10:0..סבבה,גאלא לא ניצחה בסיכום שני המשחקים רק 3-1 קבוצה מקזחסטן שאנחנו יותר טובים מהר(ומקסימום מקסימום הם ברמה שלנו). למה מספידים אותנו,לא נעלה סבבה,נתן את הכל בבית,אם נפסיד 2 3 נתבנקר בטורקיה,בסיכום שני המשחקים לא רואה איך נגמר יותר מ5 6 הפרש בכללי. אתמול היה משחק טוב,מחצית ראשונה קצת בלאגן,מחזירים כדור כל הזמן אחורה ולא היה קשר באמצע שיזום התקפות,סבע לא שיחק חלוץ הוא היה למטה מדי,אכזבה גדולה וכל הקהל כבר התחיל לאבד תקווה. מחצית שנייה נפתחה בסערה השחקנים התקיפו ונלחמו,סמיה כובש בקרן והסכר נפרץ,שיחקנו כדורגל טוב שיספיק גם לליגת העל,ימפולסקי יצא מאוחר מדי ובמקומו נכנס עזרא היהלום,איזה שחקן,הולך להיות הדבר הבא,תעתע בהגנה של המלטזים וגרם לפאול שממנו אלמוג הכניס כדור לרחבה ועזרא כבש. בגול האחרון כבר היינו באופוריה ופיראס בישל לסבע שסיים את הסיפור,ד"א סבע היה סביר פלוס,אבל אם זה החלוץ שלנו לעונה הבאה אנחנו בבעיה קלה. יאללה עוד שבוע גלאטסריי,מאמין שיהיו מעל 5000 אוהדים.
מכבי חיפה כרגע בסיבוב המוקדמות השלישי ואם היא תעלה לסיבוב המוק' ה-4 הוא המכריע. ככה גם נתניה ובני יהודה והפועל ת"א בשביל לעלות לשלב הבתים של הליגה האירופאית.
חשוב לזכור שגם אם מכבי חיפה מודחת בסיבוב המוקדמות ה-4, היא מקבלת כרטיס אוטומטי לשלב הבתים של הליגה האירופאית. ולגבי נתניה, בני יהודה והפועל ת"א - הן צריכות לעבור 2 שלבים בכדי להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופית. השלב הראשון האמיתי של המפעל (מוקדמות) הוא נוקאאוט.
בדיוק ידידי. וזו גם נקודת האור של נתניה לקראת המפגש- צריך להבין שגלאטסראיי קבוצה שמגיעה רחוק באירופה כדרך קבע, ומתוך הרגל לא סופרת את היריבות בשלבים הראשונים. העובדה שנתניה עברה בקושי רב את סלימה החלשה מאוד בוודאי תתרום לרגשי העליונות של הטורקים. לקזחסטאן גלא בכלל הגיעה עם הרכב משני ונכנסה לפיגור מוקדם, רק עם כניסתם של בארוש וארדה הגיע השיוויון המיוחל. בטורקיה עם ההרכב הראשון זה אומנם נגמר בניצחון 0:2, אבל ביכולת בינונית מאוד (אף על פי שגלא הרבתה להחמיץ). אני לא משלה עצמי- אין לנתניה סיכוי אפילו קלוש שבקלושים לעבור את גלאטאסראיי ולחולל סנסציה בקנה מידה אירופי. התסריט האופטימי ביותר עבור נתניה יהיה שיחזור התוצאות של גלאטסראיי מהמפגש עם הקזחים.
http://i493.photobucket.com/albums/rr291/rubiobriosa/Guimaraes.Xxx זה המגרש בו יתקיים משחק הגומלין בין בני יהודה לפאסוס פריירה הפורטוגלית. אני עדיין לא החלטתי למי המשחק ביום שלישי יכול להוות בעיה, לבני יהודה? או לפאסוס? מקווה שבני יהודה יגנבו ניצחון מינימלי וישאירו אותנו עם טעם טוב לגומלין, אב דיברתי עם אוהד פורטוגלי שאמר לי שלפאסוס פריירה אין כסף והם מחפשים ספונסר לטיסה לישראל...אני חושב שהסיכויים הם 50/50 אם בני יהודה תשחק טוב במשחק הראשון ותנצח היתרון הוא שלה, כי פאסוס גם לא תשחק במגרשה הביתי, והסיכוי שהמגרש בגימארייש יהיה מלא הוא אפסי, אני מאמין שבקושי שליש איצטדיון יהיה מלא וזה ישחק לטובת בני יהודה. סתם שתדעו במשחק בין פאסוס לזימברו בפורטוגל נכחו: 1,658 צופים. שאלה חשובה: למה חן עזרא לא פותח בהרכב של נתניה?! הוא יותר טוב מכל השחקנים שם!
