הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב בחדשות הספורט הפכו את הקאמבק של חיפה לבין הגדולים בכל הזמנים בכדורגל העולמי...הזויים.

מעניין מה יגידו אוהדי מארסיי שלפני כמה שנים קבוצתם שיחקה משחק בליגה הצרפתית, פיגרה 4:0 במחצית, לא בדקה 15, ומול יריבה קצת יותר טובה מאקטובה, אבל ניצחה 4:5 (אני לא זוכר את הפרטים של היריבה אני זוכר את המשחק).

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתה רוצה ממנו?!

לפני המשחק? הוא אמר שחיפה צריכה,הוא לא אמר היא תנצח.
    זה שהקזאחים קבוצה טובה,נכון,הוא ראה שהם מניעים כדור ושולטים כאן בחיפה,שזה נוגד את מה שעשו מהם לפני המשחק,שוב הוא לא אמר שהם ינצחו את המשחק.
    דקה 15? זה לא ביזיון? מה הוא יגיד? שזה הופעה מכובדת לכדורגל הישראלי?
    ואחר כך הוא עוד אמר ב3-0 שהוא אופטימי,כל המשחק הוא לא הפסיק לשבח אותם שהם יודעים כדורגל,לרגע הוא לא אמר שהם חלשים,דבר אחד הוא אמר זה שרק בגלל הכושר הגופני הלקוי יש לחיפה יתרון.
    זה שאין להם אוויר זה לא אומר שהוא חושב שהם חלשים עכשיו.
    הוא נשאר באותה דעה כל המשחק.
    כל פעם מנסים פה להוציא את השדרים דפוקים,נכון,גם בשדרים אנחנו ברמה נמוכה,אבל למה סתם לדבר?
    היה לי מאוד נחמד לשמוע את ברקו,מצחיק,שנון,נותן עניין למשחק.
    "שחקן בלי שכל" "זובי",על טשיירה וכו'.
    הוא אומר את האמת בלי להסס בכלל.

3. riquelme1 Member

יפה שאתה מזכיר משחקי ידידיות, אתה רוצה שאני יזכירלך כמה נבחרות בדרג הגבוה ניצחנו פה במשחקי ידידות בשנים האחרונות? ישראל אומנם לא עולה למודיאל, אבל היא בהחלט לא מביישה את המולדת, בבית מוות, אם אנגליה, קוראטיה, ורוסיה ישראל סיימה במקום הרביעי אם אותם נקודות כמו אנגליה ונקודה אחת מרוסיה שעלתה ליורו, איך שלא תסתכל על זה, זה אומנם לא הישג כי לא העפלנו בסופו של דבר, אבל זה קמפיין מצויין בהתחשב ביריבות.

בבית שלנו עכשיו אם יוון ושוויץ אנחנו יכולים להפעיל, ורק בגלל טעויות של קשטן, כי מבחינת סגל אנחנו לא פחות טובים מיוון ושוויץ- הסיבה שהסיכוי שלנו לא גבוה, היא אח ורק קשטן שמתעלם הרבה שחקנים שמגיע להם להיות בסגל, ומזמן שחקנים שלא צריכים להיות ומשחק בשיטה פחדנית ומיושנת.

לשתי הנבחרות האלה שוויץ ויוון, אין שחקן שמככב באחת מ-5 הקבוצות הטובות באירופה, לנו יש.

4. חל יל Member

עומר דיברתי על מונפלייה ב5-4 של מראסיי

וכעת למש שהיה הערב
    קולמה וכיאל אשפח ,לזרוק מחר מהקבוצה.
    אלישע מאמן פחדן שרק במזל עלה היום שלב.
    דוידוב ממשיך לפשל באירופה וזה לא חדש

במקום לעשות 5-3 וללכת לישון הם גרמו לכולם פה לחשוש שהנה ה4-4 מגיע ומאלמו שוב מול העניים
    מזל שהפעם זה לא קרה..

חיפה תעלה לבתים רק אם תקבל את באקו או מאריבור
    כל קבוצ אחרת תרטש אותה
    אל אל ישראל

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחת את רוסיה בגארבג' טיים שכחת? שכחת שאנגליה הקיקיונית לא ניצחה את מקדוניה?

כן, להעפיל, תזכיר לי מתי נבחרת ישראל ניצחה משחק חשוב! וקובע! בחוץ? פרט לאוסטרליה 90, אז הפסדנו לקולומביה. זה הפרצוף האמיתי של הכדורגל הישראלי.

נכון אין להם שחקן שמככב באחת מ-5 הקבוצות הטובות באירופה, אבל על אותו משקל אני יכול להגיד שלהן יש 100 שחקנים שמשחקים ומתאמנים ברמות הכי גבוהות ולנו 15 שמתוכם 14 אפילו לא בסגל.

