הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

1. riquelme1 Member

זה נגמר ב6:3, והוכיח שהטענות שלך לחיפה היו דפוקות, אוקטובה אולי הם באמת נגרים, אבל םה כבשו גם שלישייה לברמן, בדיוק כמו למכבי חיםה, ההבדל היחיד שהם ספגו 6 ונגד חיפה הם ספגו 4, האמת שאין כל כך הרבה הבדל, חיפה יכלה גם לגמור אתזה אם תשייעיה אם רק הית רוצה, ככה שהטענות שלך על חיפה רק מוכיחות כמה הם מגוכחות לחלוטין.

2. איגור .פ. Member

כל הכבוד לקבוצות הישראליות ,בני יהודה הפתיעה בזה שהיא לא הובסה ,הפועל ת"א עם תוצאת חוץ מצוינת ,אז כנראה שחיפה והפועל ת"א בדרך ובע"ה בלי נאחס לעונה אירופאית טובה.

3. שגיא Guest

יומיים טובים לכדורגל הישראלי. הפועל תל אביב המשיכה את התנופה של חיפה וגם היא ניצחה בחוץ, למרות שלא נתנה משחק גדול בכלל. טפליצה הייתה לרגעים ארוכים יותר טובה יותר מהפועל, אבל זו ידעה לנצל את המצבים שהיא הגיע אליהם. שתי פעולות טובות של ורמוט (וחוץ מאלה, משחק גרוע שלו, תסלחו לי) הביאו את הפועל תל אביב בעמדה מצויינת לעליה לשלב הבתים.

מבני יהודה האמת לא היו לי ציפיות גבוהות יותר. נכון שהשער שהם ספגו בא מיד אחרי ההחמצה של משה ביטון אבל בכל מקרה אני לא חושב שהם יכולים לעלות בסיכום שני המשחקים. מה שכן, תוצאה מכובדת בהולנד היא בהחלט דרך יפה לסיים את הדרך האירופאית של בני יהודה שהתחילה אותה לפני כולם.

4. איגור .פ. Member

ראיתי את התקצירים עכשיו הפועל ת"א פשוט גדולה ובני יהודה יכולה להרגיש מקופחת ,הגיע לה שיווין לפחות ,פשוט מפתיעה בני יהודה אולי תפתיע ותנצח בחוץ.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקצירים יכולים לשקר,כל עוד המשחק היה באמת חשוב איינדהובן די לא ראתה את בני יהודה ממטר,אחרי הגול איינדהובן מאיזשהי סיבה פשוט נתנה לבני יהודה לשחק ובני יהודה כמעט לקחה את ההזדמנות,אבל אין לי ספק שבהולנד זה יהיה שונה לגמרי.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם אלירן עטר היה על המגרש אין לי ספק שהוא היה מנצל את העובדה שההולנדים נתנו לבני יהודה לשחק, משה ביטון פשוט עגלה שאין לתאר.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים,בני יהודה החמיצו יותר מידי מצבים.

8. Number 8 Member

אני לא יודע מה היה בתקציר אבל בתור אחד שראה את המשחק, אני יכול להגיד שבני יהודה צריכה להרגיש מקופחת. המחצית הראשונה הייתה די שקולה ואפילו משעממת, משה ביטון החמיץ באחד על אחד מול איסאקסון בעוד שאיינדהובן הצליחה להבקיע בהזדמנות הראשונה שלה, 1:1 בהזדמנויות. מחצית שנייה הייתה שונה לגמריי, אני לא יודע למה אבל איינדהובן עשתה טובה שהיא בכלל משחקת ובגלל חוסר מזל, בני יהודה לא הבקיעה לפחות שני שערים.

היה נראה שאיינדהובן די זילזלה, לא הייתה רצינית ועל פי אתמול השד בכלל לא נורא, אבל אין ספק שבהולנד יהיה סיפור שונה.

9. איגור .פ. Member

מה אמרתי ,אמרתי בני יהודה לפי התקציר צריכים להרגיש מקופחים ,למה הגיע להם תיקו לפחות ,אם לא ניצחון.

