הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

http://de.uefa.com/ml/images/logos/70x70/50037.Xxx באיירן מינכן - מכבי חיפה http://www.uefa.com/ml/images/logos/70x70/59045.Xxx

צד אחד נלחם על הכבוד שלו, אך הצד השני נלחם גם על ההשרדות שלו במפעל. תקופה רעה מאוד עוברת על באיירן מינכן. הקבוצה לא הציגה כדורגל טוב העונה למעט פעמים מעטות וכל האצבעות מופנות כלפי האישיות הקשוחה על הקווים. מה שמפריד בין לואיס ואן חאל ופיטורים מעבר למצב הנוראי בליגה כאשר הצמרת בורחת, זה הדחה מוקדמת בצורה חריגה של באיירן מינכן מליגת האלופות. ניצחון מול חיפה זה בגדר חובה ואולי אף זה לא יספיק על מנת למנוע הדחה מהמפעל בשל התלות במתרחש במשחק בין בורדו ליובנטוס. אם בורדו לא תפסיד בצרפת וחיפה לא יעשו את הבלתי יאמן ויקחו נקודות במינכן, אז הכל מוכן למשחק מכריע בטורינו. אולי לא הכל רע כאשר גומז חוזר להבקיע ואוליץ' חוזר לשחק כדורגל. מול חיפה על הנייר זה אמור להספיק אלא אם כן חיפה יצליחו לרשום סיפור סינדרלה שירמוס סופית את כבודו של ואן חאל ואת העונה של באיירן מינכן.

http://de.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/ucl/88/80/09/888009_mediumsquare.Xxx
    השמחה ברמת גן. כיום המצב רוח במועדון שונה מקצה לקצה

נכתב ע"י סלע (Der Kaiser)

עוד מחזור בליגת האלופות עובר והכל נשאר אותו הדבר,חיפה מגיעה למשחק מול באיירן אחרי עוד ניצחון ליגה ועם 10 נצחונות רצופים בליגת העל,אבל היא מגיעה גם אחרי עוד מחזור רע בליגת האלופות ועם הפסד 1-0 בבית ליובנטוס ונשארת בלי נקודות ובלי שערי זכות,הקבוצה היחידה במפעל עם מאזן שלילי שכזה ובחיפה יודעים שאם זה ימשיך ככה הם יהיו הקבוצה השנייה אי פעם בליגת האלופות שתעשה את ה"הישג" הזה ביחד עם דפורטיבו לה קורוניה ב2004/05.
    עד עכשיו המשחק הכי גרוע של מכבי חיפה בליגת האלופות היה במחזור הראשון נגד באיירן מינכן בבית,מה שלא מביא אופטימיות רבה במחנה הירוק,במיוחד שהמשחק עכשיו הוא באליאנס ארינה,מצד שני בחיפה יודעים שמאז השחקנים קיבלו קצת יותר ניסיון ומקווים שבעקבות כך אולי יהיה אפשרי להשיג שער ראשון במפעל.
    עוד שני דברים שגורמים לקצת אופטימיות אצל חיפה הם שלמעט גוסטבו בוקולי כל השחקנים כשירים אחרי שגם קולמה וגם גולסה ככל הנראה יוכלו לשחק ואולי אפילו יפתחו מחר במשחק ובנוסף באיירן מינכן נמצאת בתקופה די רעה בליגה ובאירופה והיא מגיעה בלי ניצחון ב-4 המשחקים האחרונים שלה ועם מאזן של 3 תיקו והפסד ב-4 משחקים שבהם היא כבשה רק 2 שערים,להבדיל מהפעם הקודמת שהקבוצות נפגשו ובאיירן הייתה אז בתקופה טובה עם 3 נצחונות רצופים כולל 5-1 על דורטמונד.
    ככל הנראה ההרכב של חיפה יהיה שונה מההרכב שפתח בשני משחקי הליגה האחרונים וטשיירה יחזור להרכב במקומו של מיימון,קולמה יחזור במקומו של עותמאן וגם גולסה צפוי לפתוח,עדיין לא ברור אם במקום רפאלוב שהצטיין במשחק מול נצרת או במקום שלומי ארביטמן שכבש שער במשחק האחרון אבל נראה יחסית לא חד כשהוא גם החמיץ לא מעט הזדמנויות.
    בירם כיאל יחזור סוף סוף לשחק בליגת האלופות אחרי שהחמיץ את שני המפגשים מול יובה בעקבות האדום שקיבל מול בורדו לקראת סיום המשחק,דוטרה לעומתו עדיין מרצה את ההרחקה במשחק הראשון מול יובנטוס,מי שנמצאים בסכנה לקבל צהוב שני הם ג'ון קולמה ועלי עותמאן.

http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg812089.Xxx
    בחיפה מקווים להופעה נוספת של התמנון,דוידוביץ'.

