עדיף לא לקבל את יונייטד, יובנטוס, באיירן מינכן או אולימפיאקוס שיהיה גיוון בקבוצות שיבואו לארץ. בארסה או ריאל בארץ זה נשמע משהו דמיוני (למרות שזה היה יכול לקרות שנה שעברה...:/)
לפני 7 שנים התפללתי שנקבל את מילאן.. לצערי זה לא קרה. אולי עכשיו החלום הזה יתגשם, שתי הקבוצות שאני אוהדת ישחקו אחת מול השניה על אדמת הקודש בישראל. הבית שהייתי רוצה לקבל- מילאן-ריינג'רס-אולימפיאקוס.
למה ריינג'רס ואולימפיאקוס? סתם מבאס לקבל יריבות שחיפה כבר קיבלה העשור הזה. אני יודע שכל אוהדי חיפה ישנאו אותי על זה ולא יפסיקו לצחוק עלי אם יקרה ההיפך, אבל הסיכויים של חיפה לעלות לשמינית שואפים ל0 (וכמובן שאני לא חושב שהסיכויים של כל קבוצה ישראלית אחרת כולל בית"ר היו טובים יותר). בגלל זה אני חושב שעדיף להם להסתכל על הצד החווייתי של ההגרלה מחר. אני אשמח אם אינטר קבוצתי האהודה תבוא לארץ, למשחק הזה אני בטוח אבוא. הבית שאני רוצה שחיפה תקבל: צ'לסי, אינטר ואתלטיקו מדריד.
כי מהקבוצות הללו יש לנו סיכוי כלשהו להוציא לפחות בבית 3 נקודות. כמובן במידה והשחקנים יתנו מעצמם 200% ויאמינו שזה אפשרי. כל קבוצה שנקבל מדרג א' זו חוויה בפני עצמה, כך שאני אסתפק במילאן\בארסה\צ'לסי ואקווה לקבל קבוצות פחות אטרקטיביות מדרג ב' ו-ג'. ברור לכל אוהדי חיפה שהסיכויים לעלות לשמינית הם קלושים מאוד. אבל לפחות שנסיים בכבוד את המסע שיהיה מופלא גם ככה בליגת האלופות.
חח בתור אוהדת חיפה אפשר להבין אותך, אז אני הייתי מעדיף כבר לקבל את אלקמאר ובשיקטאש מדרג 2 ו3, 2 קבוצות חלשות יותר וגם 2 קבוצות שחיפה לא שיחקה נגדן אף פעם.
מעניין מה חשבת בשנת 2002/2003 , בע"ה אני מקווה שנקבל בית כזה : בדרג הראשון כל הקבוצות באותה רמה לא משנה מי נבחר(סביליה הכי פחות מפחידה )אבל הייתי רוצה לראות את בניון בר"ג נגד חיפה אוי זה יהיה מרגש, דינמו קייב, בשיקטאש, אולימפיאקוס, אחת מהשלושה, אלקמאר, ריינג'רס,צסק"א מוסקבה, אחת מהשלושה , בע"ה אם נקבל בית כזה אנחנו יכולים לחלום , בכל מצב אנחנו נבוא אנדרדוג , בכל מקרה המטרה תהיה מקום שלישי , אבל הכל יכול להיות אנחנו לא ציפינו לקחת אליפות , אנחנו לא מצפים לקחת מקום שני או ראשון , וגם מקום שלישי לא , אלישע יודע שאין מה להפסיד אנחנו אנדרדוג ! וזה היתרון אולי היחידי שלנו בליגת האלופות , אני בטוח שלא נבייש את הקבוצה שלנו ואת המדינה שלנו , אבל למה לדבר? אחרי ההגרלה נדע לאן אנחנו באמת נכנסים . עריכה : ובקשר לחיזוק אני חושב שלא צריך לחפש שחקנים "במקום", אלא להרחיב את הסגל וזה מה שאלישע יעשה , אני לא חושב שבזמן שיש אפשר למצוא שחקנים יותר טובים מאלו שיש לנו כרגע בסגל , קולמה ומשומר , אלו שחקנים שאם