באמת מפתיע לראות את נתניה,זה לא רק התוצאה אלא הרבה מעבר.. הביטחון,הנעת הכדור וניהול המשחק הכללי.רואים שעזריה עשה עבודה מעולה. עכשיו המינימום שיאמר צריך לעשות זה להשאיר את אלמוג כהן,פרמסמן,קלמי סבן,גזל וימפולסקי והקבוצה הזאת מסוגלת להתמודד בליגה בכבוד. נ.ב יש לציין לשבח את אחמד סבע
לקח לי הרבה מאוד זמן עד שהשידור ב-ONE עלה כמו שצריך, אבל הם עשו עבודה גדולה בכל-מקרה. מחצית סבירה מאוד של הפועל, הקבוצה החזיקה נהדר בכדור, רק חבל שלא הגענו לאף מצב ממשי. השבדים מנגד ניצלו את הריפיון בהגנה שלנו והגיעו לעוד מצב מסוכן, כך שאני לא רגוע. אני חושש שהפועל תספוג את השני ואז המוטיבצייה כבר תרד. המצטיין שלי עד עכשיו זה גילי וורמוט שפשוט עושה בית-ספר לשבדים. רק חבל שהוא לא מקבל יותר כדורים מול המגן שלו, אין לי ספק שהוא מסוגל לעבור כל שחקן הגנה של השבדים. אחריו ברשימה החיובית נמצאים יבואה שהתעורר לכמה דקות ועשה מהלכים יפים מאוד כמו הפריצה מצד ימין, רק חבל שזנדברג סיים את המהלך בצורה רעה מאוד(לא רק שהבעיטות מרחוק לא טובות, הוא גם מאבד המון כדורים שטותיים ודיי בורח מאחריות) וגם בן-דיין שמשחק טוב מאוד, בהתחשב בכך שהוא מכסה את כל צד שמאל לבד, וחבל שהוא לא מקבל עזרה. ערן זהבי לא עושה מספיק והייתי שמח לראות את שכטר במקומו, אבל בשלב מאוחר יותר של המשחק, כמו בדקה ה-70, בתקווה שלא יהיה שינוי לרעה בתוצאה עד אז. אולי גם לאלא עם המהירות שלו יוכל להוסיף. נקווה למחצית שנייה טובה יותר והכי חשוב - לא לקבל את השני. השד לא נורא כל-כך, אבל אני באמת חושב שנקבל את השני בגלל הנמנום שלנו בהגנה(ואין כל-כך את מי להאשים, זה עניין של תרגול מחדש). צריך להמשיך ללחוץ בחצי של היריבה. כל הכבוד למכבי נתניה. חבל שמייד אחרי שער היתרון, היא ספגה את השיוויון. בכל מקרה, נתניה בינתיים עשה מעל ומעבר. אני מאחל לה בהצלחה.
רק 3 דקות במחצית השנייה ואני רואה שהטורקים עלו ליתרון. מה שקורה בשבדיה לא ממש ברור לי. גטבורג פשוט מוותרת מרצון על מרכז השדה, הפועל ת"א מקבלת די הרבה חופש להניע את הכדור והיות שהאדומים משחקים את המשחק הרשמי הראשון של העונה אני חייב לציין שאני בהחלט אוהב מה שאני רואה. עם קצת יותר ריכוז ודיוק היינו יורדים להפסקה עם שיוויון. ההגנה מתקשה להתמודד עם השבדים, ולכן לא מובן לי למה גטבורג לא תוקפת יותר. דה סילבה בפרוש במשחק לא טוב. גם אניימה עשה כמה פעולות לא מובנות.
מזה אני מאד חושש. השבדים פשוט קבוצה מאד בינונית, אבל היא יודעת לעשות בדיוק במה שהיא הכי טובה. לדעתי תמונת המחצית השנייה לא תשתנה, אבל יהיה מעניין אם האדומים מסוגלים להתמיד בכושר הגופני. אל תשכח דור שהקבוצה הישראלית עדיין לא פתחה את העונה, השבדים כבר שיחקו איזה 15 משחקי ליגה ותמיד יותר עדיפים עלינו בכושר גופני. אין ספק שיהיה מעניין במחצית השנייה.
אמרתם גלאטסראי,אמרתם פאנטים,אמרתם אולטראס,אבל בינתיים האוהדים של גלא' מתנהגים כמו אוהדי הצלחות טובים-שקט ועידוד רק כשכובשים.וזה לקבוצה שמובילה 4-1.לא מתרשם.
מילאן בראוש. איך אהבתי אותו שהוא היה בליון קטלוני, ראית פעם תמונות של הקהל בעלי סמי יין/סירטונים? כי אתה תצא מטומטם בדבריך שלך כשאתה תראה את המשחק של נתניה שם, או כל משחק אחר כשגלאטסאריי מארחת. לגלאטסאריי יש אירגון אולסטארס שמרוויח ממכירת פריטים יותר מהמועדון שלו ואני לא זוכר מתי זה היה, נדמה לי ב2001 או 2002 - הם תרמו למועדון כשהוא נקלע למצבים כלכליים. זה שווה יותר מהכול אגב, יש לי ניסיון מר עם ONE TV. השדרן שהיה בשידור של בני יהודה גרם לי לבחילה
התפרקות צפויה של נתניה, הפועל ת"א דומיננטית במשחק מול גטבורג,אם היא לא תגנוב שער חוץ אפשר יהיה להגדיר את זה כפספוס לא קטן. עצירה אדירה של שוער גטבורג מנגיחה מ5 מטר של באדיר(נדמה לי) ת"א שווה לפחות שער, לפחות
רוב האנשים ביציע הטורקי הם עובדים זרים מטורקיה שחיים בארץ... אין מה לקחת אותם כאינדיקציה, לטוב או לרע.
פשוט לא ייאמן. שכטר במבצע מצויין, אבל כמו בנתניה מחטיא ברגעים הכי חשובים. אני מאד לא מקווה שנבכה בסיום על ההזדמנות הזאת. הפועל ת"א ראוייה עכשיו לשיוויון, אבל היא צריכה לגמור את העניין ברחבה של השבדים. גטבורג פשוט מפתיעה אותי לרעה, הפועל ת"א? משחק ראשון העונה, מצויין! 1-1 שכטר!!! וואו, כמה קשה זה הלך, אבל מוצדק לחלוטין. שער חוץ יקר ביותר!
לת"א פשוט מגיע!!! גטבורג במגננה מגעילה בבית שלהם,ממש אימפריה מסקנדינביה... כל הכבוד לת"א,הם יכולים וצריכים לגנוב עוד שער,זו לא חזירות,זה צדק! 2-1 יבואה!!!!!!!!!! כל הכבוד לת"א...יש צדק
לא ייאמן. בתוך 5 דקות הפועל ת"א עושה צדק. אני פשוט לא מאמין במה שאני רואה. גטבורג פחדנית ועלובה, והאדומים? בצורה הזאת אני מפחד מה יהיה בליגה הישראלית...
אל תדאג נוריד אותם לקרקע בטדי במחזור הראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אני לפחות יוריד על אבוקסיס וגוטמן שקית גרעינים... הפועל ת"א בהחלט מועמדת ראשית לזכות באליפות יחד עם מכבי חיפה.
אני חייב להצדיע להפועל - לפגר בחוץ בשבדיה(וידוע כמה קבוצות סקנדינביות הם חזקות פיזית ומנטלית יחסית אלינו) ואז להפוך את זה ל-3-1 זאת תוצאה מדהימה,כל הכבוד להם.