האם משחקה של בני יהודה בכלל משודר בארץ? בכל האתרים המוכרים אין שידור... אני רואה שאחרי 30 דקות אין שערים, זה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
רק בישראל...כמה ערוצים יש עכשיו בארץ? ערוץ 1, 2, ביחד עם 3 ערוצי ספורט ושום תחנה לא יכלה לשדר את המשחק הזה? ביזיון. בכל מקרה השער של אלירן עטר יבטיח כנראה סופית את עלייתה של בני יהודה לסיבוב הבא. באמת כל הכבוד!
המחשה כמה המשחק גרוע ושתי הקבוצות גם!, לפי אופ"א זה מה שהיה במשחק עד הדקה ה-30 לערך: 23 Yampolsky (M. Netanya) has an attempt on goal. 22 Cohen (M. Netanya) delivers the corner. 20 Cohen (M. Netanya) has an effort on goal. 19 Sabaa (M. Netanya) fouls. 16 Ogani (M. Netanya) fouls. 14 Cohen (M. Netanya) takes the corner. 13 Goata (M. Netanya) fouls. 12 Yampolsky (M. Netanya) is flagged for offside. 4 Yampolsky (M. Netanya) fouls. 4 Sabaa (M. Netanya) fouls. עוד ביזיון זה העובדה שיש 500 אוהדי נתניה, העיקר הם רצו קבוצה על תארת נתניה (לא אומר בלי זרים שזה היה חובה אבל עדיין שחקנים רק מהמועדון שלהם ובקושי באו)
לא יודע מה איתכם? אני סימנתי כבר אתמול. 0:0 בדרך להארכה, אגב מישהו שיבדוק את זה אם קרה אי פעם במפעל של אופ"א ששתי קבוצות לא כבשו במשך 210 דקות...(מעניין אם יבקיעו בפנדלים)
עדיף שנתניה כבר לא תשחק נגד גאלאטסראיי (נניח שהיא כן עולה). אם אתה לא יודע להבקיע במשך 135 דקות נגד קבוצה חובבנית עדיף לך להפסיד בפנדלים מאשר להגיע לטורקיה לקבל שם על הראש ולראות איך אוהבים לבזות ולשנוא אותנו. אם מכבי חיפה היתה משחקת ככה הייתי אומר אותו דבר. אני חושב שנתניה עומדת לחזור למימדים שלה מלפני תקופת יאמר. בשביל האוהדים חבל, אבל אם רק 500 חבר'ה מופיעים למשחק גביע אירופה אולי עדיף שהקבוצה תתאחד עם קבוצה אחרת באיזור...