אתה פשוט מעייף ברמות, כמה משחקים ראית העונה בליגה הצרפתית שאתה קובע שליון פחות טובה מבורדו ב10 דרגות? לא שאני צופה קבוע של הליגה הצרפתית(רק תקצירים) אבל עדיין איך אפשר להשוות בין 2 קבוצות מאותה מדינה ע"י ההישגים שלהם בליגת האלופות? אם כך אז מילאן ופיורנטינה עולות על אינטר בכמה רמות. יכול להיות שבורדו טובה מליון אבל לא צריך להקצין כל דבר.
ראיתי מספיק כדאי לדעת, ליון היא בלוף, היא יותר חלשה אפילו מהקבוצה של העונה שעברה, זאת לא ליון של העונות הקודמות של ז'וניניו, מאלודה וכו'. בורדו קבוצה הרבה יותר טובה מליון, בלי שום קשר לתוצאות בליגת האלופות.
תגובה מצויינת. אני חושב שמיכל הדלק של מכבי חיפה עומדת להגמר. הבדלי הרמות כל כך ברורים שזה בעצם לא פייר. היום למשל שוב פעם נבהלתי מהחוסר הפיזי של הגרמנים. אצלנו לרב מסתובבים רק שחקנים נמוכי קומה שגם לא יודעים להשתמש עם הגוף ולחלוטין אינם חסונים. באירופה לא רואים מגינים כמו אייל משומר, לא ברמה הכי גבוהה. צמד הבלמים שלנו די בסדר, אבל לדעתי הם בלמים מאד בינונים, בטח דקל קינן. מכבי חיפה צריכה עכשיו לעשות דבר אחד, לזכות שוב באליפות הליגה. בשביל להצליח בליגת האלופות היא צריכה המשכיות ולא סתם להופיע פעם אחד בשבע שנים. השחקנים צריכים להתחיל להבין מתי ללחוץ קצת על הדוושה ומתי יש סיכויים לתפוס את היריבה עם המכנסיים למטה. קבוצות כמו ביירן ויובנטוס לא משחקים בכל משחק במאה אחוז רצינות, את זה יש לנצל. בשנה אחת מקרית אי אפשר לעשות את הדברים האלה. שוב פעם ראינו שקצב המשחק בארץ לרב נמוך בצורה מחרידה. זה לא תמיד, אבל גם יניב קטן לא קיבל את האקסטרה שנייה שהוא מקבל נגד הקבוצות הישראליות. לא סתם הוא לא הצליח באירופה, לדעתי זו אחת הסיבות למה הוא חזר מהר מאד ארצה. דבר אחרון, אנא אל תתחילו עליי על אייאקס...אני הראשון שיגיד שזו היתה בושה נוראית להפסיד ברמת גן, אבל מעטים אולי זוכרים שפירקנו את מכבי ת"א באמסטרדם 3-0. בכל מקרה אי אפשר להתכחש למה שקרה ברמת גן ואני עדיין מתבייש בזה שמכבי ת"א ניצחה אז את הקבוצה שלי. בכל מקרה מכבי ת"א בהחלט לא ניצחה אז קבוצה ברמה של באיירן, יובה או בורדו אלא אולי יותר קבוצה ברמה של סלטיק של שנת 2009 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
בואו נציין את הדבר היחידי שהיה טוב בקמפיין הזה של מכבי חיפה - קוראים לו נ.ד., ואנחנו הרבנו להגיד "אוי" לפני שהגינו את שמו. ניר דוידוביץ' נותן מבחינתו האישית קמפיין מצוין, כל משחק מציל את מכבי חיפה לא מעט פעמים והרבה בזכותו התוצאות הן רק 1:0. חבל שהוא בגיל 30 (למרות ששוער יכול לשחק עוד 10 שנים אבל דוידוביץ' עם הפציעות לא) אם היה צעיר בכמה שנים אין לי ספק שאת העונה הבאה היה עושה בחו"ל בזכות הקמפיין הזה. שי, התחלת גם להגזים אה? אייאקס של אז היא סלטיק 2009. טוב שלא אמרת הפועל ב"ש של העונה וזהו. שאני יזכיר לך שאייאקס בשנים שלאחר מכן יותר שיקפה את סלטיק 2009 מאשר אייאקס של 2004/5, כשבכלל לא הצליחה אפילו להעפיל לצ'מפיונס? אז אם אייאקס 2004/5 היא סלטיק 2009 אז מה אייאקס של השנים שלאחר מכן? אררט ירבאן הארמנית?
הדבר הטוב זה 7.1 מיליון יורו שהקבוצה הכניסה. אם ידעו להשתמש בכסף הזה נכון, הקבוצה צפויה לשלוט בכדורגל הישראלי אפילו יותר מאשר קודם. וגם תעשה יותר בליגת האלופות.
