דווקא אני רואה הרבה דמיון, דרום ת"א היא בדיוק כמו סנט פאולי. אבוקסיס בכה? אני מקווה שהוא התגבר, הרי קשה לא לאכול בארוחה משותפת...
אני מדבר פחות על המיקום הגיאוגרפי, למרות שגם בקריטריון הזה מדובר בעניין לא ברור. אם כבר הייתי אומר בני יהודה המייצגת את דרום ת"א מתקרבת לזה, אבל הפועל? לטעמי מדובר בצביעות אידאולוגית נטו. לא זכורים לי צעדים שביצע חוג האוהדים שלהם בכדי למגר גילויי גזענות ואנטישימיות מלבד להצהיר ולקשקש על זה בתקשורת. הרי כולנו נגד הגזענות, אך אף אחד לא מנפנף בזה כנושא בשורה כשבעצם אין בה שום תוכן.
אני לא סובל אנשים שקובעים מי שחקן טוב יותר לפי תארים. וינסנט אניימה שנה שעברה לא זכה באף תואר, למשהו יש ספק שהוא השוער הטוב בארץ? וכן, אביחי ידין טוב מבירם כיאל וצעיר ממנו בשנתיים, יש לו עוד המון לאן להתקדם ובגיל של אביחי ידין גם לבירם כיאל לא היו הופעות בנבחרת. ממש לפני 20 דקות חזרתי הביתה ברגל מבצפר וחבר שלי אוהד חיפה הסכים איתי שאביחי ידין פשוט שחקן טוב יותר מבירם כיאל.
אולטראס הפועל עושה הכול כדי למנוע גזענות, וזה שאנחנו לא רצים להודיע על כך לתקשורת(בדיוק כמו שעשתה מכבי עם גלעד שליט, שישר רצו לתקשורת כדי שישבחו אותם) לא אומר שאנחנו לא עושים כלום. על אנטיפה שמעת? הפועל וסט פאולי מייצגות כל אחת בארצה את אנטיפה. http://www.ultrashapoel.com/gallery/albums/hta_bj_0506/9_G.sized.Xxx ובכלל, מזה הפועל לדעתך? 2 הקבוצות מייצגות קומוניזם, ה-פועל.
איכסה קומוניזם... חצי מהאוהדים של הפועל ת"א מגיעים מצפון ת"א ומרמת-השרון, כל היאפים למיניהם. בני לוד או בני יהודה הם קבוצות שמתאימות לתיאור שלך על סט. פאולי.
כאלה שטויות לא שמעתי הרבה זמן. מאיפה לך הנתונים השגויים האלו? עברת בשערי 5 ו7 בבלומפילד ושאלת אוהד-אוהד מאיפה הוא בארץ? בתור אחד שגר בצפון תל אביב אני יכול להגיד לך שהרוב המוחלט של האוהדים פה הוא של מכבי ת"א ומכבי חיפה ורק אחרי זה הפועל ת"א, רוב אוהדי הפועל שאני מכיר משער 7 באים מבת ים, בראשל"צ או מאזור השרון(הרצליה, כפ"ס, רעננה).
איך יש יותר אוהדי מכבי חיפה בצפון ת"א מאשר אוהדי הפועל ת"א, לא מאמין לזה. אולי עכשיו זה קצת השתנה אבל ללא ספק פעם הרוב הגדול של אוהדי הפועל ת"א הגיעו מהשכונות האלו, קשה לי להאמין אנשים שאוהדים את מכבי חיפה בת"א לפני ששחר הגיע. למכבי ת"א יש אוהדים בערך בכל מקום בעיר וכנראה גם במדינה, גם כאן בירושלים אני מכיר איזה 4-5 אוהדי מכבי ת"א.
שכם אתה מתחיל לדבר שטויות לדעתי, קולמה מוכיח כל פעם מחדש שהוא הקשר הכי טוב בליגה שלנו , וחבל שאתה לא רואה את זה, לגבי אביחי ידין , לדעתי הוא שחקן מצוין אבל בואו לא נעשה השואות לא נתקדם לשום מקום , זה כבר עניין של דעה וידוע שלא כולם חושבים אותו דבר. אגב שמתי לב שאתה לא שוכח את ההפסד שלכם לנו(בגלל "תצוגת השיפוט ") , תרגע ותמשיך הלאה, למרות שעם הלוזריות שגוטמן ואבוקסיס מקרינים על הקהל זה מאוד קשה.
ממתי קולמה השחקן הכי טוב בליגה שלנו? הסיבה היחידה שהוא פותח בהרכב של מכבי חיפה כי אלישע לוי אוהב אותו עוד מהתקופה בסכנין, כל מאמן אחר כבר היה זורק את קולמה לונצואלה ומביא קשר אחורי טוב יותר.
