הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. JR-Riquelme Member

זאת הייתה אף אייג'. שכן שולטת באיסלנד קבוע...

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא לוזון רצה הרבה קהל...
    למרות הרעש שאני שומע, אני רואה יותר כסאות ריקים מאשר אנשים. באמת, כל כך חבל.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הבעיטות של גלבאן זה פשוט בונבוניירה, אני מאוד אוהב את השחקן הזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל, רק תזכיר לנו שהוא כרגע כבש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    מה שכן, לדעתי הכדור נגע קלות בשחקן אחר. בכל מקרה זה לא מזיז ובני יהודה ביתרון. גלבאן בכושר טוב לליגה.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יפה מאוד בני יהודה, פדרו גלבאן פשוט לוהט, רואים שיש לו ביטחון בכמויות, הוא מאמין בבעיטות שלו, כל בעיטה הוא רוצה ומחפש לקחת, הוא בתקופה טובה, שמבחינת בני יהודה הלוואי שתימשך כמה שיותר.
    הקבוצה הלטבית לא מראה יותר מדי כדורגל, בני יהודה מנצלת זאת פעמיים כדי לכבוש פעמיים, צריך רק להיזהר לא לחטוף בטעות איזה שער חוץ ולנסות להבקיע עוד שערים על מנת לשים סוף לסיפור היום.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

2-0 שער מקרן? באמת יפה. אני רק שומע השדרים מתחילים לזלזל בלטבים...
    בכל מקרה דין מורי עם שער נגיחה יפה ואני מקווה לעוד שערים, רק צריכים להזהר לא לספוג!

בני יהודה יכולה להיות הכבשה השחורה העונה של קבוצות הצמרת! גלבאן, אלירן עטר, מורי. קבוצה עם פוטנציאל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3-0, עטר.
    בחיי, בני יהודה מפרקת יריבה אירופאית. ברור שהלטבים קבוצה חלשה, אבל בעבר קבוצה קטנה כמו בני יהודה היתה יורדת לרמה של היריבה ובדרך כלל גם מפסידה. מה שאני רואה עכשיו מאד מוצא חן בעיניי.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בני יהודה מציגה משחק התקפי יוצא מן הכלל, עליונות ברורה, מהלכים יפים, הנעת כדור יעילה ותכליתית, כל הכבוד. וכמו אתמול, צריך לזכור באיזו רמה היריבה אבל גם מול קבוצות כאלה צריך לדעת לעשות את העבודה, ובני יהודה עושה את זה בצורה הטובה ביותר, למרות שבשקט המשחק הזה היה יכול להסתיים בחמישייה.

9. COYS Member

גלבאן את עטר אחד הצמדים הטובים ביותר שהיו בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות.
    גלבאן אחד הזרים היותר איכותיים שנחתו פה ועטר כשרון ברמות הגבוהות ביותר.
    איזה מזל שנגמר 4-0 למרות שבני יהודה היו יכולים להביא גם 7 ו8 חתיכות לרשת של הלטבים.
    אחרי ששנה שעברה עשינו בושות באירופה השנה פותחים מצוין.
    ובני יהודה מחתימים כנראה גם קשר אחורי קולמביאני שמסתמן (לפי הקולומביאני מהפורום) כשחקן ברמה גבוה,בני יהודה ירוצו חזק בצמרת השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/09
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון מרשים לבני יהודה. הלטבים לא היו כמו הצפון-אירים מאתמול. רואים שיש להם קצת כדורגל, גם אם ברמה הבסיסית ביותר. הכתומים כבר בסיבוב השלישי ונראה שאירופה תתן להם זריקת מרץ גם בפתיחת העונה בליגה.
    מה שמפריע לי בקבוצה זה הקישור האחורי. השחקן הצעיר מוצא חן בעיניי, אבל מהארן ראדי ולירוי צעירי נראים שחקנים מוגבלים מדי. רואים שהם נחותים ברמה המקצועית מיתר החברים שלהם בקישור ובהתקפה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שהמחסור בכסף קשור לעובדה שאלירן עטר עדיין משחק בבני יהודה. מבחינת כשרון נטו לבחור יש פוטנציאל רציני, אבל ביותר מדי מקרים אני מרגיש שהוא מחפש יותר מדי טריקים ופחות מדי תאכלס. אני די מבין למה מכבי חיפה לא רוצה אותו כי היא בעיקר יוצאת מההנחה שרפאלוב וגולסה יהיו הכוכבים במרכז השדה, אבל למה למשל הפועל ת"א לא מגששת בעניינו? בנתיים יבואה עדיין בקבוצה כך ששכטר די מיותר, ולדעתי אין לאדומים שחקן כמו עטר בקישור. למה לא לתת להמשיך קרדיט לאנטבי, לוותר על בן דיין ולהשקיע את הכסף בעטר?

בסה"כ כיף לראות קבוצה ישראלית קטנה מפרקת בקלות יריבה אירופאית נחותה. הנבחרת הלאומית הלטבית לא כזו פראיירית...אם ראינו ביומיים האלה את מכבי חיפה ובני יהודה זה אולי בכל זאת אומר שאנחנו קצת משתפרים? אוקיי, שי הרגע כי יש עוד גומלין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. חל יל Member

עוד כמה סיבובים צרך לעבור כדי להגיע לבתים?

13. riquelme1 Member

התוצאות של בני יהודה וחיפה מוכיחות שהכדורגל שלנו לא כזה גרוע, קבוצת תחתית בליגה הישראלית מביסה קבוצת מרכז טבלה בליגה הלטבית, נכון אנחנו עדיין לא מתקרבים אפילו לליגה הטורקית\צרפתית וכו', אבל הכדורגל שלנו לא כזה גרוע כמו שעושים מימנו.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אנשים עושים את הכדורגל בארץ לגרוע בעיקר בגלל התצוגות המשעממות והעלובות בליגה. ביחס לדרגים הנמוכים באירופה כמעט תמיד היה לקבוצות הישראליות מה למכור, ולפעמים אף מעבר לכך, אבל היציאה מהבוץ תתבצע רק ברגע שרמת הליגה תשתפר.

15. JR-Riquelme Member

בדיוק. הכדורגל הישראלי הוא פח בגלל הליגה שלנו.
    יכול להיות שאם אלופת אוסטריה תשחק נגד אלופת ישראל אלופת ישראל תעלה(כמו שקרה נגד שטורם גראץ), אבל לפעמים אני שולח ווינר על הליגה האוסטרית ותופס קצת שידורים ואני נדהם כמה שהרמה שם גבוהה ביחס לליגה שלנו.