הישראליות באירופה 09/10: כל הנציגות הודחו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏23/6/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלשי כרגיל מזיין בשכל...

א. למכבי חיפה אין את הכושר שיש לקבוצות קטנות באיטליה

ב. עם כל הכבוד, מכבי חיפה לא מתקרבת לתקציב הנעליים של אלכס דל פיירו

ג. אם יובה תשחק כמו שצריך ולא תעשה שטויות זה יגמר ב-0:2 לפחות. (יובה לא קבוצה שדורסת אבל א תהיה לה הזדמנות היא תנצל אותה)

ד. סיכוי לתיקו 30 אחוז? טוב שלא אמרת לניצחון. הכל תלוי ביובה, כלום לא תלוי בחיפה. סיכוי לתיקו 5-10 אחוז, ושוב תלוי ביובה. (בדיוק כמו קאזאן אתמול, הרבה יותר מאשר דינאמו קייב לדוגמא כי המשחק הזה משקף את יחסי הכוחות הללו. בארסה שיחקה רע, ואל תיתן לסטטיסטיקה שאומרת 24-3 בבעיטות ו-12-1 בקרנות להטעות אותך, אם תסתכל על המשחק, תאכלס בארסה הגיעה ל-3/4 מצבי כיבוש פרט לשער ב90 דקות כשהרובם מגיעים אחרי שהם ספגו את השני המשקוף של איברה וקורה של טורה, וזה מקבוצה שנגד קאזאן אמורה לבעוט 7-8 פעמים למסגרת במחצית, היה סמוך ובטוח שאם אכן זה היה המצב, משמע בארסה היתה משחקת טוב גם בהנאה כדור ומסי היה נראה כמו מסי, התוצאה הסופית היתה 2:6)

ה. יובה לא נמצאת בתקופה מי יודע מה, 5 משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות, זה בדיוק המשחק שהם צריכים בשביל לנשום טיפה אוויר ולנצח, וזה משחק שאם הם לא מנצחים אותו הם יכולים ללכת לים.

ו. מכבי חיפה עם כל הכבוד, לא עשתה כלום באירופה מבחינת הקבוצה הזאת, עוד לא כבשה שער (אולי היום?) ובכלל עוד לא הראתה אפילו שמץ מהיכולת של הקבוצה ההיא ב-02/3, כשבאיירן במחזור הפתיחה מנצחת בקלילות ברמת גן, בורדו מזיעה במשחק עלוב גם שלה וגם של חיפה מבחינה התקפית, מבחינת ההגנה והבונקר (ציון 10 לשתי הקבוצות על אחד המשחקים המגעילים בתולדות ליגת האלופות, ממש משחק לישון איתו). כך שלפני שאלישע מדבר על עקיצה, תיקו וניצחון, שקודם יבקיע גול, כי יודעים מה? אתם יכולים להיות בטוחים שהוא ישמח עם 0:0 כשיובה יושבת עליו 95 דקות ולא כובשת, וגם עם הפסד של 1:0 אלישע יהיה מרוצה ויגיד שהם שיחקו יוצא מן הכלל כמו גברים בדיוק כמו שהם שיחקו כשהפסידו לבאיירן "רק" 3:0, במשחק שבתאכלס במחצית הראשונה אם נמצא חלוץ במקום אוליץ', לדוגמא קלוזה או גומז (את זה לא נדע לעולם) כנראה ש-3:0 זו תוצאת המחצית ואם לא אז כנראה שזה קרוב לכך, מה גם שנציין את העובדה שבאיירן ממש לא היתה בשיאה, ריברי ורובן לא השלימו משחק מלא ובכלל חיפה ב-90 דקות הגיע ל-3 מצבים שיכולים להסתיים בשער, 2 מתוכם, מתנת ההגנה של באיירן, בעוד רוב המצבים של באיירן נבעו ממשחק צירופי מסירות שלפעמים נמשך 2-3 דקות, כשכל שחקן נוגע פעם מקסימום פעמיים בכדור, בניגוד לגולסה קטן כיאל שחשבו כנראה שהם משחקים מול הפועל עכו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/09
  2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם זה שאלישע בדרך כלל הוא זיין שכל אבל מה רע בלבוא במטרה להוציא משהו מהמשחק?
    הרי אף אחד לא יופתע אם יובנטוס תנצח, כך שלמכבי חיפה אין מה להפסיד ולבוא במטרה לעשות משהו מול קבוצה שלא נמצאת במצב הכי טוב זה מתבקש(תראה אתמול את הניצחון של ליון על ליברפול בלי כמובן להשוות, ואת הניצחון של ציריך על מילאן במחזור הקודם).
    לדעתי יובנטוס תנצח בסופו של דבר אבל תיקו/ניצחון של מכבי חיפה זה לא בשמיים וטוב בשביל מכבי חיפה שאלישע מכוון עבור הפתעה ולא עבור בונקר.

