חברים, התנאים שווים לשתי הקבוצות. זה לא שקזאן רגילים לשחק בחודש הזה בבית. ברוסיה לא משחקים בחורף. תירוץ של מגרש לא מתקבל. עם כל הכבוד. מה גם שעכשיו לא שנות התשעים, כשגם גשם היה מפחיד קבוצה או נבחרת ישראלית. הפועל ת"א שיחקה במגרש לבן לחלוטין ובטמפרטורות דומות מול לוקומוטיב. וזה היה בדצמבר, כשהרוסים לא היו אחרי פגרה כזו ועדיין הפועל ת"א עברה.
חלאס להשוות ודי עם התירוצים. קאזאן פותחת להפועל את התחת בגלל שהיא יותר טובה. וגם בגלל המערך הפחדני של גוטמן.
הדבר הכי עצוב מבחינת הפועל זה שבשביל קזאן זה משחק פתיחת העונה הרשמית של 2010. עוד חודש הליגה נפתחת ברוסיה כך שזהו המצשחק הראשון העונה שלהם.
מחצית גרועה של הפועל, אבל העסק עוד לא אבוד. גול אחד של הפועל יכול לשנות דברים, אבל צריך קודם כל למצוא את הפתרונות בהגנה. מגוחך שחלוץ החוד של קבוצה בשלב כזה באירופה הוא מישהו כמו מהרן לאלה.
הפועל תל אביב יכולה לצאת מעודדת רק מדבר אחד וזה שהיא לא ירדה בפיגור של 4-0 ,אם קאזאן היית מובילה במחצית 4-5-0 זה לא היה מפתיע. גוטמן עלה בהרכב פחדני מאוד שלא יופתע מהתוצאה הזאת. ושום תירוץ של מזג האויר לא יעזור כי הוא לא נכון ,קאזאן במשחק ראשון של פתיחת העונה עשתה ככל העולה ברוחה. משהו שאמרו ברוסית למתעניינים זה שקאזאן לא התחזקה בקיץ אלא הצליחה לשמור על רוב הסגל מהעונה שעברה חוץ מדומינגז שעזב(דרך אגב לאן הוא עזב?) עוד משהו קאזאן אמורה לחזק את עצמה בשחקן ספרדי ,רק השדרים לא יודעים באיזה עמדה.
המשחק הזה הוא בדיוק כמו שהיה בהמבורג4-2 הפועל במשלת שערים ליריבה הסיפור גמור ואני עוד הימרתי על 2-0 סיום. ... 3-0 סיום יהיה טוב
הפועל לא עומדת בפיזיות של קאזאן. מה קרה למנטשאשווילי וידין שהיו נהדרים בשלב הבתים נגד יריבות חזקות גם כן? היה צפוי מאוד שמזג האוויר יפגע בעיקר בהפועל ובמשחק הטכני שלה על הארץ. כך או כך כמובן שאי אפשר לתלות את היכולת של האדומים במזג האוויר, אני מצפה מהם לעמוד הרבה יותר טוב על המגרש אחרי מפגשים עם קבוצה פיזית כמו סלטיק ואחת כמו המבורג. ואם זאת, רק 2-0 במזל במחצית וזאת נקודה מעודדת מבחינת הפועל מה גם ששער אחד והכל מתהפך.
דווקא חובבי הליגה הרוסית פה אמרו שקאזאן היא קבוצה בונקריסטית ואחת שמשחקת הגנתי, אני ממש לא רואה את הרוסים משחקים הגנתי, בכלל המזל של הפועל זה באמת שלא נגמר 4:0 במחצית, אין מה לעשות קאזאן קבוצה יותר טובה מהפועל ובוודאי מכל קבוצה בליגה שלנו, ואני אומר את זה על סמך 45 דקות שראיתי במזג אוויר מחפיר שגם בו הרוסים עולים עלינו. אם רובין תשמור על רשת נקייה המצב שלה יהיה לא רע בכלל, אם תשים את השלישי ותנצח 3:0 הגומלין יהיה לפרוטוקול, אבל המזל של הפועל זה שהם כבר מכרו את כלה כרטיסים אז הם את הקופה שלהם עשו בלי קשר למה שיהיה במשחק. אגב כמה ליצנים יכולים אוהדי הפועל להיות בלי חולצה במינוס 16 מעלות...
אני מקווה שהם שתו וודקה לפני שהם החליטו להיות בלי חולצה ,או שהם עשו ביטוח טוב כי לא יהיה הפתעה אם הם יסיימו בבית חולים. ודרך אגב מעניין למה השופט הראשי גם עם חולצה קצרה ומכנס קצר ,הוא גם מטומטם.
אמרו ברוסית אין להפועל תל אביב התקפה ,אמרו הם מניעים כדור טוב אבל לא מגיעים למצבים ,שאין להם עם מי לשחק בהתקפה. והם גם זלזלו בקבוצות שהפועל הביסו בליגה. גוטמן עשה הכנה על הפנים וזה התוצאה אני מקווה לעוד שער אחד לפחות כדי שלא יעיזו לחשוב אצלנו במדינה על חזרה של הפועל בגומלין. עוד משהו דני בונדר היה צריך להיות מורחק אחרי עברה על סמאק בתחילת המחצית.