הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 דקות שהן נטו פ.ס.וו, זה נראה רע מאוד, בני יהודה לא מצליחה לחבר יותר ממסירה אחת בלחץ, גארידו כבר ספג צהוב שימנע ממנו לשחק במשחק השני, ובלי עטר מול איינדהובן אין לה מה למכור מבחינה התקפית לפחות לפי מה שמתפתח כרגע. זה נראה רע, ויש לי תחושה של גאלאטסריי - נתניה בבלומפילד. לצערי.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

1:0 דקה 22, אפלאי בנגיעה הראשונה שלו, מגיע אחרי החמצה מדהימה של משה ביטון מצד שני...מי שלא כובש, סופג ובמקרה הזה גם היה מגיע לפ.ס.וו להוביל....אלא אם יהיה פה מהפך מדהים שמכעט לא נראה כמותו, הסיפור מן הסתם גמור.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/09
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

איפה אתה עטר איפה? משה ביטון עגלה בכל הקשור לסיומת.
    ניתן לראות את הבדלי הרמות על כר הדשא, שנוטים בבירור מוחלט לטובת פ.ס.וו אך חבל, הם משחקים בהילוך שני ובני יהודה לא מנצלת את זה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק מבחר של דקות, אבל בני יהודה פשוט לא עברה את החצי...כרגע כבר 1-0 ולדעתי בני יהודה לא מנצחת במשחק הזה. שום קבוצה הולנדית נחשבת לכח משמעותי באירופה, אבל פ.ס.וו פשוט לא בליגה של בני יהודה.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אני.
    וממתי תקציב קובע? להפועל ב"ש שלך יש את התקציב החמישי בגודלו בליגה, היא תסיים בטוח במקום ה-5?
    "בושות" מול קבוצות בינוניות, את אקטובה וגלנטורן בית"ר עוברת בלי יצחקי וברוכיאן בקלילות, קופנהאגן קבוצה בינונית? ויסלה קראקוב קבוצה בינונית? מעניין מה היה קורה אם מכבי חיפה הייתה פוגשת אותם, היא בטח הייתה עוברת.
    וחוץ מה0-5 מול קרקוב כל משחק שנתנו היה מצוין, 1-2 על ויסלה בטדי, 0-1 על קופנהאגן בטדי בתום 90הדקות והפסד 1-0 בדנמרק אחרי שפוסלים לנו גול ו40 שיחקנו ב-10 שחקנים.

חוץ ממכבי חיפה והפועל ת"א והצלחה חד פעמית של מכבי ת"א בעונת 04/05 איזה עוד קבוצות עשו כאן הישגים גדולים?
    אז בואו ונסגור את הדיון הזה וניתן רק לאוהדי מכבי חיפה והפועל ת"א את הבמה וכמות מוגבלת של אוהדי מכבי ת"א.
    בית"ר י-ם התבזתה? אולי אבל לא יותר משאר הקבוצות.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו בואו נודה בזה,בני יהודה נופלת בהמון מכל הבחינות מPSV,אם התוצאה תישמר ככה בני יהודה סך הכל יצאו בצורה יפה מהמשחק.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון צודק להפועל על טפליצה, שהיא סה"כ קבוצה סימפטית, משהו בסגנון של מכבי פ"ת לא מעבר, עם כל הכבוד לכדורגל הצ'כי...אני בניגוד לגוטמן שפיאר את טפליצה כאילו מדובר במינימום פיינורד לפחות, ידעתי שמדובר סך הכל בקבוצה בינונית מינוס מינוס מינוס.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד גם להפועל ת"א. כמו מכבי חיפה האדומים מנצחים 2-1 בחוץ. בוא קצת נוריד את הכובע לשתי הקבוצות!

9. La Curva Nord Member

באמא שלך עומר מספיק להיות פרובוקטור, איך הגיעה לא ניצחון? כמעט ולא עשתה דבר במשחק, לא שטפליצה עשתה... מכבי פ''ת... אתה דפוק בשכל... אתה חושב שהישראליות זה השיא באירופה? ליצן.

10. Igi Member

שלמה שרף שם ווינר על המשחק של בני יהודה אני לא מבין? כל מהלך שלה הוא צועק כמו מטורף על שחקן שמחטיא. אפשר לחשוב שיש להם ניסיון במעמדים המלחיצים האלה כמו מינ' ברצלונה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי משה ביטון ומהראן ראדי...אם היו שני שחקנים קצת יותר טובים ממכם, אולי היה שיוויון...

