הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שלהגיד שזה סוג של כישלון זה לא נכון אבל נראה לי שהכוונה פה היא שלא צריך להיות בתקרה ובעננים מהמשחק וצריך להבין שבסופו של דבר היו יותר מידי שטויות ופאשלות בהתחלה והאמת שגם במחצית השנייה.
    אם אני אלישע אני מגיע מחר עם רשימה כמעט בלתי נגמרת של ביקורות.
    עזבו את ה15 דקות הראשונות הבזיוניות,למה לא המשכנו לתקוף אחרי ה4-3?סתם הזמנו התקפות למרות שהיינו במומנטום סופר חיובי.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיכו לחיות בסרט שהכדורגל שלנו שווה משהו...זה בסדר אולי זה יתפוצץ לכם בפנים בסיבוב הבא (ואם לא שם אז בליגת האלופות, כשאורזיצ'ני הרומנית תיתן לחיפה 4:0 בבוקרשט), כנראה שאתם עדיין אופטימים אם הנבחרת שלכם לא מסוגלת לנצח את לטביה.

זה שאני אומר דברים נכונים לא אומר שאתה צריך להתעצבן מהם, מי שמסתכל על המשחק באובייקטיביות יודע שאני צודק, פרט ללחימה של שחקני חיפה והאוננות של שחקני אקטובה לא היה כלום במשחק הזה, בטח מבחינת כדורגל.

הדבר היחידי שאני יכול להבין זה את העייפות של מכבי חיפה אחרי ה-4:3.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/09
  3. שער 7 Member

אנורת'וזיס פמגוסטה היא לא מכבי חיפה, ולמכבי חיפה אין את המשאבים שיש כיום בכדורגל הקפריסאי.
    (להזכירך חצי קבוצה באנורת'וזיס פמגוסטה הייתה מורכבת מזרים, כסף כזה לעולם לא יהיה בכדורגל הישראלי). אני בטוח שבבית עם ורדר ברמן, אינטר ופנאתינייקוס חיפה הייתה חוטפת חמישייה בכל משחק.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב, לא היתה חוטפת חמישייה, אבל פרט לניצחון ביתי על פאנאתנייקוס, היא היתה מסיימת עם 5 הפסדים.

חיפה כבר מזמן לא הקבוצה של 2002/3, היא אפילו לא מזכירה במהומה את הקבוצה ההיא.

5. riquelme1 Member

אמרת שלכם? הבנתי, פה כבר אמרת הכל- אתה בכלל לא רוא את עצמך בתור ישראלי, אתה לא אוהב את הכדורגל הישראלי, ואתה סתם מדבר מתוך שינאה\טיפשות.

אתה לא אומר דברים נכונים, אתה סתם זורק פה שטויות ומנסה לגמד את ההישג של חיפה. תמשיך להגיד דייגים לקבוצה לאלופת קחזסטן ב4 שנים האחרונות, שרק לפני שבועיים הקבוצה שסיימ במקום השלישי בקזחסטן כמעט סיימה אם גלאטסראי הגדולה ב1-1 הית לא רחוקה מלעבור את האימפרייה הטורקית.

אז הכדורגל הקזחי הוא לא כזה גרוע כמו שאתה עושה, וחיפה לא עברה איזה קבוצה שהשחקנים שלה הם חצי מקצוענים, היא עברה קבוצה שהיא נחותה מימנה, זה לא אומר שהיא קבוצה של דיגיים.

חיפה קבוצה ברמה של פמגוסטה והיא לא הית סופגת שלישיות ולא חמישיות, ויכלה בהחלט להפתיע, אין לכם מושג.

הבית של חיפה באותה שנה היה הרבה יותר קשה מהבית של פמגוסטה שנה שעברה, וחיפה הוציאה יותר נקודות מפמגוסטה.

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד משפטים כמו חוטפת 5 בכל משחק זה מצחיק ולא רציני.
    מכבי בבית עם יובנטוס אייאקס ובאיירן לא חטפה 5 בכל משחק
    חיפה בבית עם מנצסטר אולימפיאקוס ובאיירן לברקוזן לקחה 7 נקודות
    ולשני הקבוצות האלה אמרו שהם יחטפו 5 בכל משחק.

