הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. riquelme1 Member

הגרלה קשה, אבל ממש לא בלתי אפשרית, רובין קבוצה טובה שעשתה קמפיין טוב בליגת האלופות, אבל הכוכב הכי גדול שלה אלחרנדרו דומינגז עזב אותה, ופי מה שהבנת עוד יעזבו אותה.

הפועל יכולה לעשות אתזה, זה לא יובה או ליברפול.

2. נועם אסולין Member

הכוכב שלהם עזב לולנסיה.. יעזבו מין הסתם עוד שחקנים בחלון העברות הקרוב..
    הפועל צריכה להתחזק ולא לוותר על שחקנים כמו שכטר, אנימה, דה סילבה ....בחלון העברות הקרוב.

קשה אבל בטח שאפשרי.

3. Yotam Member

1 או 2 שחקנים משמעותיים בהפועל בטוח יעזבו את המועדון, במשחק מול המבורג שלשום צפו סקאוטים במספר לא קטן של שחקנים מהפועל.
    בקשר לקאזאן, היה עוד חלוץ שצמוד לדומינגז והוא כבש את אותו מספר שערים כמוהו ושמו הוא בוכרוב, בן 24 והוא 1.91 מטרים, האומנם הוא לא כבש במפעל אירופי העונה אבל בליגה הוא מפציץ ויש לו רקורד לא נמוך בכלל, 16 שערים ו5 בישולים ב23 משחקים, פשוט שחקן ענק !
    ישנו גם את סגנון המשחק של רובין, בונקר מול הקבוצות ברמתה או מעליה, ולדוגמא : ברצלונה(ניצחון 2-1, תיקו 0-0) , אינטר(1-1, הפסד 2-0).
    גם ללחץ האוהדים יש משמעות , דינמו קייב אירחה באצטדיון הלאומי של אוקראינה (83,160)וניצחה במחזור הפתיחה 3-1 .
    ואי אפשר לחשוב שברצלונה הפסידה בגלל שלא היתה דינמית, זה היה כי רובין קאזאן שיחקה בונקר ונלחמה עד הרגע האחרון.
    אני חושב שלאוהדים של קאזאן משעמם לראות את המשחקים שלה בבית (כולל משחקי ליגה), בליגת האלופות היא כבשה שער אחד בבית וכבשו לה שער אחד בבית, וגם מול זניט בליגה היא סיימה בתיקו מאופס.

הפועל ת"א צריכה להלחם ולהקשות על היריבה גם בחוץ , זה גם קשור לכושר גופני וכושר משחק אבל ברגע שהפועל ת"א מתכוננת לזה מעולה והיא תשמור על הסגל אז אני מאמין שהפועל תעבור שלב.

4. Old_Pirate Member

לרובין אין הרבה אוהדים.....זה לא קבוצה ביתית עם לחץ עדיר של קהל...

5. alexshw Member

התרשמתי שדווקא כן.
    בכל אופן קזאן כרגע היא במובן מסוים "בירת הספורט" של רוסיה.
    יש להם גם קבוצת הוקי קרח, אחת החזקות באירופה. יש גם מועדון כדורסל לא רע.

6. Old_Pirate Member

לפי מה התרשמתה???
    בקושי ממלאים חצי אצטדיון....חוץ משחקנים אף אחד שם לא חוגג אליפות...
    הנהלה מנסה לאשמיד גם את מה שיש....למרות שזה לא דיון בפורום הזה...
    http://www.curvanordmilano.net/albums/Coreografie-2009-10/018_inter_rubin_09_10_1.Xxx

