קטן מקבל ממך ציון שלילי?! כבש את הראשון, ובישל את השלישי והרביעי והיה בכל מקום על המגרש ומעורב מרכזי בכל התקפה. על מה אתה מדבר? ראית גם את הפריצה שלו בסוף כשפירגן לגולסה?
לא. רק לפני כמה ימים הפועל ת''א סגנית אלופת ישראל ניצחה בחוץ 3-1 את סגנית אלופת שוודיה, למה שחיפה לא תאכל לעבור את קופנאהגן? חיפה גם יכולה לעבור את אולימפייקוס, שזה היריבה הכי קשה שהיא יכולה לקבל, וזה אומר הכל. אני לא שחצן, וממש לא משתחצן, אבל מרגיז אתי שאתם הופכים את הכדורגל שלנו לכדורגל זניח כמו מדינות כמו קזחסטן וכו', חיפה, בני יהודה, הפועל ת''א, הוכיחו שהכדורגל שלנו הרבה יותר קרוב למדינות כמו שוודיה, דנמרק ויוון מאשר לקזחסטן ומולדבה.
שי, אתה רציני לגבי קטן? הוא היה 2 רמות מעל המשחק. חילק מסירות אדירות. סיים עם שער אחד+2 בישולים, ובכלל היה תכליתי ומעולה. לא יודע איזה משחק ראית. זה היה אחד המשחקים הטובים של קטן בקריירה.
בלי קטן אני בטוח שחיפה לא עושה את המהפך הזה... הראה מנהיגות ולקח על עצמו הרבה מאוד, וגם הוא היה הפליימייקר של חיפה מדקה 20. המצטיין... אותי זה מרגיז שחיפה לא יכולה לפגוש את אריות אירופה... נכון הסיכויים יותר טובים, אבל אם היא תעלה זה יהיה קצת עם טעם מר. אני חושב שהקבוצות הכי טובות צריכות להיות נגד הכי חלשות. ליגת האלופות צריכה להיות הליגה החזקה באירופה, לא להכניס בכוח עוד כמה קבוצות לקישוט.
אולימפיאקוס/קופנהאגן/לבסקי/פרטיזן/סלביה פראג. חיפה נחותה מכולן, אבל אם אחת מהן עפה (פרטיזן כנראה) חיפה תופסת את הדירוג שלה ותוכל לפגוש את כל שאר האלופות של ארצן(גם כאן רוב הקבוצות עולות עליה). ריקלמה, המפעל נקרא ליגת האלופות. אפשר להשמיץ את פלאטיני על הרבה דברים אחרים אבל ההחלטה הזאת היא אחת הטובות שלו. בליגה הזאת צריכות לשחק אלופות, ולא הקבוצות שסיימו מקום 3-4 בארצן.
כבר ב-3-1 הייתי לי תחושה חזקה שמשהו היראוי הולך להתרחש במשחק הזה. הייתי המום מהפתיחה של הקזחים, מהאפס היכרות איתם חשבתי שמדובר בקבוצה טובה ועמידה, אבל אחרי המהפך של מכבי חיפה, פשוט לא ייאמן שחבורת הכלומניקים הזאת פתחו בצורה כזאת את המשחק. זה מסוג הדברים הנדירים ביותר, כאשר גול ראשון ומקרי מכניס קבוצה שלמה לפאניקה. אבל יאמר לזכותה של חיפה שהתעשתה מהר מאוד ויצאה מההלם(אם כי זו לא משימה כ"כ קשה בהינתן היריבה), החלה בלחץ מאסיבי ולמזלה כבשה שני שערים לפני המחצית ששמו את כל הקלפים על השולחן מחדש. חששתי שהמומנטום יאבד לחיפה במחצית השנייה, אבל יופי שהיא השכילה להמשיך בלחץ על השער של אקטובה. החילוף של גולסה היה בזמן והיווה גורם משפיע על השינוי במשחק לדעתי. אמנם הוא לא ההי מדויק ברוב הבעיטות שלו, אבל עצם העובדה שסיכן את השערים בספר לא מבוטל ולא הפסיק להתרוצץ מקנה לו הרבה נקודות זכות; ובקשר לרפאלוב שהוחלף - לא מפתיע לראות אותו שוב מנפץ בקבוקים, אני תוהה מתי הוא כבר התבגר. יניב קטן הוא איש המשחק שלי. ההערכה שלי כלפיו חזרה מאז העונה שעברה שהחליט לקחת את עצמו בידיים. היכולת שלו כבר לא כבעבר, הוא לא מהיר וחד כמו פעם, אבל חוכמת המשחק וראיית המשחק הנפלאה שלו מחפה על הכל. 99 אחוז מהכדורים שיוצאים לו לרשת תכליתיים ומגיעים ליעדם, רוב הסדר במשחק ההתקפה תלוי בו, פשוט יופי ברומטר.
משחק חלש מאוד של חיפה ממש ביזיון במזל עלתה.קטן היחידי שהיה טוב אצל חיפה כל השאר קטסטרופה לא שווים איזכור!
לא חושב שמישהו השווה אותנו למולדבה וקזחסטן. אולי ברמות הקבוצות והליגה אתה יכול להשוות אותנו לדנמרק, שבדיה ויוון (גם לא, אבל בהחלט לא נופלים בהרבה). ברמות הנבחרות - שנות אור ידידי, שנות אור.
אתה צודק. 40 שנה אנחנו לא מעפילים לשום טורניר רק בגלל שיש לנו מאמנים חרא. נילסן, קשטן, שרף, גרנט חרא מאמנים.
מה שהיה לפני 40 שנה לא מעניין אותי, אני מדבר על ההווה, ובהווה אנחנו לא נופלים בהרבה ממדינות כדורגל כמו יוון, שוויץ, דנמרק וכו'. בכל מקרה, זה לא הנושא, חיפה יכולה לעבור כל יריבה שתגיע לשלב הבא, חלק סיכוי גבוה יותר(בריטסלבה וכו'), חלק נמוך יותר(אוליימפיקוס וכו')- אבל בהחלט אפשר להיות אופטימיים.
תרשה לי לגחך עלייך עמי. הלוואי שנבחרת ישראל תגיע לשמינית מהמקצועיות של שלושת הנבחרות שציינת. לא פלא שהן מעפילות לטורנירים נחשבים ואנחנו.... אוי הברוך.