הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צר לי באמת צר לי, עם כל הכבוד להישג של חיפה, שהוא יפה לכשעצמו, האוסטרים לא מסוגלים להעביר יותר מפס בהתקפה וההגנה שלהם במקרה הטוב זו הפועל עכו. איך ברקוביץ' אמר? זה לא הגנה.

כנראה שממש שווה לקחת אליפות (פרט לכיף שלעצמו), 2 קבוצות דייגים וקבוצה ברמת מכבי פ"ת ואתה בליגת האלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/09
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוסטרים עלובים , וחיפה עוד יותר כשהם מפחדים לתקוף מול הכלום האלה.

הגול הזה של דבאשויילי לא אומר כלום עדיין , האוסטרים עדיין צריכים את השתי גולים .
    לא לחזור אחורה , לתת עוד אחד ולגמור את הסיפור.

ושוב האקוסטיקה הזוועתית של איצטדיון ר"ג, אני בטוח שעד הגול עדיין יש אלפי אוהדי חיפה שמעודדים ופשוט בקושי שומעים אותם.
    רק אחרי הגול כל האיצטדיון הצטרף ואז שומעים .

3. אבו Member

אופסייד בצד "שלנו" אז כמובן שלא מעניין...מעניין כמה היו מזיינים ת'שכל אם זה היה בצד שני.

קוון עיוור.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה צריכה לשלוח למישל פלאטיני זר מאוד גדול על שינוי השיטה.

לאפואל ניקוסיה ולשריף המולדבית שני זרים יפים לכשעצמם

ולשני הליצנים ששולפים את הפתקים באופ"א גם לא יזיק זר.

בזכות השיטה, שתי הקבוצות והמגרילים חיפה בליגת האלופות.

אבל! אני יגיד את האמת! הקבוצה היותר טובה עלתה, עם כל הכבוד רד בול זלצבורג לא רמה של ליגת האלופות (גם מכבי חיפה) אבל אם כבר מגיע, אז מגיע, חיפה עולה כי היא היתה יותר טובה משתי הדייגיות והלוזונים האוסטרים. כל הכבוד! אל תביישו בצ'מפיונס! (או יותר נכון אל תיהיו באזל, הופעה ראשונה מדהימה עם העפלה לשלב הבתים השני, הופעה שניה אולי הבזיונית ביותר שקבוצה נתנה בתולדות ליגת האלופות)

אני מקווה שריאל/אינטר/בארסה יגיעו כדי שאני גם יבוא למשחקים

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ מחצית ראשונה טובה. לאוסטרים אין ממש שחקנים בעלי טכניקה גבוהה (הצ'ומר של היום לא מזכיר בחמישים אחוז את הצ'ומר של AZ), אבל מכבי חיפה צריכה להזהר שהיא לא נסוגה יותר מדי לאחור. הצהובים של כיאל וקולמה כרגע בעוכרינו, אבל בוא לקוות לטוב. דקה 4, פנדל ברור לאוסטרים, זאת לא הפעם הראשונה שכיאל עושה כאלו טעויות גדולות. לשמחתי הצרפתי לא 'אנטישמי' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שכחתי לציין את ההחלטה המצויינת של השארת ארבייטמן על הספסל. ברגע שהזמן הולך ואוזל לאוסטרים אז אפשר לעשות חילוף. דאביאשווילי פשוט target man אידיאלי, הוא ביחד עם קטן ומסיללה מהטובים אצלנו. הקטן הזה צריך להיות בנבחרת ישראל...

6. Sergio Ramos Member

חיפה בינונית מאוד בניגוד למשחק הראשון, אבל האוסטרים הם חבורה של כלום ושום דבר מהלכת על כר הדשא, לא ייתכן שהם קיבלו כאלה תשבוחות כאשר קיבלנו אותה בהגרלה. פרט לצ'וי הקמרוני, אין אף שחקן טכני שמסוגל לעשות פריצה נאה הוא להעביר כדור נורמלי לרחבה, חיפה נהנית מיריבה קלילה וטוב שכך. הכוח האמיתי שלהם הוא אך ורק במצבים נייחים(האמת היא שאני לא אומר זאת מתוך ידיעה, אלא זה מה שנותר לאמר על חבורת שחקנים חלשה להחריד), ולשמחתנו גם זה היה ומעט במחצית הזאת.

