אני ציפיתי לתוצאה כזאת...וזה ממש לא מפתיע אותי שימו לב אגב שאמרתי בהודעה הראשונה בדף הקודם שיגמר ככה. זה לא חוכמה מול קבוצה שעומדת על קו ה-20 מטר! אני רוצה לראות את חיפה מול אולימפיאקוס, פרטיזן בלגרד, לבסקי סופיה, סלביה פראג וקופנהאגן...אתה יכול להגיד לי שחיפה תיתן להם שישיה? אני רוצה לראות אחד.
ראינו מספיק קבוצות ישראליות באות למשחקים מול טבחים ועובדי ניקיון ונראות כמו הצרות שלנו. כל הכבוד לחיפה שהצליחו לעשות לעצמם את החיים קלים.
חיפה עשתה את המוטל, זה הכל וכל הכבוד לה על כך. הגומלין הוא לפרוטוקול כמובן, והפנים לקראת היריבה הבאה. חיפה במשחק פשוט, משחק שמספיק כדי להביס את הקבוצה החלשה הזאת שעמדה מולה.
יש חבר'ה שבפרוש רוצים להוציא מים מהסלע. אם מכבי חיפה נגד קבוצה כזו היתה מנצחת רק 1-0 אז היא 'אפילו לא הייתה זוכה באליפות בארץ', עכשיו היא מנצחת 6-0 אז גם יש טענות. עומר, אולי כדאי שמכבי חיפה הולכת לעשות ביזנס עם פלורנטינו פרז? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אנחנו מדברים על מכבי חיפה, אלופת ישראל, לא על קבוצה שמשחקת כל שנה בליגת האלופות... הגומלין עכשיו לפרוטוקול. אני אהבתי היום בעיקר את מוחמד גאדיר ואת הגרוזיני שלנו בחוד. ברור לי שפאנטני לא היה כובש היום צמד...השער השני של דאביאשווילי היה שער ברמה אירופאית מאד גבוהה. אז מה אם ההגנה של האורחת דומה להגנה של קבוצת תחתית ישראלית בליגת העל? המסירה המדוייקת להפליא של משומר, עצירת הכדור על החזה של דאביאשווילי ולסיום לסיים את הכדור ברשת. גם נגד 'קונוסים' זה לא תמיד מצליח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
6 שערים זהו הישג נהדר ולא משנה מול איזו קבוצה הוא מגיע. אני מוכן להתחייב שיש לא מעט קבוצות שלא היו מצליחות להבקיע גם אם הם היו לבד על המגרש, מבלי שיגנו מולם שחקנים יריבים. מכבי חיפה עוד צריכה להשתפר, זה ברור, אבל בינתיים היא יכולה להיות מרוצה.
משחק פתיחת עונה טיפוסי. חיפה לא נתנה משחק גדול, בכלל לא. הרבה איבודים וחוסר שקט במשחק. למזלנו זו הייתה באמת יריבה בזיונית ואחרי השער הראשון הכל התשחרר. אולי זה לא המשחק כדי לתת דעות על שחקנים אבל אני לא יכול להתעלם מהעובדה שדבלשווילי אכן שחקן. עזבו רגע מול מי הוא שיחק, ניתן היה לראות שחקן עם תנועה טובה על המגרש, טכניקה לא רעה למרות שהוא נראה מגושם ובסופו של דבר גם יכולת כיבוש. שני שערים במשחק בכורה יכולים לתת לו הרבה בטחון להמשך. האמת, לא ציפיתי שהתוצאה תהיה כלכך גבוהה. ציפיתי שננצח ואחרי המחצית השניה חששתי שהמשחק ימשיך להיות גרוע. המחצית השניה הייתה כבר הרבה יותר קלה ומשוחררת ואם אייל משומר הצליח לבשל שני גולים במשחק אחד, כנראה שזה אומר משהו על היריבה. אני מקווה שבשבוע הבא אלישע לוי יתן גם לשחקני הספסל הזדמנות לקבל דקות כי הנסיעה לצפון אירלנד פשוט מיותרת.
שחקן המשחק שלי הוא ללא ספק מוחמד גדיר, על אף שמגיעות גם המון מחמאות לחלוץ הגאורגי שעשה תנועה והבקיע צמד במשחק הבכורה בקבוצה. מאוד שמחתי בשער שחתם את תוצאת המשחק, אותו הבקיע גדיר, לאור ההשקעה והבישול הנהדר לדביאשווילי, באמת מגיע לו לצאת עם שער.
האמת שמשחק גדול זה בטח לא היה. שלוש פעולות מצויינות כן היו. גאדיר די נעלם בהרבה מחלקי המשחק. בהחלט משחק לא רע שלו, אבל לא הייתי מכתיר אותו כשחקן המשחק. אני חושב שדבלה (זהו, המצאתי לו קיצור) הגרוזיני היה הרבה יותר טוב. מה שכן, קולמה היום נתן משחק מאוד מאוד חלש. אני חושש שהוא יהיה נקודת התורפה שלנו במשחקים באירופה.