ברור שאם חיפה תעלה לליגת האלופות זה לא יראה ורוד כמו בפעם שהיינו בליגת האלופות אבל לא צריך להגזים.

7. yakir_edri Member

ההרכב צריך להיראות כך:

דוידוביץ

מסיללה טשיירה קינן יואב זיו

קשר אחורי זר כיאל

גולסה בוקולי

קטן

דבאשווילי

ספסל:
    אדרי,מימון,טוואחה,זגורי,גאדיר,רפאלוב,ארבייטמן,משומר.

להעיף את קולמה[האחראי בין השאר לגול השני]

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן אני מונע משנאה, אני שונא את הכדורגל הישראלי, לכן יש לי מנוי לקבוצה ישראלית 18 שנה...כי אני שונא כדורגל.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסיללה טשיירה קינן יואב זיו

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קיבלתם הרבה, פשוט עצם העובדה שהבטחתם מקום באחד משלבי הבתים של המסגרות האירופאיות נותן לכם מינימום של 12 מיליון שקל (אם אתם בליגה האירופאית)

11. riquelme1 Member

בסדר, אז אני יביא וימשיך להביא לך עובדות, ואתה תזרוק פה שטויות בלי סוף. אמרתי לך שקבוצה שסיימה במקום שלישי מהליגה של הקבוצה שזכתה באליפות הליגה הזאת, סיימה בתיקו 1-1 נגד גאלטסראיי ולא הית רחוקה גם מלעבור אותה, שבטורקיה היא לא הית רחוקה מלכבוש:

הליגה הקזחית לא כזאת גרועהכמו שאתה עוה מימנה, ובטח לא הקבוצה שזכתה שם 4 שנים אליפות ברצף.
    ואם נילך לפי הטענות שלך גלאטסראי קבוצה גרועה שבקושי מנצחת קבוצה מהליגה הקזחית, אז אין לה שום סיכוי לעשות משהו באירופה העונה, למרות שמחזיקה בסגל אדיר. אף פעם אל תשפוט קבוצה בתחילת אוגוסוט כמו מכבי חיפה או גלאטסראי.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני יגיד לך שגאלאטסריי שיחקה בהרכב השני במשחק בקזאחסטן (עם הרכב שני הכל יכול לקרות ראינו כבר את חיפה נותנת למנצ'סטר נוער/מילואים אף סי בראש).

ואני ראיתי את המשחק של הקזאחים בטורקיה, פרט להזדמנות אחת שהגיעה בדקה 85 כשהיה 2:0, הם לא עשו כלום, גאלאטסריי למרות שלא תקפה גלים גלים במחצית הראשונה יכלה לסיים עם שישייה.

גאלאטסריי זו אימפריה שגם בעוד 300 שנים, אם תהיה מדינת ישראל, לא נגיע לזרת שלה.

מן הסתם אני יצפה מקבוצה של 300 מיליון לדברים אחרים ממה שאני מצפה לקבוצה של 3 מיליון ועדיין שתי הקבוצות הללו צריכות לנצח עם הצגה של הנאה צרופה דייגים מצפון אירלנד וקזאחסטן.

תזכיר לי אגב אם אתה טוען שהליגה הקזאחית לא כל כך גרועה לאיזה הישגים הגיעו קבוצות מהליגה הקזאחית? או איזה מקום פרט לאחרון או ללפני אחרון כשאחריה מדורגת סן מרינו ושות' הגיעה נבחרת קזאחסטן?

הנבחרת שלנו זה אסופה של אפסים+ בן סהר, יוסי בניון, דודו אוואט, טל בן חיים וברדה. לצערם ולצערנו הם המקצוענים היחידים.

המאמנים שלנו הרי אשמים שהנבחרת שלנו לא מצליחה להגיע לשום הישג. שלמה שרף אשם בזה שהפסדנו 5:0 ו-3:0 לדנמרק. נילסן אשם בזה שקיבלנו 7:1 מגרמניה (אפילו את הגול שלנו לא כבשנו), אברם אשם בזה שכמעט הפסדנו לנבחרת מלטה!!!!! ובקושי סיימנו איתם בתיקו 2:2. קשטן אשם בזה שיש לו נבחרת של אימפוטנטים שלא יודעים לשמור על יתרון מול נבחרת מעדנייה כמו לטביה, או לחליפין לא מסוגלת לעשות 5 התקפות ראויות מול שוויץ ויוון.

