הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. alexshw Member

בעבר הקבוצות הישראליות עברו את מאלמו, רוזנבורג, ז'ילינה, שטורם גראץ ב - 2000?
    לא. הכל מובן מאליו, אה?
    קבוצה עם תקציב פי 5 יותר גדול נוצחה בכל הפרמטרים.
    אז בשבילך זה לא הישג. אני מאוד שמחתי על העפלה לליגת האלופות וההשתתפות בה, על אף גם כמה אכזבות במשחקים.
    בחיים יש גם אכזבות, אין מה לעשות.

בכדורגל תמיד צריך לשאוף הכי גבוה שאפשר.
    למה לי לרצות לשחק בליגה אירופית, אם אפשר בליגת האלופות?
    אם לא היינו מעפילים, אז זה משהו אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/09
  2. Apu Member

ושוב, עצם זה שפעם קבוצות נכשלו, זה אומר שהן היו צריכות להיכשל? זו צורת מחשבה כל כך מעוותת.
    השנה, לא יעזור לך כלום, שינו את השיטה בהצהרה(!) כדי לאפשר לקבוצות יותר גרועות אפשרות להגיע לשלב הבתים.
    חיפה ניצלה את זה, ועלתה. כל הכבוד, אבל זה היה מתבקש.
    יפה שאתה שמח מזה, אפילו הגיוני. אבל אין מה לעשות שמאותו הרגע ביזיתם את עצמכם מול ישראל וכל העולם.
    וכן, זהו הקמפיין הישראלי הכי גרוע הכל הזמנים. בגלל מה שקרה בשלב הבתים.

ולא יודע, תגיד לי אתה מה יותר מרגש:
    http://up193.siz.co.il/up3/ytmhrlmt1zmb.Xxx

3. alexshw Member

היינו מתבזים אם היינו חוטפים על ימין ועל שמאל.
    ליגת האלופות זו רמה אחרת לגמרי, ועוד בבית בו נפלנו.
    השיטה השתנת, אבל במועדון שלנו לא כיוונו מבחינה כלכלית להגיע לשם, בצדק או שלא, זה כבר עניין אחר.
    אם ישתמשו בכסף נכון, אז סביר להניח שנחזור לשם עם סגל יותר טוב.
    לפחות השאיפה צריכה להיות כזו.

שוב, אני לא מקנא בהפועל ת"א, ואני לא מצטער בשום פנים ואופן על התמודדות ברמה אירופית הכי גבוהה.
    אתה יכול להדגיש לי את הטבלה שלכם כמה שאתה רוצה.

אי אפשר להשוות בין המפעלים, ובגלל אופ"א הפער רק הועמק.

למה בכלל אוהדי מכבי חיפה צריכים לקנא באוהדי קבוצה כלשהי בארץ? לא מובן לי כל כך.
    יש לנו אליפות, יש לנו הרבה שחקני בית, יש מקום ראשון והייתה ליגת האלופות העונה.

4. אפי 19 Member

הליגה האירופאית זה פיקציה, אף קבוצה רצינית לא לוקחת את המפעל המוזנח הזה ברצינות.

5. oFiRzZz Member

כל פעם חוזרים על זה שהשיטה עזרה לחיפה אבל כשאני מסתכל על הטבלה האוסטרית אני רואה שראפיד וינה שכל כך פיארו את הנצחון של הפועל עליה (ובצדק..) נמצאת רק 2 נקודות מעל זלצבורג שחיפה השפילה , ואני לא מדבר על זה זאלצבורג מקום ראשון בבית שלה עם קבוצות כמו לאציו וויאריאל , בדיוק כמו שהפועל מקום ראשון בבית הקשה שלה וכולם מפארים אותה (שוב , ובצדק) . אז שתי הקקבוצות עשו דברים יפים , אחת יותר , אחת פחות . אני לא רואה מה הטעם במריבות המטופשות הללו ..
    ואני לא מחבב את חיפה , ממש לא , אבל מספיק עם השטויות ..

6. Apu Member

לא אני הדגשתי. נו, מילא.

לא לא לא, אתה טועה, שלב הבתים שלכם היה הכי(!) גרוע אי פעם, יותר גרוע מקבוצות שחטפו שביעיות ושמיניות.
    יום אחרי בורדו כל העולם ידע מי זאת מכבי חיפה, הקבוצה הכי גרועה בהיסטוריה של ליגת האלופות. זה לא ביזיון?