6. riquelme1 Member

פמגוסטה עברה אולימפייקוס בעונה שעברה בשלב השלישי, היא קבוצה ברמה של חיפה ולדעתי גם פחות טובה- גם חיפה יכולה. חיפה יכולה לעבור כל קבוצה שתקבל בשלב הבא, הפערים לא כאלה גדולים, תמשיכו לזבל תמוח.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פמגוסטה עברה גם את ראפיד וינה במוקדמות...ועדיין בסגל של פמגוסטה שיחקו סאביו וטריאנוס דלאס. תזכיר לי מי זה שי מימון ודקל קינן מול דלאס? ומי זה בוקולי מול סאביו?

ברור שחיפה יכולה לעבור, הכל יכול לקרות בספורט, אבל הסיכוי שזה יקרה אם זה יהיה אולימפיאקוס או קופנהאגן הוא נמוך לעומת אם תקבל נמושה כגון מאריבור אם היא לא תעבור אותה זה יהיה ביזיון.

אנורתוזיס שיחקה כדורגל בונקריסטי במשחקי החוץ ונהנתה מהרבה מזל במשחקי הבית. זה המכבי חיפה שאתה רוצה לראות? בבקשה.

אגב ריקלמה (לא זוכר שם) אם אתה כל כך בטוח בכדורגל שלנו, למה שלא תאמן אותנו אתה? הרי איתך כל קבוצה ישראלית תשריין לה מקום של קבע בשלב שמינית גמר ליגת האלופות, הנבחרת שלנו באנקר מינימום בשלב בתים של כל טורניר גדול והשחקן הישראלי נמכר ב-94 מיליון יורו. נראה לי שאנשים משחקים פה יותר מדי מנג'ר, לפחוד שם לא צריך להיות מבין גדול כדי לנצח את נבחרת ברזיל.

אגב בהולנד מרכינים ראש ולא מבינים איך טוונטה הקיקיונית הפסידה לספורטינג ליסבון שהליגה שלה היא מקום 10 באירופה בערך (לעומת ישראל...) ושואלים איך זה ייתכן שקבוצה בליגה במקום 3485 כבשה שלושה שערים לרשתה של אלופת הליגה השישית בטיבה באירופה.

בעקבות המשחק היום טישיירה מועמד להצטרף לסגל של קרלוס קיירוש בנבחרת פורטוגל, דקל קינן סיכם את תנאיו במנצ'סטר סיטי, קטן שחכם על דייגים סיכם בע"פ באינטר ודאבלשווילי כבר חתם לחוזה של שלוש שנים בבלאנקוס של פרז כשהיגוואין יגיע במקומו וריאל תשלם גם 13 מיליון יורו תמורתו.

אולה אולה אולה אולה אולה אבי לוזון תהיה בריא, הרס ת'כדורגל הישראלי (לא מתחרז אבל נחמד).

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/09
  8. riquelme1 Member

אל תכניס לי מילים לפה, כבר אמרתי שאני ריאלי, לא הפכתי את הכדורגל הישראלי לכדורגל הספרדי\אנגלי\גרמני\איטלקי, אנחנו אפילו לא קרובים וכנראה שגם לא נגיע לעולם, אני עדיין לא אבי לוזון שאומר שהליגה הישראלית היא הליגה השישיית בטיבה באירופה, אימרה מגוכחת לכל הדעות, כן גם לדעתי.

אבי לוזון אולי מדבר שטויות, אבל לפחות הוא בן אדם אופטימי אם שאיפות, הלוואי שהיה לנו עוד אנשים כאלה.

ובקשר לנבחרת, אם היה לנו מאמן נורמאלי(רצוי זר), הינו כבר במונדיאל מזמן.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאיפות זה סבבה, אבל שתהיה לכך איזושהי אחיזה במציאות, שוואלה נראה שאנחנו בכלל מנצחים איזה נבחרת ברמה הזאת, כמו שאמרתי מיליון פעם אני מעדיף לנצח קבוצה אחת גדולה ולהפסיד איזה פעמיים שלוש לגדולות ולא להוציא בכל המשחקים תיקו, רק ככה תראה התקדמות אמיתית ולא אשליה אופטית.

10. עמית האדום Member

שאלה, זה צירוף מקרים מדהים שחיפה יכולה לפגוש בסיבוב הבא רק אלופות במדינות שלהם?

אלופת יוון, אלופת דנמרק, אלופת בולגריה, אלופת סרביה, אלופת צ'כיה....

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה השיטה החדשה שאלופות יכולות לפגוש רק אלופות ממדינות אחרות, וקבוצות לא אלופות יפגשו קבוצות לא אלופות...

