הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לנצח גם באוסטריה אבל בואו לא נהיה חזירים גם נקודה שם תהיה טובה. ואיך שסלטיק נראית גם נגדה אפשר להוציא נקודה בחוץ...

אני מקווה שהשתן לא יעלה להפועל לראש והם לא יתרסקו באוסטריה. מה שכן מבחינת היחס הפנימי בין 2 הקבוצות הפועל ביתרון עצום במידה ויהיה שיוויון נקודות.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ענקית הפועל ת"א, מגיעות לה כל המחמאות על ערב כדורגל בלתי נשכח ותצוגת כדורגל סופר מרשימה. ידין, דה סילבה, בן דיין, מנטשה, נאתכו וכו' וכו' וכו'.... כולם היו נהדרים, על כולם כמובן ורמוט ובמיוחד שכטר הענק, בעונה שעברה עוד הספדתי אותו והתייחסתי אליו בתור עוד ילד לא יוצלח, העונה הוא עושה קפיצת מדרגה סופר סופר משמעותית, הוא נראה הרבה יותר בוגר, הרבה יותר חכם, והרבה יותר מוכשר. שכטר ענק.

המבורג מנצחת בסלטיק, תוצאה שהיא לדעתי לא טובה להפועל ת"א, העסק בבית הזה לא פשוט בכלל והפועל ת"א עדיין רחוקה מעלייה לשלב הבא, המשימה תהיה מאוד קשה.

3. SeRgInHo Member

לדעתי דווקא התוצאה במשחק השני טובה להפועל. הרי ברור לכולם שהמבורג תעלה בסופו של דבר, אז עדיף שתצבור כמה שיותר נקודות נגד השאר.
    על נקודות בוינה אני לא בונה, בבית הם מפלצות. בחוץ אפשר לעשות דברים טובים מול סלטיק (שכבר תאבד סיכוי ממשי לסיים במקומות 1-2) וגם נגד המבורג הכל פתוח

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש נהנתי היום מהמשחק, איזה קצב ואווירה היום בבלומפילד עם הצגה ענקית של הפועל ת"א שראוייה רק למחמאות על התצוגה היום.
    משהו שונה השנה בהפועל ת"א, היא הפכה לקבוצה עם חלק התקפי אדיר אבל ההגנה שלה מאוד התחלשה, לא מתאים להפועל ת"א שתמיד "הביסה 0-1".
    שכטר ענק היום, אני לא אוהב אותו בלשון המעטה אבל שמצליחים לסדר לליידיבוי הזה את הראש רואים כמה כדורגל יש לו, ורמוט כמוהו זה כבר לא אותו השחקן הדי אנמי של השנה שעברה, גם הוא עשה שיפור אדיר השנה ובעצם השניים האלו עשו היום על המגרש מה שרצו יחד עם ווצ'יצ'ביץ' המצוין שהפועל די "גנבה" כי השחקן הזה די גדול על הליגה שלנו.
    כמובן ברור שמשחק באירופה זה לא כמו משחק בליגה אבל עדיין 1-5 בבית על קבוצה שהיא לא איזה ליצנית זה ראוי לציון כי האוסטרים עמדו יפה עד הפצצה של הגרוזיני והגיעו ללא מעט מצבים.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דעתךי התוצאה הזאת נותנת המון ביטחון להפועל דווקא למשחק החוץ בוינה, אחרי הכל המשחק הוא בארנסט האפל שאומנם זה 50 אלף איש אבל היציעים רחוקים מהמגרש וזה לא המגרש הביתי של ראפיד שמכיל 17 אלף והאוהדים יושבים עליך, מה גם ש-5:1 שוב מבחינה פסיכולוגית ייתן המון ויש סיכוי טוב לתיקו וגם לא רע לניצחון.

6. cityblues beter dead than red

כל הכבוד להפועל!!!

מהרגע שהתחיל המשחק ידעתי שהפועל תנצח-אך לא בתוצאה כזו ובטח לא ביכולת כזו.
    בלי להכנס לויכוח המטופש מי מייצגת אותנו טוב יותר...
    הפועל נתנה לנו היום תצוגת כדורגל איכותית שלא תבייש את לית האלופות.
    שכטר-שחקן חכם ואיכותי...לא מתאים לליגה הישראלית.