תשאלו את האוהדים של חיפה אולי 60 עד 70 אחוז יגידו לכם שצריך להחליף אותם , אבל אני חושב שהם טובים מאוד , משומר וקולמה הם שחקנים שאסור אבל אסור בשום פנים ואופן להזיז מההרכב , השחקנים האלה חטפו ביקורות מפה ועד הודעה חדשה , ועכשיו הם היו שותפים מלאים בעלייה של הקבוצה לליגת האלופות וגם הפגינו יכולת מצוינת , אני באמת חושב שזו תהיה בגידה בשחקנים אם יביאו שחקנים אחרים במקומם, ואנשים יגידו " מה אם הם היו שותפים מלאים לעלייה ולקחו אליפות זה אומר שיש להם חסינות?" איך אתם הייתם מרגישים אם היו לוקחים לכם את התהילה ? השחקנים האלה צריכים לשחק בליגת האלופות עם תוספת של חלוץ , מגן , וקשר אחורי אולי גם בלם , אם קולמה ומשומר ישחקו רע כמובן שיחלפו זה כולל כל שחקן בקבוצה , אבל היכולת שלהם כרגע טובה מאוד ולא תמצאו שחקנים במחיר הנכון שהוכח שהם כרגע יותר טובים ומתאימים לקבוצה ,
אם חיפה תביא חיזוקים ברמה של רוסו ויעקובו, דבר איתי, אולי אני אשנה את הדעה שלי. מה פתאום 8! 18! לגבי ההוא ששאל על אלקמאר ואתלטיקו - פשוט מאד. אלקמאר קבוצה יותר הישגית מאתלטויקו.
הפחד שלי שיבואו עוד אנשים כמוך למשחקים של מכבי חיפה בר"ג , אני בטוח שהולך להיות עומס גדול ולחץ על הכרטיסים הללו , ואני בטוח שיבואו גם אנשים שלא מעודדים את מכבי חיפה(תלוי אילו קבוצות יהיו) אבל אני מאוד מקווה שזה לא יעבור את ה1500 2000 ,
חחחח אף אחד לא יצחק עלייך אם נעלה,אף אחד מאיתנו לא באמת מאמין שנעלה. הסיכוי הוא די אפסי,האמת שגם המקום השלישי נראה כמו משימה קשה כי עם כל הכבוד לקבוצה שעלתה לליגת האלופות אין פה את ז'וטא,רוסו,פראליה ויעקובו,יש פה חבורה כשרונית ולוחמת אבל לא כמו החבורה של אז. אני אסתפק בהופעות יפות,ניצחון אחד ותיקו . בקשר לבית עצמו אני רוצה שיהיה ככה: מילאן,באיירן(שתי קבוצות שלפחות בעונות האחרונות הם לא דורסניות ויהיה אפשר להשיג מהם אולי איזה נקודה) אלקמאר,פורטו(הכי פחות טובות מבין כולם) בורדו,בשיקטאש,קייב(קבוצות שיש הכי הרבה סיכוי להשיג נק' מהם). הימור: ליברפול ליון פיורנטינה מכבי חיפה
בואו נגיד שבית בסגנון של סביליה,אלקמאר ודינמו קייב יהיה "אנושי" יחסית למכבי חיפה. בית של ברצלונה,אינטר ומארסיי בהחלט יהיה כואב מאוד מאוד מאוד לחיפה. בכל אופן,יש מיליון ואחת אפשרויות לבתים (טוב נו,אולי קצת פחות) ובסופו של דבר חיפה תצטרך להתמודד עם הבית שהיא תקבל יהיה אשר יהיה. אם פמגוסטה הקפריסאית הצליחה שנה שעברה מבית של אינטר,ברמן ועוד קבוצה שברחה לי להיות על סף עלייה ממקום שני אז אין סיבה שחיפה עם חיזוק מתאים והאווירה החמה פה בר"ג (אני הייתי במשחק האחרון,הייתה אווירה לוהטת) לא תצליח לצאת עם משהו מהקמפיין הזה.