הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. איגור .פ. Member

אני עדיין מתלבט אם לבוא או לא ,מצד אחד אלון חרזי פורש ומגיע לו הכבוד שאני יבוא מנגד אני מאוכזב מהקמפיין ומעדיף להשאר בבית לראות כדורגל בטלוויזיה כמו באיירן מול יובנטוס אז מה לעשות?

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה מאוכזב מהקמפיין??המשפט שלך הוא משפט של אוהד הצלחות,ממש מצטער.

3. איגור .פ. Member

מאוכזב מהקמפיין שלא כבשנו שער והשיע לחיפה לנצח הפסדנו ואני האחרון שאוהד הצלחות

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי מכבי חיפה אמרו שההישג הגדול ביותר הוא העלייה לצ'מפיונס ליג אז זה אומר שהמצב שלהם לא אמור לשנות כלום כי את שלהם הם כבר עשו? או שציפיתם לעשות משהו?
    מספיק להיות צבועים.

-----
    זה ההזדמנות של מכבי חיפה להפסיק עם ההופעות המכובדת ולנצח או קודם כל להבקיע, בורדו בהרכב כל-כך חסר שעוד הפסד של 1-0 יחשב לאכזבה עצומה אבל קשה לי להאמין שמכבי חיפה לא תנצח או תבקיע כי דווקא בלי יניב קטן אני מצפה ממכבי חיפה לפרוח יותר בחלק הקדמי.

5. אדום עולה Member

חחחח הצחקת אותי.
    1. מצחיק לשמוע אוהד חיפה קורא למישהו אחר אוהד הצלחות.
    2. תסלח לי אבל לסיים שלב בתים ללא גול אחד זה בושה. ויודע מה? עזוב נקודות ,כי בבית כזה עם קבוצות כמו יובנטוס ובאיירן מינכן קשה מאוד להשיג נקודות. 6 משחקים 0 שערים? תחשוב בהיגיון איך זה נשמע.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/09
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה שאתה מאוכזב,אבל זה לא סיבה לא לבוא למשחק,עם כל הכבוד אם יש לך כרטיס(ואני משער שאם אתה מתלבט אם ללכת אז יש לך כרטיס) אז לא ללכת בגלל שחיפה לא שיחקו טוב עד עכשיו זה אוהד הצלחות.

אדום עולה - בחיית,מה אתה ילד בן 5?כל התגובה שלך לא רק לא קשורה אלא גם מלאה באי דיוקים וקלישאות ועוד הרבה דברים לא טובים(שזה יפה שהכנסת הכל לתגובה כזאת קצרה)

1 - קראתי לאוהד חיפה אחר אוהד הצלחות,בעצם לא קראתי לו אמרתי שזה משפט של אוהד הצלחות.
    2 - מה הקשר אוהד של חיפה לא יכול לקרוא למישהו אחר אוהד הצלחות?אז עכשיו בגלל שאנחנו מצליחים כל האוהדים שלנו הם אוהדי הצלחות?ולמשל אם אני אוהד בני יהודה אז מותר לי להגיד לכולם שהם אוהדי הצלחות?אם כן אז אפשר את ספר החוקים עליו אתה נשען?אני אוהד את חיפה משנת 94 ז"א עונה אחרי האליפות הגדולה שלנו והעונה הראשונה של 7 השנים ללא אליפות,אז עכשיו אתה מרשה לי לקרוא למישהו אחר אוהד הצלחות?
    3 - פעם אחרונה שבדקתי,עד היום שיחקנו 5 משחקים ולא -6.
    4 - בושה וחרפה?זה אי הצלחה אבל לקרוא לזה בושה וחרפה זה לא הגיוני,מדובר ביובנטוס באיירן ובורדו,כל אחת ואחת מהן נחשבת בדרג הראשון של הקבוצות באירופה,אני משער שקיבלנו את ההגרלה חשבת שנלך על המקום הראשון ונשים חמישייה לבורדו?

אדם,אני מסכים ההישג הגדול שלנו הוא באמת העלייה,אני מאוד מרוצה מהעלייה,מן הסתם שציפינו לקמפיין קצת יותר טוב(לא בהרבה כמו שחלק פה חושבים),אבל באמת ציפינו לשים איזה שער או 2 ואפילו אולי לגנוב פה ושם נקודה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי מכבי חיפה יכולה לשחק על תיקו אפס, ברצינות, שיגידו מה שיגידו. "כשלון, בושה, ביזיון", לי חשוב בעונה הבאה לנסות לחזור לאותה הבמה ואז אולי נשתפר. זה שלא הבקענו אולי מאכזב, אבל לא שיחקנו בבית אחד עם האלופות של איי פארו, לוקסמבורג וסן מרינו...בשלושת המשחקים הראשונים קיבלנו פשוט מעט מדי, בטח במשחק בבורדו שם הגענו להזדמנויות אמיתיות. השאר כבר היסטוריה.