נו באמת, קבוצות יותר גרועות מחיפה, שקיבלו בית יותר קשה, לא סיימו עם אפס שערים. ופה אני אשתמש בטיעון שלך, "לא. הכל מובן מאליו, אה?".

נו? למה שכן יבנו על זה? הפועל בנו על שלב הבתים? לא! לבנות כלכלית את הקבוצה שלך על זה שהיא תעבור שני סיבובים של גביע אירופאי? זה לא אחראי, לא הגיוני ויכול להוביל להתרסקות כלכלית.

למה נראה לך שהפער הועמק משנה שעברה?

אופיר, אבל פה בדיוק הויכוח, הנסיון להשוות את מה שהפועל עשתה לביזיון ההיסטורי של חיפה.
    וזלצבורג שיחקה מול חיפה כמו פח, בדיוק כמו שראפיד שיחקה מול הפועל כמו פח.

7. alexshw Member

הפער בין המפעלים מועמק במשך מספר שנים אחרונות. בגלל הסיבות שכבר ציינתי בנושא הזה קודם לכן.

בליגה אירופית התקציבים של הקבוצות יותר נמוכים באופן כללי מאשר בליגת האלופות.
    עם 40-45 מיליון ש"ח קשה לעשות משהו בשלב הבתים בליגת האלופות.

אם אתה נכנס לענייני מתמטיקה, הרי שהפרש השערים של דברצן הוא הרבה יותר גרוע. היו כבר קבוצות עם 0 נקודות והפרשי שערים של 2:18, 1:17, זה יותר טוב מ - 0:8? לא. אבל זה גם לא כל כך מעניין אותי.
    יותר מעניין העתיד. לא מחשיב את הקמפיין האירופי ככישלון. העפלה לליגת האלופות לא יכולה להיות כישלון בשביל קבוצה ישראלית. לפחות כרגע. אולי בעתיד, אם העפלות יהיו יותר תכופות, אז אפשר עוד לדבר על ציפיות מסוימות.

חוץ מזה ברקורד של מכבי חיפה יש הופעה אדירה בליגת האלופות, מה שאין לקבוצות אחרות בארץ.
    נוטים לזכור רק את הדברים הפחות מוצלחים. אבל זה לא בעיה שלי.

8. אפי 19 Member

כמה שערים ונקודות יש להפועל תל אביב בליגת האלופות?
    העונה נכון על השאלה מקבל כרטיס טיסה למשחק הבא של הפועל בגביע הטוטו של אירופה.

9. Fabio Junior Member

אתה יודע מה תקציבה של המבורג?
    אם ניהיה לרגע ריאלים, ספסלה של המבורג לוקח בקלילות אליפות בליגת העל שלנו. לדעתי ההשוואה בין המסע האירופאי של חיפה לזה של הפועל די טיפשי, אך אם עושים אותו בכל זאת, אי אפשר להתעלם מהעובה שחיפה נכשלה, והפועל הצילחה, מעבר למצופה.
    המבורג קבוצת ליגת האלופות לכל דבר, בדיוק כמו באיירן מינכן.
    סלטיק לא בליגת האלופות רק בגלל ארסנל.
    וינה אומנם לא טובה לליגת האלופות אך תקציבה גדול מזה של הפועל בהרבה והיא מתאימה לליגה האירופאית.
    חיפה נכשלה כישלון חרוץ, כי לא באמת ציפינו ממנה לעבור את המקום הרביעי, אך לסיים בית ללא נקודות ובטח ללא שער זה בזיון.
    מהפועל ציפינו גם בין המקומות 3-4, וקיבלנו מקום ראשון.
    יש הבדל לא קטן בין ליגת האלופות לליגה האירופאית, אין ספק. אך מחיפה ציפינו טיפה ליותר, ומהפועל לפחות.
    רק בלי עין הרע שנקבל יריבה נוחה יחיסת בשלב הבא.

10. Apu Member

נו ו? מה לא נראה לך הגיוני בזה בהתחשב בעובדה שמגיעות לשם גם יותר קבוצות, וגם פחות קבוצות מהדרג הראשון.
    שני המפעלים אף פעם לא יוכלו להתחרות זה בזה, פה אין ויכוח. אבל להגיד שקבוצות לא נלחמות, נו באמת, רק עכשיו אני רואה את ולנסיה וגנואה נלחמות עד הדקה ה95. הפועל והמבורג נלחמות על המקום הראשון, אין שום הגיון לזלזל במפעל כזה.

