הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by עומר, Jun 23, 2009.

  1. zloof1 Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    הגרלה קשה מאוד !

    אם המשחק היה משוחק היום ולא בפברואר הייתי אומר הפסד בדוק .

    אבל הרוסים יבואו לא בשיאם למשחק שהתקיים בפברואר והם יהיו אחרי 3 חודשים של פגרה.

    אם הפועל תשמור על הכושר הטוב שלה ואפילו תתחזק הם יכולים לעבור את שליו שמינית הגמר !
     
  2. שער 7 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    2,256
    Likes Received:
    0
    בהרבה.

    דור, אתה מזלזל בקבוצה שניצחה את ברצלונה בקאמפ-נואו והייתה עדיפה עליה?
    וזו תהיה סנסציית עולם.
     
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,213
    Likes Received:
    7,310
    נו באמת... כל מה שציינת הוא בגדר ספקולציה. קשה לי לראות את השמות שאמרת עוזבים וגם אם כן זה יהיה אחד מקסימום שני שחקנים בטח לא 5 שחקנים מובילים.
    אסור גם לשכוח ששחקנים כמו עומר גולן מועמדים להגיע במידה ומישהו יעזוב.

    בקשר להגרלה, מצד אחד מדובר בהגרלה קשה מול קבוצה שכמעט הצליחה להעיף את ברצלונה ואינטר מליגת האלופות. בטח ובטח כשמשחק החוץ יהיו ברוסיה הקפואה.
    מצד שני הליגה שם כבר נגמרה, כלומר עד המשחק מול הפועל ת"א לא יהיה לקאזאן שום משחק רשמי מה שיפגע לה בחדות ובכושר המשחק וישחק לטובת הפועל ת"א.

    הגרלה קשה, אבל אני חושב שבגלל שהליגה של קאזאן נגמרה, יכולה בהחלט להיות ירידה גדולה ביכולת מה שאומר שהפועל ת"א יכולה להפתיע ולעלות שלב.

    נ.ב
    מבחינה אישית הגרלה מאוד מאכזבת. מאוד רציתי לראות כאן קבוצה אנגלית, במיוחד את ליברפול (היה נפלא לשבת עם אוהדי הפועל במשחק כזה).
     
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    אניימה, שכטר ודה סילבה כבר אמרו שהם לא יעזבו בינואר, ובלי קשר לובין אמר שאף אחד לא יעזוב עד סוף העונה חוץ מאולי יבואה. ולמי ששאל, אותו לובין גם אמר שהמשחק יישאר בבלומפילד, גם אם זה יהיה קלאב ברוז' וגם אם זה יהיה ליברפול.
     
  5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    פינטזתי שאברטון תבוא לארץ (בעיקר גם חששתי כי מול האין הגנה שלנו, שכטר היה עושה חייל) אך לבסוף זה לא קרה, לא נורא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    הגרלה מאוד קשה לאדומים, אני בספק אם הם יצליחו לתת פייט, על אף הקמפיין המרשים עד כה בשלב הבתים בליגה האירופאית.
    אולי זה יתרון מצד הפועל שהמשחק הראשון משוחק ברוסיה, שם הם צריכים להוציא תוצאה טובה, עד כמה שאפשר, בכדי להשלים את המלאכה בבלומפילד, זה קשה אך בכדורגל כמו בכדורגל הכל יכול לקרות.
     
  6. SeRgInHo Member

    Joined:
    Oct 25, 2005
    Messages:
    10,627
    Likes Received:
    20
    כל הגרלה היא הגרלה קשה, אבל אםתשאלו אותי, רובין היא הקבוצה הכי נוחה שהפועל יכולה לקבל. אולי חוץ מברוז', וגם זה רק בגלל שאני לא כ"כ מכיר אותם.
     
  7. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    כבר מעכשיו אתה מתחיל עם רגשי הנחיתות? איזו סנסציית עולם בראש שלך? קבוצה שמסיימת במקום הראשון בבית שכולל את מוליכת הטבלה בגרמניה למשך מס' לא קטן של מחזורים(ומנצחת אותה על הדרך) נחשבת מבחינתך לאיזו קבוצה מסכנה? נעזוב את זה שלעומת שאר האופציות של הפועל, קאזאן היא מהיריבות היותר נוחות, אבל כל יריבה שהפועל הייתה מקבלת הייתה נחשבת בגדר יריבה קשה.

