אתה מתעצבן כשמזלזלים בכדורגל הישראלי (אם יש דבר כזה) אבל מזלזל באלופת אירופה היוצאת. אלופת אירופה הלפני אחרונה מול נבחרת של עגלות שלא ניצחה משחק משמעותי מאז...אוסטריה? כן, מעניין שכל טורניר זה מאמן פחדן - פעם גרנט, פעם קשטן, פעם נילסן, פעם סבתא שלי. מאמן פחדן זה תירוץ נחמד לטורניר אחד, בוא נדבר על אלף ואחד טורנירי מוקדמות אחרים. הכל טוב ויפה, הרמה בארץ נהדרת, המתקנים פנטסטיים, מחירי הכרטיסים זולים, אין כמעט אלימות, רמת הזרים מדהימה, הישראלים פשוט מככבים, אוליגרכים רק מחפשים לקנות קבוצות (שים לב שכל זר שמשקיע מחפש למכור את הקבוצה אחרי קיץ אחד, מעניין למה), אין שחיטות, 16 קבוצות ורעיון צמצום הנקודות לחצי אחרי שני סיבובים - הכל ממש מושלם, רק המאמן פחדן. אבל מי אלה יוון...
תהרגו איך אחרי ערב שכמעט ונהפך לערב הכי שחור בכדורגל ישראלי אפשר עוד להיות אופטימיים... איך אפשר להגיד שנבחרת ישראל הגדולה לא נופלת מיוון/שוויץ/שבדיה/דנמרק וכו'... איך לירדן יש סבלנות להגיב לך אני לא יודע. אני כבר איבדתי תקווה.
התוצאה משקרת סרגיי, למעת ה20 דקות הראשונות, הקזחים בקושי עברו את החצי, וחיפה לא הפסיקה להחמיץ, 7-3 היה הרבה יותר משקף מאשר 4-3, לאף אחד לא היה ספק גם ב3-0 שחיפה תעבור, וזה אומר הכל. נכון הכדורגל שלנו חרא, אנחנו מסיימים כל פעם במקום האחרון בשלב המוקדמות מונדיאל\יורו, יש לנו קבוצות גרועות שלא עוברות נציגות מליגות כמו הקזחסטנית, לסגור את הכדורגל! הכדורגל שלנו לא גדול, ואני עדיין לא אבי לוזון(הליגה השיישית בטיבה באירופה, נו באמת), אבל אני ריאלי, אתם חושבים שהכדורגל שלנו במצב כל כך גרוע וזה לא נכון, כמו שאמרתי למדינת קטנה כמונו אנחנו נחשבים במצב טוב יחסית.
אם לשחק מול נגרים כמו גלנטורן ואקטובה זו הדרך לליגת האלופות, זו תעודת עניות לליגה הזאת, עם כל הכבוד למכבי חיפה ול-"הישג", ב-ה' הידיעה, הגדול שלה. מול כל קבוצה שלא משחקת כמו נגרים/דייגים/אקטובה, זה לא נגמר ב-3:0, זה נגמר ב-5:1.
איך אני שונא שאחרי כל משחק של קבוצה אירופית יש את הליצן התורן שיגיע וייתן את חוות הדעת שלו על הכדורגל הישראלי, פעם אחת אנחנו לא נופלים מאף נבחרת בדרג השני באירופה(דרוש סמיילי עם אצבע מתחת לעין) ופעם אחרת אנחנו לא שווים כלום - תת רמה. נמאס.
אז יאללה, בוא נגיש מכתבים לפלאטיני ונגיד לו שהקבוצות שחיפה התמודדה נגדם, הם קבוצות חלשות, אסור שחיפה תתמודד נגד מדינות כל כך חלשות, שיביאו את מנצ'סטר וריאל מדריד! בימה חיפה אשמה שהיא קיבלה הגרלות כאלה? אל תדאג, בשלב הבא זה כבר לא יהיה קל, אתם מזכיסטים, או שאתם סתם אוהבים כשלונות?
איזה משחק הזוי,משחק שבחיים אני אל אשכח,גם ב 3-0 עדיין הייתה לי תקווה ולפני הגולים של דבאלשוילי אני ידעתי שהוא עוד ישים גול. יש לנו הרבה מה לשפר,המון,זה ביזיון שהגענו למצב כזה אבל יצאנו ממנו כמו גדולים ועל זה מגיע לשחקנים כפיים(ואחרי זה כאפה לפנים). בקשר למסיללה,אני חייב לפרגן לו אחרי כל הירידות במשך השנה האחרונה,הוא פשוט היה ענק היום,זילזל בקזחים בצורה החיובית בקטע שהוא פשוט לא ראה אותם ממטר,גם בפיגור הוא היה סבבה ואיך שאנחנו חזרנו למשחק זה לא מעט על הריצות שלו,לעומתו משומר היה חושך מצרים.