אחרי שיום אחרי יום טחנת לכולם את השכל על-כך שלא נעבור, אתה מתחיל עם משהו חדש? לא נמאס לך? חשבת שנעוף בבושה מול סליימה, מה קרה? לפחות לא עשינו בושות כמו מכבי ת"א מול סנטה קולומה (ואין פה שום עקיצה. באמת). אנחנו נעוף מול גלאטסריי, אל דאגה, ויכול להיות שנובס, אבל לא נגיע להשפלה של ב"ש מול רודה. אחרי שבמשחק בבלומפילד נכחו כ-1500-2000 צופים (500 עאלק -one, אל תהיו ברורים כל-כך בשנאה שלכם אלינו), הייתי מצפה מהקהל של נתניה למלא את היציעים שמאושרים מול הקבוצה הטורקית. אם נגד קבוצה לא מוכרת לפני שנתיים הבאנו 10000 לחיפה, אין סיבה שלא נמלא את היצעים עכשיו. שאוהדי נתיה יפסיקו להיות כאלה עלובים ולחשוב שרק הם סובלים ומגיע להם הכל ויבואו למשחק. איפה הקהל הנאמן של פעם, איפה?
תיקו מול קבוצה ממלטה לא נקרא בעיניך בושה אה? הסיבה היחידה שלא עשו עליכם עליהום היא כי בתאכלס לא ציפו ממכם אפילו לעבור אותם.
אתה צריך לזכור שהעשרת אלפים אוהדים שהבאתם לקריית-אליעזר היו בתקופה שבה הייתה תחושה שנתניה הולכת לשחזר את הימים היפים שלה. היום נתניה במצב גרוע יותר מהתקופה של אשר אלון, אין זרים והישראלים ברובם בינוניים או לא בשלים מספיק ולא נראה שיש הרגשה שנתניה תעשה משהו רציני מול גלא. רוב האוהדים יגיעו למשחק רק כדי לראות את גלאטאסריי ורייקארד ויגיעו גם המון אוהדים נייטרלים כמוני למשל סתם בשביל לראות את גלא.
קבלו תקציר המשחק בין פאסוס פריירה לזימברו קישינב (0:1) http://www.youtube.com/watch?v=Ez8HlbA-0f0&feature=related
ובסופו של דבר עברנו אותם, וזה הדבר החשוב. זה מה שיזכרו, לא את ה-0-0 שעשינו. ואגב, אני לא רואה במשחק במלטה כבושה. שיחקו שם ילדים שבפעם הראשונה שיחקו במפעל אירופי כלשהו, וצריך להתחשב בזה. בכלל, אני לא חושב שהכדורגל העלוב שיש לנו בארץ שלנו יכול לזלזל בשום מדינה וקבוצה שנחשבות לנחותות מאיתנו.
ערוץ 10 משדר יום שלישי בשעה 18:00 אגב אקטובה דחתה את המשחק שלה שהיה אמור להתקיים היום כדי לא להעמיס על השחקנים שלה אחרי שאלו שיחקו ביום רביעי וצפויים לשחק גם ביום שלישי, הם גם ככה בכושר משחק אחרי 14 משחקים בליגה ובאמת שלשחק ברביעי-שבת-שלישי היה גומר להם הרבה מאוד מהאוויר והסיכויים, כך שלדעתי הם עשו החלטה נכונה, זה לא שהם צריכים לשחק בשביל תיאום כי זה גם יש להם כמו כושר. בפורטוגל מתכוננים: הקבוצה הפורטוגלית תגיע לישראל ב-26 ביולי בשעת לילה מאוחרת, הטיסה מפורטו ללונדון יוצאת ב-17 ומלונדון לישראל בשעה 22:30, אכן מסע תלאות. לא מבין אותם למה הם לא טסים למדריד ומשם לישראל הרבה יותר נוח (אין טיסות ישירות לפורטוגל מישראל, אני טסתי ליורו 2004 דרך מדריד) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.fcpf.pt/img_upload/catalogo_noticias/not_1787_1.Xxx