הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. AVISEY Member

בורדו ? אותה בורדו שזכתה באליפות צרפת? בורדו שלרשותה נמצא שחקן שלדעתי ברמה של קבוצה בדרג הראשון באירופה ? בורדו היא קבוצה מצוינת עם סופרסטאר בדמותו של גורקוף . לא תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ואם כבר הולכים על הימורים אז..

ארסנל
    אלקמאר
    שטוטגארט(שוב גרמנית, כנראה שני הפסדים , הרבה החמצות ופנדל אחד מוחמץ , )

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/09
  2. LIVERPOOL87 Member

הימור שלי:
    מילאן, פורטו ובשקיטאש.

הייתי רוצה את מנצסטר, ריאל ואולימיאקוס.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן,בורדו,אם אתה מסתכל על שאר הקבוצות אז יש פחות סיכוי להרוויח מהם נקודות,אמנם בורדו אלופת צרפת ומצד אחד זה אומר הרבה,מצד שני,פה אתה מסתכל על כוכב אחד גדול מאוד(ונכון שיש עוד כמה כמו שמאק שהם שחקנים טובים) מול אתלטיקו עם קון אגוארו פוראלן ומקסי רודריגז,פיורנטינה שיש לה את מוטו,מוטליביו,הסרבי הצעיר הזה ששכחתי את שמו וג'ילארדינו,אולימפיאקוס שמאוד מנוסה בליגת האלופות ויש לה מגרש ביתי מטורף אז כן,אני מעדיף את בורדו עליהם.

4. Raulito Madridista

'עכשיו תורינו' - כותרת מצויינת של ידיעות אחרונות הבוקר. אחרי אינסוף המחמאות שקיבלה מכבי חיפה, גם אנחנו רוצים קצת. צריכים להשלים את המשימה נגד טפליצה, והפעם לא להסתפק בתיקו כמו נגד גטבורג לדוגמא, הפעם צריכים לנצח במשחק בית וגם להכתיב את הקצב. כמה חבל שעדיין לא הושלמו התיקונים בשערים 4-5 והפועל שוב לא תקבל את הקהל שלה בשיא. כשגוטמן אומר 'מאז גטבורג לא שיחזרנו את היכולת', הוא פשוט קולע בול. נתנו מחצית השנייה נחמדה בגביע הטוטו נגד בית"ר(אם הם היו משחקים עם 11 שחקנים הייתי מפרגן יותר), אבל פרט לכך זהו. בטדי היינו עלובים וגם נגד טפליצה בחוץ, ואותו דבר נגד בני-יהודה בגביע הטוטו. נגד גטבורג בבית ובקופסא היינו נחמדים. אני לא מקבל את זה שכבר בשלב כזה של העונה יש עייפות כבדה, הלו, עוד לא התחלנו! חבל שזה המצב. לא מתאים לי שזנדברג יעלה היום לדשא ומהדקה העשירית יהיה עגלה, אולי צריך לתת ללאלא או זהבי לשחק במקומו. והייתי מצפה לקצת יותר מיבואה. הוא ושכטר חייבים לשחק בייחד יותר טוב. אני באמת חושב שגוטמן צריך להרהר קצת על רוטצייה, משחק הליגה נגד מכבי פ"ת יותר חשוב, מבלי לזלזל בצ'כים, שגם הם לא הראו שום מהלך של כדורגל במשחק הבית שלהם. הגיאורגי במקום נאתכו(וידין משתחרר יותר קדימה), זהבי במקום זנדברג וקנדה במקום בונדר - זה מה שהייתי רוצה לראות היום. שיהיה בהצלחה.