הייתי קצת מודאג לפני הפתיחה, אבל אחרי המחצית הזו הבנתי שרק מזל לאוסטרים יביא לכך שחיפה תודח, והרבה מזל; הרביעייה ההתקפית לא ממש בעניינים, מלבד גאדיר(צעיר מאוד ותענוג לצפות בו, התפלאתי מהיכולת שלו תחת לחץ, בלי למזמז עם הכדור והרבה יעילות), גולסה לא נכנס טוב למשחק וכדרכו גם קטן. דאבשווילי קצת אדיש בתגובה שלו, אבל עושה רושם של חלוץ מטרה די יעיל.

כל זאת ועוד אינם סיבה לדאגה, זה אמור להספיק למחצית השנייה אלא אם כן ייקרו דברים בלתי צפויים לטובת זלצבורג, יש לנו יתרון מוחץ ואך ורק גול מזליקי ביותר עשוי להכניס את האוסטרים למשחק ואותנו לפאניקה. דוידוביץ' לעניות דעתי עם המחצית הכי קלה בקריירה שלו.

7. riquelme1 Member

בלה בלה בלה עומר, כרגיל לפרגן אתה לא יודע, בגלל פלאטיני, בגלל זובי, חיפה עוברת את אלופת אוסטריה, קבוצה ממש לא חזקה, והיא עוברת אותה בזכות, בזכות זה שהיא טובה מימנה ועדיפה עלייה בהרבה, כל המחמאות מגיעות לחיפה ולאלישע לוי.

חיפה יכולה לעשות גם דברים יפים בשלב הבתים.

עכשיו גם אלה ששולפים אשמיים? הרי זלבצבורג היא ההגרלה הכי קשה שחיפה יכללה לקבל מכל ההגרלות שקיבלה, אפילו אתה אמרת אתזה, אז איך הם אשמיים? ה' ישמור.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל זאת ועוד אינם סיבה לדאגה, זה אמור להספיק למחצית השנייה אלא אם כן ייקרו דברים בלתי צפויים לטובת זלצבורג, שי לנו יתרון ברור וגול מזליקי ביותר עשוי להכניס את האוסטרים למשחק ואותנו לפאניקה. דוידוביץ' לעניות דעתי עם המחצית הכי קלה בקריירה שלו.

אם זלצבורג היתה קבוצה ישראלית הייתי יושב עכשיו בשקט, אבל אתה בדיוק מתאר תסריט אפשרי...אני לא רוצה לפתוח פה לשטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . פשוט להמשיך לשחק כך ואז יהיה בסדר.

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה היה מאוד מאוד מאוד מאוד גבולי, כידוע כשזה גבולי היתרון הוא להתקפה.

10. Sergio Ramos Member

זה סתם יגרור וויכוח מיותר, חיפה אכן קיבלה הגרלה קלה בניגוד מוחלט למה שהתקשורת האכילה אותנו ובנוסף לעך עזרה לא מעטה משיטתו החדשה של פלאטיני - נו ו...?

עומר מדבר מבועה סובייקטיבית של אוהד מכבי ת"א.

במחשבה שנייה, יכול להיות שאתה צודק, הם עשויים מהדם של הגרמניה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. riquelme1 Member

התקשורת יכולה להגיד שזלצבורג היא הקבוצה הכי חלשה באירופה, מי מקשיב לתקשורת הישראלית בכלל? אני ידעתי מה זלצבורג שווה, אלופת אוסטריה אם מאמן בעל שם עולמי, ותקציב גדול מזה של חיפה פי 3, אבל הכדורגל האוסטרי הוא כדורגל אפור ולא טכני, לעומת הכדורגל הישראלי שהוא טכני ברמות האירופאיות, והטכניקה של חיפה ניצחה את הפיזיות והכוח של האוסטרים.