הכי משעשע זה לשמוע כבר משחק שלישי ברציפות את שלמה שרף מקשקש על זה ש"השד לא נורא כל כך" ו"אפשר לעקוץ פה" ושלל שטויות בדומה למה שאמר במהלך המשחק בבאזל בין ישראל לשוויץ נמאס כבר, כל המשחק חיפה בקושי עוברת את החצי, והאדון שרף ממשיך לבלבל את המוח עם כל מיני קלישאות דביליות שמעליבות אותי בתור חובב כדורגל
משחק הבא דווקא יש סיכוי גדול לכבוש ואולי אפילו להוציא משהו,בורדו בטח תבוא בהרכב משני שלא ממש שם משהו על המשחק,היא תעביר את הזמן ואם אנחנו נהיה טובים אז אולי נצליח לעשות משהו ולא לסיים כמו דפורטיבו לה קורוניה. אגב,אני אוכל את הכובע,נראה לי אדם ועוד מישהו התווכחו איתי כשקיבלנו את ההגרלה שבורדו חזקים ובסופו של דבר נראה לי שאפילו מי שהתווכח איתי הופתע לטובה מבורדו,מקום ראשון בבית (אמנם דווקא חיפה נתנה את המשחק הטוב מולם אבל עדיין..) ועלייה בטוחה כבר 2 מחזורים לסיום,כל הכבוד להם.
פשוט בושה אלישע לוי , אתה בפיגור רוצים לראות שער מהקבוצה הזאת כבר חמישה משחקים ללא ניצחון וללא שער ! פשוט אין מילים
מי מזלזל בבורדו? והיא ממש לא עולה על ליון ב-10 רמות. אל תקצין סתם דברים פשוט תלמד להתמודד עם זה שחיפה קבוצה גרועה באירופה בלי ניסיון בכלל. הבית שקיבלה חיפה הוא בית סביר ביותר לליגת אלופות, תמיד אפשר להסתכל על הבית של ארסנל ולבכות, אבל מה עם הייתם מוגרלים עם ברצלונה ואינטר? צ'לסי ופורטו? ריאל ומילאן? לדעתי המצב של מכבי חיפה כל כך בקאנטים כי הבית שלה = לבית 5 עם ליון פיורנטינה וליברפול, 3 קבוצות טובות אך לא ממש ממש מאריות אירופה ( לפחות בתקופה הזאת ) כמו שמכבי חיפה קיבלה 3 קבוצות טובות אך לא ממש מהמעצמות וקבוצות שכל אחת יכולה לנצח תשניה, ובגלל זה גם המצב של דברצן די דומה כי כל קבוצה שבאה נגדה אסור לה להפסיד נקודות בגלל ששאר המשחקים נגד הקבוצות האחרות ממש קשים ושווים. והקטע של ההבקעת שערים זה יותר עיניין של מזל. באמת שזה נדיר 0 שערים אחרי 5 משחקים שלמים לא משנה כמה הירבות שלך חזקות. אם חיפה היתה מקבלת קבוצת דרג 3 קלה ודרג 1 ממש חזקה המצב היה שונה להפליא. דוגמא: ריאל מדריד, יובנטוס, רינג'רס ומכבי חיפה. היא היתה משיגה נקודות שערים ונלחמת על מקום 3 בבית.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3810912,00.html יעקוב שחר פשוט קורע אותי מצחוק 0 שערים לא כישלון? לפחות יש את בורדו בבית שבטח תבוא אם הרכב שני (הבטיחו מקום ראשון) אז תיהיה לכם הזדמנות לנסות לסחוט תיקו.
פשוט לא כשלון אלא אך ורק אכזבה. זה שלא הבקענו אולי קצת מעיק עליי, אבל בסה"כ כשלון זו מילה גסה מדי. מכבי חיפה לא היתה בבית עם קבוצות בדרג שלה לכן זאת לא כשלון. מחנה מכבי חיפה בפורום הזה מאד מציאותי וזה כולל אני. משום מה הביקורת באה מאנשים שלא אוהדים את הקבוצה וזה רק יכול לבוא מקנאה ומתפיסה לא מציאותית כדי אולי לגרור מריבות מיותרות. הפועל ת"א עושה השנה יופי תוצאות, אבל בסה"כ היא אולי היתה מבקיעה שער אחד או שניים, אבל כמו מכבי חיפה היתה מסיימת ללא נקודות. (אני עוזב בכוונה את המשחק האחרון שיהיה בשביל בורדו יותר משחק ידידות מיותר מאשר משחק על כל הקופה) הדבר היחיד עליו יש לי ביקורת זאת שאלישע לוי עדיין לא הבין שעם השיטה שלנו באירופה עדיף מיד לפתוח עם ארבייטמן. ברגע שאנחנו בפיגור הוא צריך לתת דקות לגאורגי שלנו. חוץ מזה אין לי בכלל טענות ואני רואה את העונה שלנו כמעין שכר לימוד. מבחינתי תהיה אכזבה אם לא נקח אליפות ולא נוכל להמשיך בעבודה שלנו, זה הכל. כשלון? ממש לא.
עם הבית של חיפה הוא בית סביר, אז מה נאמר על הבית של ארסנל, סביליה? הבית של חיפה נחשב לבית המוות העונה בליגת האלופות. גם עם חיפה היו מקבלים רביעייה זה לא היה נחשב ככשלון, מכיוון שאף אחד לא מצפה מחיפה לעלות מבית כזה, העיקר זה ההמשכיות לשחק כמה שנים ברצף בליגת האלופות, לקבל ניסיון, חיפה משחקת עם שחקנים בהרכב בני 17-18, לאט לאט. גם בורדו, גם יובה וגם באיירן לא הביסו את חיפה בבתים שלהם, חיפה הפסידה לשלושת הקבוצות האלה 1-0 בחוץ, זה ממש אבל ממש לא רע. רק אתמול יובה ספגה 2-0 מבורדו, חיפה הייתה שווה לבורדו באותו משחק ולא הגיעה לה להפסיד.