הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. Sergio Ramos Member

אז לא הרבה השתנה המחצית הראשונה, זלצבורג קבוצה עלובה, עוד שער של גאדיר אשר ראוי לגול הזה. נתן יופי של משחק; חיפה לא נאלצה להיות בדריכות חזקה מידי לאור היריבה שעמדה מולה, זה ההי קל מן הצפוי.

מגיע לאלישע לוי, השמחה שלי מההעליה של חיפה היא בעיקר בשביל המאמן שעשה כברת דרך יפה בקריירה שלו עד לצ'מפיונס ליג. אפשר לגרוס מכאן ועד הודעה חדשה שחיפה קיבלה יריבות חלשות(מה שנכון גם נכון)ולגמד את ההישג שלה. אבל יש כאן כמה אנשים שאצלם זה כנראה באופנה להיות אנטי כלפי קבוצות ישראליות באירופה.
    בסופו של דבר ההישג של אלישע והשחקנים שלו יפה, לגמד את זה בכל מיני תירוצים עלובים זו טיפשות.

2. riquelme1 Member

כן אה, אותה קבוצ שהדיחה בשלב הבא את זאגרב, נכון לא מדובר פה בליגות הטובות באירופה, אבל חיפה הוכיחה שהכדרגל שלנו היום לא פחות טוב ואפילו יותר טוב מהכדורגל הקוראטי, שוודי, אוסטרי. מדובר פה באלופת אוסטריה, היא לא כזאת קבוצה חלשה כמו שעושים מימנה, זאת קבוצה שגם עשתה בעיות לקבוצות מהמליגה הספרדית אנגלית איטלקית בשנים האחרונות באירופה.

בקיצר תמשיכו לגמד, אני רואה חיפה שאפילו לא פתחה את העונה שלה שמצייגה יכולת מצויינת לשלב הבא, כשרונות שלא ראיתי פה שנים כבר גאדיר וגולסה, חלוץ פנסטסי כמו דאבשווילי.

ההישג פה זה שחיפה בליגת האלופות, משהו שקרה רק 3 פעמיים בהיסטוריה קרה, זה הישג, לא משנה נגד מי, תפסיקו לחפש תירוצים נגד חיפה. שונאי ישראל שכמותכם.

סרגיי, אתה כל כך שונא ישראל ומנסה תמיד לגמד כל דבר שקשורלנבחרת או לקבצות, שבאלי להקיא, יאללה לאקוראינה בחזרה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/09
  3. אבו Member

תגיד לי אתה נורמלי? להכחיש את זה שלפלטיני יש אחוזים גבוהים מאוד בזה שהצד הרע של הכרמל בליגת האלופות, זה כמו לחשוב שאוסיין בולט לא מהיר...על מה לעזעזאל אתה מדבר.

ארסנל קורעת את התחת מול סלטיק, אתלטיקו פוגשת את פנא וכו'...מכבי חיפה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Becks Member

עזבו שטויות. שחקני מכבי חיפה עשו בכל שלבי המוקדמות את עבודתם בצורה טובה מאוד ומגיע להם לעלות לשלב הבתים. ברכות לירוקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל לגבי מה שעומר רשם על סטיבנס. אז אותו מאמן שהכפשת כאן לקח את המבורג לפני שנה וחצי שהיא בקרשים והוביל אותה עד לגביע אופ"א והם התחננו שהוא ישאר והוא נאלץ לעזוב רק בגלל אישתו החולה. אז קצת כבוד.

לגבי כל המכפישים, חיפה עלתה וזה לא משנה מול מי ואיך היא עלתה. אני מכיר גם קבוצות מליגות נבחרות שבעבר נכשלו במשחקים קלים יותר.
    אז זהו חיפה בליגת האלופות תכירו בזה.

לילה טוב

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי עם מה שריקלמה אומר. אל תהיו עם מכבי חיפה, אבל משתמש שמשווה את מכבי חיפה לחמאס לא מקומו בפורום הזה. יש פה חבר'ה שמקומם במקום אחר, לא בפורום מכובד כמו זה!!!

7. riquelme1 Member

אם ככה תגיד לי למה שחטאר, פרטיזן בלגארד, לא נמצאות בליגת האלופות? הרי ההגרלה גם הטיבה ימם, אתם סתם מנסים לגמד, עלובי נפש.

ברור שאם חיפה הית מקבלת את אתלטיקו או ארסנל זה היה כמעט בלתי אפשרי, ברור, אבל היא לא קיבלה והיא בליגת האלופות, ראבק לאנשים כואב פה.

8. אביעדדד Member

למה אתה מתווכח עם הקנאים האלה?
    תבין אותם, בסך הכל קנאים מתוסכלים.

יששששששששששששששששששש.

