הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

השידור אצלי נפל סופית...
    ממה שראיתי עד עכשיו בסה"כ בשביל הסטנדרטים שלנו מכבי חיפה מציגה כדורגל מאד חיובי ואיננה נופלת מהאוסטרים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/09
  2. שגיא Guest

מחצית לא רעה בכלל. אי אפשר להתלונן על התצוגה ובטח שלא על התוצאה. אמנם האוסטרים לא מגיעים להזדמנויות, אבל כל גדור גובה (ובינהם כדורי החוץ מצד ימין של האוסטרים) מחליצים אותי. אני מאמין שהאוסטרים כן שווים שער, אבל אני בטוח שאחרי המחצית הזו אנחנו יכולים לכבוש עוד שער(ים). גאדיר וגולסה נהדרים. דבלשווילי קצת נעלם וחבל. אם לא יפתח טוב את המחצית השניה הייתי מציע להעלות את ארבייטמן במקומו.

ככל שהזמן יעבור האוסטרים ילכו וילחצו יותר, דווקא במצב כזה חשוב לנצל את המהירות של גאדיר בחלק ההתקפי להתקפות מתפרצות.

3. Spanish Weapon Member

איזה כיף!!! כמה כיף לראות קבוצה ישראלית עם שחקנים ישראלים ברובם שנלחמים ונותנים תצוגת
    כדורגל פנטסטית.

שאלה לי למביני עניין - אחרי שראיתי את תצוגת הפירוטכניקה של אוהדי חיפה (לצערי),האם חיפה
    תישא בעונש או שזו בעיה של האבטחה האוסטרית שנתנה להם להכניס את האבוקות?
    אם חיפה באמת תוענש,מה יכול להיות העונש?

4. Igi Member

הודעות הקנאה האלה שלך ושל עומר כבר לא כ"כ מרגשות כך שאין לך מה להתאמץ.

צריך להיות חסר הבנה של ממש או סובייקטיבי של ממש כדי לרמוז שהאוסטרים לא יודעים כדורגל. רואים בדקות הטובות שלהם שזו קבוצה לכל דבר, אבל אין ספק שההגנה שלהם די גרועה והעובדה שמכבי חיפה הדהימה אותם בדיוק כפי שאני מניח הדהימה פה את כולם לא בדיוק תרמה לביטחון שלהם. מחצית מושלמת שיכלה להיגמר בכיף גם ב-4, חבל מאד, אבל מצד שני בהחלט מעודד לראות קבוצה ישראלית באה למשחק חוץ כ"כ חשוב ברמה כזו של מוכנות וביטחון.

5. איגור .פ. Member

אני רוצה להתייחס למשחק עצמו ,אני מפחד מזה שחיפה לא ירדה במחצית בהפרש 2-3 שערים,זה די מלחיץ.

אני חושב שחיפה חייבת במחצית השניה לתת עוד אחד ,כדי לשבור מנטלית את האוסטרים.

אני חושב שמחצית כזאת זה מתנה לקבל, האוסטרים פשוט לא במגרש.

מקווה שחיפה לא יבכו על ההחמצות.

שחקן בחיפה שראוי לציון זה קטן ,קטן פשוט התבגר ,לוקח את המשחק על עצמו,בשילוב גאדיר וגולסה שאין לאוסטרים מענה.

אני מקווה לעוד שער שניים במחצית השניה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא תתקן את עצמך שי: האוסטרים לא נמצאים על כר הדשא.

אין לי מושג מה סטיבנס עושה איתם באימונים אבל כדורגל הוא כנראה לא מלמד אותם. אין מרכז קישור, שחקן כמו יאנקו לא פותח במשחק הכי חשוב של השנה, שני הבלמים משחקים כל כך רחוק אחד מהשני משהו בסגנון של המרחק מת"א לחיפה, ובאמת שאם לא השוער שלהם זה 4:0.

השער של חיפה היה יפה לכשעצמו אבל בואו לא נשכח שהוא היה פשוט שערורייה בהגנה האוסטרית, גאדיר נכנס בין 3 שחקנים ושוער שלא יוצא (לא יודע אם יכל אבל עדיין) ונוגח כאילו מדובר בצלילי המוסיקה ומסביבו שלושה ילדים קטנים.

אלישע "למד" את האוסטרים. אכן כך כמו שכתבו מעליי, מה יש פה ללמוד? לא פלא שזאגרב ובוהמיינס האירית באו לאוסטריה ולא הפסידו...