12. Sergio Ramos Member

עמי, התקשורת תיארה את זלצבורג בדיוק ההפך, כאחת הקבוצות הטובות באירופה. ומה קיבלנו? חבורה של בולי עץ.

13. Becks Member

גבולי ?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם שלפו את הפתקים, מה אתה רוצה...אם הוא היה בוחר כדור אחר אז לא היתה זלצבורג...

אבל אם זו היריבה הכי חזקה...אז מה זה אומר על חיפה?

אגב גולסה יודע להבקיע רק כשהכדור פוגע במישהו אחר.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עמי אתץה יודע מי זאת זלצבורג ומי מאמן אותה נכון?

בוא תגיד לי מי מאמן אותה? הוב סטיבנס שזכה בתואר האחרון אולי לפני 12 שנה, ושנה שעברה פירק את איינדהובן לגורמים עם העונה הגרועה שלה בהיסטוריה של הארדיוויזה. זה מאמן? אני באמת רוצה לדעת מה הוא עושה עם השחקנים האלו באימונים כי הגנה הם לא יודעים לעשות, למסור הם לא יודעים, אז מה הם כן? חבורה של פחי אשפה זה מה שהם, העיקר שאתה שמח שמכבי חיפה היא אימפריית אירופה והעולם.

את מי היא פאקינג עברה בשביל ליגת האלופות את מי?! גלנטורן! שהשחקנים שלה עישנו באימון! את אקטובה! הצליחה לעשות לעצמה חיים קשים (רק אלוהים יודע איך?) והשחקנים שלה נפלו מהרגליים אחרי הגול השלישי, היה להם קשה לרוץ להתקפה להבקיע שלוש שערים.

אל תשכח שחיפה נהנתה מהרבה מזל בהגרלה של סיבוב הפלייאוף, ואם זלצבורג היא הכי חזקה שיכלה לקבל? אז מה זה אומר על חיפה? שהיא לא פגשה אפילו יריבה ראויה בשביל להוכיח שהיא באמת שייכת לליגת האלופות, בוא אני יחסוך לך את הדילמה, אין לה מה למכור בליגת האלופות ותיווכח בזה בשלב הבתים, אין לה את הקבוצה של 2002/3 כמו שלמכבי ת"א לא היה מה למכור בבית המוות, גם אם הקבוצה הקיקיונית של אותה שנה היתה ברמה של 2002/3 של חיפה.

אל תהיה ליצן ותעשה מעצמך ליצן, חיפה עוברת בצדק את שלושת היריבות הללו כי היא באמת יותר טובה מהן, אבל מול מי היא שיחקה? מול מי? מול קונוסים. זלצבורג במשחק בית אחד הגיעה למצב אחד ב-90 דקות ובמשחק חוץ כרגע דקה 70 לא בעטה לשער שלא לדבר על להיכנס לרחבה, תהיה רציני...

אני מבטיח לך שאנחנו מעלים 11 מהמפגש של אייסוקר מול האוסטרים ואנחנו לא מפסידים איך אני איתך? אנחנו אפילו נכבוש.

אין ספק יהיה לחיפה ולכולנו חורף חם, והגיע לה לעלות נוכח היריבות הקיקיוניות שהיא קיבלה (זה לא אומר שמגיע לה להיות שם, שוב) הכוכבים הגדולים יבואו לארץ ואני לא אתפלא אם ההופעה השניה של חיפה תהיה כמו זו של באזל השוויצרית. מספיק היה לראות עד דקה 30 שחיפה לא עברה את החצי, וזלצבורג האנמית והעלובה הזאת לא ידעה מה לעשות עם הכדור 35 מטר מהשער של חיפה. פשוט בדיחה.

ברקוביץ' צוחק עליה, אז כנראה שגם הוא לא מבין...אין לו מושג, מה הוא עשה בקריירה שלו, הוא פועל בניין.