הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

1. שער 7 Member

קודם כל, תיקון טעות. הפועל נאלצה לעבור את דומז'אלה הסלובנית (במשחק שלא התקיים בארץ), ולאחר מכן את אודסה.

אופירה אסייג במשפט ענק לפני כמה דקות, על העובדה שרוב אוהדי חיפה לא קנו כרטיסים למשחק מחר :
    "כבר עכשיו נמכרו 7,000 כרטיסים בלבד. זה בערך שני שליש"
    איצטדיון קריית אליעזר, לידיעתך אופירה, מכיל 14,002 מקומות. איך זה שני שליש?

יריבות הפועל ת"א במידה ותעבור את גטבורג (אם חיפה לא תעבור את אקטובה, אלו יהיו גם היריבות שלה) :
    הכוכב האדום בלגרד (סרביה)
    הארטס (סקוטלנד)
    אברדין (סקוטלנד)
    קיריליה סובטוב סמארה (רוסיה)
    ברונדבי (דנמרק)
    טרבזונספור (טורקיה)
    מטאלורג' דונייצק (אוקראינה)
    גנגאן (צרפת)
    הלסינגבורג (שוודיה)
    ואסלוי (רומניה)
    פאוק סלוניקי (יוון)
    אמקאר פרם (רוסיה)
    ז'ילינה (סלובקיה)
    טרומסו (נורבגיה)
    ראפיד וינה (אוסטריה)
    וורסקלה פולטאבה (אוקראינה)
    פאסוס פריירה (פורטוגל)
    סיון (שווייץ)
    נא"ק ברדה (הולנד)
    נאסיונאל (פורטוגל)
    גנק (בלגיה)
    טפליצ'ה (צ'כיה)
    סלאביה סראייבו (בוסניה)
    קאראבאך אגדאם (אזרבייג'אן)
    OFK פטרובאץ' (מונטנגרו)
    קבוצות נוספות שיודחו מהצ'מפיונס.

היריבות של בני יהודה במידה ותעפיל :
    ורדר ברמן (גרמניה)
    ויאריאל (ספרד)
    רומא (איטליה)
    איינדהובן (הולנד)
    זניט סט. פטרסבורג (רוסיה)
    המבורג (גרמניה)
    בנפיקה ליסבון (פורטוגל)
    ולנסיה (ספרד)
    אייאקס (הולנד)
    סטיאווה בוקרשט (רומניה)
    פנרבחצ'ה (טורקיה)
    פ.צ. באזל (שווייץ)
    ליל (צרפת)
    בראגה (פורטוגל)
    אברטון (אנגליה)
    פ.צ. ברוז' (בלגיה)
    הירנביין (הולנד)
    גלאטסראיי (טורקיה)
    אוסטריה וינה (אוסטריה)
    לאציו (איטליה)
    הרטה ברלין (גרמניה)
    דינאמו בוקרשט (רומניה)
    א.א.ק. אתונה (יוון)
    מטאליסט חארקוב (אוקראינה)
    אסטון וילה (אנגליה)
    אתלטיק בילבאו (ספרד)
    וקבוצות נוספות שיפלו מהצ'מפיונס/ידיחו מדורגות.

Last edited: Aug 4, 2009
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער 7 איך הגעת לכל היריבות האלה? חצי מהמדורגות בכלל נמצאות על סף הדחה...

3. Cup of Tea Liverpool, UK

יהיו משחקים מעניינים בארץ זה בטוח!

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

וואו איזה הגרלה אכזרית לבני יהודה!
    אבל קודם שיעברו את פאקוס. אני מאמין בהם, הוכיחו את עצמם עד כה.

אם כל הקבוצות שכתבת כאן יעפילו וגם בני יהודה-כל קבוצה שתגיע מלבד חארקוב תהיה חגיגה בבלומפילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לדעת מי יהיו היריבות כל עוד לא יודעים את התוצאות...כי במידה וקבוצה מדורגת מודחת, מישהי שהיא לא מדורגת מחליפה אותה, לאו דווקא אותה קבוצה שניצחה אותה.

בילבאו נמצאת על סף הדחה, בראגה גם נמצאת על סף הדחה.

הקבוצות שיירדו מליגת האלופות הן עבירות בהחלט.