אם זלצבורג לא מנצחת היום הסיפור גמור וחיפה בליגת האלופות. מזל טוב.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק אני באמת מקנא...שבשנתיים האחרונות הקבוצה שלי קיבלה קבוצה חזקה לעומת האוסטרים שעם כל הכבוד קבוצה שברמת-גן מכבי חיפה צריכה לנצח מינימום 0-2.
    אוהדי חיפה תכינו את החליפות אתם בדרך לצ'מפיונס ליג, מספיק כבר עם הודעות הפסימיות האלו.

8. Raulito Madridista

פשוט לעמוד ולמחוא כפיים למכבי חיפה על מחצית פנטסטית, שאפילו הקבוצה הגדולה ההיא של שום הייתה יכולה להתגאות בה. הדרך לליגת האלופות נראית לפתע כל-כך קצרה. אין לחיפה ממה לחשוש - הקבוצה שממול כל-כך אפורה וחסרת יצירתיות. אם חיפה לא תעשה שטויות היא תגיע לגומלין בקריית-אליעזר עם מקדמה עצומה. אין שחקן אחד שאפשר לציין ספציפית. זה לא רק גולסה שאיים ראשון על השער(הוא בכלל התחיל את המהלך), זה גם גאדיר שכבש נהדר וקטן שבישל, פשוט כולם עושים את שלהם פרט לחלוץ הגרוזיני שלא מוצא את עצמו ואולי כדאי להחליף אותו. קולמה התחיל רע אבל אחר-כך חטף כדורים וכיאל הפסיק עם הבעיטות הפזיזות מרחוק. ההגנה מאוד יציבה ודוידוביץ פתח טוב את המשחק. מחמאות גם לאלישע לוי שהכין מצויין את הקבוצה מצויין וענה להרבה מבקרים בינתיים.

9. שגיא Guest

אגב, אותי בינתיים הכי מלחיץ זה צ'וי הענק הקמרוני הזה שמשחק בצד ימין. הוא מהיר וחזק מאוד ומסיללה בהחלט מתקשה מולו פעם אחר פעם. מה גם שהוא עלה רק פעמיים להתקפה למרות שהוא המגן הטוב יותר מבין השניים שמשחקים אצלנו.

10. Mr.Eko Member

כיף לראות את גולסה,גאדיר,כיאל.. ללא ספק שחקנים עם עתיד גדול.

מחצית טובה מאוד של חיפה,כיאל לא רע בכלל באמצע,גולסה עושה פעולות נהדרות כשהוא מקבל את החופש לכך וכרגיל הכל עובר דרך קטן. האוסטרים אמנם לא מאריות הכדורגל באירופה אבל אי אפשר להתעלם מהעמידה הנכונה של חיפה על המגרש. במחצית השנייה האוסטרים יפעילו לחץ כבד אני מניח מהפתיחה ולכן זה הזמן למצוא את הפירצה הנכונה ולשים את השני,אם הכל ימשיך לעבור דרך קטן אני לא אופתע אם זה יקרה.

אגב,משומר נותן משחק טוב?!?! :aaasecr:

11. איגור .פ. Member

אני חושב שלקמרוני יש מקום בליגה האנגלית הוא שחקן מעולה,אבל לבד הוא לא יכול לנצח.

ונעים לראות את ציקלר אחרי שנים ,חשבתי הוא פרש בכלל.

12. riquelme1 Member

אוי עומר עומר, תפרגן, די כבר כל קבוצה שמשחקת נגד חיפה היא לא שווה כלום, אולי חיפה גומרת לה להראות ככה? זלצבורג אלופת אוסטריה, לפני המשחק אמרת וצדקת שהיא הקבוצה הכי חזקה שחיפה יכולה להפגש, הכדורגל שלנו כמו שאמרתי לא נופל מהכדורגל האוסטרי- קצת פירגון, במקום זה אתה כל הזמן מדבר מה רע ביריבה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'וי? הגרסה האוסטרית לצ'ם נטויה?

14. Don Joan Roman Member

לבחור ששאל על העונש של חיפה, המקסימום שחיפה תוענש זה עונש כספי, אין שום סכנה להישג או חוסר ההישג שלה מול האוסטרים.

ולמשחק: חיפה עושה רושם מצויין, סוגרת נפלא בהגנה ויוצאת למתרפצות מאוד מסוכנות, המחצית לא משקפת את מהלך המשחק כי רד בול זלצבורג באמת נראים שיכורים ואם חיפה לא כבשה שלושה ארבעה שערים זה רק בגלל חוסר מזל וחוסר דיוק כי ההתמודדות הכפולה הייתה צריכה להיות מוכרעת עוד במחצית הראשונה.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קנס בלבד גם מכבי ת"א נקנסה על הדלקת אבוקות בארינה ובדלה אלפי.