הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. oFiRzZz Member

אני מרוצה מהמשחק , מהתוצאה פחות כמובן כי היא לא הכי משקפת , אבל לא ציפיתי למשהו אחר . .
    מחצית ראשונה עמדנו שווה בשווה איתם והיו רגעים שהעלמנו אותם ורק חוסר ניסיון מנע מאיתנו להגיע למצבים מסוכנים . מחצית שנייה זה כבר סיפור אחר , הם כבשו מוקדם וזה הרס הכל ..
    פרנסמן היה אדיר היום , מקווה שהוא ישאר בסופו של דבר ..
    איפה כל ה"20:0" , "10:0" , עזריה הוכיח שגם עם קבוצה בתקציב מינימום אפשר להתקיף את גאלאטסרי הגדולה .
    גאה בשחקנים .

"גולה גולה !" ..

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע אל תקפוץ עדיין משמחה,קודם כל בכל זאת חטפתם תבוסה למרות שנראתם סביר יחסית.
    דבר שני אל תשכח שפה זה היה בבית,באיסטנבול זה כבר יהיה הרבה הרבה הרבה יותר קשה.

3. oFiRzZz Member

לא קופץ משמחה , אבל לראות כזו לחימה ולתצוגה משחקנים שהמשכורת שלהם היא אולי עשירית מהמשכורת של הטורקים .. זה מרגש , לדעתי לפחות .

4. riquelme1 Member

הפועל ת''א תמיד מביאה כבוד לכדורגל הישראלי, מאז ההישג לדעתי הכי גדול של הכדורגל הישראלי, רבע גמר גביע אופ''א נגד מילאן, הפועל שנה אחרי שנה מביאה כבוד לכדורגל הישראלי, ניצחנו קבוצה שוודית חזקה, שלא הפסידה משחק אחד בשוודיה ב16 משחקים, קבוצה אם מספר רב של שחקנים מהנבחרת עד גיל 21 שהגיעה לחצי גמר אליפות אירופה עד גיל 20, בקיצר אימפריה סקנדניבית ועוד בחוץ ב3-1, ובאמת הגיע להפועל.

מכבי חיפה אם סיכוי לא רע בכלל להעפיל לליגת האלופות, הפועל ת''א ובני יהודה בדרך לשלב הבתים בליגה האירופאית, יש סיבה להיות אופטימיים.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/09
  5. עמית האדום Member

באיסטנבול השחקנים של נתניה לא יצליחו להבקיע אפילו לא שער אחד ובטח שלא שער הובלה במשחק כמו היום. השחקנים ההישראלים לא בנוים ללחץ שקהלים כמו הקהל של גלאטסאריי בבית יודע להפעיל.

יודעים מה, למה אני מדבר? אני יתן למאלדיני לדבר

"אף אחד לא יכול לגרום לי להאמין שיש באיצטדיון הזה רק 25 אלף מקומות ישיבה"

(גלאטסאריי מול מילאן, 2-3 למארחים)

6. SeRgInHo Member

איזה תצוגה ואיזה נעלים? מאז השער של נתניה רק קבוצה אחת הייתה על המגרש וגם היא שיחקה בהילוך שני, כאשר אם היא ממש הייתה רוצה, זה באמת היה נגמר 10-1.
    נתניה קבוצה גרועה, שבכל עונה אחרת הייתה מועמדת וודאית לירידה, אבלל מכייון שהגדילו את הליגה ל 64577651 קבוצות ובהתחשב ברמה הירודה, היא עוד מסוגלת להגיע גם בעונה הבאה לליגה האירופאית.

וואלה יופי, לחימה ותצוגה... גלאטסאראי רק לפני שבועיים לא הצליחה לנצח יריבה קזאחית. לא שאני מזלזל חלילה בגלא, אבל היה אפשר להפתיע אותם, בעיקר בגלל שהם תאכלס עוד לא התחילו את העונה ולמען האמת שיחקו מאד בינוני (ועדיין זה הספיק לתבוסה)...

7. מכבי או מוות!!! Member

נתניה קבוצה מוזרה ביותר,היא מחולקת לשני חצאים,שבחצי 1 יש לה שחקנים מוכשרים וטובים,כגון: פרנסמן,כהן,שלו מנשה,ימפולסקי,סבן... ובחצי השני שלה יש שחקנים פחות טובים,הקבוצה לא מאוזנת...וליפשיץ' השוער פשוט בדיחה.

