הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

  1. Old_Pirate Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/09
    הודעות:
    208
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחי, לצסק"א עונה לא טובה.....יותר חשוב הצלחה באליפות רוסיה....ככה זה בכל המדינות....אולי כאן זה אחרת...
    לזניט עונה טובה....
    אנו נקח גביע רוסיה...בפעם שניה בחיים נשחק בליגת האלופות...כן, לא הכל ורוד...אבל הקבוצה מתפתחת , הכל לפי תוכנית..

    נ.ב בעיה לחזור מפגרה, ולשמור על אותו מעמד.....זה לא בעיה רק של כדורגל רוסי....דווקה שם הקבוצות מצליחות לשמור על זה..
     
  2. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,615
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    עד העונה צסק"א לא עשו הרבה באירופה מאז הזכיה שלהם בגביע אופ"א. אותו דבר זניט.
    אם הבעלים של זניט היא גזפרום הרוסית, אז הקבוצה הזו צריכה לקחת עוד אליפויות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09
  3. Old_Pirate Member

    הצטרף ב:
    ‏4/9/09
    הודעות:
    208
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גזפרום לא קשור....יש עוד 4 קבוצות עם בעלים מאוד מאוד עשירים...
    אליפות שם קשורה לא רק למה שקורה במגרש...יש קבוצות עם יכול והשפעות מאוד חזקות....
    בזניט כסף לא חסר, אף ניהול של הכסף לא טוב.....עם אתה מוכר גז טוב, זה לא אומר שתנהל קבוצת כדורגל טוב....מועדון בשנים אחרון עשה קפיצה של החיים....לא כל הענפים שלו ברמה של זכיות אין סופיות...

    אם אתה רוצה להמשיך בדיון בו נעבור למקום המתאים.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
     
  4. Ariel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    2,399
    לייקים שהתקבלו:
    91
    ההגרלה הכי קשה שהפועל יכלה לקבל- לחלוטין לא מדובר במילואי המבורג/סלטיק או קבוצה דרג שני כמו ראפיד.

    רובין קאזאן סימנה את גביע אופ"א כמטרה סופית וזו תהיה יריבה ראויה לכל דבר- במידה והפועל תצליח לדלג מעליה, תגיע לה הברכה, ההצלחה וההכרה.
     
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,115
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/82818.Xxx רובין קאזאן- הפועל תל אביב http://www.uefa.com/imgml/TP/teams/logos/70x70/59869.Xxx

    חמישי, 16:00
    שופט: וויליאם קוליום (סקוטלנד)


    הפועל תל אביב נחתה אתמול לקפור של רוסיה, בעת הנחיתה הטמפרטורה עמדה על 6- מעלות, והצפי הוא שבמהלך היום הטמפרטורה תצנח לאיזור ה- 20- מעלות, מה שהעמיד ומעמיד את קיום המשחק בסכנה כלשהי. ההחלטה הסופית תתקיים ברביעי בלילה או לכל המאוחר בחמישי בבוקר.
    בינתיים באופ"א החליטו להקדים את המשחק לשעה 17:00 שעון מקומי (16:00 שעון ישראל), על מנת שהמשחק יתקיים עד כמה שיותר בתנאים נוחים עבור השחקנים.

    http://www.ultrashapoel.com/images/history/domb_m.Xxx
    חוגגים במוסקבה, בהפועל מפנטזים על תמונות דומות

    הביקור הזכור במוסקבה, ב-2002, הניב את החגיגות הגדולות אחרי שהפועל ת"א ניצחה 1-0 והשלימה בכך ניצחון כולל של 3-1 על לוקומטיב. הפעם המשחק ברוסיה הוא החצי הראשון, וחניכיו של אלי גוטמן ינסו לחזור לארץ עם תוצאה טובה לקראת הגומלין בשבוע הבא. הפועל תל אביב כזכור מגיעה לשלב הזה לאחר שלב בתים פנטסטי מבחינתה, שלב בתים שאותו היא מסיימת במקום הראשון ומשאירה מאחור קבוצות כמו האמבורג, סלטיק וראפיד וינה. הפועל ת"א עלתה מהמקום הראשון בסטייל תוך כדי תצוגות כדורגל מרשימות, בעיקר צמד המשחקים נגד ראפיד וינה, המשחק שלמעשה קבע את העלייה דרך המקום הראשון הוא הניצחון החשוב שהושג בבית על המבורג.
    הפועל תל אביב הצליחה לשמור על הבית, ולמעשה 9 הנקודות שצברה בבלומפילד היו הסיבה העיקרית לקמפיין המוצלח, בחוץ זה היה נראה קצת פחות מעודד נגד הקבוצות האיכותיות יותר. אצל האמבורג ההגנה התל אביבית לא תיפקדה והאמבורג לא התקשתה לנצח, וגם אצל סלטיק זה די הלך בקלות עבור הסקוטים שהשיגו את הניצחון היחיד שלהם בשלב הבתים נגד הפועל ת"א.

    http://www.hurriyetdailynews.com/images/2009_10_21/rubin-kazan-stuns-barcelona-2-1-at-camp-nou-2009-10-21_l.Xxx
    שחקני קאזאן חוגגים בקאמפ נואו

