נמאס לי מיניב קטן, פשוט נמאס. כל המשחקים באירופה עד עכשיו הוא היה פשוט חלש, המגבלות שלו כל כך בולטות נגד קבוצות אירופאיות, ורואים למה הוא נכשל טוטאלית באירופה, כל כך גמלוני, חשיבה איטית, מסורבל. סעמק, כל התקפה מתפרצת הוא הורס, נמאס. ארבייטמן וגולסה בפנים במקום קטן ועוטמן החלש. באיירן חלשים.
אם כל הצער שבדבר חיפה חיפה ,באמת נכשלה העונה באלופות ,קטן אחרי השיא שלו. הייתי מכניס את רפאלוב במקום עותמאן.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx חרפה זה לקבל חמישייה באליינז ארנה, אתה פשוט בדיחה עצובה.
:aaatv: :aaarofl: :aaagath: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx זה מה שפחות או יותר מסכם את קמפיין ההשמצה והקנאה שלך כנגד מכבי חיפה במהלך המסע שלה בליגת האלופות.
דווקא חיפה בעטה פעם אחת לשער, בעיטה של משומר שבוט הציל. לגבי יתר המחצית, לא היו לי שום ציפיות לפני המשחק ולכן אני בטח שלא מאוכזב מהתיקו הזה, אך יכול להיות שאפשר להוציא יותר מהמשחק הזה. במקום אלישע הייתי מחמם כבר עכשיו את רפאלוב כדי שיעלה לשחק כבר בדקה ה 60 במקומו של עוטמן. במחצית צריך להבהיר לשחקנים שאם יש דקות שבהן הגרמנים ילחצו הן עד הדקה ה 60 והחל מהדקה ה 80. ב 20 דקות האלו זהו הזמן המתאים לכבוש, או לפחות לאיים קצת על השער של בוט. לגבי כיאל, הוא חשוב מאוד במערך שלנו, ואין לי ספק שהעמידה היחסית טובה מול הגרמנים היא הרבה בזכותו, אך למרות כל הדברים הטובים הוא חייב להפסיק לעשות עבירות טפשיות ויותר חשוב, להפסיק לאבד כדורים שמובילים למתפרצות גרמניות. רק בנס עדיין אף איבוד לא עלה לנו בכיבוש גרמני.
אחד הדברים שמיד הבחנתי בהם הוא שהשנייה הנוספת שיש בליגה הישראלית אין בגביע האלופות. אין מה לעשות, עומר אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אבל שום קבוצה ישראלית לא היתה מנצחת את הקבוצות שמולה מכבי חיפה צריכה לשחק. מספיק לראות את הפיזיות כדי להבין שאנחנו כבר צריכים להסתפק בזה שאנחנו לפחות לא שק חבטות. ההבדלים בין ליגת האלופות לליגה האירופאית עצומים, אבל משום מה מחנה האנטי מכבי חיפה בכוונה לא רוצה לראות את זה. בביירן משחקים בינלאומיים מהנבחרות הטובות באירופה ובעולם. צריכים שמות עומר? דמיקליס (ארגנטינה), ואן בומל (הולנד), גומז, שוויינשטייגר ופיליפ לאהם (גרמניה), אוליץ' ופארנייץ' (קרואטיה). אלה שחקנים שפשוט אין לנו ואני לא מתבייש בקבוצה שלי. רק אנשים קנאים או עיוורים מתחילים עכשיו לעשות כאילו זאת בושה להגיע במחצית בתיקו אפס בגרמניה מול קבוצה מלאת כוכבים (וחלק לא משחקים). אני מצפה שבמחצית השנייה השער של ביירן ייפול. יש לי רק טענה אחת לאלישע לוי, למה במשחקים שאתה צריך להתמקד במתפרצות אתה משתמש בדבאלישווילי? דווקא ארבייטמן מתאים הרבה יותר למשחקה של מכבי חיפה באירופה. זה הדבר היחיד שאליו יש לי טענה. השאר? אני גאה שאנחנו שם.