גרוע לא בגלל יחס שערים, אלא בגלל העובדה שהשגתם 0 נקודות+0 שערים. שום קבוצה לא עשתה את זה קודם, מכאן שזהו הרקורד הכי גרוע בהיסטוריה. אם אתה לא מסכים פה כנראה שאתה עיוור, ושאני מדבר פה עם קיר.

אז זה מעורר רחמים במקרה הטוב, וסתימת אוזניים כמו ילד קטן במקרה הרע, אתה לא יכול להחשיב רק את ההגעה לשלב הבתים ולא להחשיב את מה שקרה שם. לא יעזור לך, כמכלול, הקמפיין של חיפה היה בזיוני, פשוט ככה.
    וכן, כשהעפלה היא מתבקשת, היא יכולה להיות גם כישלון אם היא מלווה ברקורד בזיוני כמו של חיפה.

על הקמפיין הקודם שלכם יש לי רק מילים טובות, מה הקשר?

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכן קבוצות ישראליות מגיעות כל שנה למעמדי חצי הגמר והגמר...

אלכס זה היה הקמפיין הגרוע ביותר של קבוצה ישראלית.

מה זה אם הייתם חוטפים בראש? קיבלתם 3 במשחק הפתיחה ובשאר המשחקים ה-1:0 (פרט למשחק בבורדו) זה לא היה תוצאה מהמשחק הטוב של חיפה זה היה תוצאה מהעובדה שהקבוצות האחרות החמיצו מול דוידוביץ' ומזה שהן לא באו לדרוס הן פשוט באו לנצח וברגע שראו שיש מולם קבוצה שבשביל אירופה ההתקפה שלה שווה כלום ושום דבר אז הם גם לא באו לחפש את השני והשלישי. תהיה בטוח שאם הן היו צריכות את הפרש השערים מול חיפה, כל משחק היה מסתיים ב-3:0!

למכבי חיפה אין מה למכור בליגת האלופות, לא היה לה מה למכור בליגת האלופות וגם לא יהיה לה מה למכור בליגת האלופות. מכבי חיפה כמו כל קבוצה ישראלית אחרת, לא שייכת לליגת האלופות בטח כל עוד הזרים שמגיעים לפה הם מה שבא ולא יעקובו (וגם אני וגם אתה יודעים מה יהיה הסיכוי שיהיה פה יעקובו נכון? נמוך)

מכבי חיפה השנה לא עשתה איזשהו הישג יוצא דופן פרט לפן השלילי כמובן. עברה את אלופת צפון אירלנד שהשחקנים שלה מעשנים באמצע האימון, ממש מאמץ קבוצתי קשה, והצליחה בקושי! כן בקושי! לעבור את אלופת קזאחסטן!!! אלופת קא-זאח-סטן! וגם רק בגלל הלחות שגמרה את הקזאחים אחרי 25 דקות של משחק שזה בכלל בדיחה. בסיבוב שלישי עברה את אלופת אוסטריה שעם כל הכבוד לקמפיין שלה בליגה האירופאית, נראתה בדיחה עצובה, ורק לשם השוואה בואו נזכור שבליגה האירופאית היא ניצחה את לבסקי סופיה שמה אני יגיד לכם, ממש קשה לנצח אותה, ואת לאציו פעמיים כשהקבוצה האיטלקית באה לשני המשחקים עם הילדים והמחליפים של המחליפים ואת ויאריאל בבית כשהיא לא ניצחה ולו משחק אחד בליגה הספרדית והיום כשהמשחק לא קובע כלום, לאף קבוצה. אין מה להתלהב כל כך מזלצבורג, היא לא תעבור את השלב הבא ואני מוכן לחתום לכם. עם איך שהקבוצות בבית של זלצבורג באו למפעלים כל קבוצה ישראלית, כן! כל קבוצה ישראלית, עוברת לרבות בית"ר ירושלים, מכבי ת"א ובני יהודה.