9. Sergio Ramos Member

אבו,
    אף אחד לא מכחיש שום דבר - חיפה קיבלה יריבות עלובות, השיטה של פלאטיני עלובה עוד יותר - נו אז מה?

אם מכבי חיפה הייתה פוגשת את ארסנל למשל ועוברת אותה בדרך נס, עדיין היו עולות כאן מספר תגובות של כל מיני כסילים שיעשו הכל כדי לגמד הישג כזה או אחר של קבוצה ישראלית ויחפשו את התירוץ האידיאלי. במקרה זהו, התקשורה היא הלגיטמציה שלכם. אני בדרך כלל נמנע מלהתייחס לזה, אבל התגובות של SeRgInHo ודניס ברקאמפ העלו לי את הסעיף. כ"כ הרבה אנטי-קבוצות ישראלית עד כדי גועל.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון אנחנו שונאי ישראל. מה לעשות, אנחנו רוצים שלא יהיה פה מדינה, שהאיראנים יפילו פה פצצה.

אתה טיפש, אנחנו לא מגמדים את ההישג של חיפה, אנחנו בסך הכל שמים אותו בפרופורציות! עם כל הכבוד, לא עברתם את ארסנל ובטח שלא את אתלטיקו מדריד ופאנאתנייקוס, אתה יודע טוב מאוד איך זה היה נגמר נכון?

עברתם את גלנטורן, אקטובה ורד בול זלצבורג, אל תשכח את זה לעולם. גם מכבי ת"א עברה את הלסינקי ופאוק סלוניקי, זה אומר שהיא בהכרח היתה קבוצה שהגיע לה להיות בליגת האלופות? לא! היה לה מזל שהיא קיבלה את פאוק שבמקרה נפלה להיות איתה הקבוצה האחרונה בהגרלה!

אני לא מדבר בכלל על ההופעה הראשונה של חיפה שאילמלא יעקובו שנשאר אחרי שעזב אני לא יודע בדיוק את הסיפור, מי בכלל בטוח שחיפה עולה.

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת עם כל התיעוב, התיסכול (פלאטיני האפס) והרצון שתקבלו בראש, מגיעה מילה טובה לאלישע לוי. לדעתי חוץ מקשטן מדובר במאמן הישראלי הטוב ביותר כיום, ויחד עם רובן עטר יש קצת תקווה למאמנים הישראלים.

ולכל הלאומנים פה בפורום - סליחה באמת שיש לנו דיעה משלנו.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שהשיטה השנה מצחיקה - אתלטיקו מדריד ופנאתיינקוס, ליון ואנדרלכט, ארסנל וסלטיק צריכות להאבק בינינן על מקום בליגה האלופות, בזמן שמכבי חיפה או זלצבורג היו יכולות בקלות להיכנס למפעל היוקרתי - אבל זה לא צריך לגרוע מהישגה המרשים של מכבי חיפה. היא פגשה יריבות נחותות ממנה וידעה איך להתמודד איתן.

עכשיו צריך לראות אילו קבוצות הולכות להגיע לכאן. אני מקווה שמנצ'סטר יונייטד, אינטר ואתלטיקו מדריד. זה הסידור הטוב ביותר שאפשר למצוא.

13. GRANDE LAZIO Member

כל הכבוד חיפה!
    כן יריבה, לא יריבה, כוס אומו, יהיה חורף חם!
    כבוד לישראל!
    גאה בכם!

14. הרצליה Member

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים, שברגע שחיפה קיבלו את ההגרלה הם יגידו:" לא, אנחנו לא מוכנים לשחק נגד זלצבורג, תביאו את ארסנל ומהר"?!?!
    מכבי חיפה עברה שלושה סיבובים בדרך לליגת האלופות עם 18 שערי זכות בשישה משחקים שזה המון לא משנה מול מי משחקים, לשמור על ממוצע של 3 שערים במשחק זה ממש לא פשוט.

מכבי חיפה עשתה את שלה על הצד הטוב ביותר ומגיע לה להנות שנה אחת מהגרלה טובה.

גם אם הם יזכו בגביע אתם תרשמו שזה לא שווה כלום כי הם לא עברו את ריאל,מנצ'סטר וברצלונה בדרך לזכייה.
    חאלס! פרגנו קצת מה יש.

15. SeRgInHo Member

אתה עדיין ילד ובהמשך תלמד הבנת הנקרא.

אני באמת מצטער בפניכם שאני לא רואה פה שום הישג. חיפה עברה שלוש קבוצות שכל אחת מהן יותר פתטית מהשניה. גם הפועל באר שבע והפועל חיפה היו עוברות אותן, אין לי ספק בכך. חיפה עשתה את העבודה - נכון. אבל הישג? give me a fucking break...