רק לתקן אותך לוסיו לא בבאיירן הוא באיטליה אם אינני טועה ,הוא עזב את באיירן מינכן לפני תחילת העונה. לוסיו משחק אם אני לא טועה באינטר ,תקנו אותי אם אני טועה
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה א. מכבי לא שיחקה באליאנץ ארינה. ב. לך תעלה את חבורת הנגרים של קלינגר במדים של חיפה במינוס 10 מעלות בשלג מקפיא, מצדי בגן באיזה פרבר בגרמניה ותראה איך הם מקבלים חמישייה... ד. בוא תשווה לי את באיירן שאתה רואה פה על הדשא לעומת האימפריה הזאת ב-2004/5... ג. הקמפיין הזה הוא חרפה! המזל של מכבי חיפה זה שהיא משחקת נגד באיירן ויובה שהן פשוט פרווה, אין לי ספק שאם היא היתה משחקת נגד יובה ובאיירן כשהן בכוחן המלא, זה נגמר בהשפלה. ועדיין באיירן בלי ריברי, רובן וקלוזה, היתה ראויה ליתרון במחצית הזאת אילמלא הפרצוף של דוידוביץ' והחמצה נוראית של גומז. דרדלה של משומר, נכון שכחתי, שאלו יהיו המצבים של חיפה בקמפיין "המצליח" הזה. שי, מי זה פראנייץ? גומז, זה אותו שחקן שכבר 14 משחקים לא שם גול... מי לא משחק: שלושה שהזכרתי ולוקה טוני שאותו שכחתי...ארבעה שחקנים שהם הבדל בין באיירן טובה- לבאיירן משעממת ועלובה. אגב מצחיק אותי שאתם אומרים שאני שונא ומטיף לשנאה נגד חיפה בעוד שבכל דיון (אתם מוזמנים לבדוק) מול קבוצה שאני שונא הרבה יותר כמו הפועל ת"א אני רק משבח אותם ואת הקמפיין שלהם. אוווו והנה מצבון ראשון, קטן דקה 49. מזל טוב. שי מישהו ביקש ממכם לנצח איזושהי יריבה? פרט למשחק בבורדו לא הייתם שקולים לאף קבוצה, לא ליובה בחוץ עם הבונקר, לא ליובה בבית שבה לא בעטתם לשער, לא מול באיירן בארץ ששיחקתם בתאכלס 10 דקות במחצית השניה ולא היום, בכל הקשור ל-45 הדקות הראשונות. ביקשו שתשחקו כדורגל, וזה שאלישע נותן כל מיני סיסמאות והצהרות יחד עם הבוס שלו לא אומר שזה המציאות...כדורגל פתוח שמכדורגל פתוח, הגעתם ל-5 מצבים ב-450 דקות של כדורגל
"המזל של חיפה" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx המזל של חיפה הוא ליפול בבית עם 3 קבוצות גדולות שפחות או יותר שוות ברמתן, בניגוד למכבי ת"א שהיה לה המזל לשחק נגד קבוצה רעועה כמו אייאקס שמלכתחילה היה ברור מה יהיה סדר המקומות בבית, כך שלשלושת הקבוצות לא היו יותר מדי סיבות להתאמץ יותר מדי נגד מכבי ת"א, כמו שיש להן סיבה להתאמץ יותר נגד חיפה. באיירן ויובה אולי לא "אימפריות" כמו שהיו כששיחקו נגד מכבי ת"א(נגיד), אבל הבית של חיפה הוא הרבה הרבה הרבה יותר קשה, מהעובדה הפשוטה ששלושתן שוות וכל משחק נגד חיפה הוא משחק של win or die מבחינתן. וזה די ברור שאתה משמיץ את הקמפיין של חיפה מהסיבה הפשוטה שאתה לא רוצה שיהיה לה עוד קמפיין מכובד שיעפיל גם הוא על הקמפיין של מכבי ת"א בזמנו. חוץ מזה שבאחד האשכולות גם הודית שאתה שונא את מכבי חיפה, כך שלא צריך להתפלא שאחרי שאתה מגיב תגובות כ"כ מגוחכות לגביה(קמפיין חרפה וכד') אנשים יגיבו באופן דומה.
יש לי שאלה : האם תוכלו לכתוב לי קישור שמראה לי את עשרת הגולים המועמדים לגולים היפים בעולם לשנת 2009 ? בהצלחה לחיפה !
נכון אייאקס קבוצה רעועה, לכן כל השחקנים הכוכבים שלה משחקים היום בליגה השניה בישראל... הבית הזה יותר קשה, נכון...באיזה סרט אתה חי? אתה יודע למה הן שוות יחסית ברמתן? כי באיירן ויובה פשוט קבוצות הרבהת יותר חלשות, ועדיין לא תמצא אחד שיגיד לך שאתה צודק במקרה הזה חוץ מריקלמה1 ואתה... אני שונא כל קבוצה שהיא לא מכבי ת"א, אבל זה לא מונע ממני לפרגן כשצריך באמת, ראה ערך הפועל ת"א. עד אז, עשה לנו טובה, אל תבלבל בשכל ותנסה לייפות את הכישלון של חיפה בליגת האלופות. באיירן ויובה לא אימפריות...נגיד, אתה פאתטי. אין פה שחקן אחד פרט לשווינשטייגר, לאם וואן בויטן שבכלל יכולים להיות בהרכב של הקבוצה ההיא שבה שיחקו אוליבר קאן, באלאק, לוסיו, מאקאי, זה רוברטו ושות', אתה מביך את עצמך שאתה בכלל מעז להשוות...שלא לדבר על יובה שבשורותיה שיחקו דל פיירו, נדבד (שלושתם בלי קביים), טרזגה, איברהימוביץ', זאמברוטה ושות'...שוב, אתה פאתטי. אם תוציאו 0:0 היום זה יהיה הישג מצוין מבחינת חיפה אבל זה עדיין לא יפצה על זה שהדרך שבה הוא הושג זה משחק מכוער ומגעיל, כשהחלוץ שלכם אגב, נוגע 0 פעמים בכדור.
אתה מעורר רחמים, נשבע לך. כושלאמא של קטן, כמה פעמיים הוא יכול לאבד באמצע המגרש? ספרתי כבר 10 כדורים שהוא איבד והרס התקפות, אפס מאופס.