12. Raulito Madridista

ורמוט ועוד עשרה

http://img17.imageshack.us/img17/2424/5834745.Xxx

לפני שער הניצחון של ורמוט כבר באתי להתחיל את התגובה עם ביקורת על שכטר. השתהות מטופשת כזאת ברחבה מתאימה לשחקן של מכבי נתניה ולא לשכטר ההחלטי שראינו עד עכשיו במדי הפועל. בכל-מקרה, עכשיו צריך להתרכז בוורמוט, שפשוט אי-אפשר לבקש ממנו יותר. הלוואי בכל משחק הוא יבקיע וייבשל. ברור לי שבדריבל הוא מדלג מעל כל שחקן הגנה בארץ וגם על הרבה שחקנים בליגה האירופית, רק חבל שהפועל משחקת בדרך אחרת ולא מנסים מידי פעם לבודד אותו בצד. המחשבה שלו בשער גאונית, כולם חשבו שהיו יעביר כדור רוחב. הלוואי והוא ימשיך ככה. בינתיים הוא נמצא שם במאני טיים. אפילו גוטמן לא היה יכול להישאר אדיש.
    כשבמחצית הראשונה היינו קטסטרופה לא כל-כך התרגשתי, למרות שציפיתי ליותר, כי הערכתי שבחצי השני ניראה טוב יותר, כמיטב המסורת. אבל פרט לעשר דקות נחמדות, לא עשינו כמעט כלום. האיום הראשון הרציני שלנו לשער היה פחות או יותר באמצע המחצית השנייה. ככה אי-אפשר להמשיך לשחק, אבל כרגע זה לא מעניין אותי. ניצחון חוץ שני רצוף. נהדר. קשה לי להאמין שהצ'כים יעיפו אותו מהמפעל. בבלומפילד עם הקהל, השחקנים יתנו יותר מעצמם. מה גם שהצ'כים גם לא הרשימו, למרות שהגיע להם תיקו. מגיעות מחמאות גם לשחקנים שאחרי שער השיוויון רצו למעלה כדי להבקיע ולא היו עם הראש באדמה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד הפועל לא עשתה כלום במשחק...מצד שני טפליצה לא עשתה כלום...ואני ליצן ופרובוקטור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx איך אני בדיוק חושב שהישראליות באירופה? בוא תסביר לי...

אני מאחל לך בריאות.

הפועל באה לשחק על תוצאה, טפליצה לא עשתה כלום בגלל סגירה מצוינת של הפועל, וגם אם היא לא "תקפה גלים גלים" כמו מכבי חיפה אתמול, היא עדיין יצאה עם ניצחון צודק מול קבוצה שהרמה שלה היא באמת לא יותר ממכבי פ"ת ביום טוב.

שלמה שרף עוף מוזר, לבני יהודה הגיע תיקו ופ.ס.וו לא עשתה כלום? איפה הוא חי? עד שפ.ס.וו כבשו את הגול בני יהודה לא עברה את החצי פרט למצב שאיכשהו הם הגיעו אליו והחמיצו אותו בצורה מדהימה. אם פ.ס.וו היתה ממשיכה בקצב שלה זה היה נגמר ב-5:0, ולא משנה אם היתה עומדת מולה בני יהודה או מכבי חיפה...פ.ס.וו ב-10 רמות לפחות מעל כל קבוצה בליגה שלנו, וגם כשהיא לא במיטבה היא עדיין אימפריה והמשחק שלה עד שהיא החליטה להרגיע אותו שטף גם בחום של תל אביב. בני יהודה כמעט לא היתה על המגרש במשך 90 הדקות אפילו שהיא החזיקה בכדור במחצית השניה, איסקסון בקושי נגע בכדור וגם כשהוא נגע, וזה היה ממסירה של חבר לקבוצה שלו, הוא פיספס אותו סטייל אוואט והוציא אותו לקרן.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי שנייה מהמשחק הערב של הפועל ת"א, אבל הגיע הזמן שקשטן יבסס בקרוב את הנבחרת על שחקני שתי הקבוצות שמצליחות באירופה. שחקנים כמו וורמוט, ויניב קטן צריכים כבר לחזור לסגל מיד ומבחינתי יש גם מקום בסגל לנאתכו ואלירן עטר. רפאלוב, משומר, ושי אבוטבול בריא צריכים להמשיך לעבוד קשה, אבל בעיניי כבר שווים יותר מכמה שחקנים אחרים שכן משחקים בנבחרת.

הגיע הזמן שקשטן יפסיק את המשחקים הילדותיים שלו!

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאוד מסכים עם דבריו של מוטי איווניר לאחר השער של ורמוט,
    הרי השחקן יודע בעצמו שהוא מוכשר, אז למה הוא עושה את זה פעמיים, וזה עוד במקרה הטוב, במשך משחק שלם ולא יותר?
    אם היתה לו קצת יותר חוצפה אז הפועל ת"א היתה מרוויחה ממנו הרבה יותר, כי כדורגל יש לו.

ניצחון טוב של הפועל, לא יודע אם מוצדק כי לא ראיתי הרבה דקות מהמשחק, אך האדומים עשו זאת ועל כך מגיע להם את כל הקרדיט.
    אגב, מנטאששווילי, מהמעט שראיתי ממנו (והמעט הזה היה הרבה), הוא בטוח שהוא שחקן כדורגל או שאולי התבלבל בתחום?