    ולגבי הקבוצה של הפועל שהרוסים יפגשו, לדעתי עד שהם כבר הגיעו לפורמה קבוצתית שכזו והצליחו להמשיך את המסע האירופאי, אף שחקן משמעותי(ורמוט,שכטר,אניימה) לא יעזוב בינואר. זה יהיה צעד דבילי.
     
    Last edited: Dec 18, 2009
  8. ofiry15 Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    אם לא הניצחון של רובין קאזאן בקאמפ נאו אני בטוח שאף אחד לא היה כל כך מהלהל אותה. אז אפשר לחשוב, עם תיקחו את כול הקבוצות מליגת העל, מישהי מהן גם תנצח את ברצלונה בקאמפ נאו מתי שהוא.
    צריך לחשוב על חצי הכוס המלאה וההיתרונות שלנו הם:

    1- הגומלין בבלומפילד
    2- קאזאן תבוא לאחר פגרה ארוכה
    3- אנחנו קבוצה אנונימית, אומנם המאמן של קאזאן עשה עבודה מצויינת נגד ברצלונה, אבל באמת שכל העולם מכיר את צ'אבי מסי איניסטה הנרי דני אלבס וכו' וכו' וכו' ומאמן טוב ידע איך לעמוד מולם כמו שצריך ועם קצת מזל גם יעבור את זה בשלום. לכן יש לנו היתרון בזה שאנחנו באים ממש לא מוכרים.
    4- זלזול מצד רובין קאזאן
    5- הם לא שם מפוצץ שפסיכולוגית יכניס את השחקנים לפאניקה לפני המשחק ( אבל לא קבוצה פחות טובה משמות מפוצצים שהיינו יכולים לקבל כמו אתלתיקו מדריד, ליברפול או ויאריאל לדוגמא )

    קיצר, להיות ראלי אני בספק עם נוכל לעשות משהו בחוץ, אך אם נצליח להעביר את ההכרעה ל->בלומפילד<- הצלחנו במשימה והדרך לאל מדרגל סלולה.

    בקיצור, על ההתחלה התבאסתי כמובן שראיתי את השם שלנו עולה ראשון כנגד רובין קאזאן, אבל אחרי שעה של מחשבה... מי הם בכלל. אפשר לעבור אותם ולא צריך לפחד.
     
    Last edited: Dec 18, 2009
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    קשה לקבוע אם זו הגרלה קשה או לא, מעבר לכך שכל קבוצה יכולה לערוך שינויים בזמן הזה, הרוסים יעשו עוד יותר ככל הנראה כי מדובר בפגרה בין העונות שם. שער 7 ציין את כל השחקנים שהקבוצה הישראלית יכולה לאבד בינואר, ובכן רובין קאזאן ככל הנראה תעבור שינויים גדולים יותר, הכוכב הגדול צ'ורי דומינגס כבר עזב השבוע ואליו יצטרפו בוודאי עוד. להגיד שזו הקבוצה שהתמודדה בהצלחה מול בארסה בקאמפ נואו זה נכון חלקית, קאזאן אמנם התמודדה אבל ככל הנראה זו לא תהייה אותה קבוצה. גם לעניין כושר המשחק הלקוי בו תגיע הקבוצה הרוסית צפוי להיות משמעות.

     
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    דבר ראשון הפועל צריכה להגיד תודה שלא קיבלה הגרלה יותר קשה בדמות ליברפול, אתלטיקו מדריד, בילבאו, פולהאם, אברטון...

    דבר שני רובין קאזאן יריבה קשה, אבל לא כזו שאי אפשר לעבור. אם המשחק באמת יהיה בקאזאן בטמפרטורה הקפואה זה יהיה לא פשוט אבל אם יעבור לאיזה מקום מרוחק שם הטמפרטורה נוחה יותר ובמגרש שהוא פחות ביתי לרוסים זה יהיה יותר טוב להפועל.

    בקשר לזה שהרוסיות לא משחקות בחורף, צסק"א כבר זכתה בגביע אופ"א מבלי לשחק בחורף, זניט סנט פטרסבורג כבר זכתה בגביע בלי לשחק בחורף, תפסיקו עם התירוץ הזה הוא שווה כקליפת השום. זה בדיוק שווה ערך לקבוצה שהתחילה את העונה לעומת כזו שלא שיחקה משחק אחד...חארטה בארטה ועשרות מקרים מההיסטוריה לימדו אותנו כך.

    לדעתי דווקא העובדה שלקבוצה הזאת אין איזה כוכב ודומינגז באמת עזב אותה זה דווקא המוקש של הפועל. כשמדובר בתלכיד קבוצתי שכולם ביחד זה הרבה יותר קשה מאשר שיש לך כוכב אחד או שניים ואתה מנטרל אותם אז הקבוצה נראית כמו מכבי שעריים...

