לא מצפה לכלום,גם אם לא נשיג נקודות אבל נשחק טוב בכל המשחקים ונתמודד יפה מול הקבוצות אני לא אהיה מאוכזב,סך הכל מדובר בקבוצות שגדולות עלינו בכמה רמות. COM אין לי ספק שבורדו גדולים עלינו והם קבוצה מצויינת,אבל לדעתי יש סיכוי לקחת מהם 1-3 נקודות,עכשיו יהיה לך ולי יותר עניין במשחקים נגדם
טוב,אז עכשיו מתחילות לעניין גם אותנו הישראלים ההעברות באירופה וכבר באסה ראשונה עם העברה שיש היום. אריאן רובן הסופה של ריאל מדריד חותם היום ב..באיירן מינכן..מקווה מאוד שזה במקום ריברי כי אחרת צפוי לנו כאב ראש חזק מאוד.
איזה הגרלה מבאסת למכבי חיפה גם אין להם סיכוי לעלות, עם כל הכבוד בורדו היא הקבוצה הכי חזקה אולי מהדרג השלישי וגם באיירן ויובה גדולות עליה בהרבה. הסיכוי הוא לגמרי לגמרי אפסי, וגם לא יצא להם בית הכי אטרקטיבי. השמות גדולים ועדיין יהיה מעניין, אבל באיירן ויובה לא אטרקטיבי ומגרש כמו מילאן וריאל או בארסה ואינטר חבל שמכבי חיפה לא נפלה לבית 7, הבית עם הכי הרבה סיכוי מבחינתה לעלות
קשה לי להאמין שמכבי חיפה תצליח להוציא אפילו נקודה אחת מהבית הזה, כיוון שהוא קשה מאוד. היה ברור לי שמול קבוצות דרג א' ו-ב' אין על מה לדבר, אבל השאיפה הייתה שהקבוצה מדרג ג' תהיה כזו שתאפשר למכבי חיפה לנסות ולחלום לסיים שלישית. אני לא מבין מאיפה האכזבה מהיריבות. אז אולי לא הגיעו לכאן קבוצות שהן הקצפת ואולי חלקן כבר היו כאן בעבר, אבל מה זה משנה? זו לא אותה יובנטוס וזו לא אותה באיירן מינכן ואל לנו לזלזל באלופת צרפת. אני מקווה להגיע לכל המשחקים. יהיה הרבה מה לראות.
בדיוק, היה עדיף כבר לקבל את הבית של ברסה...הן היו הרבה יותר מזלזלות במשחקים נגד חיפה וגם היה לנו סיכוי לצאת מקום 3 מול דינמו קייב היחסית חלשים לעומת מה שקיבלנו מדרג 3. כ"כ חבל שלא קיבלנו את הבית עם סביליה וריינג'רס...או הבית של יונייטד