מסכים עם שגיא, בטח יניב קטן יכול בשקט לפתוח בגומלין על הספסל. הבחור ממה שהבנתי לא כשיר ולכן טוב שינוח קצת. גם בלי קטן אנחנו צריכים לעבור את זה, מספיק שנכבוש שער בשביל שהצפון אירים צריכים לכבוש שמינייה. את האמת, אפשר לשחק גם אז עם הנוער...נו טוב, זה מוגזם. לגבי דביאשווילי. הוא מזכיר בגופו את ג'ון בארנס, הקשר הוותיק של ליברפול היה בשיאו שחקן מצויין, אבל נראה תמיד כאילו הוא שמן מדי. הגרוזיני שלנו שיחק מעל למצופה ואני מרוצה מזה. דבר שלילי אחד, איבודי הכדור במחצית הראשונה ומשחקו של רפאלוב. בשער שלו הוא היה קר רוח בצורה נדירה לשחקן ישראלי, אבל לדעתי הוא אחרי כל התקופה שלו בבוגרת עדיין לא מצא את הבלטה שלו. האם אולי קטן מפריע לו? בכל מקרה שני החבר'ה האלה צריכים למשוך את העגלה, מבחינתי על זה אין ויכוח. ביחד עם גולסה שבתקווה יתפתח, ובוקולי (נכנס היום מצויין כמחליף) מכבי חיפה שוב מועמדת גדולה לאליפות.
במחצית הראשונה חיפה נראתה רע ואנמית ובזכות העובדה שהמעשנים כנראה לא ראו בחיים כדור בחיים.במחצית השניה חיפה נראתה יותר דינמית למרות שהיא לא הייתה משהו אפשר להיות די מרוצים מהיכולת (של המחצית השניה, את הראשונה צריך לזרוק לפח) בעיקר בגלל שזה משחק רישמי ראשון וגם כי החלוץ החדש הזה הוא באמת חתיכת סקורר - הגול השני שלו היה מדהים גם בזכות המסירה וגם בזכות המהלך של דאביאשווילי וגם כי גאדיר וארבייטמן כבשו ואני מקווה שזה ישפר את בטחונם העצמי (בעיקר של גאדיר)
קשה מאוד אחרי משחק כזה לקבל חוות דעת אמיתית,סך הכל שיחקנו מול קבוצה שמתאימה במקרה הטוב לליגה א' אצלנו וגם עכשיו אני מעליב לא מעט קבוצות מליגה א'. בכל זאת אם אפשר למצוא נקודות אור זה הגאורגי דבאלשוילי שאותו כבר כולם היללו ושיבחו היום ובצדק וגם את משומר שנתן כמה כדורים יפים היום וכמובן גאדיר שאחרי הגולים הראשונים השתחרר. נקודות חולשה,כרגיל - מסיללה,הבנאדם לא משהו מול קבוצה כזאת אז איך הוא יהיה טוב מול משהו ברמה יותר גבוהה?במקום לנצל את המהירות שלו הוא איבד המון כדורים ולא היה מדוייק וגם קולמה כמו ששגיא אמר עשה המון איבודים טיפשיים. בכל מקרה זה הכי כיף בעולם להיות אחרי משחק כזה,כמו שכבר אבירם ואחרים אמרו פה,לא מעט קבוצות היו מגיעות ונותנות 1-0 או 2-0 קטנים והיו יוצאות בהצהרות שהקבוצה האירית הסתגרה,אני הייתי בטוח שזה מה שיקרה וחיפה הפתיעו לטובה.
אם אלישע לוי צריך להיות מודאג ממשהו בשלבים הבאים זה קולמה. אינספור טעויות ספרתי לו במשחק הזה. וזאת לא הפעם הראשונה. זה לא שהוא לא נלחם,הוא עושה הגנה,עושה תנועה,מקבל את הכדור אבל מבחינת מסירות מדוייקות לחוליה ההתקפית הוא נופל ובענק,הבנת משחק די לקויה. וזה זה די מוזר בשבילי כי השחקן שזכור לי מסכנין הוא לגמרי אחר.
כולה משחק מול גלאנטורן. נצטרך לחכות ולראות את טשיירה והגרוזיני בליגה שלנו, כי זה בטח לא רבע מבחן. ואני בהחלט חושב שגלאנטורן אם הייתה משחקת בליגת העל הייתה מסיימת עונה שלמה עם נקודה או שתיים. אני חושב שאני בהחלט יכול לשחק שם בהרכב הפותח.
מצחיקים פה אנשים... אחלה פתיחה ולא צריך יותר מזה. משחק כמעט מושלם לחלוץ החדש. חבל מאד שנשארנו עם אותו מרכז שדה אפור ופושר , למה למשל לא הביאו את פרננדז במקום קולמה?
money money מזומני.. אנחנו מקצצים בתקציב לא מרחיבים אותו,אבל אני חושב שעם סקאוטינג סביר היה אפשר למצוא באמת מישהו יותר טוב מקולמה במחיר סביר.