ראיתי קצת מהמשחק של הפועל תל אביב ואחרי שנמאס לי עברתי לתקציר. נראה שהפועל תל אביב עלתה מעשית לשלב הבא (זה אומר שלב הבתים?) וגם השנה יהיה לה חורף אירופי. השער השלישי של הפועל תל אביב היה נטו חכמה. השחקן שבנבדל נזהר לא לגעת בכדור ולאפשר לזה שמאחוריו לבוא כמו סופה. גילי ורמוט בכלל יצא ענק, שאחרי שהחמיץ, במקום לפציץ שוב כמו שחקן ישראלי טיפוסי, הוא הרים את הראש והשאיר לביברס נאתכו כדור מעמדה טובה יותר לכיבוש שער.
למה אנטי? אני מפרגן להפועל בכל הזמדנות (קבוצה עם מנטליות כ"כ לא ישראלית שזה מדהים), אני מפרגן למכבי חיפה, לבני יהודה ולכל מי שצריכה כשיש על מה ולמה. הייתי אתמול במשחק ואני באמת מתקשה להאמין על מה יש לפרגן לנתניה חוץ מהחצי השעה הראשונה. אבל בכדרגל משחקים קצת יותר מזה ונתניה התפרקה לחלוטין בשישים הד' הבאות. שוב פעם, אם גלא הייתה צריכה 6-7-8 גולים, היא גם הייתה משיגה אותם די בקלות במחצית השניה.
SeRgInHo - צריך לפרגן על הגישה למשחק. על העובדה שלא באנו להתבצר, אלא לשחק כדורגל פתוח. זה נראה כאילו אתה לא מודע לפערים הבלתי נתפסים בין שתי הקבוצות. זהו רק משחק שלישי רשמי של נתי עזריה אי פעם בקבוצת בוגרים ומי ניצב מולו? פרנק רייקארד. אישיות שעשתה שמות כמאמן וכשחקן פעיל. דניאל ליפשיץ, אוראל דגני, פיראס מוגרבי, טל מעבי ואחמד סבע בקושי שיחקו בעונה האחרונה בליגת העל, כשהאחרון לא שיחק בה מעולם. לצפות מהם להצליח להביך את גלאטסריי במשך 90 דקות או אפילו 60-70 זה יותר מדי. 30 דקות טובות מאוד ומחצית ראשונה טובה בסך הכל זה המקסימום שאפשר לבקש ואת זה הם עשו בלי לפחד. חשוב גם להזכיר שלמכבי נתניה אין על הספסל שחקנים שיכולים להיכנס ולשנות משחק ואני לא מדבר ברמה אירופאית, אלא אפילו ברמה ישראלית. חוץ מאמיה טגה שהוסיף מהירות, אף אחד לא הצליח להביא איתו משהו שלא היה קודם. אוקוצ'ה, למשל, רק הזיק מהרגע שנכנס. את המעט שאחמד סבע הצליח לעשות בזכות הכח והגובה, אוקוצ'ה ביטל מהרגע שנכנס. השחקנים הצעירים שלנו דווקא הראו רוח ותשוקה שלא ראיתי בשנה שעברה ואני מאמין בהם שישתפרו מדי שנה. מה שחשוב זה שהשנה נצליח להגיע שוב למסגרת אירופית, כי יש לי תחושה שעם החומר שחקנים הזה, שרק ילך ויצבור נסיון בשנה הזאת וישתפר ביכולת המקצועית, מכבי נתניה תוכל לעשות את הקפיצת מדרגה באירופה. אני מאמין גדול בגישה של נתי עזריה וביכולות וכח הרצון של השחקנים. אני באמת מאמין בקבוצה הזו.
אבירם, קטע מהודעה שלך מלפני כמה ימים. אני שמח שהמשחק אתמול הכניס אותך קצת לפרופורציות והרגיע אותך. אז כן, אלמוג כהן עדיין בקבוצה, וגם פרנסמן עוד פה, אבל עדיין, וגם בלעדיהם, נתניה לא תירד ליגה ולא תילחם על הירידה בשום סיטואציה ובשום תסריט, אתה צריך לראות את שאר הקבוצות החלשות בליגה כדי להבין שגם קלמי סבן, שלו מנשה ואחמד סבע זה בהחלט יספיק לנתניה כדי לסיים איפשהו באיזור האמצע. שלא נדבר על שאר הילדים מסביב שיש להם מה לתת, בטח כאלה שכבר צברו ניסיון כמו אוראל דגני וטל מעבי.