8. שער 7 Member

ראיתי את המשחק של הפועל במועדון "סטודיו 49" שברחוב קיבוץ גלויות בת"א, לא הרחק מבלומפילד שם שיחקה נתניה. האמונה שהולך להיות משהו טוב היום התחילה לחלחל בי ברגע שהגעתי למקום.
    אולטראס הפועל אירגן ערב למופת, עם אוכל ושתייה (בלי אלכוהול, כי היו שם גם קטינים לרוב), הגרלות, מבצעים, פרסים, ומעל לכל שידור המשחק על גבי מסך ענק עם איכות HD. בהתחלה השידור היה קטוע מאוד, ONE לא מפסיקים לאכזב, אבל התגברנו על זה לאט לאט.
    המחצית הראשונה הייתה טובה, אבל לא משובחת. אניימה היה הססן בהתחלה, אבל נכנס עם הזמן למשחק, אף על פי שלא היו לו הצלות גרנדיוזיות של ממש. הפועל פשוט שלטה בצורה מדהימה בכדור ולחצה את גטבורג לשערה במשחק חוץ, מה שאף קבוצה בשוודיה לא עשתה לה מתחילת העונה. השוודים לא היו פראיירים והגיעו לכמה מצבים קורצים, שאחת מהן בהתקפה מתפרצת הפכה לשער קליל. בהתחלה זה היה נראה כמו אופסייד לפי מיקום המצלמה, אך זה היה שער חוקי לחלוטין. לא התייאשנו, והמשכנו לעודד עד סוף המחצית.
    לקראת תחילת המחצית השנייה די התייאשנו מהמסך הגדול ועברנו לשידור בפלאפונים, שם האיכות הייתה טובה הרבה יותר. ברגע השער של שכטר המועדון כמעט והתפוצץ. החבר'ה שראו את המשחק במסך הגדול לא הבינו לרגע מה קורה, עד שחצי דקה אח"כ גם הם ראו את השער. בערך 5 או 7 דקות אח"כ הגיע השער של יבואה, ונדמה היה שאנחנו נמצאים בחלום מתוק שלא רוצים שייגמר. הדקות האחרונות היו מלחיצות, כדורים שרקו ליד השער של וינסנט, אבל התסריט הזה ידוע : כמו פעמיים בדרבי, מכבי מנסה להשוות, ואנחנו במתפרצת גומרים את הסיפור. נוצרה עירבובייה ברחבה, שמתוכה בעט נאתכו לשער החשוף. 1:3 פשוט מדהים, ערב קסום, והמתנה הכי טובה שיכולה להיות לי ליום הולדת שחל בשבת.
    בנוסף, האולטראס אירגן הגרלות של מנויים, צעיפים, כובעים וחולצות שיצאו רק היום למכירה. הזוכה היחיד במנוי לעונה הקרובה הייתי אני. איזה ערב מדהים ומרגש.

תודה לך הפועל, את תמיד עושה לי את זה כל פעם מחדש!!!

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה הציגה משחק מעולה ביחס למה שהיא תהיה מסוגלת לתת השנה עם סגל השחקנים הנוכחי. בשורה התחתונה, אגף שמאל שלנו פרוץ בעקבות חוסר יכולת של טל מעבי לסגור את הצד שלו כמו שצריך וקלמי סבן לא מספיק טוב כבלם. עם זאב חיימוביץ' אולי היינו מצליחים להדוף בצורה טובה יותר את התקפות הטורקים.

המחצית הראשונה מעניקה לי הרבה סיבות לשמוח. שחקני שדה כמו אוראל דגני, פיראס מוגרבי, טל מעבי ואחמד סבע - שלא ראו בעונה הקודמת יותר מ-300 דקות ביחד בליגת העל, הצליחו לעשות לחץ על גלטאסריי ואפילו לגלות עדיפות בדקות מעטות במחצית הראשונה.
    יכול מאוד להיות שנתי עזריה מצליח להמציא את דלה ימפולסקי מחדש כקיצוני שמאלי. בסוף המשחק יצא לי לדבר עם לא מעט אוהדים טורקים וכולם שאלו עליו ועל בוואן פרנסמן. ואגב, גם הם אמרו שהוא מזכיר להם את ברק אובאמה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

לא באמת חשבתי שנצליח להוציא משהו מצמד המשחקים, אבל היו רגעים שהאמנתי שאפשר לקחת לפחות משהו מהמשחק הזה. למרות שזה לא קרה, אני מרוצה, כי אני יודע בלב שלם שיש למכבי נתניה קבוצת כדורגל טובה. בינתיים השחקנים נראים רעבים וכמי שרוצים לשחק בשביל המועדון והקהל.

הרגע הלא נעים היחידי שהיה לי היום קרה ממש בתחילת המשחק. הספסל שהייתי עליו קרס (אני מתנצל בפני אוהדי הפועל תל אביב על 3 כסאות פחות) ואני יחד איתו. בהתחלה הייתי בטוח שעיקמתי לגמרי את הרגל, אבל אחרי זה הכל הסתדר.