6. Spanish Weapon Member

משחק מאוד חשוב היום למכבי חיפה להמשך כל העונה.
    נצחון והם עם עמדת זינוק נוחה לקראת שלב הבתים (בהנחה שניקוסיה לא מפשלת בבלגרד) והבטחת
    מקום בשלב הבתים של היורופה ליג. איך שלא מסתכלים על זה,הרבה מאוד כסף עומד על הפרק
    כשמדובר במשחק מחר.
    אקטובה היא הרבה מתחת לאיך שמציירים אותה בתקשורת בתקופה האחרונה - התקשורת הרוסית/
    קזחית והתקשורת הישראלית הצליחו לפמפם לנו כאילו שאקטובה קבוצה חזקה שעוד לא "התפרצה"
    ושחיפה לא סגורה בשלב הבא.
    מהמעט שראיתי במשחק הראשון בין שתי הקבוצות,אני לא חושב שאקטובה יכולה להפתיע את חיפה
    מחר בקריית אליעזר המלא ועם הניסיון הלא דל שיש למספר שחקנים בחיפה במסגרות האירופיות.
    אלישע חייב ללכת על התקפה התקפה התקפה, אסור לו להיכנס למגננות ולהזמין שער חוץ יקר של
    אקטובה...צריך מהפתיחה לדרוס את הקזחים ולמוטט אותם מנטלית עם שער מוקדם או הרגשת נחיתות.
    קשה לי לראות מחר הדחה של חיפה אבל גם אסור להקל ראש מעבר למידה.
    בהצלחה לחיפאים

7. שער 7 Member

עד כמה שאני מבין, בשלב הזה קבוצה שלא מדורגת לא מקבלת את הניקוד של המדורגת, כך שהיא נשארת עם אותו הניקוד והיא לא תהיה מדורגת. הסעיף הזה היה תקף רק בסיבובים שהיו עד עכשיו, אלא אם כן פלאטיני וברט קסיאס ידווחו לי אחרת...

ואני לא מבין למה שוב לא משדרים את הפועל, בעוד שמשחק חסר חשיבות של נתניה כן משדרים.
    נדמה לי שאפילו אם הפועל הייתה בגמר הליגה האירופית היא לא הייתה משודרת.
    רק לחשוב אם זו הייתה בית"ר במקומנו... במצב כזה הייתה רעידת אדמה.

ולמה אתה חושב שליל לדוגמא יותר טובה ממטאליסט חארקוב? הקבוצה מאוקראינה הצליחה יפה מאוד בגביע אופ"א בשנה שעברה, ואם לא דינאמו קייב ייתכן שהייתה גם חוזרת עם הגביע.
    חוץ מזה, אם תסתכל על רשימת המשחקים של מטאליסט חארקוב בשנה שעברה, תגלה שרוב ניצחונותיה היו בחוץ, זו קבוצה שלא חוששת מקהל עוין, ובטח לא "מהקהל העוין של בני יהודה"...
    אני משוכנע שהם גם יביאו די הרבה קהל, כיאה לקבוצה שנמצאת בשוונג, ובניגוד לאודסה שבאה בקושי עם דגל וחצי לבלומפילד במשחק נגד הפועל...

8. Raulito Madridista

סוף סוף מישהו בחיפה מדבר לעניין, דקל קינן התראיין לעיתון מעריב ואמר בצורה הכי ברורה שיש - 'אם לא עלינו - נכשלנו'. הקהל של חיפה היה צריך להראות יותר התלהבות, אבל אני סבור שרוב הכרטיסים ימכרו וחיפה תקבל תמיכה מהקהל שלה. אלישע לוי לדעתי היה יכול לוותר על קולמה במשחק הזה ולעלות רק עם בירם כיאל בקישור האחורי, או לנסות משהו אחר - קטן זז לכנף ימין ולצידו של הגרוזיני ישחק ארבייטמן למשל. אני לא יודע למה התכוון אלישע כשאמר שיש לו תוכנית ב', אבל ברור שיש לו ספסל לא רע בכלל שיכול להביא לשינוי בתוצאה. אני מניח שחיפה לא תזדקק היום לעזרתם. הקבוצה הקזחית בינונית מאוד ואני בטוח שבקריית-אליעזר הסיפור יהיה שונה וחיפה תשלוט בכדור. אני אגיד לכם את האמת - אני לא מאלו שמאחלים לכל הנציגות שלנו באירופה הצלחה, אכפת לי בעיקר מהפועל ת"א. אם חיפה למשל תעפיל לצ'מפיונס(אני יודע שיש עוד פלייאוף בשביל זה), אז אולי זה יקל על הפועל בזירה המקומית, אך מצד שני - אין ספק שתיהיה קינאה.

