הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. Y4K91 Member

יובנטוס עולה למקום השני אבל בבית יחסית חלש
    בורדו מפתיע בעלייה למקום הראשון אבל בבית כזה נראה לי כל המקומות יוכרעו במחזור האחרון.
    חיפה עוד מעט תפגוש את בורדו בבית ושם יש הזדמנות לה הזדמנעות ל3 נקודת (תעיזו להעיז) וגם מול יובנטוס בבית אפשר.

2. איגור .פ. Member

דוטרה אני יצא להגנתו הוא בן 18 ,הופעה ראשונה באלופות מול יובה ,אני מבין אותו ,הוא רצה להוכיח ,אז הוא נכנס בשחקנים קיבל אדום מוצדק ,אבל תנו לו זמן.
    עזבו את הילד הוא ילמד בדרך הקשה.

שאני יזכיר לכולם את מקרה ארבייטמן מול מאלמו לפני כמה שנים...

3. Igi Member

והנה בורדו מנצחת את באייירן באחד המשחקים המשוגעים העונה בצ'מפיונס. לא סתם אמרתי מתחילת העונה שזה הבית הקשה ביותר שקיבלה קבוצה ישראלית מהעובדה הפשוטה שכל משחק עבור 3 הגדולות בבית הוא על החיים ועל המוות בהקשר לעלייה.

4. George Best Member

כי שלומי ארבייטמן הפך לכוכב בפרמיירליג?

5. שגיא Guest

מה הקשר ארבייטמן? ארבייטמן עשה מעשה טיפשות רגעית גרידא.

דוטרה נכנס כדי לכסח. מה גם שהוא עשה את פשוט בגלל שהוא כבד ולא היה מסוגל להגיע לכדורים ובכל זאת נכנס במשחקים.

ואל תתנו להזדמנויות של חיפה להטעות אתכם. יובנטוס לא הייתה יכולה לחטוף שלוש פשוט מפני שכל ההזדמנויות של חיפה הלכו לידיו של בופון. העצירה הכי מרשימה הייתה דווקא של הכדור בדקה השניה, בנגיחה של דבלישווילי מהרצפה אבל העובדה שהכדור לא היה חזק הקלה על בופון להגיע אל הכדור.

ואני לא מבין את הדיבורים האלה על "חסרון של שלושה שחקנים זה לא תירוץ". מכבי חיפה צריכה "לתרץ" למה היא הפסידה ליובנטוס? לאן הגענו? יובנטוס הם אלה שצריכים לתרץ למה במקום לקרוע יריבה נחותה שנמצאת בעשרה שחקנים הם התמסרו כדי להעביר את הזמן.

6. איגור .פ. Member

אני לא מאמין שיש שחקן שנכנס כדי לכסח ,הוא נכנס מההתרגשות הוא עשה את מה שעשה היום.

אני חושב שלאלישע יש עבודה רבה איתו ,אבל עדיין אני נותן צ'אנס לשחקן הזה ,שחקן ששיחק במילואים ויאריאל ,יש תקווה ממנו ,והוא רק בן 18-19.

מעצבן אותי שאחרי 10 דקות כבר אומרים שהוא יחתך מהקבוצה ,תנו לשחק לנשום והזדמנות.

7. Igi Member

זגורי באמת שיחק בקור רוח יחסי ועשה דברים יפים. גם לדעתי צריך לקבל מדי פעם הזדמנויות בליגה. kfiros, אני לגמרי לא מסכים עם התגובה שלך לגבי חוסר הרכש וכו'. עד כה דווקא כן רואים שמכבי חיפה מצליחה להסתדר עם הרוטאציה הזו בין אירופה לליגה. לגבי ההפסדים והיובש בצ'מפיונס, אין מה לעשות.. גם מזל צריך לפעמים. חוץ מזה, תסתכל שגם עם הרכב חצי משני מכבי חיפה הצליחה לצאת היום עם 1-0 די מכובד בטורינו. אומנם יובה הייתה יותר טובה ולחצה לאורך כמעט כל שלבי המשחק(מי שלא צפה את זה התחיל לראות כדורגל מהיום), אבל באמת שראו שחיפה כן ניסו לעשות הכל ופשוט לא יכלו לעשות את ההבדל.

8. שגיא Guest

הוא קיבל כמה הזדמנויות ולא הוכיח את עצמו. לא הייתי מצפה שהוא יכנס ויפרפר את כל ההגנה של יובה. אבל שישחק באחריות. הבנאדם פצע את פליפה מלו שככל הנראה יעדר עכשיו תקופה מהמגרשים ועל זה והוא לא קיבל כלום. במקום להגיד תודה ולהירגע הוא המשיך לכסח עד האדום. דוטרה גם לא שיחק במדי ויאריאל אפילו. הוא חתם בקבוצה רק בקיץ, הורד לקבוצת המשחק, גם שם לא שיחק ורגע לפני תום מועד ההעברות הועבר לחיפה.