12. Raulito Madridista

שלוש דקות לסיום ראו את יעקב שחר זועם ועוד שנייה שובר כיסא. העיקר בבוקר לעיתונוץ הוא אומר שהוא היה בטוח שחיפה תנצח ותעלה, גם כשהיא הייתה בפיגור 3-0.
    חיפה לא שיחקה נגד דייגים, הם לא היו סנטה קולומה, אבל תעשו לי טובה - הקבוצה הקזחית נפלה מהרגליים כבר בשנייה הראשונה של המחצית השנייה. להגיד שהם לא רגילים למזג אוויר זה שטויות. במקום לבקר את היכולת של מכבי חיפה, שביישה את הכדורגל הישראלי ברבע השעה הראשונה, אז מקפיצים את השווי והאיכות של הקזחים, נו באמת. אפשר לפתוח משחק רע, אבל לקבל שלישייה בכזאת קלות זה ממש לא רציני.
    הפועל ת"א למשל לא הייתה צריכה את כל הדרמה הזאת. אנחנו, לפי דעתי, היינו מנצחים 2-0 חלק. שער מוקדם, מנוחה ואז באמצע המחצית השנייה נותנים עוד גול.
    חזרה לכדורגל נטו - יניב קטן עשה בידיוק את מה שציפו ממנו. הוא משך את חבריו למעלה.
    אבל מה לגבי ליאור רפאלוב? אני חושב שגם הוא היה יכול לתרום לחיפה אתמול. גולסה נכנס לשחק בידיוק כשחיפה התעוררה מההלם. מעניין מה עובר לרפאלוב בראש עכשיו.
    משהו אחר - החלוץ הגרזוני הבקיע שני שערים יפים מאוד. כשהוא יעשה את זה גם בליגה שלנו - אני בהחלט אחמיא לו יותר. בינתיים, על כל גול שלו הוא 'מכפה' באגואיסיטיות במצב אחר.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחר כל החיים שלו נראה ככה במשחקים,גם במשחקים שניצחנו 4 ו-5 0 הוא עדיין שבר כיסאות והכל..
    לא הייתי לוקח את העצבים שלו כדוגמא למשהו כי זה קורה כל משחק ועל זה אנחנו אוהבים אותו,כי אין יו"ר בארץ שאוהב כל כך את הקבוצה שלו,גם בחו"ל לא ראיתי דברים כאלה יותר מידי.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הויכוח כאן בין עומר לריקלמה מיותר, כולנו יודעים מה הרמה של הכדורגל הישראלי ולא צריך להוריד יותר מדי(עומר) ולהעלות את הרמה(ריקלמה1).
    מה שקרה אתמול זה ביזיון ומה שקורה היום זה ביזיון גדול יותר, אז מכבי חיפה עשתה מהפך של 0-3 ל3-4 WOW!!!!!.
    כל קבוצה נורמלית לא הייתה נותנת לחיפה לחזור עוד במחצית הראשונה ונותנת לה את הרביעי והחמישי עוד לפני ההפסקה, אני האמת מרוצה, ראיתי את מכבי חיפה האמיתית ואני מגיע לליגה בראש שקט יותר.

אגב, ניר דוידוביץ' רוצה עוד אפס במשכורת כדי שאשתו תוכל לבזבז את זה בקניון של חיפה, רועדות לו הידיים בכל משחק חשוב, דוד אוואט עדיף בכמה רמות.
    ובירם כיאל הוא האוברייטד הגדול ביותר בכדורגל הישראלי, איך הליצן הזה בנבחרת, שחקן כל-כך גרוע.
    יניב קטן לא מנהיג, לא ראויי לסרט הקפטן, לקח לו יותר מדי זמן להתעשת על עצמו, אבי נימני לדוגמא היה נותן סטירה לכל שחקן ומעיר אותו, קטן התחבא עד לשער שלו.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי נו באמת,אתה רואה משחק אחד,לוקח את כל הדברים הרעים שאתה רואה במשחק ושופט לפי זה.
    ניר דווידוביץ במהלך השנים(במיוחד שנה שעברה) הביא לנו אליפויות והרבה נצחונות,אז הוא עשה טעות אבל גם כיפר עליה אתמול עם 3 הצלות גדולות.
    בירם כיאל אתמול היה חלש,אבל מדובר בשחקן מצויין שממש לא אוברייטד,יש לו הרבה לחימה ולא מעט כשרון.
    בקשר לקטן,בסופו של דבר הבנאדם הוביל את הקבוצה למהפך שמעט קבוצות יכולות לעשות מבחינת תוצאה,במשחקים החשובים הוא מגיע ונותן הכל וגם מעודד את השחקנים,ראינו את המנהיגות של נימני בדרבים מסויימים שמכבי חטפה שלישיות בראש וראינו איך נימני הנהיג צעירים ולקח איתם אליפויות על גבי אליפויות,באמת..תהיה רציני..עשית מנימני אלוהים.