קולמה פח אלישע פחדן נגד לבסקי זה לא ילך עם הרכב כזה מישהו יודע איפה אפשר לראות דירוג של ישראל לעונה זו? השגנו הרבה ניצ עד כה בשלב כה מוק
מחרתיים תתקיים הגרלת הסיבוב השלישי של ליגת האלופות, שגם בו חיפה תהיה מדורגת. הקבוצות אותן חיפה תוכל לקבל: רד בול זלצבורג (אוסטריה)/בוהאמנייס (אירלנד) (1-1 במשחק הראשון). דברצ'ן (הונגריה)/קלמאר (שבדיה) (0-2 במשחק הראשון). סטריימור (איי פארו)/אפועל ניקוסיה (קפריסין) (2-0 במשחק הראשון). טיראנה (אלבניה)/סטבאק (נורבגיה) (1-1 במשחק הראשון). ז'רינסקי (בוסניה והרצגובינה)/סלובן ברטיסלבה (סלובקיה) (0-1 במשחק הראשון). ונטספילס (לטביה)/דודלאנגה (לוקסמבורג) (0-3 במשחק הראשון). ויט גאורגיה (גאורגיה)/מאריבור (סלובניה) (0-0 במשחק הראשון). הפנרפיורדור (איסלנד)/אקטובה לנטו (קזחסטן) (4-0 במשחק הראשון). אינטר טורקו (פינלנד)/שריף טריאספול (מולדובה) (1-0 במשחק הראשון). אקראנס (ליטא)/פ.צ. באקו (אזרבייג'אן) (2-2 במשחק הראשון). *הקבוצות המסומנות הן הקבוצות שנכון להרגע קרובות יותר להבטיח את העפלתן לסיבוב הבא, שימו לב שכרגע מתוך כל הקבוצות האלו רק 4 קבוצות היו מדורגות במפגשים אלו.
בסוף הכניסו את הצפון קוריאנים? אגב אני חושב שמאכזבת השיטה החדשה של אופ"א, אני מקווה שמכבי חיפה בכל מקרה תקבל יריבה אירופאית גדולה שתהיה {הלוואי מילאן}.
היריבות הכי קשות שחיפה תוכל לפגוש הן בסדר גודל של אולימפיאקוס, כי לפי השיטה החדשה הקבוצות מהליגות הבכירות משחקות ביניהן. בכל מקרה, אם חיפה תעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, היא תפגוש שם את היריבות הגדולות באמת. אחרי לא מעט הגרלות קשות שהיו לקבוצות הישראליות בסיבובי המוקדמות של ליגת האלופות, אני חושב שהשיטה הזאת עדיפה להן. לשחק מול גדולות - יצא לקבוצות בליגה עצמה, אם וכאשר. לפחות הסיכוי להעפיל אל המפעל ריאלי יותר.
דווקא אני יותר מפחד מזלצבורג האוסטרית ומסטבאק הנורבגית,רק חסר לי לראות עוד פעם איזה סקנדינבים,לא יכול לסבול לשחק מולם,עדיין יש לי טראומה ממאלמו.
בני יהודה מארחת ראשונה ועל הנייר לפחות זה לא כזה טוב בשבילה, כי במקרה של שער מוקדם של הלטבים זה יכניס את בני יהודה מאוד ללחץ. אין ספק שבני יהודה תצטרך לגמור את הסיפור כאן אך קשה לי להאמין שזה יקרה, אני מהמר על תיקו או ניצחון ביתרון של שער לכתומים.
זלצבורג אם תעבור, אפואל ניקוסיה, סטאבק, דברצן או קאלמאר ובראטיסלבה הן יריבות ברמה של מכבי חיפה. כל השאר הן גלנטורן 2.
לא הייתי מזלזל באף יריבה, לפי דעתי כולן יותר טובות מגלנטורן. לשריף טריאספול יש נסיון באירופה כשהם הקבוצה היחידה שלוקחת את אליפות מולדובה, אקטובה נתנו 4 חתיכות באיסלנד שרחוקה מהם ועוד מול קבוצה שגם כן לוקחת אליפות באופן כמעט קבוע באיסלנד, ובוהאמיינס האירים שהוציאו תיקו באוסטריה כנראה גם כן לא פראיירים שלא לדבר על זה שהם קרובים לאליפות שניה ברציפות. לי אין ספק שההגרלה הזאת תניב לחיפה מפגש קשה יותר ובחיפה צריכים לקוות שהמשחק הראשון יהיה בחוץ לדעתי.
אף קבוצה פה לא ברמה של גלנטורן,גלנטורן הם באמת חבורה של דייגים,יכול להיות שיש כמה קבוצות שאנחנו ב2-3 רמות מעליהם אבל אנחנו לפחות ב5 רמות מעל גלנטורן. במהלך המחצית השנייה זה היה נראה שאם נעשה נבחרת אייסוקר ונוריד משם את ארתור ומתן עדיין ניתן יותר פייט מאשר גלנטורן.
המירוץ של הישראליות אחר השלבים המתקדמים יותר נמשך... היום יהיה תורה של בני יהודה לשוב לבלומפילד ולנסות להשיג מקדמה סבירה נגד היריבה הלטבית דינאבורג. זו קבוצה טובה יותר מהאזרים שאותם בני יהודה עברה בצורה טובה, מעבר לכך אין יותר מדי מידע עליה, את יחסי הכוחות האמיתיים נראה על כר הדשא, נקווה שאלירן עטר וגלבאן יהיו ביום טוב ויובילו את שאר הכתומים להשיג מקדמה טובה לקראת הגומלין.
משחק לא קל לבני יהודה, אבל הדבר החשוב הוא שיבוא הרבה קהל בהתחשב בכך שבלומפילד בשיפוצים ויכול להכיל איזה 6,000 בלבד (שער 1, 2, 7). זה חשוב לבני יהודה וחשוב לכדורגל שלנו שהקבוצה הזאת תתקדם, ככל שהיא תנצח ותקבל ביטחון זה יהיה טוב לליגה וגם למצבה הכלכלי זה יכול לעשות פלאים חוץ מזה שאני ארצה לראות את בני יהודה מול קבוצה גדולה בשלב הבא. נ.ב. כשהקבוצה שלך בהולנד ולא עושה רעש של קבוצה לגיטימית במאבק אליפות ואין מה לעשות בחודשי הקיץ, אין כמו לקחת את בן דודך הקטן שאוהד את האחות הקטנה של העיר (בני יהודה) למשחק כדורגל של הקבוצה שלו. אספר לכם איך היה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
טעית. הקבוצה שהפסידה לאקטוב הקזחית היא קפלאביק האיסלנדית, והיא ממש לא האלופה הכמעט קבועה של איסלנד. אתה מתכוון ל- fh האפנארפיורדור. לגבי בני יהודה, קבוצות לטביות הן ממש לא דבר קל. דינאבורג אמנם חסרת ניסיון אירופי ברמה גבוהה, אבל זו קבוצה שיכולה לגנוב כאן שער חוץ, בהחלט יכולה. עד כמה שאני מבין, שערים 4, 5, 8-9 ו-11 בבלומפילד יישארו סגורים עקב שיפוצים. אז איך בני יהודה חושבת להביא קהל?