3. מיכל3 Member

אין לי שום ציפיות מרפאלוב היום, כל פעם כשהיו לי הוא דאג להחזיר אותי אל הקרקע. כמו שאמרתי בפעם המי יודע כמה, עד שהבחור לא יעשה שינוי רציני בראש אני לא מצפה לכלום. לתת לעותמאן מקום בהרכב היום לאחר שלא פתח אפילו פעם אחת בליגה זה הימור, אבל אין לאלישע הרבה ברירות. אני דווקא התרשמתי ממנו לטובה בדקות המעטות שהוא שיחק בליגה, שחקן התקפי עם הרבה תעוזה. נראה איך זה יתבטא היום במגרש בטורינו.

אני שמחה לפחות ששלומי סוף סוף יפתח בהרכב במפעל הזה, מגיעה לו ההזדמנות הזאת ואני מקווה שהוא ימשיך ביכולת ההבקעה הנפלאה שלו לאחרונה גם ברמות האלו.

אני מנסה למצוא נקודות אופטימיות היום, ולמרות שיש כמה מעטות על אף חסרונם של שלושה שחקני הרכב חשובים, הציפיות שלי היום שואפות כמעט לאפס. ההפסדים הנאיביים (במיוחד מול הצרפתים) הוציאו את האוויר גם לאוהדים, התרגשות גדולה יש כמו תמיד, לא מדובר במשחק ליגה רגיל מול עכו, אבל קשה לצפות למשהו..למרות שיובה נמצאת בכושר בינוני למדי כרגע.

אני מקווה רק שלא נסיים את הקמפיין הזה בצורה הכי מביכה שיש עם אפס נקודות, כמו שזה נראה כרגע.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איןו לי בעיה עם זה שלנסות לבוא להוציא משהו מהמשחק אבל הוא לא צריך להגיד דברים כמו: אנחנו באים לשחק את המשחק שלנו, נבוא לנצח, ובלה בלה בלה שטויות כאלה, כי עם כל הכבוד, מכבי חיפה לא תשחק את המשחק שלה, והיא לא תבוא לנצח, היא תשחק איך שיובה תכתיב לה לשחק ואם היא תנצח זה לא יהיה בגלל משחק התקפות וקישור משובח, אלא מגניבה, כנ"ל תיקו, בפועל חיפה תסתגר כמו שעשתה בבורדו וכמו מול באיירן ותקווה לטעויות הגנתיות של יובה מחצאי מצב שיהיו לה, אם יהיו לה. מה גם שלדעתי אלישע צריך להרדים במסיבות עיתונאים ולא להוציא אימרות שרק עשויות להעלות את הדירבון והמוטיבציה של השחקנים של יובה שגם ככה היא "בשמיים". טוב שהוא לא אמר שחיפה פייבוריטים...

5. חל יל Member

חש חזק 1-0 ליובה מאיזה קרן דלוחה כמו תמיד בכדורגל שלנו
    חיפה תגיע גג ל2 מצבים ואם לא תכבוש - היא תפסיד כי 0-0 לא יגמר

6. Y4K91 Member

אולי ליובה יש מכת פציעות אבל גם לחיפה חסרים שחקנים משמעותיים כמו קטן, כיאל וגולאסה.
    בנוסף לכל המשחק בטורינו ויובנטוס כבר לא יכולה לחכות להשיג ניצחון בליגת האלפות בייחוד אחרי רצף משחקים גרועים.

ועדיין יש להם את מספיק כוכבים בשביל להשיג ניצחון ראשון (ואם יהיה תיקו בין בורדו לבאיירן אז הם יוכלו לעלות למקום שני ואולי אפילו ראשון-תלוי בהפרש)