7. Yotam Member

להפועל ת"א יש הרבה אוהדים , אני לא רואה את אותם האוהדים במגרשים וזה נותן תחושה שחלק מהאוהדים גדול מהאוהדים הם אינם מסורים ונאמנים לקבוצה .
    עם זאת, תראה את אוהדי הקבוצות מכבי חיפה ובית"ר ירושלים שלהם אני מריע, כל משחק הם באים ורואים שהם נאמנים ומסורים לקבוצה, לשתי הקבוצות יש ארגוני אוהדים ובכל עונה אני מתפלא לאיזה שיאים הם מגיעים (חיובי ושלילי) .
    רובין קאזאן היא מגיעה כפייבוריטית לפי איך שהיא שיחקה העונה בליגת האלופות ובליגה הרוסית.
    יש לה את מאמן טורקמניסטני לא רע וחומר שחקנים מעולה.
    תכל'ס, אין מה להתרשם מהאוהדים של רובין וגם שקאזאן היא לא במובן מסוים עיר של כדורגל בלבד, יש בה ענפי ספורט מגוונים לדוגא: כדורסל, הוקי קרח, כדורעך , כדורמים ועוד, קאזאן היא אחת מהערים הגדולות ברוסיה וגם ניגמטולין (לשעבר אחי נצרת) נולד וגדל שם ויש שם את שגרירות איראן ברוסיה אבל זה לא לדיון זה.
    כעת היא זוכה ב2 אליפיות רצופות בליגה הרוסית ומה שאני רואה זה שהקבוצה לאט לאט נופלת למטה, אולי זה יתחיל כבר מהפועל ?!

8. Old_Pirate Member

נציגים של רובין באו היום לארץ....רוצים לראות כמה שחקנים.....גם אתמול ראו משחק של הפועל .....אולי משהו מהפועל??!!

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך הגעת לזה,להפועל יש לא מעט אוהדים מסורים וטובים,לא פחות מלשאר הקבוצות בצמרת.

Old_Pirate איך אתה יודע שהיו נציגים?

10. Old_Pirate Member

כתבתי על זה פורום כדורגל עולמי/ליגה רוסית....

אחרי הגרלה היה רעיון עם מאמן של רובין, ככה הוא אמר.....
    אני יכול לתת קישור לכתבה מקורית, אבל זה ברוסית.....אתר של חדשות ספורט הגדול ברוסיה..

הם לא היו, משחק של הפועל ראו בטלויזיה, אבל היום הם באים לפה זמן מסויים, כנרא רוצים להסתכל על שחקנים במחזור הקרוב..

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09
  11. Yotam Member

בינתיים רובין קאזאן לא פחות מעניינת מהפועל כי היא היריבה שלה והיא מסובכת ונוקשת מדי.
    אם זאת הייתה קלאב ברוז' לא היינו מדברים הרבה אבל אם זאת הייתה קבוצה חזקה מאוד כמו ולנסיה או גלאטסריי אז היינו יכולים להספיד את הפועל.
    ובינתיים, רובין קאזאן יכולה להשפיל את הפועל ולסיים את דרכה המופלא של הפועל באירופה העונה ומנגד זה הפועל יכולה לעבור עוד שלב בדרך לרבע הגמר, או ויאריאל, או וולפסבורג.
    הפועל ת"א ביססה את עצמה מ-70 הקבוצות הטובות באירופה והדירוג הוא לפי המסלול האירופאי של כל קבוצה באירופה, אז גם אם היא תודח היא ביססה את עצמה כמדורגת לשנים הבאות במפעלים האירופאים, ואם היא תעבור שלב, אז כל עם ישראל ישמח .
    ישנם כאלה (כולל אני) שמשווים את רובין ללוקומוטיב מוסקה ואני אומר, למה לא להשוות ?
    אין לי כח לבילבולי שכל כמו היריבות שהיו לחיפה בליגת האלופות העונה ואני מדבר על יובנטוס שאמרו שהיא לא כמו לפני כמה שנים וזה כולל גם את באיירן מינכן.
    ל לוקומוטיב ולקאזאן ולעוד קבוצות רוסיות יש מכנה משותף , הן עשו ויעשו כבוד לכדורגל הרוסי כאשר אם מדברים על הזכיות של זניט בגביע אופ"א ועל העפלת צסקא מוסקבה לשמינית גמר (ולדעתי היא תעבור מול סביליה) ועוד מקרים טובים לכדורגל הרוסי.

צריך להיות מאושרים שהפועל הגיעה למעמד הזה, ונכון שזה רק חצי הדרך של הפועל באירופה אבל חבר'ה, צריך להיות רציניים ולחשוב עד לאן הגיע הפועל והמטרה שלה להגיע לאן שהיא הגיעה לפני 9 שנים, רבע גמר .