לירן - אין לך מושג כמה המשחק הרגיע אותי. וחוץ מזה, אלמוג כהן נשאר במכבי נתניה והתגובה שלי הייתה מה לדעתי הולך לקרות אם וכאשר הוא לא יהיה בקבוצה. קח בחשבון שגם בעת כתיבת התגובה, בוואן פרנסמן לא היה נחשב לשחקן של מכבי נתניה, אלא של הפועל תל אביב או אודנסה. אלה שני השחקנים שכרגע, יחד עם שלו מנשה, הם הכי טובים שלנו.
באתי למשחק של נתניה בלי ציפיות,וידעתי שכנראה נפסיד,אז לא לקחתי בחשבון את זה שאני אתאכזב אחרי המשחק. במחצית הראשונה הקבוצה הראתה שיש לה מה למכור לליגה,גם אם גלא לא שיחקה הכי טוב,אנחנו שיחקנו כמו שצריך ורואים שהשחקנים מחוברים ויודעים את העבודה. לפני המשחק לא הבנתי למה עזריה עולה עם ימפלוסקי ולא חן עזרא ודלה הוכיח בפעם הראשונה שהוא ראוי לחולצת ההרכב. מחצית שנייה כבר התאכזבתי כי בחצי הראשון ראיתי שיש אפשרות להפתעה,אבל הטורקים ניפצו לי את החלום מהר מאוד,וכך גם לרוב הקהל אני חושב שהיה יותר רדום. אם ליפשיץ לא יעבוד על היציאות והבטחון אנחנו בבעיה,בייחוד אם פרנסמן יעזוב,בלעדיו היינו מושפלים. אני מעדיף לראות את סבן בימין במקום דגני האנמי. מעבי היה טוב באגן השמאלי. שלו מנשה ואלמוג נלחמו והיו טובים מאוד,גזל אכזב בגדול וימפולסקי הפתיע לטובה. סבע היה חזק מאוד בתור חלוץ מטרה אבל פיראס לא הראה את היכולות שלו. כמה שאלות שהיו פה-באו גם אוהדים מטורקיה,יצא לי לדבר עם אחד מהם אוהד פנר שבא עם חבריו אוהדי גלא ואיחל לנתניה בהצלחה. והקהל של גלא לא היה כזה בולט כי לא היה להם תוף אני חושב,הרבה יותר קשה.
מה קור עם נק הדירוג שלנו? לאן נוכל להגיע הכי גבוה בתום עונה זו? מה הסיכ שיהיו לנו 2 נציג בצמפ עונה הבאה?
אולי נעלה מקום או שתיים. הסיכוי ל-2 נציגות בעוד שנתיים = 0 אחוז. הסיכוי ל-2 נציגות בעוד 5 שנים = 10 אחוז
שאלה- את מי תוכל לפגוש הפועל ת"א במידה ותעלה ? האתר של ברט קסיאס לא מראה את בני יהודה בלא מדורגות שהיא קבוצה שיכולה ליהות.
כרגע מדובר בקבוצות הבאות : הכוכב באדום בלגרד הארטס אברדין קריליה סובטוב טרבנזספור מטאלורגס דונייצק גנגאמפ הלסינבורג ואסלוי פאוק סלוניקי אמקאר פארם ז'ילנה טרומסו ראפיד וינה ורסלקורה פרטלובה סיון נאק ברדה נאסיונל גנק טפליצה סלביה סרייבו פטרובץ' ויש עוד כמה קבוצות שכרגע לא ידועות (שיפלו מהצ'מפיונס/שידיחו מדורגות) כמובן שהכל ניתן לשינוי בשאלה מי תעלה ומי לא...
הגרלות מאד קשות להפועל אם תעבור חשבתי יהיה יותר קל..אז עברו רק את אודסה בדרך לבתים מה קרה הפעם כזה קשה?
פלאטיני שינה את מבנה הסיבובים במסגרות אופ"א, וכפי שאתם רואים רבים חושבים שלמרות שההעפלה לצ'מפיונס נהייתה כביכול פשוטה יותר, העלייה לאירופה ליג נהייתה הרבה יותר מסובכת. אבל זה בסדר בסך הכל, שימו לב לרשימה, אלו קבוצות טובות אך סבירות.