    נגד רובין קאזאן זה לבטח לא יהיה פשוט יותר. רובין קאזאן מגיעה לאחר קמפיין מאוד מוצלח בליגת האלופות, למרות שלא הצליחה להמשיך הלאה. קאזאן שיחקה בבית רצחני יחד עם ברצלונה, אינטר ודינמו קייב ועשתה לעצמה הרבה מאוד כבוד. כמובן בראש ובראשונה הניצחון המפתיע והגדול שהושג בקאמפ נואו על אלופת אירופה, זה למעשה היה הניצחון היחיד של קאזאן במפעל. בבית הרוסים לא הפסידו, אך גם לא ניצחו למרות שהיו קרובים לכך גם נגד אינטר וגם נגד ברצלונה. עצם העובדה שקאזאן הצליחה להתמודד בצורה כזו נגד אריות היבשת, מלמדת מול מי הפועל ת"א צריכה להתמודד.
    הבשורות הטובות הן שרובין קאזאן תהיה ללא האיש שהיה הבורג המרכזי שלה בליגת האלופות, אלחנדרו דומינגז המצויין שעבר לולנסיה. הפועל ת"א תצטרך לשים לב לחלוץ אלכסנדר בוחארוב שמסוכן מאוד ויכול לעשות לא מעט צרות, וכמובן לברומטר סרגיי סמאק דמתפקד כבעל הבית בקישור.
    מדובר בקבוצה נהדרת, שבונה לעצמה מסורת ברוסיה ובאירופה, ולא מתכוונת לוותר על הגעה כמה שיותר רחוק בליגה האירופית.

    http://img.mako.co.il/2009/12/06/gg893278.Xxx
    גילי וורמוט ואיתי שכטר, המון תלוי בהם

    מבחינת הפועל ת"א ברור שאם יבואו דברים טובים, הם יהיו בעיקר מכיוון וורמוט ושכטר שהוכיחו שהם יודעים לבוא ולעשות את ההבדל. סביר להניח שקאזאן תרצה להוכיח מה ההבדלים בין הקבוצות ותחפש לנצח, ולהפועל ת"א ללא ספק יש את כל הכלים על מנת לעקוץ ולהראות לקאזאן שקל לא יהיה להם, הרבה מאוד תלוי באיך שחקני הפועל ת"א יצליחו להתמודד עם מזג האוויר הלא פשוט והלא מוכר עבור השחקנים האלה, בקבוצה עשו את כל ההכנות מבחינת הציוד, הגעה מוקדמת וקיום אימונים בקור על מנת להכין את השחקנים למה שהולך לצפות להם במשחק.
    אלי גוטמן יצטרך להסתדר ללא דדי בן דיין הפצוע, ללא ספק חיסרון משמעותי עבור הפועל ת"א, בן דיין בעונה טובה מאוד, מוסיף הרבה מאוד לאדומים גם מבחינה הגנתית וגם מבחינה התקפית. את מקומו יתפוס גל שיש שהחליף את בן דיין גם בניצחון בליגה על אחי נצרת. על פי האימונים נראה שבונדר יועדף על פני קנדה, כאשר כרגע תמונת הקישור נראית כך: אביחי ידין, זוראב מנטשאשווילי, ביבראס נאתכו וגילי וורמוט, כאשר בהתקפה יעלו איתי שכטר ומהראן ללה. ההרכב לא סגור, כאשר רק באימון המסכם יוחלט מי יעלה בהרכב, ערן זהבי ודניאל דה רידר בתמונה.
     
  6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    16:00 זו שעה כל כך מגעילה לראות בה משחק, לא מדובר כאן ביום שבת שבו יש המון משחקים בשעות האלה ברחבי אירופה ובאנגליה בפרט.
    חסרונו של בן דיין יהיה מאוד משמעותי, נראה איך הפועל ת"א תצליח להסתדר בלעדיו. עצם העובדה שגוטמן עולה עם שלושה קשרים אחוריים מעידה על שיטת המשחק שלו, הוא קודם יבוא בכדי לא לספוג ואחר כך, בהתאם למומנטום על כר הדשא, לנסות לגנוב שער. אמנם הוא פותח עם שני חלוצים אך עם קשר התקפי אחד, ורמוט, שעבודתו תהיה גדולה שבעתיים, נראה איך הוא יתפקד. אם וכאשר גוטמן ישנה את ההרכב באימון המסכם אז עדיף לדעתי שיפתח עם שני קשרים אחוריים ויוסיף במקום אחד מהם שחקן התקפי כגון ערן זהבי, בכדי שיהיה יותר מחץ בהתקפה. הימור שלי: 2:1 לרוסים שמשאיר סיכוי לא קטן בגומלין.
     
  7. איגור .פ. Member

    הצטרף ב:
    ‏21/10/06
    הודעות:
    1,698
    לייקים שהתקבלו:
    13
    טוב אני מאוד מחכה למשחק הזה וכולי תקווה שרובין קאזאן תעשה את העבודה שלה ,אני מקווה שהקור ישפיע על האדומים וחסרונו של בן דיין יתברר כמאוד קריטי.