9. מיכל3 Member

שורה תחתונה מכל המשחקים עד כה- 0 שערים, 0 נקודות. עם כל הכבוד ל"הפסדים המכובדים" וללחימה הגדולה על המגרש, זה לא מספיק. אין שום יכולת התקפית, יש אולי 2-3 התקפות בכל המשחק שגם הן לא לא מנוצלות כמו שצריך. אותי זה מאכזב מאוד, כמו שאמרתי לפני המשחק- חבל שזה בדרך ללהיות קמפיין מביך.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/09
  10. riquelme1 Member

חיפה לא מביישת ולא נעליים, חיפה ב10 שחקנים מול יובנטוס בהרכב חסר והפסידה רק ממצב נייח, אני ממש לא מתבייש, חיפה צוברת ניסיון וזה יראה יותר טוב, היא הוגרלה לבית הכי קשה במפעל עד עכשיו.

באיירן מינכן נראת יותר גרוע מחיפה שהפסידה היום לבורדו, זה בית קשה מאוד לחיפה, אבל היא עוד תשיג נקודות, וגם תכבוש.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.bigsoccer.com/forum/static/groupicons/socialgroupicon_883_1234042549.Xxx הפועל תל אביב - רפיד וינה http://www.allsoccerplayers.com/pic/associations/teams/logos/802.Xxx

חמישי, ה-22/10/09. 21:05 בערב. אצטדיון בלומפילד. שידור ישיר יועבר בערוץ 10.

הפועל תל אביב מגיעה למשחק מול רפיד וינה כשהיא לא במצב טוב בליגה. הקבוצה טרם הצליחה לחבר 2 נצחונות רצופים וחלומות האליפות בתחילת העונה נראים כרגע רחוקים מלהתגשם, חרף קיצוץ הנקודות בתם 2 הסיבובים הראשונים בליגת העל. האדומים אמנם מציגים כדורגל טוב ומדי פעם גם משיגים תוצאות משכנעות, אך חוסר ריכוז ואי ניצול המצבים פוגע ביכולתה להתברג גבוה יותר בטבלה.
    למרות הצרות בליגה, באירופה הקבוצה של אלי גוטמן דווקא מספקת את הסחורה. במחזור הראשון הצליחה הקבוצה לנצח את סלטיק 2-1 לאחר שפיגרה במחצית הראשונה. מול המבורג הגיע הפסד, אך כזה שמתקבל על הדעת, למרות התוצאה הלא מחמיאה.

המשחק מול רפיד וינה משמעותי מאוד להמשך הדרך. באופן מפתיע, הקבוצה האוסטרית מוליכה כרגע את הבית, לאחר שהדהימה במחזור הראשון את המבורג 3-0 על אדמת אוסטריה ולא נכנעה בסקוטלנד לסלטיק.
    נצחון אדום עשוי להקפיץ את הפועל תל אביב למקום הראשון, כשתיקו או הפסד עדיין לא סוגרים סופית את הסיפור.

לקראת המשחק מול רפיד וינה, אלי גוטמן נאלץ לעשות מספר שינויים, בעקבות הרחקו של ואליד באדיר. אביחי ידין צפוי לעבור מעמדת הקשר האחורי לעמדת הבלם. בעמדת המגן הימיני דני בונדר מועדף על פניו של עמרי קנדה והאלתור של ערן זהבי. זוראב מנטשאשווילי יזכה לפתוח באחת ההזדמנויות האחרונות שלו להוכיח לצוות המקצועי שהוא ראוי להישאר בקבוצה.

הרכב משוער: וינסנט אניימה; דגלס דה סילבה, אביחי ידין, דני בונדר, דדי בן דיין; זוראב מנטשאשווילי, ביברב נאתכו, גילי ורמוט, נמניה וויצ'יצ'ביץ'; איתי שכטר, סמואל יבואה.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/02022009/2130673/8_gd.Xxx
    אולי הזדמנות אחרונה. זוראב מנטשאשווילי.

12. Igi Member

מיכל, למה זה קמפיין מביך? זה כן יצבוט בלב אם לא נשיג בסופו של דבר נק', אבל בסך הכל הם קיבלו את בית המוות של ליגת האלופות וזה לא שהם הובסו בכל משחק ושיחקו בבושת פנים. שלושת המשחקים הוכרעו בחוסר הניסיון של השחקנים במעמד (והנאיביות במצבים הנייחים די שיקפה את זה).

13. gustavo_broccoli Member

אין כאן מה להתבכיין או להתבייש: אנחנו לא בליגה של יובנטוס וביירן.

צריך להתרכז בליגה, שם מקומנו, ולקחת אליפות כל שנה.

מי שחושב שעם קטן כן היה לנו סיכוי חי באשליות.

תרימו את הראש,וצסתכלו קדימה, יש לנו משחק קשה מול בית"ר.

14. Igi Member

משחק חובה עבור הפועל. אני מקוה שהפעם היא לא תאבד נק' בגלל חוסר ריכוז(בהגנה ובהתקפה) כמו שהיה נגד אשדוד ותצליח להציב את עצמה בעמדה מצויינת בבית הזה.

באיזה מצב נמצאת ראפיד וינה בליגה?

15. חל יל Member

פשוט מדהים שך צהל החיזוי שלי!!
    פגעתי בול בכל, ספגנו משער נייח כמו תמיד
    הגענו ל2 מצבים טובים גג (דקה 1 +90) והפסדנו 1-0

ניתוח אשדר בקר