הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. COYS Member

כן,זה היה משחק לפרוטוקל בלבד לאחר שברסה ניצחה בקאמפ נואו ניצחון משכנע.

2. riquelme1 Member

לא, זה היה משחק שברצלונה לקחה בשיא הרצינות, ועלתה אם ההרכב החזק שלה, תפסיקו לבלבל את המוח, זה פתיחת עונה, חיפה יכלה לתת היום שביעייה או שמינייה, בעוד שבועיים הכל יראה אחרת וחיפה תתחבר.

לבסקי סופיה, ספרטה פראג, פרטיזן בלגראד- אלא יריבות שחייפה יכולה לעבור, ולא נופלת מאף אחת מהם.

3. משוגע בירוק Member

חיפה כבר הבטיחה שלב בתים באירופה ליג... אם היא עפה סיבוב הבא היא נופלת ישר לשלב הבתים...

עריכה: ולא אשכח לציין שאלישע לוי פשוט טירון בלי ניסיון, בדיוק מה שחיפה עשתה מול רוזנבורג ומאלמו וקיבלה את הגול... מאז הגול שהביאה לה את היתרון במפגשים ירדה להגנה ואכלה אותה בסוף וזה לא היה רחוק גם עכשיו. חוץ מאלישע הבזיוני יש עוד כמה בזיונות כשאסור לשכוח את הגדול מכולם ג'ון קולמה, הבנאדם פשוט נגר ברמה של הליגה האנדורית.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/09
  4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש ברצינות בארסה לקחה את זה מה אני יגיד לך...לכן מסי לא שיחק, כי זה היה רצינות.

דבר שני זה אם המדורגות מחר ינצחו ופרטיזן יעשו מהפך גדול.

היחידות שחיפה לא תעבור זה אולימפיאקוס וקופנאהגן באחריות.

5. איגור .פ. Member

מפתיע אבל עדיין חיפה חייבת להחליף הגנה ומהר יש לחיפה התקפה מצויינת ,גולסנ חייב לפתוח במשחק הבא...

אלישע לוי עם פוקס אדיר שהצליח לו בחילוף.

בוקולי מותר להגיד גמר את הסוס ,הוא צריך לפרוש.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

עומר:
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. kfiros Member

אני מודה שקצת שגיתי בהערכה של מכבי חיפה D: (ושל קולמה) התעשתו מהר על החוסר אונים של ההתחלה.
    עכשיו רק לקוות להגרלה סבירה בשלב המוקדמות הרביעי.

8. Butragueño מנהלים

מבחן אופי של מכבי חיפה, שעברו אותו.
    אני עדין לא חושב שקולמה צריך להשאר בחיפה, ושהם יכלו להביא שחקן אמצע טוב ממנו.
    משומר ומסיללה במגמת עלייה וזה טוב

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה בשורה התחתונה עוברת, זה מה שחשוב. זה היה בשיניים, זה היה רחוק מלהיות ניצחון קליל או משכנע, לחיפה יש הרבה נקודות תורפה, י הרבה נקודות חולשה, לאלישע לוי יש המון עבודה. עכשיו הפנים ליום שישי, חיפה צריכה המון מזל בהגרלה.

דבאלשווילי נתן מה שהוא צריך לתת, גם היום, נהדר, צמד מחלוץ, זה מה שרוצים, שיבקיע גולים, שלא ירגישו אותו... שיתבלבל קצת.. אבל מה שחשוב זה שהוא שם את הכדורים ברשת. גולסה נתן בעיקר מחצית ראשונה נהדרת.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמח שעברנו, אבל מבחינתי הרבע השעה הראשונה מצריכה המון התנצלות. ראיתי בהלה, ראיתי שוער שבאירופה כמעט מדי שנה עושה טעות קריטית אחת, לא ראיתי שקט בקבוצה. האם גולסה הכניס את האמונה בחזרה לקבוצה? אין לי מושג, אבל שתי הקבוצות לא ברמה של ליגת אלופות. מצטער, אני ראיתי עכשיו גם את טוונטה נגד ספורטינג ליסבון. שתי הקבוצות האלו נלחמות כרגע אחת בשנייה והמנצחת מקבלת יריבה בגודל של ארסנל. מכבי חיפה עם הרבה מזל עוד תפגוש בשלב הבא יריב שהיא יכולה לנצח. העניין הוא האם לא ראינו היום קבוצה שלא ראויה לליגת האלופות? אני חושב שכן.

אני אוהד את מכבי חיפה, אבל הרבע השעה הראשונה לא מקובל עליי. נגד ריאל מדריד מותר לספוג שלישייה ברבע השעה הראשונה, לא נגד אקטובה. ניצלנו, אבל למרות השמחה אני מאד מאד קריטי לגבי הקבוצה שלי. הפועל ת"א נראית כרגע הרבה יותר טוב...

11. SeRgInHo Member

יופי, אם כך אז היא הבטיחה עוד כמה נק' דירוג.

ריקלמה, טוב אחי, תחתום.

12. George Best Member

אה, אז בנוסף לכל המשפטים השחצניים שלך שאתה כ"כ בטוח בהם אתה גם רואה את העתיד וידוע איך נגמרו משחקים...שכרגע משוחקים?

פנא מובילה במחצית 0-1 על ספרטה פראג ועוד שער של היוונים יעלה אותם לסיבוב הבא.

תמשיך לקשקש, זה בריא.

אגב, חיפה לא תוכל לפגוש את ארסנל/יתר האריות?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאביאשווילי חלוץ רחבה קלאסי, מזכיר בדיוק בעבודה שלו את אינזאגי וקלאס יאן הנטלאר. מבחינתי הוא שיחק היום טוב כי הוא הבקיע צמד ובעט פעם למשקוף. אם מצפים ממנו עקבים אז תבחרו חלוץ אחר.

מבחינתי חוץ מדאביאשווילי גם גולסה מקבל ציון עובר. בוקולי נכנס ועשה סדר כמו שהוא יודע ומסיללה עשה דברים טובים במחצית השנייה.

מי מקבל ממני ציון שלילי?
    דווידוביץ', קטן, רפאלוב, ודקל קינן.

14. avdz7 Member

מישהו יכול לרשום את כל היריבות האפשריות של חיפה בסיבוב הבא?

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע אם מכבי חיפה קבוצה טובה יותר, כי אקטובה הראתה שהיא יודעת לשחק כדורגל שעוד זרם לשחקנים שלה חמצן במח. הירוקים צריכים להגיד תודה לטבע, כי אין הסבר אחר לירידה החדה ביכולת של הקאזחים. מכבי חיפה פתחה רע, זה נכון, אבל אקטובה נתנה דקות מצויינות של כדורגל מהיר וטכני. כשכוחם עוד הייתה במותנם, הם הראו שיש להם מה להציע.

הדבר היחידי שמכבי חיפה יכולה לקחת מהמשחק זה את הנצחון והכרטיס לשלב הבא. אין ספק בכלל שיש הרבה מקום לשיפור.