9. שגיא Guest

אפשר להבין את אלישע לוי שלא מוותר על קולמה שלב הזה. מדובר במשחק מוקש. חיפה הייתה צריכה להמר יותר דווקא במשחק החוץ, בו הייתה צריכה להשיג שער חוץ. הרי אין הבדל כלכך בין הפסד חוץ של 1-0 לבין תיקו 0 בחוץ. בשתי התוצאות אתה צריך לנצח בבית.

שער מקרי אפילו יכניס את כל הקבוצה ללחץ שכנראה יהיה קשה לצאת ממנו.

אני מקווה שנצליח לכבוש שער מהיר ולגרום לקזחים לצאת קדימה כדי שנוכל לשים את השני. אבל המשחק הזה מוקש ואין ספק שאם לא עוברים אותו אז זה כשלון.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי לפחות הערב אני יכול לצפות במשחק של מכבי חיפה, נכון? משחקה של הפועל ת"א לא ישדרו...
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3756831,00.html
    מה לעשות, ישראל רפובליקת בננות.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה צריכה לעבור חד וחלק.
    כל הדיבורים על לחץ ועל משחק קשה מביישים מועדון כמו מכבי חיפה, רק לחשוב על מקרה שבו מכבי חיפה לא עולה יעשה בלאגן כל-כך גדול במועדון.
    אני יחזיק היום למכבי חיפה אצבעות אבל אם היא תיכשל חלק בי יהיה שמח בגלל אלישע לוי, מאמן כל-כך בינוני מאמן את אחת הקבוצות הגדולות של הכדורגל הישראלי, עוד מימי בית-שאן לא סבלתי אותו.
    אני מעריך שזה ייגמר במחצית הראשונה.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בושה שאין שידור של הפועל! עשו הישג נהדר, ולא שולחים להם ניידת שידור לבלומפילד.

אני בטוח שאם בפורטוגל משדרים את המשחק של בני יהודה, יהיה ניתן לשדר אותו בערוץ 55 עם שדר ופרשן מהאולפן. המשחק יהיה ב23:00 כך שאין שום דבר במקביל אליו ויהיה לו גם רייטינג לא רע!

13. SeRgInHo Member

הלוואי ואני אוכל את הכובע בסוף, אבל יש לי הרגשה ממש רעה לגבי המשחק. בואו נגיד את האמת, חיפה לא קבוצה קטלנית ולא דורסת. נכון, הקזאחים זאת לא ברצלונה והאמת בחיים לא ראיתי אותם משחקים, אבל חיפה הוציאה רק 0-0 בחוץ, ומספיק שחיפה לא תבקיע שער במחצית הראשונה היום ואני ממש לא מקנא בסיר הלחץ שיהיה עליהם. ואז יהיה תסריט שכולנו מכירים מצוין. קרן/השמטה/בעיטה חופשית בדקה ה-90 וההמשך ידוע...
    הלוואי ואני מתבדה והתוצאה במחצית תהיה 3-0 למכבי חיפה...

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמכבי חיפה שווה שער במשחק ביתי, אבל השאלה היא האם היה תהיה חכמה לא לספוג. אני לא מכיר כלל את הקבוצה הקזאחית, אבל יש לי תחושה שמכבי חיפה תדע את העבודה.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכל מה שהבנתי אנחנו חייבים לעבור,להגיד לכם אבל שאני לא לחוץ כבר יומיים בלי הפסקה,אני לא אשקר,אני לחוץ טילים.
    עם כל הכבוד אם היינו כל כך חייבים לעבור את הקבוצה הזאת היינו כבר עושים איזה ניצחון בחוץ,כנראה שהם לא כל כך אפסים כמו שמציירים אותם או שאנחנו לא כל כך טובים כמו שעושים מאיתנו.
    מקווה שאני טועה וחיפה יוכיחו לי משהו אחר,בינתיים אני סופר דקות...