    עכשיו אתם שואלים בטח למה אני מאחל הצלחה לקאזאן ,אז ככה דבר ראשון זה לא בגלל שאני רוסי ,אלא בגלל שנאתי העמוקה ואני מודה בה לאדומים .
    אני שונא את הפועל תל אביב כי הם גנבו גביע לאשקלון ב2007 וזה לא ישכח ,דבר שני היא קבוצה פשוט מעצבנת ולא אני לא מקנא בהצלחות שלה באירופה.
    ודבר אחרון אני חושב שרובין קאזאן מגיע לה יותר מהפועל ת"א להגיע רחוק העונה באירופה
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,615
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    לא פעם ולא פעמיים ראינו את החלודה שיש לקבוצות רוסיות בחורף. זה כבר עזר גם להפועל ת"א וגם למכבי חיפה בעבר.
    אין מה לעשות, משחקי ידידות בפגרה לא משתווים למשחקים רשמיים ורובין לא שיחקה משחק רשמי מאז ההפסד בסאן סירו בתחילת דצמבר.
    לא אופתע אם הפועל ת"א יעברו את הרוסים שוב.
    רובין קבוצה מאוד חזקה ומאומנת(יש קוי דמיון בשני המאמנים), וכמובן שה יהיה הישג מצוין אם הפועל ת"א תעבור אותם.
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,640
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אם זה טוב או לא טוב שהמשחק מתקיים כרגיל - נוכל לדעת רק מחר. לפי מה שהבנתי נכון לעכשיו, בשל השעה הלא אטרקטיבית של המשחק(אני גומר ללמוד למשל רק ב-15:50 ואני ארוץ חזרה מהבית-ספר הביתה במטרה להספיק עוד לפני המחצית), אף כלי תקשורת בישראל לא לוקח את השידור על עצמו וזה מאוד חבל לי. מה שכן, זה לא מפחית אפילו לא במיל את ההתרגשות האדירה לקראת המשחק מחר. אני רק רואה את השחקנים שוב עם הביגוד הסופר-חורפי הזה ואני נזכר בתמונות ההן ממוסקבה לפני שמונה עונות, וכמובן שאני מחזיק אצבעות שהפעם איתי שכטר יהיה בתפקיד מילאן אוסטרץ וגילי ורמוט יבשל כמו טועמה. אני מאמין שנראה קבוצה רוסית שתפתח את המשחק במטרה להתנפל, אך החלודה תורגש וזה ישחק לטובתינו. מה שכן, הקבוצה הזאת הרבה פחות מנוסה מזו של קשטן ב-2002 לפחות לטעמי, וקשה לדעת כיצד נוכל להתגבר על הקור העז. לא בידיוק תירוץ, אבל כן. גל שיש יצטרך להיכנס מחר לנעליים גדולות והמשחק הראשון שלו באירופה, מול טוטנהאם(אנטבי הושעה עקב פרשת הקאזינו) היה סיוט, נקווה שמחר הוא לא יתרגש יתר על המידה. גוטמן מתכנן מחר מערך הגנתי מהרגיל ואני מקווה שהוא יודע מה הוא עושה ולא מזמין התקפות של היריבה. אני קונה תיקו בעיניים עצומות, רצוי עם שערים. רק שהחלום לא יסתיים.
     
  10. שלו Guest

    המשחק כנראה לא ישודר, וחבל.
     
  11. hai80 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/12/08
    הודעות:
    1,299
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא משודר בספורט 1

    בושה וחרפה אם המשחק ישודר שם והערוץ לא יפתח.
     
  12. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,615
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    זה בדיוק מאותם מקרים, שהתקשורת היא זו שאשמה בירידה בעניין בכדורגל הישראלי. אם משחק כזה לא משודר בערוץ פתוח(ולא מעניינת הסיבה), אז למה מתפלאים שאנשים פחות ופחות רוצים לראות כדורגל ישראלי?

    העיקר המוטו של ערוץ הספורט זה "להיות שם כשזה קורה" ובפועל הם יהיו באליפות ראשון לציון להוקי על גלגליות כשזה יקרה.

    טוב, נמצא משהו באינטרנט.
     
  13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אני מאמין שיפתחו את הערוץ במיוחד למשחק, מכיוון שישנו חוק האוסר על ערוצים בתשלום לשדר משחקים של ישראליות באירופה. מי שלא מנוי לצ'רלטון יוכל לתת לנו את התשובה האם הם פתחו את הערוץ או שהוא לצפייה למנויים בלבד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/2/10
  14. ofiry15 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/08
    הודעות:
    135
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מישהו יודע איפה משדרים את המשחק באינטרנט?
     
  15. שגיא Guest

    זה לא יקרה, כיוון שהשידור המשחק אושר לצ'רלון רק אחרי שלא היה אף ערוץ פתוח שרצה לרכוש את הזכויות. במקרה הזה, אושר באופן חריג לשדר אותו בערוץ בתשלום, כי זה או זה או שהוא לא משודר בכלל.