בקשר לבני-יהודה - הסיכויים מאוד נמוכים. שם המשחק בכל מקרה זה לא לפחד, לעלות בלי רגשי נחיתות. לאיינדהובן יש הגנה מאוד בינונית. גם אם בני-יהודה תעוף, לחלץ תיקו בהולנד זו תוצאה יפה ומכובדת. אלירן עטר חוזר להרכב וזה כבר טוב. אם הוא וגלבאן ישחקו קרוב זה לזה ויציגו יכולת טובה, בני-יהודה בהחלט מסוגלת לכבוש.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף אולי חלום חיי מתגשם ומילאן תבוא לארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx . הימור שלי: מילאן, ליון, דינאמו קייב, מכבי חיפה. 3-4 נק' לחיפה וכולם יהיו מרוצים. אני לא יכול כבר לחכות להגרלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/clock.Xxx

6. חל יל Member

הפועל בערוץ1 תשודר
    חש ייגמר 2-2
    בני יהודה תפסיד 3-1

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בורדו קבוצה יותר מאיימת מפיורנטינה, היא קבוצה חזקה יותר מליון ובגלל שכאן בארץ "אין לה שם" לא אומר שהיא תהיה הגרלה נוחה.
    בדרג הראשון בנוסף לסביליה גם מילאן היא הגרלה נוחה יותר מהשאר, אם מכבי חיפה תקבל אותה יש סיכוי קטן להפתיע.
    לדעתי זאת תהיה ההגרלה היום: ארסנל - ריאל מדריד - בורדו(סתם בשביל שהיא תוכיח לכם שהיא חזקה).

8. Dimitar Berbatov Member

אני רץ לפיצוציה הקרובה למלא ווינר. מה תה אומר סה"כ שרים הפל ת"א- טפיה, סה"כ קנות?

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/09
  9. JR-Riquelme Member

חיפה לא יכולה להפתיע מהדרג הראשון אף קבוצה לדעתי, כל עוד לא יקרה מקרה מנצ'סטר וקבוצות יבואו עם נערים א' לארץ.
    מהדרג השני כמובן שהכי נוח זה הרוסים, ובדרג השלישי היוונים או הטורקים.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה אף אחד לא מזלזל בבורדו,יצא לי לראות כמה תקצירים שלה (כי משחקים בקושי משודרים או שלא משודרים),היא נראית קבוצה טובה מאוד אבל אחת שתלויה יותר מידי בימים טובים של גורקוף ושמאק וגם אין לה את הניסיון ברמות האלה(לא שלנו יש אבל עדיין יחסית לאחרות).
    ליון בליגת האלופות שוחה בקלילות ואתמול ראיתי את פיורנטינה זאת קבוצה חזקה מאוד,בנויה יפה מאוד.

ואני לא מזלזל בבורדו,פשוט מעדיף אותה על קבוצות אחרות,זה לא שאמרתי שיש לנו 6 נקודות בכיס.

11. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הימור שלי: באיירן מינכן, ליון ואתלטיקו מדריד.

ולגבי בורדו, הקבוצה השנה תילחם על המקום הראשון בשלב הבתים ולא על המקום השלישי, הקבוצות הגדולות לא רוצות לקבל אותה אז בטח שחיפה לא תרצה.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות,נחייה ונראה.

13. איגור .פ. Member

אני רוצה שנקבל את:ברצלונה ,צסקא מוסקבה ודינמו קייב ,ואני חושב שאם בית כזה נקבל אז הסיכוי שלנו לעלות הוא 40 אחוז ,כי דינמו וצסקא מכבי חיפה מסוגלת לעבור.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

40 אחוז?קפצת קצת מעל הפופיק..
    שני הקבוצות האלה הרבה יותר חזקות ומנוסות מאיתנו,אולי אפשר להשיג מהם נק' יותר בקלות ממה שאפשר להשיג מקבוצות כמו אתלטיקו אבל עדיין אנחנו בנחיתות ענקית גם מול 2 הקבוצות האלו.
    ואת בארסה אני ממש לא רוצה לקבל,בארסה היא קבוצה שמביסה את היריבות שלה ומשחקת 90 דקות שלמות כדורגל,מילאן למשל,לפחות לפי שנה שעברה והמשחק הבודד שראיתי שלה השנה היא לא כזאת,היא קבוצה שנותנת פרק זמן מסויים טוב אבל לא יותר מזה ובגלל זה עדיף אותה או קבוצה כמוה

15. איגור .פ. Member

חולק עלייך חיפה עם משחק נכון תהיה מסוגלת לעבור את הרוסים ואוקראינים ,ןבכלל אני מתאר לעצמי שהמצשחקים האלו יהיו יותר אוהדים רוסים ואוקראינים.,אבל זה פשוט מושלם בית כזה.