קולמה הוכיח את עצמו במשחקי המוקדמות של ליגת האלופות , ושיחק מעולה במשחקים נגד הפועל ת"א ובורדו , לדעתי אין קשר אחורי בליגה שלנו שעולה עליו כרגע . אגב, אני חייב לשבח את טיישרה ששיחק מצוין נגד הפועל ת"א וגם נגד בורדו , הוא מראה שהוא שחקן חכם שיודע לעשות את העבודה קורא נכון את המשחק ומסתדר עם קינן .
תיקו, מצד אחד שסלטיק לא תתקרב ומצד שני שראפיד וינה לא תברח. יהיה משחק קשה להפועל הערב, אני מאמין שגוטמן יעשה הכנה טקטית טובה טרום המשחק כפי שהוא יודע. אם זה יספיק להם מול מוליכת הליגה הגרמנית? לא בטוח, הסיכויים לא גבוהים במיוחד אך בכדורגל כמו בכדורגל, הכל אפשרי.
טוב, אז מסתבר ששום דבר לא השתנה ושוב נשארנו את המחמאות אבל תפסו אותנו עם המכנסיים למטה. המשחק אתמול באמת היה טוב. היה טוב כמעט לכל אורכו. גם כשהיה נראה שוב בסביבות הדקה ה60 שחיפה מתעייפת, החילופים של אלישע הכניסו התלהבות חדשה והרבה מוטיבציה. הזדמנויות כמו של גולסה ורפאלוב אסור להחמיץ ברמות האלה. פשוט אסור. חיפה הייתה טובה מידי במשחק הזה כדי להפסיד וההפסד הזה רק בעצם מגביר את הפער שיש בינינו לבין שאר הקבוצות בליגה. כמו שמכבי חיפה יכולה לתת משחק חלש מול יריבת ליגה ומצב אחד יספיק לה לנצח, כך היה גם אתמול. כשכדור הקרן של בורדו סובב לתוך הרחבה בדקה ה82, ברגע שהכדור הגיע לשיא גובהו אמרתי בהחלטיות "הנה שער". חצי שניה אחרי זה הרשת רעדה. ההגנה של חיפה הייתה טובה במשחק הזה. לא טובה מאוד, אבל בהחלט טובה. דווקא טשיירה שכולם לעגו לו בהתחלה נמצא בקו עליה מתמיד. הוא סגר כמעט כל כדור שהצרפתים ניסו להעביר לרחבה. הגובה שלו מאפשר לו להגיע לכדורים גם כאשר התוקף מקדים אותו ולמרות האיטיות היחסית שלו, ואתמול ראינו כמו בלימות וחילוצי כדור יפים שלו. הבעיה כמובן בשחרור הכדור קדימה, אבל אם גם בזה הוא היה טוב אז כנראה שהוא היה עדיין היה משתף פעולה עם ז'ואאו מונטינו בספורטינג ליסבון. אולי אני חמדן, אולי אני לא רואה בעיניים, אבל בליגה שבה קבוצה כמו ציריך מנצחת בסן סירו (ויכוח לגבי טיבה של מילאן לא יכנס לפה) ואפואל ניקוסיה מוציאה תיקו חוץ מול אתלטיקו מדריד ציפיתי שהמחמאות יהיו גם על הישגים. הקבוצה הצעירה של חיפה משלמת כעת שכר לימוד. חסר הגרוש לליגה, הגרוש שכנראה יתווסף אם הקבוצה תזכה באליפות גם השנה ותצליח להגיע גם בעונה הבאה לליגת האולופות. המשחק הבא, מול יובנטוס, עושה רושם שהוא בעצם ההזדמנות האחרונה להוציא משהו מהקפיין הזה. אני מאמין שאם נפסיד גם את המשחק הזה אבל כבר נסיים עם 0 נקודות את כל הקמפיין אחרי שכל הרוח תצא מהמפרשים.
בתור אחד שיודע וחי את האזור הזה, אני בטוח שיש יותר אוהדי חיפה מאוהדי הפועל. האזור הזה פשוט מת מבחינת אוהדי הפועל, אני המון פעים מנסה להשיג הסעות וזה מאוד קשה, ואני מכיר המון אוהדי חיפה חברים שלי ובכללי מהאזור.
ביקשתי לא לפתוח עוד פעם את הדיון הזה, אני רק אגיד שלא היית אומר על טשיירה שהוא מצוין נגד הפועל אם הוא היה מקבל את האדום שלו היה ראוי בדקה ה15.