חבל מאוד.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את כל המשחקים של בני יהודה והפועל תל אביב, כי הייתי בחנוכת בית של דוד שלי ויכולתי לראות רק מתחילת המשחק ועד לא הרבה אחרי המחצית הראשונה. מן הסתם, ראיתי יותר את המשחק של בני יהודה. קשה לי להאמין שיש לבני יהודה מה למכור, כי בדקות שפ.ס.וו איינדהובן לחצו, הם הפגינו עליונות ברורה על הכתומים, אבל התוצאה עוד מאפשרת לבני יהודה לחלום. עם אלירן עטר, כל מה שהם צריכים זה שער מקרי מהתקפה בודדת שילחיץ את ההולנדים ואז אולי יפתח להם חלון הזדמנויות לעשות את אחת ההפתעות הגדולות של הסיבוב. אין ספק שכרגע הסיכויים שלהם לעבור שלב אפסיים.

הפועל תל אביב, כנראה, תהיה בשלב הבתים. לא ראיתי ממש את המשחק ולא הצלחתי להתרשם, אבל התוצאה אמורה להספיק לה.

11. שער 7 Member

אתה יכול לחיות באשליות שאם חיפה תעלה ותוגרל מול ריאל מדריד, הספרדים יבואו עם הסגל המלא שלהם לכאן. כריסטיאנו רונאלדו יזייף מחלה, קסיאס יחליק מאפטר-שייב, יהיו גינויים ואיומים על ריאל לא להגיע לישראל ואולי רק קאקה יגיע.

12. איגור .פ. Member

על מה בכלל לדון כאן אם רק מחר יוחלט ,אם יש משחק או אין.

אני בגלל כל מה שקרה עם שבדגדיה ומה שליברמן אמר על נורבגיה ,לא יופתע שהמשקיף ילחליט שלא יהיה משחק במידה ולא יהיה כבאית.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבוע של הכרעות עבור הקבוצות הישראליות בזירה האירופית וכולם סקרנים לראות לאילו הישגים הקבוצות מסוגלות להגיע.

מכבי חיפה תנסה להעפיל לשלב הבתים של גביע האלופות לאחר שעשתה זאת בענק לפני 6 שנים. הירוקים מגיעים ביתרון משמעותי של 2-1 מול זלצבורג בחוץ ומול אצטדיון ר"ג ירוק, הציפיה היא לראות קבוצה ישראלית נוטלת חלק בשלב הבתים של גביע האלופות.

הפועל תל אביב תנסה להעפיל לשלב הבתים של הליגה האירופית בפעם השלישית ב-4 השנים האחרונות, ואולי אף להזכיר במשהו את העונה הקסומה מלפני 8 שנים. האדומים מגיעים עם יתרון 2-1 מול טפליצה ומול בלומפילד אדום, הציפיה היא לראות את הפועל תל אביב מגיעה לשלב הבתים של הליגה האירופית.

בני יהודה תנסה לעשות מאמץ כדי לחולל נס בהולנד אחרי הפסד 1-0 ביתי מול פ.ס.וו איינדהובן. הסיכויים של הכתומים נראים קלושים, אבל גיא לוזון יכול לזקוף לזכותו נס ענקי אחד כשאימן את מכבי פתח תקווה מול פרטיזן בלגרד. אולי גם השנה עם הכתומים?

סיקורים יועלו בהמשך.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש דבר אחד ואני יודע שאין אחד שלא יסכים איתי פה על זה, אם בני יהודה תנצח את איינדהובן ללא ספק זה יהיה הניצחון הגדול ביותר אי פעם של קבוצה ישראלית ולו רק מעצם הפערים העצומים בין איינדהובן ובני יהודה בחומר השחקנים והביתיות של הפיליפס, ויסלחו לי אוהדי מכבי חיפה (מנצ'סטר ואולימפיאקוס), הפועל ת"א (מילאן, צ'לסי, לוקומוטיב, פארמה) ומכבי ת"א (אייאקס).

הימור שלי: 0:4 איינדהובן.

15. חל יל Member

אם חיפה תוליך יגמר 1-1
    אם הנאצ יוליכו זה ייגמר רע
    אני חש דקה 6 ,1-0 יאנקו ואז המוו
    מישהו מכאן יהיה מחר בשער 11?

הפועל תסיים ב0-0
    בני יהודה תפסיד 3-1