כן אבל יש שני מקבצים של משחקים, ב 8 וב 10. לגבי המשחק, אני עם יהלום. אולי הפועל לא תעבור, אבל יש לי את ההררגשה שהיא עוד תגרום לכולנו לקסוס ציפורניים הלילה,
המון תלוי ב-20 הדקות הראשונות, אם הפועל תצליח להבקיע שער מהיר ולהלחיץ במעט את הרוסים, זה יכול להיות מעניין, במקרה והתוצאה במחצית תהיה שקולה אפשר לחזור לפרופורציות, אבל הלוואי.
תראה, אפשר לנתח את שני הקבוצות שהזכרת לעיל כפחות טובות מקאזאן בהתחשב בעובדות שקאזאן אלופה שנתיים בפרציפות, נשרה מהצ'מפיונס ותתמודד שם גם בשנה הבאה, לא נוצחה ע"י ברצלונה ואף ניצחה אותה בקאמפ נואו. אז לדעתי כן. הפועל ת"א יכולה לעבור גם אותם.
עם העונה היחסית רעה שהשתיים עוברות (ויאריאל ווולפסבורג) אני לא רואה סיבה שלא. כמובן שהמשימה תהיה אולי קשה יותר, אך זה בהחלט אפשרי. קודם שינסו לחולל סנסציה הערב ואחר כך נוכל לדבר על היריבה הבאה.
הקבוצות ששיחקו בשעה 19:00 במשחק הראשון משחקות בשעה 21:00 במשחק השני, וכנ"ל לגבי הקבוצות ששיחקו קודם בשעה 21:00. השעה המקורית של המשחק קאזאן הפועל היתה 19:00 לפני ששונתה.
קשה יותר זה בטוח לא. כמו שהם קיבלו את קאזאן הם יכלו גם לקבל אחת מהקבוצות האלה, מה גם שאף קבוצה שעלתה לשמינית הגמר לא רצתה לקבל את קאזאן (!)
אם הפועל עוברים היום, זה יהיה נס יותר גדול מהנס של מכבי פ"ת בבלגראד. לא מבין מאיפה הביטחון הזה של דה סילבה במסיבת עיתונאים.
אנשים כאן מסתמכים על ההתקפה שראינו מול מכבי בדרבי ובכלל על הליגה כולה, אך הנקודה ששוכחים כאן היא שההגנה של הקבוצה פשוט נוראית. לא יודע, כשאני ראיתי את הדרבי התקשתי להאמין איך קבוצה של גוטמן ניראית כל כך מבולבלת הגנתית, עם שחקני הגנה שלא תואמים קבוצה בסדר גודל של הפועל. אם גוטמן רוצה באמת לבנות קבוצה שתצליח באירופה הוא חייב לחזק את החוליה הזאת. אגב, לדעתי, בדיוק בגלל הסיבות שציינתי מקודם, הפועל תכבוש הערב, אך גם תספוג.
למה הפועל לא תעבור בחיים את רובין קאזאן? כי זו לא הקבוצה שניצחה את המבורג ופירקה את ראפיד וינה וסלטיק, איפה יבואה , איפה ווניצי'ץ' בקיצר השחקנים המרכזיים שהובילו את הפועל לשלב הזה למעט שכטר וורמוט פשוט לא משחקים ולכן הסיכוי שהפועל תעבור שואף לאפס.
אני עסוק עם הדכאון שלי שנקרא אייאקס, אבל ממה שהבנתי מהכותרות באתרי האינטרנט הישראליים תנאי מזג האוויר והקור ברוסיה לא בדיוק היו הסיבה לכשלון לפני שבוע. מה זה אומר גוטמן? מבחינתי האדומים מנצחים עדיין 4-0, אבל כבר די ברור עכשיו שקאזאן פשוט יותר טובה מכל היריבות האחרות שהאדומים פגשו העונה. אולי ברמה של קבוצה מליגת האלופות כמו אלו שמכבי חיפה שיחקו נגדה...
עזוב את זה שהמזג אוויר נורא הזכיר את רוסיה, זאתי באמת הייתה קבוצה ברמת ליגת האלופות של חיפה, והם יצאו חבורה של עלובים עם הביזבוזי זמן הגועליים, לא יכולתי לראות את המשחק הזה ביחד עם השופט ששרק על כל פיפס. ואם אתה מנסה להשוות למכבי חיפה, אז אנחנו עשינו יותר ממה שעשיתם בכל הקמפיין שלכם. תיקו(נקודה), משקוף וקורה, אחד על אחד..
כל מה שאמרתי קרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ---- אגב שחם, הפועל לא בדיוק סיכנה את קאזאן, וכשניסתה לעשות את זה ב-5 דקות באזור הדקה ה-70+ נתקלה בהתנגדות ואז שוב נרגעה, סך הכל ההתנהלות על המגרש היתה כמו של משחק אימון.