הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתם נכון את הודעתו של kfiros. הוא טוען שהוא לא רואה את מכבי חיפה מבקיעה 4 שערים במשחק הזה וזה רק ה'מינימום' (כל שער קזאחי יצריך שער נוסף) שהיא צריכה בשלב הזה של המשחק.

אני דווקא רואה אותה מצליחה להבקיע עוד שערים, אבל הכל תלוי בהאם היא תצליח לשמור את כמות שערי החובה שלה במשחק על 3. אני חושב שהיא לא תצליח, אבל נחיה ונראה.

Last edited: Aug 5, 2009
  2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

גם אם חיפה תנצח, פשוט בושה שככה ניראת אלופה. אין לה מה לעשות בשלב הבא עם כזאת הגנה ושחקנים עלובים כמו קולמה כיאל.

3. kfiros Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נ.ב אני לא מבין למה אלישע לא הוציא את קולמה.. אחד המהלכים היותר מתבקשים.

4. riquelme1 Member

אם חיפה תעלה אף אחד לא יזכור איך היא עלתה, והאמת שזה לא מעניין, ברצלונה בעונה שעברה עברה את שלב המוקדמות אם הפסד לויסלה קרקוב ובסוף זכתה בליגת האלופות.

מה שכן, כיאל הוא באמת שחקן גרוע, אין לי מושג למה הוא בנבבחרת, וכל פעם שאני רואה אותו אני אומר שמדובר בשחקן בינוני להחריד.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיקר שאני לא מבין, ואין לי מושג, ואני צעיר...בלה בלה בלה כבר אמרתי? 3:3.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צוחק מי שצוחק אחרון...אין לכם מושג תאמינו...

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה עדיין מתקשה להבין. העניין הוא לא לדבר יותר מידי ולתת כבוד.

גולסה שחקן אדיר!

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

דבלאשווילי הוא פשוט חלוץ מצוין, אתם לא יכולים להגיד שאקטובה עגלה כמו גלנטורן.
    השחקן הזה יודע לשחק עם הגב לשער, מאוד פיזי וחכם במחשבה שלו ... אני אוהב אותו.

9. oFiRzZz Member

חיפה מתעשתת ועושה קץ לבדיחה .
    שישמרו על זה , יש לי תחושה שזה עוד לא נגמר .

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה עושה מה שהיא צריכה לעשות, ואני לא מבין למה חיפה נרגעת במקום לגמור פה את הסיפור, הקזאחים גמורים וחיפה יכולה וצריכה לשים פה את החמישי והשישי.

עומר, חיפה הייתה חייבת לעבור, אף אחד לא התווכח עם זה וכולם חשבו כך. אבל יש הבדל עצום בין לחשוב שחיפה תעבור לבין לסגור עניין לפני שהמשחק מתחיל. כמו שכבר אמרתי לך, בהיסטוריה היו אינסוף מקרים שהאנדרדוג נתן בראש לקבוצה הגדולה, וזה יכול לקרות כמעט בכל דו קרב. הקאזחים לא מתקשים להגיע עכשיו לרחבה, עם עוד טיפה יכולת היה פה 4-4.

חיפה קבוצה הרבה יותר טובה, אין ספק בקשר לכך.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המילה טיפשות היא מחמאה לתגובה שכזו.

עם הגב אל העער, חוץ מהסיבוב שהוא עשה על הקזאחי שכבר לא היה לו כוח לזוז מטר, מה הוא עשה במשחק? גם הגול שלו היה מ-10 מטר לבד בדיוק כמו הקזאחים. הוא לא עשה כלום, חוץ מלאבד כדורים ולהיות רשלני בהחזקת כדור מה הוא עשה? מה?

דבלאשווילי מצוין? על מה אתה מדבר תגיד לי?

אני לא מבין מה אני היחידי שרואה פה את המשחק האמיתי? קבוצה שעשתה 3 שערים מכלום, באמת מכלום, פשוט ניצלה את ההלם של מכבי חיפה והטעויות שהיא עשתה, ושמה איכשהו 3 גולים זה לא מובן עדיין איך, באוניברסיטת פנסילבניה עדיין מנסים לפענח את זה.