נכתב ע"י זיו(rainman)

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני אגיד?משחק קשה,כמעט בלתי אפשרי להשיג בו משהו מלבד הפסד,דווקא אני מרגיש ששער מוקדם של באיירן יבוא לטובתנו בקטע של לשים גול ראשון בליגת האלופות(לא שאני מייחל לשער מוקדם),נקווה שבאיירן תמשיך עם היכולת הגרועה שלה מהזמן האחרון ושתבוא מזלזלת למשחק מולנו ושנתפוס איזה יום נדיר ונצליח להשיג משהו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו עכשיו כשהגרמנים במשברון אני חושב שאנחנו צריכים נס בשביל לצאת משם עם נקודה. אני כבר אסתפק בשער אחד ותמים...ברצינות, הבדלי האיכות ברורים.

אני קראתי לפני מספר ימים טור מצחיק ב-ONE שההשגים שלנו באירופה מתגמדים לעומת ההשגים של מכבי ת"א בליגת האלופות. מבלי להכנס לדיון מיותר אני רק יכול להגיד שאייאקס ששיחקה מול מכבי ת"א היתה גם מפסידה בכל המשחקים נגד ביירן, יובה ובורדו...אני פשוט התביישתי מהקבוצה שהיתה לנו אז ולא במקרה הפסדנו ברמת גן. לא, אותה אייאקס שראינו ברמת גן לא היתה אולי משיגה נקודה בבית של מכבי חיפה היום.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה ירוק מבחוץ ואדום מבפנים?
    ישראליות באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

(אני לא אוהד הפועל)

5. gustavo_broccoli Member

צריך כבר להבקיע, מקווה לתיקו, חולם על הפתעה.

הירוק הזה ירוק מאוד.

6. alexshw Member

כל דבר פרט להפסד, יהיה בגדר נס ומשחק הירואי.
    אבל בכל מקרה, FORZA MACCABI HAIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו בכל המשחקים, קשה לי להאמין שמכבי חיפה יכולה להוציא משהו מהמשחק הזה. באיירן מינכן לא במצב טוב בליגה, רחוק מכפי שהיא ציפתה להיות בשלב הזה של העונה, ואולי כל מה שהיא צריכה זה משחק מהסוג הזה מול יריבה נחותה בהרבה על הנייר.

8. Raulito Madridista

שער ראשון העונה במעפל? - בהחלט אפשרי. נקודות ראשונות או אפילו תיקו - הסיכויים נמוכים מאוד וברור למה. באיירן מגיעה למשחק כחייה פצועה והיא בכושר איום ונורא, אבל כמובן שההבדלים בין הקבוצות עדיין גבוהים מאוד, גם אם חיפה הייתה מגיעה למשחק במצב האופטימלי מבחינת סגל השחקנים וכושרם. מלבד הצד המקצועי, יש גם את הצד המנטאלי. הקהל של באיירן הרבה יותר פעיל מאשר מה שקורה בטורינו ולא קל לשחק שם. ייתכן שבהתחלה יירדו לשחקנים הרגלים. טוב עושה אלישע לוי שמחזיר את גאדיר להרכב. הוא מסוגל להתמודד עם הגרמנים גם בפיזיות וגם במהירות.

מדוע אני חושב שחיפה תכבוש? - בשל סגנון המשחק של באיירן. ברמת-גן, הגרמנים שיחקו מבוקר מאוד ובאדישות מסויימת. הפעם, המשחק הוא על החיים ועל המוות שלהם, והקבוצה חייבת לנצח גם כדי לחזור למסלול הנכון וגם כדי למנוע ביזיון. כמובן שהפסד חלילה יסבך את באיירן גם במאבק על המקום השלישי. ולכן - באיירן צפויה לפתוח חזק ולטוס עם כולם למעלה. ייתכן שיפול שער מהיר ואז הסיפור של חיפה יהיה לא נעים, אבל בהחלט אפשרי שבאיירן תמשיך לשחק בטיפשות ושחיפה תתפוס אותם עם המכנסיים למטה. ההגנה של באיירן חלשה מאוד ואת זה אפשר היה לראות במשחק בארץ, כשקטן עשה צחוק מואן בויטן והשאר, פרט ללהאם.