אבל מי זו יוון? רק היתה אלופת אירופה, אז נכון היא היתה בצורה מגעילה, אבל הנבחרת שלך גם בצורה מגעילה לא מסוגלת לנצח! 10 שנים היא משחקת בצורה מגעילה! את איי פארו בקושי ניצחנו! איי פארו ראבאק!

התקשורת שלנו הופכת אותנו לאלופי עולם מול נבחרות קיקיוניות ונגד קבוצות כאלה בצדק, אבל הופכת אותנו לאלופי עולם מול שחקנים שעושים לעגלות שלנו בית ספר בארוחת בוקר.

בכלל אני לא מבין איך אפשר להשוות אותנו בכלל למדינות באמצע הדירוג של אירופה כשפה שחקן בא בלחץ לשעה וחצי אימון ואחרי זה הולך הביתה עד ליום למחרת ובאירופה שחקן לא עולה לכר הדשא לפני שעשה 3 שעות בחדר כושר ועוד אימון בריכה וכו'. אצלנו חדר כושר זה המלצה, שם זה חלק מתפריט ספורטאי.

13. קטלוני Member

לדעתי מה שברקוביץ' אמר על המהלך של גולסה מייצג את הבעיה הישראלית- כשגולסה עבר את השוער וניסה להבקיע ברקוביץ' כעס למה הוא לא נפל ודרש פנדל.זו הבעיה של הישראלים.במקום לעבוד קשה כדי להצליח השחקנים מחפשים את קיצורי הדרך(במקרה הזה ליפול).

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברקוביץ' היה בדיחה.

5 דקות לפני השריקה - חיפה צריכה לנצח בלי בעיה

5 דקות אחרי השריקה - הקזאחים קבוצה טובה

דקה 15 - ביזיון לכדורגל הישראלי, בושה.

ב-3:2, הקזאחים חלשים, אין להם אוויר ללכת

ב-4:3, הקזאחים קבוצה בינונית

בסיום, הקזאחים קבוצה חלשה

בסיכום המשחק, הקזאחים קבוצה טובה.

איך אפשר להתייחס לביקורת השידור שלו ברצינות תגידו לי?

15. Ariel Member

הכדורגל הקזחי מאז עבר לאופ"א מצוי במגמת שיפור אדירה. לחלוטין לא מדובר ברמה של צפון אירלנד או ארמניה, זה קשקוש וחוסר הבנה להגיד דבר שכזה. ההשקעה בקידום הכדורגל המקומי היא על גדר דבר מקודש. בקזחסטאן מוזרמים מדי שנה כעשרות מיליוני דולרים בהקמת מתקנים ובפיתוח אקדמיות נוער. להבדיל מארמניה, אזרבאיג'אן, צפון אירלנד ווילס שאומנם וותיקות יותר- אבל דורכות במקום.

החזון של יו"ר התאחדות הקזחית הוא להיות הליגה השלישית בטיבה בחלק המזרחי- אחרי רוסיה ואוקראינה, והוא מתקרב אליו בצעדי ענק. להבדיל מלוזון- הוא עושה הכל על מנת להגשים מטרה, ולא חוזר עלייה עשרות פעמים על מנת שתיתפס בציבור כמציאות.

כשכתבתי לפני שבוע שחיפה תופתע מהיריבה שתעמוד מולה, לא הרבה הבינו על מה אני מדבר. הספיק לי משחק אחד בשלהי העונה שעברה (שממש נתקלתי בו במקרה בשיטוט לוויני) כדי לקבל את השוק מהרמה של הליגה המקומית- מגרשים מלאים, לחימה בלתי מתפשרת על הכדור (הלוואי על הכדורגלן הישראלי מחוייבת כמו שלהם) ואפילו רמת משחק בכלל לא רעה.