7. Raulito Madridista

לצפות לנקודה אפילו מהמשחק הזה, לפחות לדעתי - זה ללכת רחוק מידי. יובנטוס בכושר גרוע מאוד והיא לא בהרכב הכי חזק שלה על הנייר - הכל נכון, אבל אסור לשכוח שהפערים בין הקבוצות אדירים, שהמשחק בחוץ וזה מנמיך בצורה משמעותית את הסיכויים להפתעה, וגם שלמכבי חיפה יש הרכב מאוד חסר. אני חושב שיובנטוס תגיע היום במטרה לדרוס, היא חייבת נקודות ובמידה ולא תנצח היא תיהיה בעמדה מאוד לא נוחה בשלב הבתים הזה. ולכן, אני מרוצה מהמערך היותר נסוג של אלישע. עותמאן יכנס למרכז מידי פעם. אולי אפשר היה לשחק עם שלושה בלמים, אבל אלישע בחר בשיטה הזאת וזה טוב. יובה טובה הרבה יותר כשמשחקים מולה פתוח, היא יודעת לעקוץ במתפרצות מהירות. וכאשר חיפה תשחק נסוג יותר, אולי ליובה יהיה יותר קשה. לדעתי השחקן המסוכן ביותר הוא אמאורי(ולא דייגו, שעדיין לא התאקלם בצורה טובה מספיק), שיקשה מאוד על קינן וטשיירה מבחינה פיזית. הוא מהיר, חד, גבוה וחזק. השער שלו נגד פיורנטינה קטע בצורת ארוכה והוא צפוי לעלות למשחק היום הרבה יותר רגוע. מעניין יהיה לראות מי בחיפה יקח אחריות כאשר קטן לא משחק, וכמה חבל שהוא אפילו לא יכל להגיע לטורינו בתור תייר, הוא מפסיד חוויה גדולה. בכל-מקרה, אני לא רואה את חיפה יורדת מובסת. הפסד מינימלי, עוד 'הפסד בכבוד'.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי שמכבי חיפה תעמוד שווה בשווה מול יובנטוס, היא תצטרך להעלות את הרמה שלה כפי שעשתה במשחק מול בורדו. חסרונם של הנעדרים יורגש בעיקר כשידרש להביא שינוי מהספסל, כיוון שהם כבר יהיו על המגרש.
    אני לא חושב שיש למכבי חיפה סיכוי להוציא משהו מהמשחק, כי יובנטוס צריכה מאוד את הנקודות והיא יודעת שזה משחק שיכול להשפיע עבורה מאוד על העונה כולה.
    הדבר שאולי יסקרן יותר מכל יהיה לראות את היכולת של עלי עותמן להתמודד ברמות האלה. אני לא חושב שזה יהיה צודק לשפוט אותו במשחק ראשון ועוד בעמדה זרה לו, אבל כן לראות איך הוא מסתגל.

9. gustavo_broccoli Member

לא ניראה לי שמכבי חיפה תצליח אפילו להוציא תיקו, אבל אם כן, אני מבטיח לשתות משהו אלכוהולי ירוק.

10. איגור .פ. Member

צר לי להגיד את זה ,אבל אני לא חושב שבלי קטן יש לחיפה מה לעשות ,השחקן היחיד שיש לו ניסיון באלופות.

אני מהמר 2-0 ליובה

11. Yotam Member

הימור סנסציוני שלי : 2-1 למכבי חיפה .
    מי המחליפים שלנו למשחק זה ?

12. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תגידו, כתוב בכותרת הפורום שזה פורום הימורים? אם אתם מחפשים פורום מסוג כזה, מבטיח שתמצאו גם אצלנו באייסוקר אחד פעיל, אבל כאן אנא, דיוני כדורגל נטו.

תודה.

13. kfiros Member

לדעתי מכבי חיפה מגיעה למשחק הזה במעמד מאוד לא טוב.. מצד אחד החסרון של קטן שעלול לפגוע חזק בליכוד של הקבוצה שתעלה היום ללא "מנהיגה". מצד שני יובנטוס שבאה עם המון המון לחץ למשחק הזה אחרי סדרה של כשלונות בליגה ואחרי שני משחקים לא משכנעים במפעל. מבחינתה של יובנטוס מכבי חיפה היא היריב הנכון בזמן הנכון.
    בכל מקרה אני מקווה שמכבי חיפה תציג כדורגל לוחמני ואטרקטיבי כמו במשחק נגד בורדו, הלוואי ונראה אותם תוקפים ורצים קדימה בלי להסתגר יותר מדי ולפחד מהיריב רק בגלל שמדובר "ביובנטוס"..

14. איגור .פ. Member

קראתי באיזה מקום שהמגרש מוצף מאוד אבל המשחק יתקיים כמתוכנן ,מעניין איך זה ישפיע על השחקנים של 2 הקבוצות.

אם זה נכון שהמגרש מוצף ,אני חושש שנראה משחק רע ,ובמגרש מוצף צריך לשחק לגובה.

נקווה למשחק טוב עם לחימה של חיפה כמו מול בורדו שבסופו נראהניצחון של חיפה.

15. שגיא Guest

טוב, מבלי להיכנס לניתוח מקצועי אבל ההרכב, הנעדרים והחסרונות, במחזור שבו ברצלונה מפסידה בקאמפ נואו, אינטר לא מצליחה לנצח בביתה את דינמו קייב ואוניראה כובשת רביעיה (!) במשחק חוץ, אני חושב שיש מקום לסנסציה גם בטורינו

שיהיה בהצלחה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx