ריקלמה1, אם תסתכל עמוד אחורה, תראה שכתבתי בדיוק את מה שאתה אומר... וזה שרציתי שהיא תקבל גול לא סותר את העובדה שבמחצית הראשונה היא שיחקה מצוין וסגרה טוב מאוד את בורדו שבכלל לא עשתה כלום, מחצית שניה עם בונקר ב-30 הדקות הראשונות ובורדו התעייפה דווקא אז היא כמעט עקצה, ואז מכלום חיפה מקבלת גול. 1:0 לבורדו לא משקף בכלל. וגם 0:1 לחיפה לא היה משקף. 0:0 שיקף, משחק בלי הזדמנויות בכלל כמעט, בלי בעיטות למסגרת בלי כלום, עם הרבה סגירות ומשחק באמצע המגרש.
תוצאה לא מוצדקת ,למרות שבמחצית השניה בורדו שכבה על השער של חיפה ,אבל רפאלוב וגולסה היו צריכים לכבוש ,עוד לפני השער של בורדו ,ואני חושב שאם שחקני חיפה לא היו עייפים הם היומרחיקים את זה. אם כל הכבוד לא מעניין אותי שישבחו את חיפה ,יתנו לחיפה מחמאות על המשחק הזה ,חיפה היית צריכה לסיים בתיקו ואני אולי ירחיק לכת אבל גם לנצח. כמו מול באיירן מינכן חיפה יוצאת עם מחמאות ,אבל מפסידה שלא בצדק. האדום של כיאל מוצדק ,כי היו כמה כניסות של חיפה וגם בורדו ,שהיה ברור שהמשחק יסתיים בהרחקה. קטן היום במשחק לא הכי טוב שלו, נקווה שבמשחק הבא חיפה ייתנו משחק טוב יותר. חבל וכ"כ לא צודק ההפסד הזה.
אלישע לוי חייב לפעול בקשר לחוסר האחריות של כיאל, המצב השכלי שלו תוך כדי משחק מחמיר וזה מתחיל להדאיג. אני מעריך את כיאל, אבל אי אפשר להעלים עין מהעבירות הטיפשיות שלו, כניסות ברוטליות 40 מטר מהשער של השוער שלך, עבירות מיותרות בסמוך לתיבת החמש, פנדלים וכיוצא מזה. לא שההרחקה שלו השפיעה משהו, אבל לצורך העניין.. אז זהו, אין מגיע בכדורגל וחבל שככה זה נגמר. המשחק זה שיקף שיוויון נקודות בין הקבוצות, אבל מה שעשה את ההבדל זה כדור קרן וגול של זיאני. חיפה ראויה לכל המחמאות שאפשר, היא עמדה יפה מול בורדו פושרת וצובט מאוד שזה הסתיים ככה משום שהייתה תחושה לכל אורך המשחק שניצחון כאן אפשרי אך לא ניצלנו זאת.
אחרי השער כבר העברתי לערוץ אחר, התסכול היה גדול מדי כי פשוט לא היינו צריכים להפסיד שם. בסה"כ אני גאה בקבוצה שלי ומספיק לראות את השמחה בבורדו אחרי המשחק. מבחינתי זה אומר שעשינו מעל ומעבר. לך תדעו בארץ אולי נחזיר להם. לא ראיתי את האדום של כיאל כי כאמור העברתי ערוץ, אבל כן ראיתי את האדום של צ'מאק...(למרות הצגה של קינן) ממשיכים הלאה, אולי נצליח בהמשך הדרך להחזיר להם.
מכבי חיפה הייתה מצוינת אבל אם בורדו עולה למשחק הזה ברצינות ולא בהליכה היא לא זקוקה לקרן בשביל לנצח את המשחק, מה לעשות ההבדלים בין אלופת צרפת לאלופת ישראל הם ענקיים. תפסיקו כבר עם ה"תפרגנו לנו" הזה, אף אחד כאן לא סובייקטיבי, גם לא עומר.