וחוץ מזה אל תשכחו שהיה 3:0 דקה 15, לא דקה 45. תיהיו בטוחים מן הסתם שאם זה היה בדקה 45, זה היה גמור. להגיד לכם את האמת? אם היה 1:3 במחצית כנראה שזה גם היה גמור.

אבל איך שהקזאחים נראים, זה מבייש בכלל, הם קונוסים, הם לא עברו את ה-16 שלהם!!! 3 מסירות הם לא הצליחו למסור מתחילת המשחק, אני לא מבין איזה משחק אתם רואים.

זה פשוט בושה וחרפה שככה נראית האלופה של הליגה שלנו, אם הם ישחקו ככה מבחינה הגנתית אין להם סיכוי מול אף קבוצה שתבוא מולם בשלב הבא! אף אחת! וזה לא משנה בכלל מבחינה התקפית כי דבר ראשון אף קבוצה שיודעת לשחק כדורגל לא תבוא ותעמוד על ה-16 כי כולם יודעים שאי אפשר להחזיק מעמד ככה.

הכדורגל הקזאחי זה כדורגל נחות, אין לי כבוד אליו וגם לא היה לי ועד שהם לא יהיו ברמות הגבוהות גם לא יהיה לי. עדיין לא מדובר אפילו במדינה שמתקרבת לכדורגל הקפריסאי אפילו, עזבו קפריסאי, ארמני! אזרבייג'אני!.

ב-3:0 אמרתי שיש מצב ל-3:4, לא אמרתי את זה סתם, אני ראיתי איך הם עומדים על המגרש...הם לא באו לשחק אחרי השערים, הם באו להעביר את הזמן ולעמוד על ה-16. ככה זה נראה וואלה זה מה שזה קורה.

12. JR-Riquelme Member

אלוהים יודע איך חיפה חטפה מהם 3 תוך רבע שעה...
    זה הביזיון הכי גדול שראיתי. לפחות עשו את הדבר החשוב, ועלו לשלב הבא. השאר לא מעניין...
    בגלל זה אומרים שהכדורגל הישראלי בדיחה. רק בישראל זה יכול לקרות המשחק הזה.

13. riquelme1 Member

על מה אתה מדבר, תגיד לי? שחוץ מתלונות ובילבול לא תורם פה כלום. דבלאשווילי חלוץ מצויין, רכישה מושלמת של חיפה, חלוץ מהיר, משחק אם הגב אל השער בצורה מצויינת, חוש נפלא לשערים, מה רצית שיבוא לפה ואן ניסטרווי? דבלאשווילי חלוץ מושלם לכדורגל הישראלי.

ובושה וחרפה שחיפה נרארת ככה? איזה בושה ואיזה חרפה? הרי אתה בעצמך אומר שהקבוצה הקזחית ניצלחה 16 דקות רעות של חיפה, וחוץ מיזה חיפה נראת מצויין, היא יכלה לכבוש שישייה או שביעיה בקלות אם לא החמצות, היא קבוצה שעדיין לא פתחה את הליגה, ולא נכנסה לכושר משחק ועדיין רואים קבוצה מחוברת, שוב אני יביא את הדוגמא של ברצלונה בעונה שעברה שהפסידה 1-0 לקרקרוב ולקחה את ליגת האלופות, מישו זכר אתזה? ברצלונה פתחה גם בהפסד בליגה בעונה שעברה ולקחה אליפות, תפסיק לבלבל את המוח, חיפה כן יכולה לעבור קבוצה בשלב הבא.

14. SeRgInHo Member

אני מקווה בשביל חיפה שתקבל הגרלה סבירה באירופה ליג ואולי תשתחל לבתים, כי בסיבוב הבא קרוב לודאי שהיא תובס. לא המשחק עצמו, לא הסגל ובטח שלא המאמן פשוט לא מספיק טובים. לפחות הם מנעו את הביזיון הזה...

15. riquelme1 Member

הפסימיות חוגגת פה, בגלל 3 שערים שלא קשורים לכדורגל, לא יאמן. חיפה תיהיה בליגת האלופות בעונה הבאה, אני מוכן לחתום על זה.