הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחי בבלוקבסטר שואלים איפה ניתן למצוא את הסרט שאתה חי בו?

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת לא ברור לי מאיפה הידע שלכם על אקטובה. מכבי חיפה צריכה להיות עירנית, לצאת משם עם תוצאה טובה ולעבור לשלב הבא. אתם עושים כאילו ראיתם בעונה שעברה את כל המשחקים של אקטובה. למה הזלזול המופגן הזה? ממתי קבוצה ישראלית כל כך טובה?

אדם התעצבנת על זה שויסלה עפה עכשיו. אולי בנאדו לא היה צריך לצהול ולהתרכז ביתר רצינות למשימה...
    בדיוק בשביל לא להיות מופתעים לא צריכים לצאת בהצהרות שאנחנו ננצח כאילו הם קבוצה מליגה א'. תנו ליריבה כבוד ואז נראה מה יהיה. אני לא עושה מהקזחים ריאל מדריד, אבל גם לא קבוצה מסכנה שלא יודעת להעביר כדור משחקן לשחקן.

יהיה בסדר, אבל באמת תגיבו קצת לעניין.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי ראית אותם משחקים...
    גם אני לא צפיתי בהם אפילו במשחק אחד אבל רבאק זאת אלופת קזחסטן!!!
    הם מדורגים במקום ה-45 בדירוג של הליגות באירופה והליגה שלנו במקום ה-21.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לגלנטורן התייחסתם כאילו מדובר במינימום הרטה ברלין, ומה מסתבר? שהם לא יודעים להעביר פס משחקן לשחקן.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתבלבל ביני לבין המשתמש צהוב שחור בנשמה !@#$^%$&$% וכל הסימנים שיש לו בכינוי.
    ויסלה לא מעניינת אותי, אמנם לקח לי חודשיים בזמנו להתגבר על התבוסה הקשה אבל זה כבר נגמר ובית"ר בדרך חדשה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, אל תיפול בבקשה בפח הזה. הולנד מדורגת כרגע במקום השלישי בעולם (נבחרת, לא ליגה). כולנו יודעים שהדרוגים האלה שטותיים. אף אחד לא מכיר את הכדורגל בקזחסטן ולכן דווקא בגלל זה צריכים להזהר פעמיים.

7. אביעדדד Member

עומר וCityOfManchester

תמשיכו לחשוב שיש כדורגל בישראל,זה בסדר מותר לכם.
    גם אריק בנאדו חשב שיש כדורגל בישראל בעונה שעברה,וקיבל 5 בראש מקבוצה פולנית בינונית שהודחה היום במוקדמות מול אלופת אסטוניה.

כן ראיתי את הקאזחים משחקים.
    זאת קבוצה עם תקציב דיי גדול שנמצאת במגמת הישתפרות מדהימה בשנתיים האחרונות,בידיוק כמו הליגה שמה שמוצפת באולגרכים בשנים האחרונות.

יש לקאזחים שחקנים מנוסים עם עבר דיי מרשים בליגה הרוסית.

אתם חיים באשליה שיש כדורגל בישראל,זה מביך.

הכדורגל ההישראלי כבר 7 שנים נמצא בירידה עצומה.
    מאז הקבוצה שהיתה לנו בעידן יצחק שום( בליגת האלופות) כל הקבוצות פה בינוניות מינוס.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, אז טעיתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בכל מקרה תן קצת כבוד ליריבה הבאה של מכבי חיפה, מה רע בלהיות צנועים?

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דירוג הליגות 'אמין' יותר, הליגות מקבלות נקודות אך ורק על ההצלחות של הקבוצות מאותה מדינה בתחרויות האירופאיות.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאד נוטה להסכים לבחור הזה. אין לנו שום מידע על מה שקורה בקזחסטן והיות שהם פירקו פעמיים יריבה מאיסלנד זה אולי לא אומר שהם קבוצה בקנה מידה של אולימפיאקוס, אבל כנראה גם לא ברמה של גלנטורן...

אחד הדברים שתמיד הכי הרגיזו אותי בארץ זה שאנחנו חושבים שמותר לנו לזלזל בכולם. זלזלנו ביוון, נכון? בסוף ראינו מה הם עשו לנו. זילזלנו ביחד עם בית"ר בויסלה? הסיפור ידוע. אני משוכנע שבקזחסטן עכשיו חושבים שהם עוברים לשלב הבא. לדעתי הם גם לא מכירים אותנו כמו שאנחנו לא מכירים אותם. מבחינתי תיקו עם שערים יהיה מצויין. אם יתברר שהקבוצה הקזחית פחות טובה אז אני מקווה שננצח.

