כשקבוצה ישראלית מצליחה באירופה אנחנו תמיד מתלבטים האם היא באמת קבוצה חזקה או שבסה"כ נהנת מחולשת היריבות שלה. הפועל תוכל הערב, גם במצב של הפסד, לקפוץ שלב ואת זה היא תעשה אחרי שקיבלה בית שווה ערך וכוח לבית בליגת האלופות. המבורג הצליחה להשתיק את הפועל במשחק שלהן, אבל אף אחד לא זוכר את זה אחרי שהפועל פירקה פעמיים את הקבוצה שהנחילה לגרמנים במחזור הראשון 3-0. אני בטח שהפועל מסוגלת לנצח גם את הגרמנים ביום טוב ואם קצת יותר ביטחון עצמי של השחקנים, אבל הערב המשימה היא בגלאזגו ושם הפועל חייבת להיות מאופסת ולסגור סיפור. אני לא מהמר על ניצחון לאדומים, תיקו יהיה מספיק. ההתקפה של הפועל נהדרת בתקופה האחרונה, אבל אסור לה לבנות על תכנית משחק התקפית מידי, ומנגד כמובן לא להזמין התקפות של היריבה אלא לדאוג למתן את המשחק. אם כי הפועל, עוד לפני גוטמן, תמיד הייתה אלופה בסנסציות.
החוקים בארץ הם בגדר המלצה בלבד. אחר כך צועקים שהכדורגל הישראלי מאבד מהפופולריות. ערוץ הספורט על שלל ערוציו המיותרים, קנה זכויות של הליגה האירופית. כמובן שהוא לא ישדר את המשחק באף אחד מהערוצים(בטח שלא בערוץ הבסיס, בו ניתן לצפות בשידור חוזר במשחק הכדורעף המהנה בין מטה אשר למטה אלוהים יודע מה).
שבוע אחר שבוע משחקי ליגת העל משודרים בערוצים בתשלום ופתאום אתם קופצים? מילא אם זה היה בערוץ הגזלנים 5+ עאלק לייב אבל בצ'רלטון בתמורה לכסף מקבלים תמורה ולכן אני לא רואה שום בעייה שהמשחק של הפועל ת"א שממילא לא קובע הרבה משודר בערוץ בתשלום.
שאלה דחופה להיום יש מקום באינטרנט שבו משדרים את המשחק? אין לי ספורט 1 וגם אין לי שום חבר כרגע שיש לו... זה ממש מעצבן שהם לקחו את החסות אוף.
המשחקים המשודרים בצ'ארלטון לא כוללים משחק מרכזי. זה "אקסטרה". משחק של קבוצה ישראלית באירופה חייב להיות משודר בערוץ פתוח. זה משהו בסיסי שעבורו כולנו משלמים.
תנסה כאן בסמוך למשחק http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=56149&part=sports בחלק מהקישורים צריך תוכנות כמו SOPCAST או TVUPLAYER נסה גם באתר http://www,atdhe.net
אין מה להאשים אף אחד. זכותו של ערוץ מסחרי להחליט שלא משתלם לו להעביר משחק. אף אחד לא מממן עבורו את ההפסדים. זכותו של ערוץ הספורט להחליט שהוא לא קונה את המשחק בתנאים שצ'רלטון רצתה (לא שאני יודע מה הם), וטוב שבניגוד לעבר, החוק כיום מאפשר לשדר משחק בערוץ בתשלום אם אף אחד אחר לא קנה אותו. בעבר, המשחק היה יכול פשוט לא להיות משודר.
תודה רבה! ואי אני נזכר פתאום, באתר השני צפיתי במונדיאל 2006 שהוא כזוכור לכולנו, גם היה בתשלום. ממש עלוב.
השאלה היא מה זה עושק. המשחקים שצ'רלטון משדרים מדי חודש, מבחינתי, שווים את הסכום. אתה מצפה לקבל את כל הדברים האלה חינם? למה, בסופר נותנים לך משהו חינם? המדינה נותנת לך טסט לאוטו חינם?
לא, אבל אני משלם מספיק כסף לחברת הכבלים מדי חודש ומצפה שהיא תספק לי את מה שאני באמת רוצה לראות ולא 1001 ערוצים בגרוזינית שוודית מצרית וכו'.
זה לא היום שלנו. סלטיק יכולה להמשיך להניע את הכדור כמה שהיא רוצה ואנחנו לא נצליח לחטוף להם. לטעמי, הקישור לא דוחף מספיק קדימה. ידין לא מספיק טוב ומנטאששווילי משחק כמעט כמו בלם. כששמעתי על השינוי של גוטמן, הייתי מרוצה כי חשבתי שביבראס יוכל לתרום יותר כשהוא משחק מקדימה(יחסית), אך בפועל איבדנו אותו. אני אגב מקווה שביבראס ילמד פעם הבאה לבעוט בנגיעה בתוך הרחבה, מספיק עם המשחקים האלו. שכטר סיפק את ההברקה שלו להיום וחבל שלא ניצלנו את זה. גם ורמוט עם מהלך אחד בלבד שהוא מספק במחצית הזאת - מעט מידי, והשאלה היא האם הפועל מסוגלת לנצח כאשר שני האסים שלה נראים בינונייים כל-כך. לא ברור לי מה יבואה עושה במגרש וכואב לי עליו, הוא שכח איך משחקים כדורגל. מצד אחד אני חושב שאולי טוב שספגנו את השער - הרי הפועל תתעורר. זה בסדר לבוא לשחק על תוצאה, רק פשוט חבל, כי לא עשינו את זה עד עכשיו. לא יודע כמה עם המבורג ולא אכפת לי. הקטע הוא שאני חושש שנספוג את השער השני(בעיקר מהאגף של דני שלא מתפקד היום) ואז המשחק ייגמר. דרוש חילוף, אולי ווצ'יצ'ביץ' יוכל לעזור לנו להניע את הכדור בצורה טובה יותר(אנחנו כל הזמן מוסרים אחורה וכאשר אנחנו כבר בחצי של סלטיק - מאבדים את הכדור במהירות), השאלה מי צריך לפנות את מקומו. מקווה לטוב במחצית השנייה אבל לפי איך שאנחנו נראים, הסיכויים אפסיים לצאת מכאן עם תיקו. אני פסימי.