אלכס, אתה חי בסרט אם אתה חושב שאוהד הפועל או מכבי או בית"ר או בלפוריה היה מוכן להתחלף איתכם ושאתם תיהיו במקום הפועל! אם היית שואל את זה אחרי המשחק הראשון בצ'מפיונס סביר להניח שכולם היו אומרים לך שכן אבל היום אחרי הקמפיין כשאתה רואה מה היה בו וזה ביזיון אחד גדול, משחק בונקריסטי ואולי 5 בעיטות מסוכנות ב-540 דקות של משחק ו-0 שערים כולל הפסד לילדים ג' של בורדו אז זה הקמפיין הביזיוני ביותר בתולדות ליגת האלופות ובטח בתולדות קבוצה ישראלית ולא, שום אוהד לא היה מתחלף איתך ולא יתחלף איתך לעולם. עדיף לא להיות בליגת האלופות מאשר שיזכרו אותך בתור הקבוצה הגרועה ביותר בתולדות ליגת האלופות וכל קבוצה שתעלה תגיד לעצמה "רק לא להיות כמו מכבי חיפה".

עם כל הכבוד לשיטה החדשה של פלאטיני, עם השיטה הקודמת לא רק שמכבי חיפה לא עוברת את הסיבוב האחרון היא גם לא עוברת את זה שלפניו. השיטה החדשה פשוט לקחה את כל הקבוצות החלשות פרט לאולימפיאקוס וזרקה אותן ועשה סלט ומה שיצא ייצא ועדיין אני חושב שמכבי חיפה ניצלה את העובדה שלא מעט מדורגות הודחו בבושת פנים בסיבובים הקודמים ונתנו לה את האפשרות להיות מדורגת בסיבוב האחרון ולקבל קבוצות עוד יותר קלות, אל תשכחו את זה, אני לא חושב שחיפה היתה עוברת בכזאת קלות כמו שעברה את זלצבורג אם היתה מקבלת את קופנהאגן שלדעתי זו היתה ההפתעה האמיתית שהיא לא עלתה, כנ"ל אם היתה מקבלת את פ.צ. ציריך, ובטח ובטח את אולימפיאקוס.

בסופו של דבר אפשר לסכם את זה ככה אם תרצה או לא תרצה, מכבי חיפה עשתה קמפיינים מכובדים ואנחנו מכבדים אותה, היא והפועל הנציגות הכי טובות של ישראל ביי פאר ופרט אליהן עצם העובדה שההישגים היחידים זה העפלה של מכבי ת"א לצ'מפיונס ועוד העפלה של מכבי פ"ת לבתים של אופ"א אומרת הכל. אבל זה לא סותר את העובדה שהיום הפועל ת"א סיימה את שלב הבתים כשהיא מדורגת ראשונה, לפני המבורג, קבוצה ברמה של יובנטוס, באיירן מינכן ובורדו, סלטיק לשעבר קבוצת פאר והיום ערימה של כלום (ועדיין השם סלטיק נשאר) וראפיד וינה (כיום המוליכה של הליגה האוסטרית וזו שהדיחה את אסטון וילה ועדיין אני חושב שגם אותה מכבי חיפה היתה עוברת בקלילות בדרך לצ'מפיונס) ובסיבוב הבא היא תהיה מדורגת ותקבל יריבות יחסית נוחות יותר שוב בהתחשב בנסיבות. מה מכבי חיפה נתנה לנו בקמפיין שלה? מה? שיעמומון, 0 שערים, בקושי 1.5 מצבים למשחק, משחק הגנתי עם הרבה מזל, רק בורדו פיספסו פה בארץ שלישייה, שלא לדבר על באיירן בגרמניה ויובה באיטליה, ומול יובה בארץ אני יזכיר שמכבי חיפה לא בעטה לשער במשך 90 דקות (גם נגד באיירן בחוץ ובורדו בארץ בקושי הגעתם לשער). הקמפיין של מכבי חיפה היה ביזיון, הוא ביזיון וימשיך להיות ביזיון ולא משנה באיזה צורה תנסה לייפות את זה, ככה יזכרו את זה כי ככה זה היה, אתה לא יכול לנסות לבוא ולייפות את הכל ולרמות אנשים, אתה לא אברם גרנט, ועם כל הכבוד אנשים לא טיפשים, וגם אוהדי חיפה מודים שזה היה ביזיון, אז עשה טובה, קח את הגלולה וסתום תפה (יש משפט כזה אני לא מקלל אותך חלילה) מכבי חיפה צריכה הרבה בשביל לפצות, ואולי עדיף שבשנה הבאה גם אם תיקח אליפות תעשה קמפיין מכובד בליגה האירופאית, כי אם אתה חושב שעם כל הכבוד לניסיון שצברתם אתם יכולים לעלות שלב בצ'מפיונס בשנה הבאה בזכות זה אתה טועה, אתם תעשו במקרה הטוב קמפיין כמו של מכבי ת"א וכנראה שזה יהיה בבית יותר קל, כי קמפיין כמו שהיה לכם ב-2003 זה קמפיין נדיר שפשוט הצליב קבוצה מצוינת עם קבוצות שהו במשברים (לברקוזן אחרונה בגרמניה בלי הכוכבים באלאק ולוסיו וזה רוברטו שעברו לבאיירן), כאלו שזילזלו (מנצ'סטר עם הילדים ועובדה במנצ'סטר זה נגמר בחמישייה) וקבוצה שעד לפני שלוש שנים הפסידה את כל משחקי החוץ שלה בצ'מפיונס (אולימפיאקוס) ועדיין מכבי חיפה עשתה את המקסימום במגבלות וכל הכבוד לה 2002/3 היה חלום של מלא קבוצות וכל הכבוד למכבי חיפה.