    אני מאמין שהפועל מסוגלת לעבור את רובין, בטח שכאן בבלומפילד, לדעתי הפועל פייבוריטית בארץ ויכולה לנצח. המשחק לא יהיה ברמת גן מהסיבה הפשוטה שאין להפועל 40 אלף אוהדים למלא את רמת גן (יש לה הרבה יותר מ-40 אלף אבל אני לא רואה אותם ממלאים את רמת גן, מה גם שהיריבה זה לא ליברפול אז אין סיבה להעתיק את המשחק, מה גם שאני לא יודע אם זה אפשרי מאחר וכל קבוצה מכריזה על המגרש שלה לפני המשחקים, והוא מועתק רק עם בעית גשם או מגרש ובבלומפילד אין בעיה) ואני לא אתפלא אם זה יקרה, אחרי זה וולפסבורג או ויאריאל זה כבר לדעתי יהיה בלתי אפשרי, אבל גם אם הפועל תסיים בשמינית הגמר את הדרך, שאפו.

    אגב לסיכום הישגי הקבוצות הישראליות:
    מכבי חיפה - פעמיים פעם אחת שלב הבתים של ליגת האלופות, שמינית גמר גביע אופ"א ומחזיקות ורבע גמר גביע אופ"א אחד.
    הפועל ת"א - רבע גמר גביע אופ"א אחד, ופעמיים (כולל השנה) 32 האחרונות בגביע אופ"א/הליגה האירופאית, ועוד פעם אחת בשלב הבתים של גביע אופ"א.
    מכבי ת"א - פעם אחת שלב הבתים של ליגת האלופות.
    מכבי פ"ת - פעם אחת שלב הבתים של גביע אופ"א
     
  11. אדום עולה Member

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    אפשר לעבור.
    הליגה הרוסית נגמרת בינואר,זאת אומרת שהפועל תיהיה המשחק השלישי האמיתי שלהם לעונה.
    הפועל תיהיה בכושר טוב יותר, הם לא ישחקו חודשיים חוץ מאיזה כמה משחקי אימון.
    קאזאן גם יכולה לאבד שחקנים בינואר.
    וגם לקנות חדשים ואחרי זה היא צריכה לחבר אותם ולהכניס תשחקנים לכושר מחדש.
     
  12. ofiry15 Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    גם עם היתה באה קבוצה אטרקטיבית והיינו יכולים להביא 20-25 אלף צופים אני עדיין מעדיף את בלומפילד זה פשוט המבצר שלנו ולא צריך לרדת לרמה של איצטדיון רמת גן בשביל עוד 5-7 אלף צופים.

    וגם 15 אלף בבלומפילד הרבה יותר מורגש מ 30 אלף ברמת גן.
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,621
    Likes Received:
    26,867
    Gender:
    Male
    איזה ינואר? הליגה שם נגמרה כבר בנובמבר. והעונה החדשה תיפתח במרץ.
     
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים...גם 100 איש בבלומפילד עדיפים על 40 אלף ברמת גן.

    את רובין אין ספק הפועל יכולה לעבור, אבל את ויאריאל/וולפסבורג, אני פשוט לא רואה את זה קורה, עם כל הכבוד לניצחון על המבורג.
     
    Last edited: Dec 18, 2009
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    מאיפה אתה יודע שהפועל תל אביב תפגוש קבוצה מלוכדת בלי כוכב? אתה יודע בכלל מה התכניות של רובין קאזאן לגבי סגל השחקנים, איזה שחקנים הם מקווים למכור, איזה לרכוש וכו'? כמו שאמרת לגבי עניין כושר המשחק - חארטא באראטא, ההיסטוריה מלמדת אותנו כי הרבה קבוצות מלוכדות בלי כוכב לא זכו בכלום וכי הרבה קבוצות לא מלוכדות ועם כוכב\כוכבים זכו בתואר (אם להשתמש בצורה צינית בטיעון שלך).

    יש מס' רב של גורמים שמשפיעים על יכולת של קבוצה, כושר המשחק שבו היא נמצאת זה אחד מהם, אין זה אומר שקבוצה לא יכולה לעבור קבוצה שמגיעה יותר בכושר ממנה, אבל זה כן גורם שמשפיע שאי אפשר לפטור כ"חארטא בארטא"...
     
    Last edited by a moderator: Dec 18, 2009