סלטיק 2009/10-בדיחה עצובה.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו, איזה ערב. אמרתי מהמשחק נגד סלטיק שמנטאש שחקן גדול, רק שייתנו לו את המפתחות כבר. נתנו לו והוא נתן משחק מושלם. תיקולים מעולים, כל פס הלך למקום(היו לו 3-4 כדורים ארוכים מושלמים שפירלו היה שם אותם בקלטת שלו), החזיק לנו את מרכז השדה. אני לא רואה קבוצה בארץ שעומדת במרכז שדה של ידין ומנטאש, ומה נעשה כשאבוטבול יחזור? לצערי הרב, אני לא רואה את גוטמן מוציא את נאתכו מההרכב, ויכול מאוד להיות שזה ישתלם לנו בהמשך, כי אם לא בסוף נאתכו לא יממש את הפוטנציאל שלו, אבל הוא לא חייב להיות באנקר בהרכב. איתי שכטר, גילי ורמוט ונמניה ווצ'יצ'ביץ'. אולי 3 המכדררים הכי טובים בארץ, פשוט תענוג לראות אותם בהתקפה ביחד. אמרתי את זה לפני זה ואני אגיד את זה אחרי זה, אני רואה את הפועל תל אביב קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה, ולא משנה איך העונה הזו תיגמר.

8. Ariel Member

מי שחושב שצפוי שידור חוזר בארנסט האפל טועה ובגדול- אפקט ההשפלה יבוא היטב לידי ביטוי בצורת לחימה חסרת פשרות של האוסטרים וגב אדיר של תמיכה מהיציעים.
    המטרה לא תהיה לנצח את הפועל, אלא להשפיל אותה בחזרה.

העיתונים והתקשורת באוסטריה ידאגו לחמם ולערבב היטב את הדייסה המקולקלת.

הפועל צריכה לנצל את העניין ולגוטמן זו הזדמנות פז להראות את מה שהוא המציא- לנצל את הטירוף האוסטרי בהסתגרות צפופה ויציאה למתפרצות קטלניות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/09
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד מישהו רואה את הפועל מפסידה נקודות בנצרת, חיפה דורסת את בית"ר והפער כבר דו ספרתי ביום שני? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx והופ גוטמן שוב יתחיל לבכות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט מסכים איתך אדם.
    בכל זאת למה בליגה היא לא יכולה לדרוס ככה ועכשיו כן? האם במשחקי אירופה השחקנים משחקים עם טיפה יותר מוטיבציה? קבוצה שמביסה 5-1 את ראפיד וינה לא צריכה לאבד נקודות מול קבוצות כמו אשדוד עם או בלי החלטה לא טובה של השופט!

לדעתי הפועל ת"א חזק בתמונת העלייה, למה לא? היא ניצחה את שתי משחקי הבית שלה ובחוץ הפסידה להמבורג. לא כזאת ביג דיל, נכון? מבחינתי המפתח יהיה בוינה. האם האדומים יכולים לצאת משם עם לפחות נקודה? בהנחה שהמשחק בסלטיק הולך לאיבוד אני מקווה שבבית נגד המבורג הפועל ת"א יכולה להוציא לפחות נקודה.

דבר אחרון, בחודשים האחרונים אמרתי מספר פעמים שהפועל ת"א מבחינתי הקבוצה הטובה בארץ. עכשיו אולי אוהדי הקבוצה יתחילו גם סוף סוף להבין למה שהתכוונתי? נדמה לי שדור ניסה קצת להתחמק מתואר הפייבוריט, אבל מבחינתי הפער שיש למכבי חיפה בליגה ממש לא אומר הרבה בטח לא השנה אחרי הקרקס של לוזון.

11. Igi Member

החוזק והיתרונות של מכבי חיפה שונים מאלה של הפועל, בסופו של דבר רק בסיום השנה נוכל לשפוט מי באמת הייתה קבוצה חזקה יותר העונה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

חזרתי מבלומפילד מהמשחק הכי מדכא שראיתי בחיי. טוב, אולי לא, אבל רוב המשחק חשבתי רק על דבר אחד: איך לעזאזל הקבוצה הזאת שפירקה היום את ראפיד וינה לא מצליחה לנצח את כל הפאקינג אשדודיות למיניהן? איך אנחנו נראים כל כך טוב מול קבוצות אירופיות מכובדות אבל כבר באוקטובר אנחנו 9 נק' מחיפה ומסתמכים על שיטת לוזון? איך השחקנים שהבקיעו היום כמעט מכל מצב הצליחו להחמיץ מול אשדוד בשבת בכמויות שמספיקות לעונה שלמה? מתסכל.

נהיינו ליברפול של הכדורגל הישראלי, ואתם יודעים כמה אני מחבב את המקור...

13. Igi Member

מה זה אומר כל העניין של השניצל בהקשר של ראפיד?

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

השניצל הומצא באוסטריה, וינה.

15. riquelme1 Member

בטח שזה משנה, לא משנה לבן אדם שמתעלם מהמציאות, כי מכבי חיפה קבוצה טובה יותר מהפועל, ואני אומר את זה בתור אוהד של הפועל.

לא רק שחיפה ניצחה העונה את התפועל, היא גם ניצחה את הקבוצה שלקחה אליפות פעמיים ברציפות בליגה של הקבוצה שהפועל הביסה היום, חיפה קבוצה טובה יותר מהפועל וזה שהיא לא ניצחה ולא כבשה בבית הכי קשה בליגת האלופות לא אומר כלום.