אם מכבי חיפה או הפועל ת"א לא יעפילו שנה הבאה לליגת האלופות ואלא אם הן יקבלו את אלופת בלגיה, סקוטלנד (שבטח לא תרשה לעצמה עוד עונה בזיונית של נציגותיה), דנמרק, שוודיה, נורבגיה וסרביה = כישלון, ביזיון, איך שלא תרצה. ובנוגע לכישלונות בעבר. מאלמו, ז'ילינה, שטורם גראץ. מאלמו לא היתה קבוצה שנפלה ממכבי חיפה ועם כל הכבוד חיפה לא היתה פייבוריטית ב-Tie הזה. שטורם גראץ של שנת 2000 היתה קבוצה מעולה, וזה היה לפני הקרייסס שהיה לה בעונת 2002/3 להזכירך. ז'ילינה, זה באמת היה כישלון (מכבי ת"א מה לעשות התרגלנו כבר...) אבל מאז ז'ילינה נראית קבוצה בעליה וכבר היתה בשלב הבתים של גביע אופ"א פעמיים, וחוץ מזה גם אם מכבי ת"א היתה עוברת אותה אז? היא היתה עוברת את צ'לסי? לא אז מה זה משנה? אומנם מכבי נכשלה עם כל ה"מחנאות" והבעיות שקלינגר יצר בקבוצה אבל עדיין ייתכן שחסכנו לעצמנו תבוסה כואבת וטוב שכך.

מכבי חיפה אומנם מוליכה את הליגה אבל הפער בינה ובין הפועל ת"א משקר, 9 הפרש זה לא הפער בינה לבין הפועל...אני בטוח שלא תראו במחזור ה-19 את הפועל הבונקריסטית שהיתה במשחק העונה השני בקרית אליעזר בשנה שעברה, המשחק השערורייתי שאחריו העיתונות ליקקה לקטן ונתנה לו ציון 10! כאילו הוא כבש שלושער ובישל עוד 3...למה? כי הפועל של השנה היא קבוצה שלא יכולה לעצמה להרשות משחק שכזה...ובניגוד למחזור 4 שבו הפועל לא היתה בדיוק מחוברת ואאם תסתכלו בלוח משחקים היא איבדה את רוב הנקודות שלה ב-4 המחזורים הראשונים, יהיה משחק אחר לגמרי ומכבי חיפה גם תרגיש את כוחה של הפועל ולדעתי אני לא חוזר שזה יהיה יומרני להגיע שזו תהיה ההזדמנות הכי טובה של הפועל להוציא 3 נקודות מקרית אליעזר זה שנים.

כמו שאמרת יש למכבי חיפה הישגים אדירים באירופה, אבל זו אותה מכבי חיפה שבבית זהה כמעט למכבי ת"א נראתה אשפח, שלעומתה מכבי ת"א עם סגל עלוב ביותר, מול באיירן ויובה אימתניות הרבה יותר, סיימה עם 4 נקודות ו-4 שערים יותר מחיפה (ועדיין אף קבוצה לא באה לפה עם הילדים של הילדים)...לא מעניין אותך לא מעניין, רק שהעיניים לא יצאו לך כל פעם שאתה רואה שמפארים את הפועל ת"א העונה ולא מזכירים את מכבי חיפה, כי אין מה להזכיר.