בוא נהיה קצת יותר צנועים!

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשמח לדעת באיזה משחק בדיוק ראית אותם משחקים?

דבר שני עם כל הכבוד לאלופה הקזאחית! חיפה צריכה לתת לה 5! בטח שביית ובטח שצריכה גם לנצח אותה בחוץ! האלופה הקזאחית עם כל הכבוד היא קבוצה בלי מסורת באירופה ואין שום סיבה שחיפה תתקשה מולה.

גם מנצ'סטר לא ידעה כלום על מכבי חיפה זה אומר שהיא לא זילזלה בה בצמד המשחקים ביניהן? למה אתה חושב שהם עשו על חיפה סקאוטינג? אני לא חושב שהם בכלל ידעו איך קוראים לשחקן אחד בחיפה, פרגי התבלבל בינה לבין הפועל.

מותר לזלזל במי שצריך לזלזל!

אני לא זילזלתי בויסלה קראקוב אבל אני כן מזלזל בגלנטורן והאלופה הקזאחית.

Last edited: Jul 23, 2009
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל איך אתם יכולים להשוות בין פולין לקזחסטן?

אנחנו נמשיך לחשוב כך ואתה תמשיך לחשוב שמסיללה מגן מצוין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

או שעשית תחקיר רציני(אני בספק) או שאתה מחרטט על סתם, עומר שהביא סיקור על הקבוצה הזאת אמר שאין שום שחקן מוכר בסגל שלהם.

אף אחד לא אמר שהכדורגל כאן גדול אבל הוא בטח יותר גדול מקזחסטן.

אני רק רוצה לראות את התגובות שלכם במקרה ומכבי חיפה לא עוברת את אקטובה, נראה אם אז תהיו כל-כך פוליטיקלי קורקט.

13. חל יל Member

אחרי עונה כושלת בה שרדנו בליגה במחזור האחרון ואבא איתן לא כיכב יתר על המידה
    הוא צפוי להודיע במסע'ת רשמית בחודש הבא על עונת הפרישה שלו (בסופה הוא יהיה בן 50)
    הקהל עובד על זה שהוא יקבל תפקיד ניהולי בקבוצה ויהפוך למאמן על

בעקבות התקציב הדל גם בעונה הבאה המטרה שלנו היא רק לשרוד בליגה השניה של מחוז ת-א
    השחקן ה-13 ימשיך ללות תקבוצה בכל מגרש כפי שהוא עושה משנת 2002

---------------------------------------
    ונחזור לנושא הדיון
    נתניה מחר הולכת להארכה באנקר
    שם היא צפויה לדרדל 1-0 מקרי, אם זה פנדלים - נתניה הביתה
    סמנו!

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

סימנו.

15. Ariel Member

שיכורים- רדו מהעץ (?)

נתניה 0-3 קליל. תרשמו.

המשחק של חיפה-גלנטרואן סימל יותרמכל את הכדורגל הישראלי. פתאום כשמגיעה קבוצה קקמייקה אנחנו רואים את גוסטבו בוקולי דופק גליצ'ים דקה 90 כשחיפה צועדת ביתרון 0:6, או רואים היום משחק סרט מלחמה בחצי השעה הראשונה, לחימה שגבתה קורבן בדמות 3 כרטיסים צהובים טיפשיים. מצד שני אולי אפשר להבין- זו ההזדמנות של שחקנים בינוניים להוכיח שהם שווים משהו. אך חכם היה יותר להתייחס אל המשחק כאימון ולשמור כוחות לאקטובה.
    אומנם לא מדובר בריאל מדריד (ספק אפילו אם מדובר בקומפוסטלה), אבל זה לא יהיה טיול כמו נגד גנלטוראן. לדעתי כולנו נוכה הלם כשנראה בשלישי הבא משחק לחימה חסר פשרות של אקטובה. ראיתי משחק אחד שלהם בעונה שעברה והחבר'ה האלה שורפים את הדשא 90 דקות.

Last edited: Jul 23, 2009