בואו נודה באמת - הפסד של חיפה היום ממש לא יהיה כישלון, וגם אם היא תפסיד על האפס, למרות שאני בטוח שהיא כן תגיע למצבים. הפעם דבאלשווילי יהיה חייב להיות מפוקס. הוא מחמיצן כרוני ובצ'מפיונס מן הסתם לא יהיו לו ארבעה מצבים לגול במהלך המשחק, בניגוד לליגה. אולי במשחק אחד בלבד עד עכשיו חיפה נראיתה נחותה משמעותית מהיריבה, וגם זה בספק(אני מתכוון למשחק השני נגד יובה). הציפיות והאכזבות צריכות להיות בהתאם. ואם אריאן רובן ישחק - הסיכויים של חיפה עוד יותר נמוכים. הוא לא בהכרח סוחב קבוצה, אבל הדריבל שלו אדיר ופשוט צריך רק לתת לו את הכדור.

9. מיכל3 Member

הסיכויים היום להוציא נקודות מהמשחק לצערי קלושים, כמו שדור אמר- באיירן מגיעה למשחק כחייה פצועה וחייבת 3 נקודות כדי להשאר עדיין בתמונה למרות שהסיכוי שלה לסיים במקום שני כמעט תיאורטי בלבד. קשה לי לנחש מה תהיה התוצאה..אבל אני מקווה לפחות לשער, שער אחד של כבוד מחמישה משחקים. את זה השחקנים חייבים לאוהדים בלי קשר לתוצאה, בתקווה שהמשחק לא יגמר בתבוסה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/09
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכבים משוערים:

באיירן:
    בוט, להאם, ואן בויטן, דמיקליס, בטסובר, מולר, טימוסצ'וק, ואן בומל, שוויינשטייגר, גומז, קלוסה.
    חיפה:
    ניר דוידוביץ', אייל משומר, דקל קינן, שי מימון, פיטר מסיללה, ג'ון קולמה, בירם כיאל, עלי עותמאן, מוחמד גדיר, יניב קטן, ולדימיר דבאלישווילי.

קצת לא ברור לי התפקוד של מולר,הוא מתופקד בתור קשר אחורי או שזה איזשהו משהו מוזר של וואן שמשם לקחתי את ההרכב...מפחיד אותי לראות את קלוסה מולנו.

11. איגור .פ. Member

פעם ראשונה שיש לי חשש ענק מתבוסה ענקית ,באיירן היום נראה לי תתפוצץ למרות חסרונם של צמד ה- ר' (רובן , ריברי).

באיירן חייבת ניצחון ולקוות לטובה מבורדו ,אחרת היום באיירן מודחת מאלופות.

אני מניח שחיפה תכבוש ,אבל לא תוציא נקודות.

12. Y4K91 Member

אני חושב שזה המשחק בו חיפה סוף-כל-סוף תכבוש
    ככה 6-1 לבאיירן אם שער כבוד בתוספת הזמן

למרות שהכי טוב יהיה שתעשו תיקו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/09
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

המילה "הליכה" היא מחמאה למה שאנחנו רואים ב-20 הדקות הראשונות, ועדיין באיירן הגיעה למצב וחצי שבכל יום אחר נגמרים בגול. באיירן בלי ריברי, קלוזה ורובן נראית כמו ערימה של כלום.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יניב קטן, אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותו אני מוכרח להגיד את זה , לא הפסדתי כלום.
    מסירה אחת טובה לא ראיתי ממנו. אחת...

כמה שקיוויתי, עד עכשיו די מתסכל לראות את חיפה. ה0-0 בעיקר בזכות החולשה של באיירן.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

0:0 שלא משקף את המשחק. שתי הקבוצות הולכות על הדשא אבל מכבי חיפה לא רק שהיא מנפקת 0 שערים ו-0 נקודות עד עכשיו, במשחק הזה היא מנפקת גם 0 בעיטות ו-0 מצבים, 0 בעיטות לשער. 0 כמו כל הקמפיין הזה של מכבי חיפה.

שחר אתה צודק הקמפיין הזה הוא לא כישלון - הוא חרפה. (ברוב המשחקים חיפה הפסידה 1:0 אבל זה בגלל שהיריבות שלה לא הגיעו לרמה המצופה מהן וגם החמיצו לא מעט).