הקמפיין של הפועל ת"א בליגה האירופאית - שאפו, אפילו שאני מכביסט אני אומר את זה, 6 משחקים בהם כל קבוצה בא העם כל התותחים וכל משחק היה מלחמה ובסופו של דבר הפועל סיימה מקום ראשון, לא שני, לא שלישי, לא רביעי, ראשון.

12. Ariel Member

חושב שלמרות הקמפיין השערוריתי, ההישג של חיפה עדיין יותר גדול מזה של הפועל ת"א (אם כי לא מתעלם מהעובדה שחיפה לא עברה משוכות גדולות בכדי להצדיק את מקומה בליגת האלופות).

לא מוצא חן בעיני הפסטיבל שהתקשורת האדומה עושה מגביע אופ"א, הרי ברור שאם אותו מפגש היה נערך הערב במסגרת ליגת האלופות- המבורג הייתה עושה הרבה יותר מחצי הרכב ו-50% יכולת.

לסיכום, חושב ששתי הקבוצות רבות על הכבוד המפוקפק להיות ראש לשועלים, אף אחת מהן לא באמת עשתה הישג כביר ושירות עבור הכדורגל הישראלי.

13. אפי 19 Member

Ariel צודק, רק חסרי הבנה בכדורגל מסוגלים לחשוב שהליגה האירופאית שווה משהו. אין לקבוצות האלה מה לחפש במפעל הזה, ההכנסות לא גדולות.
    הקבוצות האלה שומרות את הכוח שלהם לליגה, על מנת להשיג כרטיס לליגת האלופות, לליגה האמיתית כמובן, שם יש את הכסף הגדול.

אנחנו( מכבי חיפה) ניצחנו בלי 6 שחקני הרכב את צ'סקא מוסקבה, ובאותה עונה שיחקנו זוועה בליגה, סיימנו במקום החמישי. ניצחנו את צ'סקא עם שחקנים כמו מאור מליקסון, ליאור רפאלוב, סואן, אנדרסון, מסודי, ועוד כמה בלופים זרים. זה מראה כמה שהקבוצות האלה לא לוקחות את המפעל הזה ברצינות.

אז תמשיכו לשקר על עצמם ולחשוב שהליגה האירופאית הזאת שווה משהו.
    העיקר שאתם נהנים.

14. Apu Member

עומר, שאפו.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז איך זה שב-20 שנה שקבוצות ישראליות במפעלים הקיקיונים האלה הן מעולם לא הגיעו למעמדי חצי הגמר או הגמר שלא לדבר על לקחת את הגביע? זה פשוט מעניין אותי אם זה כל כך לא מעניין את הקבוצות האחרות והן שמות זין...עצם העובדה שבכל הזמן הזה הגענו רק 3 פעמים להישגים, שמינית גמר מחזיקות, רבע גמר אופ"א ועוד שמינית גמר אופ"א מראה כמה אתם מבלבלים בשכל...הכדורגל פה זה פיקציה, זה בדיחה, ועם כל הכבוד למכבי חיפה והפועל ת"א שהן מעל לשאר, כל עוד כל המסביב פה לא ישתנה, זה ישאר ככה, גם עוד 10 שנים אם מכבי חיפה תעפיל לצ'מפיונס היא לא תעבור את המקום השלישי בלחץ, כנ"ל הפועל ת"א, מכבי ת"א, הפועל בלפוריה וכל חברותיה...עצם ההישג הזה של הפועל בליגה האירופאית זה מדבר בעד עצמו...

אפשר לחשוב צסק"א כאילו מדובר פה במינימום AC Mlan...צסק"א ב-2007 היתה קבוצה פחות טובה ממה שהיתה כשזכתה בגביע אופ"א ב-2004/5 ועדיין אם הייתם מקבלים אותם ב-2004/5 הייתם מסיימים עם 3 חתיכות ברשת, בכל מפגש גם בית וגם חוץ, ועדיין לפני השנים האלה, מה עשתה צסק"א באירופה? כלום, היתה שוות ערך למכבי ת"א שגם לא עשתה כלום באירופה.