מכבי חיפה צריכה לקחת את המשחק הזה כחוויה ולשכוח מהתגובות של התקשורת והאוהדים של הקבוצות היריבות. המשחק הבא נגד הפועל פ"ת יותר חשוב לי. אני משוכנע שבדרך הזה גולסה, גאדיר, קטן, ארבייטמן ואחרים יחזרו בעונה הבאה לעוד סיבוב ליגת אלופות (בטח מוקדמות...)

8. איגור .פ. Member

דבר אחד אני לא מבין למה להגיד שזה הישג שעלינו ,חיפה כבר היית בליגת האלופות ושיחקה מצוין והשיגה נקודות ושערים ,אז בקמפיין הזה לקרוא לו הצלחה.

הצלחה זה שמפתיעים ומצליחים להשיג משהו ,איפה כאן ההצלחה בזה שלא כבשנו שער...

אני לא יבוא למשחק בסוף לא בגלל איך שחיפה שיחקה ,אלא בגלל שבניגוד ל2 משחקי הבית הקודמים אפחד ממי שאני ממכיר לא הולך ...אז לא ממש יש לי טעם ללכת ולהתקע בתל אביב עד הבוקר.

9. wings Member

לא ברור לי למה קטן לא קיבל מנוחה מול סכנין כדי שיוכל לשחק מול בורדו. גם כל העניין עם חרזי לא ברור לי. שיעשו משחק פרידה ולא יתפסו טרמפ על ליגת אלופות.

10. אפי 19 Member

למה לא ברור? הליגה יותר חשובה ממשחק גרבצ'טיים בליגת האלופות. עדיף שקטן ינוח ויהיה כשיר לליגה.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

איגור תסכים איתי שזה שונה אם אין לך הסעה או דרך לחזור מאשר לא לבוא כי לא שמנו גול.

אף אחד לא קרא לקמפיין הזה הצלחה אז לא ברור למה אתה מסביר מה זה הצלחה,אבל החיים הם לא שחור לבן,ככה שהקמפיין הוא גם לא כישלון.
    דבר שני להשוות בין הקמפיין הקודם לקמפיין הזה זה לא רציני,הקבוצות אחרות ומן הסתם הקבוצה שלנו אחרת לגמרי,אז היינו עם שחקנים מנוסים והרבה יותר טובים והיום אנחנו עם חבורה של צעירים.

בתחילת העונה אף אחד לא האמין שנעפיל לליגת האלופות,עכשיו כולם כועסים שלא הבקענו,אז כנראה אנחנו במצב טוב יחסית אחרי הכל.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שטויות, מההתחלה השיטה החדשה של פלאטיני הייתה ידועה. אף אחד לא חשב שאקטובה וגלנטורן האימתניות יעצרו אתכם.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזילזול שלך בזלצבורג כזה גדול ששכחת מהם גם הפעם?ואף אחד לא ידע לפני זה אם נקבל את זלצבורג או קבוצה יותר חזקה(ולא ידענו מה הרמה של זלצבורג אם היא טובה או רעה).

בנוסף אתה מוזמן לגשת לדיון של תחילת העונה ולראות שאף אחד כמעט לא חשב שנעלה לליגת האלופות

14. אדום עולה Member

לא אמרתי שבגלל שאתם מצליחים אתם אוהדי הצלחות. אין קשר.
    וגיל זה לא קובע אם האוהד אמיתי או לא.
    ובנינו( סליחה שזה לא קשור לנושא), אבל אתם יודעים טוב מאוד שלמכבי חיפה אין ממש אולטראס..יש לכם אולטראס עלוב שמעתיק שירים ולא עושה תפאורות למשחקים וגם אין לאולטראס שלכם דעות פוליטיות.
    ואולי יש אוהדי חיפה שהם באמת באים למשחקים ואוהדים אמיתיים אבל הרוב לא. והנה שחקן ששיחק 19 שנים בקבוצה פרש וראינו איזה "תפאורה" עשיתם, היה נראה כאילו כתבתם שהוא מת עם התאריכים ובצבע שחור ולבן.

ובעונות שלא הייתם ממש בצמרת בכלל לא באו אוהדים. ושוב סליחה שסטיתי מהנושא אבל עיצבן אותי כמה שטויות אמרת בהודעה אחת.

15. alexshw Member

הפויל ת"א הייתה משיגה אתם אותם אפס נקודות והייתה סופגת תבוסות משפילות.
    אז אולי הייתה כובשת גול מקרי.
    הכסף של שמכבי חיפה השיגה צריך לעזור לה להשתדרג ובעונה הבאה לחזור למפעל הזה חזקה יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/09