כיאל דווקא היה ממש חלש היום...לא ראיתי את האדום האמת..אבל פשוט הוא שיחק לא טוב היום...תקע תהתקפות של חיפה ואני גם זוכר איזה מצב שלו שהוא יכל לחפש את המסירה והוא בעט מרחוק...הוא יכול לשגע אותי עם הבעיטות מרחוק האלו שלו, למה לבעוט מרחוק כל הזמן?! יא אללה הוא לא מבין שזה לא הולך לו? פשוט חבל ומעצבן.. ומשחק מעולה של חיפה, שאפו, מוריד בפניהם את הכובע...
משחק מצויין שלנו. שכולם ילכו לחפש תחברים שלהם- מכבי חיפה הקבוצה הטובה בישראל וגרמה לאלופת צרפת, בורדו, לבזבז זמן. אני מרגיש גאווה להיות אוהד של הקבוצה הזאת.
רפאלוב, דבאלשווילי עם הנגיחה שלא ניצלה את היציאה של קראסו, גולסה גם היה במצב מצויין... חבל, הגיעה לחיפה היום מינימום נקודה. כמו שלא הגיע לה להפסיד בתוצאה כ"כ גבוהה לבאיירן, כך גם לא הגיע להפסיד היום. אבל זה בסדר, ישראלים, התרגלנו כבר לספוג מקרנות. בסה"כ חיפה ייצרה יותר התקפות מסוכנות מבורדו שבאמת הייתה זוועתית היום וחוץ ממהלך אחד שהשחקן שלהם הוריד עם הראש לבליון, הם לא הצליחו לאיים על השער של דבידוביץ'. אצל אלישע לוי הצטיין שוב טשיירה והיום הצטרף אליו גם קולמה שאשכרה ראיתי ממנו היום משחק של קשר אחורי ברמה גבוהה עבור חיפה לליגת האלופות. אולי בליגה כשהוא צריך יותר לייצר זה לא כ"כ עובד... אבל היום הוא היה אדיר. גם כיאל לידו נתן משחק טוב עד האדום, רואים שיש ביניהם הבנה טובה בהגנה. ריקלמה1, קטן משמש בחיפה פליימייקר בכל מובן, הבעיה איתו נוצרת כשהוא מגיע יותר לאגף שם הוא נתקע, מהאמצע יש לו לפעמים פעולות שממש תענוג לעיניים. היום לא היה לו משחק כ"כ טוב, אבל עדיין חיפה לא תסתדר בלעדיו לדעתי. אני חושב שבמשחק הבא ארבייטמן צריך לפתוח. כשיש מצב כזה שיש חלוץ אחד שהוא זר, אבל יש ישראלי שנמצא בכושר מעולה וגם מבחינת יכולות הוא לא נופל בהרבה, הישראלי צריך לקבל את ההזדמנות שלו.
אכזרי, מאוד אכזרי. כך אני מסכם את המשחק הזה. שיחקנו טוב לאורך דקות לא מעטות של המשחק, היינו שווים ואף עדיפים על הצרפתים, אך הנאיביות הקבועה בסוף ועוד ממצב נייח. זה לא סותר את העובדה שאני גאה להיות אוהד מכבי חיפה, גאה בשחקנים שלבשו ירוק, שנלחמו ונתנו 200% מיכולתם. קולמה מבחינתי שחקן המשחק, היו עוד כמה שראויים לציון אך הוא בלט מכולם, ניהל את המשחק באמצע בצורה פשוט מדהימה, כל כך מדהימה שפשוט לא נותר מה לעשות פרט מלסגוד לו, ענק. גם טשיירה היה הפתעה נעימה ועשה עבודת הגנה מעולה, גולסה נתן דקות טובות לפרקים וניסה ליזום התקפות, גם הגיע להזדמנות אחת מצוינת אך כתוצאה מעייפות יתר הוא בעט בלי מחשבה, בכל זאת הוא עשה את המיטב ואני מרוצה מהאוצר שגדל לנו בקבוצה. אמרתי את מה שהיה על ליבי, לסיכום: אני די מאוכזב מכיוון שהיינו שווים לפחות שער אחד, אם לא שניים, במשחק ולא ניצלנו את המצבים שהגענו אליהם, חטפנו ממצב נייח, רשלנות הגנתית, אין מה לעשות, ממשיכים הלאה למפגש מול רוני לוי.