שעה אחרי המשחק יצא לי לדבר עם שלו מנשה, רביד גזל ודניאל ליפשיץ. שלו מנשה החמיא לקהל ואמר שהיינו גדולים. רביד גזל אמר שלום בנימוס. דניאל ליפשיץ היה נראה די מדוכא וניסה לשדר עסקים כרגיל ליד המשפחה שלו, אבל היה ניתן לראות על הפנים שלו שאת הלילה הוא לא ישן חלק. כשאני ועוד חבר ניסינו לחזק אותו, הוא אמר שהוא יודע שהיה לו משחק לא טוב.

קרה לי בשנים האחרונות כל כך הרבה פעמים שניצחנו והרגשתי חרא, אבל הפעם הפסדנו ואני מרגיש דווקא טוב. מכבי נתניה חיה ובועטת ולא נהיה בשר תותחים. הכל מתחיל ונגמר בדימוי העצמי של השחקנים ואיך שהם רואים את המועדון. עם החולצה של מכבי נתניה עולים לשחק רק כשמוכנים לתת בשבילה הכל.

10. Mehmet Member

ישבתי ביציע של גלטסראיי, שזו קבוצה שאני מחבב כבר שנים רבות.

נהניתי מהמשחק, אם כי התוצאה היתה די צפויה, לא חשבתי שלנתניה יהיה מה למכור.

רק טענה אחת יש לי. אם באו כל כך מעט אוהדים של נתניה, למה לתת לאוהדי גלטסראיי את היציע שמאחורי השער הדרומי? למה לא לתת להם לצפות מזווית נוחה? הרי גם ככה לנתניה לא היה יתרון בקהל, והיו המון יציעים ריקים שאפשר היה לאכלס בהם את אוהדי גלטסראיי... אז למה לא לתת להם להנות כמו שצריך?

11. oFiRzZz Member

האנטי שלך לכדרוגל הישראלי ידוע ולכן אני לא אקח ללב .
    אני יותר מגאה בשחקנים שלנו שנתנו הכל נגד יריבה שעולה עליהם בכמה וכמה רמות והמשכורות של השחקנים שם עולים כמו התקציב של נתניה העונה .

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני זורם עם המספרים של התקשורת שאומרת שהיו רק 4000 צופים, אז היחס הוא 2,800-1,200 ליהלומים. אתה אולי מתבלבל משום שהגוש המעודד עמד במעברים (הברזלים זו מחלה קשה של אוהדי מכבי נתניה, שאני באופן אישי הייתי שמח אם היינו מוצאים לה תרופה) ולא התפרס על כסאות, מה שאולי היה מגדיל את הנפח בעיניך.

דווקא אתמול די נהנתי מהקהל שלנו. ביום שהדתיים או חילוניים שבכל זאת צמים לא יכלו להגיע ובהתחשב בכך שאוהדים רבים עדיין ממורמרים (לא מסכים איתם, אבל זו עובדה) והדירו רגליהם מהאצטדיון, אז בסך הכל הפעם אין לי טענות מיוחדות לקהל שלנו במשחק המסוים הזה.
    אם כבר, הפתיע אותי שלא באו יותר ישראלים לראות קבוצה כמו גלטאסריי והשמות הגדולים שלה.

13. Mehmet Member

אין ספק שמשחק בתשעה באב זה בעייתי, ומנע מאוהדים רבים להגיע.

אם המשחק היה משוחק ביום אחר, יש סיכוי סביר שאוהדי חיים רביבו היו מגיעים בהמוניהם למשחק (והיו לא מעט כאלו לפני עשור בערך, שעודדו את הקבוצות שהוא שיחק בהן בחו"ל, ואני מכיר אחד שנשאר עד היום אוהד סלטה ויגו). בכל מקרה, ביציע של גלטסראיי היה אפשר לשמוע לא מעט עברית.

14. kfiros Member

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נתניה נתנה משחק טוב, לא צריך לשכוח איזה קבוה יש שם וממה היא מורכבת. גרם אוהדי נתניה נכנסו למרה שחורה בימים האחרונים והתחילו לדבר על ירידה, אז אני מקווה שהמחצית הראשונה הכניסה אותם לפרופורציות, יש בנתניה קבוצה נחמדה, אומנם נתניה הפסידה בסופו של דבר בסביבות התוצאה שהרוב חשבו (כל השביעיות זה היה לא ריאלי... הפרש 3-4 שערים היה כנראה צפוי), אבל נתניה הראתה שיש לה מה לתת, בוודאי בעונה הנוכחית ונתניה יכולה בכיף לסיים בחצי העליון של הטבלה.