12. Old_Pirate Member

אני לא היתי משווה את רובין של הים ללוקומוטיב של פעם....זה שונה, מעז הלוקומוטיב כדורגל ברוסיה עשה קפיצה משמעותית באיכות ....כמו שכתבתי לדעתי הכל פתוח....אני נותן 60/40 לרובין....אבל אחד החברים שלי, שגם רואה את רוב המשחקים בליגה רוסית, מהמר על ת"א....סמנו בקבוק ג'וני וולקר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

לדעתי הכל ברגליים של רובין....אחרי פגרה הכל יכול להיות....דרך הגב, הפועל עכשיו בעליה, אבל אחרי כל עליה יש ירידה...לא מאמין שלהפועל יש מספיק רזרבה להיות בעליה עד לפברואר.....דרך הגב, המטרה של רובין היא זכיה בגביע.....אולי בשביל מי שהוא זה נשמא מוזר, אבל עם צסק"א וזניט עשו את זה, ורנזרס מגלזגו בשיטה הגנתי ב-07 הגיעו לגמר נגדינו, הכל יכול להיות...

13. Raulito Madridista

טוב, גם לנצח יריב חזק במשחק לא חשוב(לטענתך), זה עדיף, כי לפי מה שזכור לי, חיפה גם את הנוער של בורדו לא הצליחה לנצח והיא שיחקה בצורה איומה ונוראה. המבורג ממש לא זילזלה במשחק הזה. היא אולי לא שיחקה בהרכב החזק ביותר שלה, אבל גם היו אילוצים מסויימים כמו גם פציעות. במחצית השנייה אלייה נכנס ושיפר את המשחק שלה בצורה משמעותית. זה מדהים אותי איך יש לך מה להגיד על כל ניצחון שלנו, הכוונה שכל ניצחון מעולה של הפועל אתה מצליח לגמד או להוריד מערכו. זו בהחלט אומנות.
    'הקבוצה האוסטרית הבינונית' ניצחה 3-0 את המבורג בבית, הדיחה בדרך למפעל את אסטון וילה שהיא קבוצה חזקה מאוד מהפריימרליג והיא במרחק 2 נקודות בלבד מרד-בול זלצבורג בליגה האוסטרית, אותה אתם מכנים כ'אימפריה'.
    בקשר לקבוצות שציינת - המבורג טובה מכולן ועובדה שהפועל הצליחה לסיים את הבית במקום הראשון למרות שגם המבורג הייתה שם. אברטון? בלי לזלזל בה, עונת 10\2009 היא נוראית עבורה. הקבוצה במרחק נקודה בלבד מהקו האדום, נו באמת;

* מישהו דיבר כאן על הקהל של הפועל. אני חושב שהפוטנציאל שלנו הרבה יותר גדול ממה שיש בפועל וגם לי חורה שלא בכל משחק יש 15,000 אדומים(לדעתי צריך למלא את המגרש גם כשהיא היא הפועל פ"ת, כלומר אני מבין אם קבוצה כמו הפועל רעננה שהיא עולה חדשה ואין לה היסטוריה מפוארת, לא תמשוך רבבת אוהדים, אבל נגד הקבוצות הבינוניות של הליגה, לדעתי צריכים להגיע יותר אוהדים).

14. ofiry15 Member

מה? זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בפורם הזה.
    לנו אין קהל נאמן ומסור?? חביבי למכבי חיפה מכבי ת"א ובית"ר ירושלים יש פי 3 יותר קהל על הפועל ת"א. ובכל שנה אנחנו מסיימים עם ממוצע צופים ששווה לשלושת הקבוצות האלו ( באזור ה 9 אלף ממוצע למשחק )

עם קבוצות אחרות היו מביאות את כמות האוהדים שהפועל מביאה למשחק בממוצע לכמות הקהל שיש לה, גם חיפה גם מכבי וגם בית"ר היו צריכים להביא כל משחק ליגה באזור ה 25-30 אלף צופים. ואני ממש רואה את זה קורה.

תנסה להיות סטנדפיסט אולי יצליח לך יותר

15. alexshw Member

כן הייתי משווה להגרלה שלמכבי מול צסק"א לפני שנתיים.
    הבעיה של הכדורגל הרוסי, שאף קבוצה לא מסוגלת להשאר באותה רמה כמה עונות רצוף.
    למשל העונה צסק"א מוסקבה מצליחה באמת לראשונה מאז אותה זכיה ב - 2005.
    מה עשתה זניט אחרי הזכיה שלה? התחילה לפזר יותר כסף, אבל השגים 0.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/09