אני מתחיל להבין למה אנשים מתנגדים לקייטניאדה שפלטיני עשה. חיפה לא אשמה, היא נהנית מהגרלות קיקיוניות שכאלה. אני לא מזוכיסט, אני טענתי שחיפה תעבור, ידעתי שהיא תעבור כשהיתה את ההגרלה, ידעתי גם כשהיה 0:0 בקזאחסטן וגם כתבתי שהיא תעבור ב-3:0. גם הניצחון 3:4 על הדייגים הללו זה סוג של כישלון, אם הם כובשים 3 אז מה יקרה כשתהיה קבוצה שתשחק 90 דקות ולא 10? מתי דוידוביץ' הגיע למשחק באירופה? עד לאן מכבי חיפה יכולה להתבזות עם ניר דוידוביץ'? אחרי זה הוא מתפלא שהוא לא בנבחרת ושהוא לא באירופה...זה לא חוכמה לשחק מול השחקנים בליגת העאלק שלנו. אבל לבוא מול דייגים להיות כמעט אחראי ישיר להדחה? עכשיו מעניין אותי מה יהיה הציון של קטן מחר בעיתון? 13? דוידוביץ' מקבל 7 בליינד, גולסה 9.5 ואלישע 20. צר לי לאכזב אתכם אבל בשביל מכבי חיפה עדיף לא לעלות לליגת האלופות כי זה לא יהיה נעים, עם סיכוי לקמפיין חלש יותר ממה שמכבי ת"א עשתה, והיא לא תתמודד מול 3 אימפריות בבית שלה עם סגל ליצנים.
העונה באמת סביר להניח שלא נהיה מכבי חיפה שאנחנו רגילים באירופה. אלישע פישל אבל השחקנים פישלו הרבה יותר בהתחלה,גם בלי מאמן אנחנו לא צריכים להראות ככה מול קבוצה כזאת,הם קבוצה נחמדה,אפילו יש מצב שהיו נהנים בליגה הזאת ומסיימים באמצע הטבלה,אבל זהו,עד לפה.
נהנים במשחקי אימון, יורדים ליגה כמעט בוודאות. במשחק עומד הם אלופי אירופה, כשצריך לזוז מטר, הם נופלים מליכטנשטיין.
עכשיו גם לנצח זה כשלון? למי אכפת איך חיפה שיחקה ריבונו של עולם(למרות שהיא לא הית כזאת גרועה), למי אכפת באיזה תוצאה ואיזה דרך, חיפה בשלב הבא, אם חיפה תגיע שלב הבתים אף אפחד לא יזכור את המשחק הזה, בגלל יכולת עדיף שחיפה לא תעבור? אם ככה עדיף ליוון לא לזכות ביורו האחרון, כי היא שיחקה בונקר, מזה הדבר הזה? חיפה קבוצה שעוד לא פתחה את העונה בליגה שלה, היא קבוצה שנמצאת בשלבים הראשונים של העונה, אף קבוצה, אפילו הגדולות ביותר לא מגיעות לשיא בשלב הבא, זה שחיפה ספגה שלישייה אולי מדאיג, אבל אני בטוח שאלישא יעבוד על זה, וזה לא אומר שגם בשחק הבא חיפה תספוג שלישייה, איזה שטויות. במשחק הראשון חיפה פגשה דיגיים והביסה אותה 9-0 בסיכום, הפעם זה לא היה דייגיים, זאת הית קבוצת כדוגל מקמצוענית שהביסה במפגש הקודם 4-0 את אלופת איסלנד, בהחלט לא קבוצה מדהימה, אבל בטח לא דיגיים כמו שאתה עושה מימנה. בעונה שעברה, פמגוסטה הקפריסאית, קבוצה ברמה של חיפה אם לא פחות טובה, הית רחוקה משחק משמינת גמר ליגת האלופות, למה שחיפה תבייש את עצמה? זה תלוי בכ''כ הרבה דברים, חיפה כבר הית בליגת האלופות והציגה את הכדורגל שלנו בכבוד רב.
למה שתבייש את עצמה, כי אולי היא קיבלה 3 שערים משחקנים שעמדו על המגרש? מה נראה לך בליגת האלופות עומדים כמו אקטובה? כמו שחיפה קיבלה היום 3 שערים בליגת האלופות היא תקבל בכל משחק שלישייה. מירי נבו קראה להם קונוסים, בזה צדקה. איציק זוהר עשה מהמשחק הזה של חיפה מינימום ליברפול - מילאן 2005. לא אמרתי שחיפה תספוג שלישייה גם במשחק הבא בוודאות (קבוצה תבוא, תשים גול, תסגור את המשחק וקטן יכול לדבר ללאמפה יחד עם גולסה), אבל תהיה בטוח שמול קבוצה שמשחקת 90 דקות חיפה לא תשים רביעייה. בסופו של דבר חיפה לא עמדה מול שום יריבה בקנה מידה שלה וגם את זה בקושי הצליחה לעבור, מה זה אומר על חיפה? וואלה לא יודע מה להגיד לך יותר מדי מה שכן אני יגיד לך זה שאין להם מה למכור באירופה, בטח שלא יותר מהפועל ת"א.
די כבר, עומר תשתוק. אין פלא שאתה נראזורי. חלאס לעשות מכל קבוצה שהיא לא אחת מהליגות הבכירות דייגים. הקאזחים הניעו כדור במשך 20 דקות כמו שצריך, אל תדבר שטויות, בסופו של דבר הלחות הרגה אותם. למה, מי זאת מכבי חיפה? אחת מאריות אירופה? כולם דייגים, מילא אנדורה וסאן מרינו, אבל חלאס, נמאס לראות את הזלזול נוטף בכל פוסט מסכן שלך שבו אתה אומר "אמרתי לכם". מספיק. Il tempo del risveglio...