לא טוב בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx המצב נורא אבל אנחנו אמורים להיות מאושרים כי תראו לאן הגענו. אני ינסה להתעלם מאוהדי בית"ר ומכבי תל אביב שיגידו שהיינו גרועים נורא ורק בגלל מספר הנקודות אנחנו עלובים. ללא ספק אפואל ניקוסיה וציריך הן מעלינו ולא רק בתוצאות אלא גם ביכולת, מכבי חיפה משחקת בונקר ורק מזל רע השפיע על המשחק. משחק הבא - יובנטוס - מכבי חיפה :aa1:
GalB אני אשאל שאלה כזאת: באיזה משחק הוא לא נראה פח אשפה בשנתיים האחרונות? מתי הוא נתן את הצגת חייו/משחק שבו לא נאמרו עשרות מילים על הטעויות שלו? או יותר נכון משחק שבו לא צוינו יותר טעויותיו מאשר דבריו הטובים? אני חושב שהדברים מדברים בעד עצמם. הוא לא מתאים למכבי חיפה ולא לרמות האלה. וזה בלי קשר למשחק היום.
טשיירה אחד השחקנים ,אני מאוד מרוצהב ממנו ,הוא שיחק מצוין היום ,קרא טוב את מה שהולך על כר הדשא. שחקן מעולה. משחק הבא חייב אלישע לוי לפתוח עם ארבייטמן ובמקום כיאל הייתי פותח עם רפאלוב ,קצת מהירות ,ויובה לא כ"כ מפחידה אותי ,אני חושב אולי יקטלו אותי ,אבל שהנקודות והשערים שחיפה תשיג יהיו מול יובה.
אני נהניתי מהמשחק. קצב טוב בסה"כ רק חבל שארבייטמן שכח מסיאני בקרן ולרפאלוב לא היה יותר מדי מה לעשות על קו השער, כיאל לא אשם והוא יחסר מול יובנטוס כנראה שגולסה יחליף אותו שם ורפאלוב/ארבייטמן יפתחו (אם ארבייטמן לא יפתח בלי קשר, הוא לא רואה את דבלישווילי) כי לבוקולי אין את הכושר. נקווה שזה יעבוד. כמעט כמעט לחיפה, 0-0 היה משקף וחבל, ממש חבל.
חבל מאוד, היה אפשר להוציא מהמשחק הזה יותר. ריקלמה, קטן לא היה במיטבו היום, ובכל זאת הוא הכין 3 מצבים מצוינים לגולסה, רפאלוב ודאבלשווילי, חבל שאף אחד מהם לא ניצל את המצבים האלו. טשיירה היה מעולה, שוב חיפה על טעויות של קינן. מסיללה היה אדיר, השחקן הזה לא יהיה פה בעונה הבאה לצערי. כיאל גם היה מצוין עד לעבירה הטיפשית, הוא חייב להיות מודע למגבלות שלו. אלישע הכין את הקבוצה טוב, רק דבר אחד לא אהבתי במערך -גולסה היה צריך לשחק באמצע, הוא לא בא לידי ביטוי שהוא משחק באגף. באמצע הוא יעיל מאוד. גם היום כל פעם שהוא חתך לאמצע קרו דברים טובים. בסך הכל אכזבה, למרות שבמהתחלה לא ציפיתי שניקח נקודות מבית כזה קשה.